- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.781
ne güzel yaaa darısı bize işallah
ne güzel yaaa darısı bize işallah
kızlar ben yemeğimi yemeye gidiyorum doyurayım şu ufaklığı kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
Ne mutlu size inşallah bizde görürüz o günleri ne güzeldir kimbilir maşallah
kız ceren olsun daha sıkı yumruklasın ben razıyım hissetmek çok güzelmiş insan hamiş olduğunu anca hissedince daha iyi anlıyo öbür türlü hareketlerime bile dikkat etmiyodum hamişliğimi unutup hiç değilse bu şekilde kızım hatırlatıyo annecim ben burdayım diyooo
inşallah çiğdemcim zaman su gibi akıyo valla sende yaşıcan en güzelini en kısa zamanda bak nasılmış görücen uykudan uyanmak
çiğdemcim kontrol ettinmi kendini ne durumdasın kesilmişmi akıntın bize haber verde merak etmiyeli,m
baktım canım hiçbir şey yok maşallah bir kere geldi sonra hiç gelmedi ağrım sancım falanda yok ama doktora gidince daha rahat edicek içim saat 16:30 olsun diye bekliyorum bugün iizn aldım erken çıkıcam doktorum görüp iyi dese oh diyeceğim inşallah
merhaba kizlar ve kuzucuklari nasilsiniz bakalim benim kizim allah asükür bugün iyi ama benim kafam dün aksamdan beri cok kötü agriyor disarda da kar yagiyor be kis bitmeyecek galiba ya yaz gelse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?