- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.861
amin insallah
bende hafdaya 3 aylik olcam bakalim birseyler olucakmi
gerci ben yatinca sanki birsey oluyormus gibi oluyor ama belki bana öyle gele bilir
hemüz tekme şeklinde degil ama segrime yada içinde hava kabarcıgı varmış gibi oluyor.
amin insallah
bende hafdaya 3 aylik olcam bakalim birseyler olucakmi
gerci ben yatinca sanki birsey oluyormus gibi oluyor ama belki bana öyle gele bilir
bende o yüzden sordum zaten bu hareketi az önce seyirme gibi bişi oldu sol tarafıma yakın 3defa yok artık daha değildir dedim merak ettim en erken ne zaman hissedildi diye sonra bi ağrı girdi zaten karnıma sanırım gaz falandı herhalde ama garipti :sm_confused:
heee anladim
bende 07.04. 4 boyutlu ultrasona gidicem doktoruma sordum cinsiyeti beli olurmu
diye oda belki ama kesin olmaz dedi
hele o günü nasil sabirsizlikla bekliyorum
rabim hayirlisini versin ya ha kiz ha erkek
cok sükürki rabim bize bir evlat nasip etdi
mrhaba kızlar yazdıklarınızı okudum biraz bu ilk heycanlar ne kadar güzel dimiyerimseniben.
ben bebegimin kıpırtılarını 3 aylıkken hissetmeye başlamıştım herkeste aynı olmuyo ama degişiyo.şekerli enerji veren yiyecekler yediginizde kıpırtılarını daha net hissede bilirsiniz bebişlerde bayılıyo çikolataya ama fazlası zararlı tabi.ALLAH hepimizi saglıkla kavuştursun meleklerimize:Saruboceq:
seyremeler oluyormus canim bizim burda bi abla var oda diyor seyriyormus onunkide
biz heycanla bekliyelim bakalim beklemekde güzel ama yaa dimi??
Saati iple çekiyorum kızlar 16:30 da randevum var 16:00 olunca fırlıcam çıkıcam işyerindende erken çıkmış olucam bu bahaneyle acaba nasıl görücez bebişimi acaba büyümüşmüdür çok merak ediyorumnormalde perşembeyi bekleyecektik ama sabahki durumumdan dolayı bugüne aldık bahaneyle erkenden görmüş olucam bebişimi inşallah
Saati iple çekiyorum kızlar 16:30 da randevum var 16:00 olunca fırlıcam çıkıcam işyerindende erken çıkmış olucam bu bahaneyle acaba nasıl görücez bebişimi acaba büyümüşmüdür çok merak ediyorumnormalde perşembeyi bekleyecektik ama sabahki durumumdan dolayı bugüne aldık bahaneyle erkenden görmüş olucam bebişimi inşallah
tabi yaa bunalrı beklemekte çok güsell acayip büyük mutluluk
ama cerenin dediği gibi son aylarda rahat dur evladım demeye başlıcaz kesin
kesin öyle diycez galiba
bizim aramizda 4-5 gün var hemen hemen ayni
bi gelisme olura birbirimize haberdar edelim.
yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..
insallah canim insallahbenimde 19:40da randevumiyi haberlerle gelelim işallah :Saruboceq:
ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
canım evet emin olmayabilir daha erken zamanı o yüzden bizim doktor uzun bir süre beklemişti bakalım nasip tabii hayırlısı allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi o :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiinnnnnnn senide rabbim hayırlısı ile kavuştursun meleğine.... :Saruboceq:
meak etme bir bakarsinki kocaman olmusyaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..
kızlar naber
evet canım aramız çok az
haber verrrim her durumu hiç merak etme
büyücek büyücek her büyüdünde ne zaman çıkcak bu yaa dicez sanırım kaydirigubbakcemile3 ah o uyku öyle tatlı çöküyo ki mirmirmirmir
tabi yaa bunalrı beklemekte çok güsell acayip büyük mutluluk
ama cerenin dediği gibi son aylarda rahat dur evladım demeye başlıcaz kesin
ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..
kızlar naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?