- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.901
yok canım çok yakın değil ben konyalatındayım ama Antalya'da çok trafik yok mesafeler kısalıyor yani fırsatın olursa bir çay içeriz birlikte
Tabi var Ülkemizin çok eksikleri var ama bazende bizim araştırmayışımız ve bilgi eksikliğimizden kaynaklanıyor bazı şeyler inşallah yakında herşey daha da güzel olucak haberler hep olumsuz ama olsun ben iyi şeylerinde olacağına inanıyorum belki bizim bebişlerimiz daha güzel yapar bu ülkeyi bellimi olur olumsuz düşünmek istemiyorum çünkü bu hayata yeni bir can getiriyoruz hepimiz güzel yaşasınlar istiyorum
evet olumlu bakmak en güseli
yoksa öteki türlü içinden çıkamıyor insan
işaallah dediğin gibi bizim yavrularımız aklı başında hayırlı insanlar olucaklar :Saruboceq:
aa cok sagol cok sevinirim
konyaaltindada bizim akrabalar var oralarda güzel.
yazin neyapcan hamilelin tam yaz ayi oucak offf allah yardimcin olsun
İnşallah canımmevet olumlu bakmak en güseli
yoksa öteki türlü içinden çıkamıyor insan
işaallah dediğin gibi bizim yavrularımız aklı başında hayırlı insanlar olucaklar :Saruboceq:
inşallah hemşerimminsalllahhhhh insallahhhhhhh
burcu ne diye arattın onu
evet valla amin canım klimanın karşısında öylece yatarım herhalde akşam üstüde denize giderim serinlemek için napalım bir şekilde geçicek idare edicem artık korkutelinde yayla evi var eşimin yazın çok sıcaklarda oraya da kaçabilirim gerçi iş var her zaman gidemem ama hafta sonları falan işte oranın havası süper yazın bile battaniyeyle yatıyorsun şartalrı iyileştirmek için çabalıcam yani işin özeti hayırlısı sağlıklı doğsunda sıcak mıcak katlanıcaz
evet canım bende sağlık ocağına kayıt yaptırdım çok kolay mutlaka kaydınızı yaptırın tetanoz aşısı içinde bilgi veriyorlar doktorunuzun atladığı bir şey olursa çift kontrol yapmış oluyorsunuz herşeyi soruyorlar doktorunuzun yapması gereken şeyleride soruyorlar yaptımı diye yapmadıysa uyarıyorlarburda iki arkdaşım hamile onara sordum varmı böyle bi uygulama diye biri doğum yaptı hatta ikisinede hemşireler gelmiş biri kayıt omuş kendi isteiğiyle diğerinide sağlık ocağı hastane kayıtlarından bulmuş gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmak yeterliymiş
dogru canim.kiz kiskaniyorum ya deniz meniz deme yaaa.
canim bizde yazin antalyaya gitdimizde genelikle korkutelindeyiz oralar
harika ya ben doyamiyorum gercekden oralara offf biran önce orda olmak istiyorum.
yarin bana ebe gelicek
bizim burda almanyada hamile kadinlara ebe gelir dogumdan sonrada gelir ve bebki yikar tartar
dogumdan önce geldindede beni doguma hazirlar dogum nasil gerceklesdini anlatir sorumu cevaplar
cok güzel birsey ve bunu sigorta karsilar
bakalim yarin neolacak
Canımm bakmayıver saaate güzelim yawww bak ne kadar değişik görüceksin bebişini annesi belkide kıpır kıpır olucak ne güzell hihoyyyt hihoyyyt
cerencim ben bakmasam saat bana bakıyor sanki şükür saat 15:00 oldu geriye kaldı bir buçuk saat yupiiii inşallah güzel haberlerle dönücem hihoyyyt:CüvCüv:
canımm az kaldı az daha sık dişini yaklaşık yarım saat sonra çıkacaksın iş yerinden güzelim acık daha dayan emi tatlımmm....
Kızlar benim gebelik takvimim gözküyor mu ? ben görüyorum ama
görünüyor güzelim takvim hemd eçok güzel...
burda iki arkdaşım hamile onara sordum varmı böyle bi uygulama diye biri doğum yaptı hatta ikisinede hemşireler gelmiş biri kayıt omuş kendi isteiğiyle diğerinide sağlık ocağı hastane kayıtlarından bulmuş gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmak yeterliymiş
bende sanki öyle bir şey biliyorum sağlık ocağı ile ilgili hatta ben beyzadan biliyorum aşı takibinden dolayı ama hangi ara gidipte kayıt yaptırıcamki ben sağlık ocağına yaa :çok üzgünüm: neyse ben zaten her başım sıkıştığında doktoru arıyorum şimdilik gerek yok evde olsam neysede amaann çokta takmıyorum ben aslında lülülülülülü
Ne güzel yaa Koskaca dünyada bir tek Türkiyede insana değer verilmiyor sanırım :çok üzgünüm: Bir bizim devletimiz vatandaşına sahip çıkmıyor oooffff offfff :çok üzgünüm:
canımm az kaldı az daha sık dişini yaklaşık yarım saat sonra çıkacaksın iş yerinden güzelim acık daha dayan emi tatlımmm....
görünüyor güzelim takvim hemd eçok güzel...
bende sanki öyle bir şey biliyorum sağlık ocağı ile ilgili hatta ben beyzadan biliyorum aşı takibinden dolayı ama hangi ara gidipte kayıt yaptırıcamki ben sağlık ocağına yaa :çok üzgünüm: neyse ben zaten her başım sıkıştığında doktoru arıyorum şimdilik gerek yok evde olsam neysede amaann çokta takmıyorum ben aslında lülülülülülü
öyle deme canim olur insallah az kaldi türkiyemiz cok daha iyi olucak
Ne güzel yaa Koskaca dünyada bir tek Türkiyede insana değer verilmiyor sanırım :çok üzgünüm: Bir bizim devletimiz vatandaşına sahip çıkmıyor oooffff offfff :çok üzgünüm:
öyle deme canim olur insallah az kaldi türkiyemiz cok daha iyi olucak
valla benim pek inancım yok be gülüm bölüp bölüp parça parça satıyorlar ülkemizi
halbuki b,z,m memleketimiz dünyanın en büyük doğa harikalarına sahip en büyük doğal zenginlikler burda ama kıymetini bilipte değerlendiren yok. Neyse....
evet yine yoğunum cerencim yazamıyorum bende iiyim boğuşuyoruz işlerle işte
burcu çiğdem iyiyim kızlar sağolun siz nasılsınız
canım yaa farkındayım çok sık yazamıyorsun aman iyi olda sen gerisi önemli değil tatlım....
evet canım bende sağlık ocağına kayıt yaptırdım çok kolay mutlaka kaydınızı yaptırın tetanoz aşısı içinde bilgi veriyorlar doktorunuzun atladığı bir şey olursa çift kontrol yapmış oluyorsunuz herşeyi soruyorlar doktorunuzun yapması gereken şeyleride soruyorlar yaptımı diye yapmadıysa uyarıyorlar
Tabi siz denize hasret gurbet ellerde kıyamam ya insanın Ülkesi gibisi yok dimi neyse sen gene çok şanslısın hiç gelemeyenlerde var bak ne güzel eşinde Antalyalıymış yazın bol bol keyfini çıkarırsın buranın .Korkuteline bende bayılıyorum az kaldı sık dişini :sm_cool:
çigdem gitti sanırım bende takvimini göremiiyorum onun bu arada... kız ceren nerdeydin be gülüm az kaldıydı arka cepten çagıracaktım seni.:roflol::roflol:
gitmedim burdayım daha birazdan çıkıyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inşaşlah güzel haberlerle dönerim akşam yazmaya çalışırım akşam yazamassam sabah ilk işim size haber vermek olucak kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabia.s.çigdem gitti sanırım bende takvimini göremiiyorum onun bu arada... kız ceren nerdeydin be gülüm az kaldıydı arka cepten çagıracaktım seni.:roflol::roflol:
sorma ya insan bi siklsa deniz kenarina gitse o bile yetiyor
cok hasretiz.bu yaz gelemiyoruz malum hamileyiz
6.aylikdan sonra uca binmek yasak ya
onun yerine mayisda geliyoruz..
gitmedim burdayım daha birazdan çıkıyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inşaşlah güzel haberlerle dönerim akşam yazmaya çalışırım akşam yazamassam sabah ilk işim size haber vermek olucak kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabia.s.
olsun mayısta da çok güzel burası hiç yoktan iyidir boşver
gitmedim burdayım daha birazdan çıkıyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inşaşlah güzel haberlerle dönerim akşam yazmaya çalışırım akşam yazamassam sabah ilk işim size haber vermek olucak kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabia.s.
olsun mayısta da çok güzel burası hiç yoktan iyidir boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?