Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aman ne güzel ierror yaa...allah hep duymayı nasip etsin..daha bize bir sürü yol var duymamıza prinçcik büyüyecekte hissedecem aman gözümde ne kadar büyüdü...

ne güzel yaaa darısı bize işallah

gelecek gelecek o günlerde gelecek allahımın izini ile kuşumm sende ben gibi yicen tekmeleri hayttt huuyytttt sanıcanki içerde bebek değil canavar var o derece kuvvetli yani mesela bizimki (yani ceren) kanımca doktoru pataklayarak tekmeleyerek çıkacak dışarı ve tarihe geçecek kaydirigubbakcemile3 bana öyle geliyor valla :roflol:

kızlar ben yemeğimi yemeye gidiyorum doyurayım şu ufaklığı kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

kızz daha erken değilmi gerçi saatte 12 ye geliyor a.s

hadi sana afiyet olsun şekerrrr yarasın kuzunuada sanada böyle ol :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kız ceren olsun daha sıkı yumruklasın ben razıyım hissetmek çok güzelmiş insan hamiş olduğunu anca hissedince daha iyi anlıyo öbür türlü hareketlerime bile dikkat etmiyodum hamişliğimi unutup hiç değilse bu şekilde kızım hatırlatıyo annecim ben burdayım diyooo

yaaa illaki gülüm tekmelesin bende razıyım ama arada durup dinlensin nefes nefese kalıyor içerde ben o minikleri düşünüyorum yoksa kendim için istemiyorum yani kaydirigubbakcemile3
Valla ister istemez dikkat ediyorsun hareketlerine ben gece yatarken mesela çok rahat dönemiyorum artık inliyorum resmen ay ay demekten ben bıktım valla eşimde zavallım her sesime kalkıyor bişeymi oldu diye :çok üzgünüm:
Birde göbeğim çok geriliyor yaa garip bir durum ama hepsi çoooooooooookkkkkkkkkkkk güzel şeylerrrrr Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bunları inşallaaaahhhh.... :Saruboceq:

çiğdemcim kontrol ettinmi kendini ne durumdasın kesilmişmi akıntın bize haber verde merak etmiyeli,m

baktım canım hiçbir şey yok maşallah bir kere geldi sonra hiç gelmedi ağrım sancım falanda yok ama doktora gidince daha rahat edicek içim saat 16:30 olsun diye bekliyorum bugün iizn aldım erken çıkıcam doktorum görüp iyi dese oh diyeceğim inşallah

kızlarrrr ne oluyor yaaa mavideniz ierror ikinizinde arasında alınganlık yok ben farkındayım kapatın anacım bu konuyu aaa bak ceren size kızıyor hırsını benden çıkarıyor heee acıyın bana noluuurrr :çok üzgünüm:

mavim yok kız ne alınması sana alınsamda karnındaki meleğim var onun hatrına katlanırım sana şaka şaka kız valla şaka yaptım sadece teyzesinin kuzucuğunu hepimiz beraber bekledik heyecanla

Merak etmeeeee ben tıp okudum ve hala okuyorum gebelik üzerine herşey yolunda tasalanma sennn tatlımmm.... a.s.

merhaba kizlar ve kuzucuklari nasilsiniz bakalim benim kizim allah asükür bugün iyi ama benim kafam dün aksamdan beri cok kötü agriyor disarda da kar yagiyor be kis bitmeyecek galiba ya yaz gelse artik

merhaba kizlar ve kuzucuklari nasilsiniz bakalim benim kizim allah asükür bugün iyi ama benim kafam dün aksamdan beri cok kötü agriyor disarda da kar yagiyor be kis bitmeyecek galiba ya yaz gelse artik

hoş geldin ablacımmmmmmmmmmm nasılsın canım
Hadi gözün aydın çingenem daha iyi demek oh oh maşallah yatsın dinlensin dahada iyi olucak annesi ......
Sende fazla üzme kendini ablam bak stresten başın ağrıyor yapma böyle sen bize ve evlatlarına eşine nura ve ilayada lazımsın kendine iyi bakmalısın unutma şekercim a.s.

heh yedim ve geldim kaydirigubbakcemile3
kız ceren tıpmı okuyon doktormu olcan başımızaa kız sen
elini çabık tutta bizim veletleri sen doğutttur hayrına dabikidekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…