Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

amin insallah
bende hafdaya 3 aylik olcam bakalim birseyler olucakmi
gerci ben yatinca sanki birsey oluyormus gibi oluyor ama belki bana öyle gele bilir

bende o yüzden sordum zaten bu hareketi az önce seyirme gibi bişi oldu sol tarafıma yakın 3defa yok artık daha değildir dedim merak ettim en erken ne zaman hissedildi diye sonra bi ağrı girdi zaten karnıma sanırım gaz falandı herhalde ama garipti :sm_confused:

seyremeler oluyormus canim bizim burda bi abla var oda diyor seyriyormus onunkide
biz heycanla bekliyelim bakalim beklemekde güzel ama yaa dimi??

Saati iple çekiyorum kızlar 16:30 da randevum var 16:00 olunca fırlıcam çıkıcam işyerindende erken çıkmış olucam bu bahaneyle acaba nasıl görücez bebişimi acaba büyümüşmüdür çok merak ediyorumnormalde perşembeyi bekleyecektik ama sabahki durumumdan dolayı bugüne aldık bahaneyle erkenden görmüş olucam bebişimi inşallah

canım evet emin olmayabilir daha erken zamanı o yüzden bizim doktor uzun bir süre beklemişti bakalım nasip tabii hayırlısı allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin en önemlisi o :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiinnnnnnn senide rabbim hayırlısı ile kavuştursun meleğine.... :Saruboceq:

seyremeler oluyormus canim bizim burda bi abla var oda diyor seyriyormus onunkide
biz heycanla bekliyelim bakalim beklemekde güzel ama yaa dimi??

tabi yaa bunalrı beklemekte çok güsell acayip büyük mutluluk
ama cerenin dediği gibi son aylarda rahat dur evladım demeye başlıcaz kesin

gördünde sasircan baya büyümüsdür
cünkü ben her gitdimde dr cok saskin oluyorum cok cabuk büyüyorlar

benimde 19:40da randevum iyi haberlerle gelelim işallah :Saruboceq:

ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..

kesin öyle diycez galiba
bizim aramizda 4-5 gün var hemen hemen ayni
bi gelisme olura birbirimize haberdar edelim.

evet canım aramız çok az
haber verrrim her durumu hiç merak etme

yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..

büyücek büyücek her büyüdünde ne zaman çıkcak bu yaa dicez sanırım kaydirigubbakcemile3 ah o uyku öyle tatlı çöküyo ki mirmirmirmir

benimde 19:40da randevum iyi haberlerle gelelim işallah :Saruboceq:
insallah canim insallah
ya bende gittimdeee doktor bana bakıo ben ekrana tam bi şaşalama durumu doktorda ne salak ifadem olcak diye bakıyo bana kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

:roflol::roflol: bi alemsin
bede ekranda görünce beni bi gülme tutuyor ama gözlerde dolu dolu tabi cok güzel ya
esim diyorki bizde eve bi ultrason makinasimi alsak ne sürekli bakariz diyor:roflol:a.s

dogru olabilir
hayirlisi olsun ya bakalim merakda ediyorum ama haaaaa

meak etme bir bakarsinki kocaman olmus
canim ya kiyamam cok kötü oluyor uyku gelince insan hemen uyumak istiyor allah sabir versin..

hosgeldin iyidir sohbet ediyoruz
sen napiyorsun

Canımm bakmayıver saaate güzelim yawww bak ne kadar değişik görüceksin bebişini annesi belkide kıpır kıpır olucak ne güzell hihoyyyt hihoyyyt

tabi yaa bunalrı beklemekte çok güsell acayip büyük mutluluk
ama cerenin dediği gibi son aylarda rahat dur evladım demeye başlıcaz kesin

kesin canım kesin allah o günleri sizlerede yaşatsın sağlıcakla inşallah kuzum....
Ben bazen o kadar yoruluyorumki tekmelerden ne olur dur kızım diyorum yalvarıyorum resmen eşime dalga geçiyor benimle kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canımmm sabır azıcık kız sabırr büyücek oda zamanla annesi acele etme daha dur çok minnacıkk ooo.... Şimdiden böyle yaparsan 9 ay nasıl geçer kuşumm aman diyim :1shok:

Hoşgeldin cicim iyidir senden naber? Yoğunsun sanırım pek gelmedin bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…