Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok canım çok yakın değil ben konyalatındayım ama Antalya'da çok trafik yok mesafeler kısalıyor yani fırsatın olursa bir çay içeriz birlikte

aa cok sagol cok sevinirim
konyaaltindada bizim akrabalar var oralarda güzel.
yazin neyapcan hamilelin tam yaz ayi oucak offf allah yardimcin olsun

evet olumlu bakmak en güseli
yoksa öteki türlü içinden çıkamıyor insan
işaallah dediğin gibi bizim yavrularımız aklı başında hayırlı insanlar olucaklar :Saruboceq:

burcu ne diye arattın onu..ama bu tür yardımların oldugunu eminim bir çok kişi bilmşyordur biraz daha bilinçlendirilmeli gerekirse yaygınlaştırılmalı diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
aa cok sagol cok sevinirim
konyaaltindada bizim akrabalar var oralarda güzel.
yazin neyapcan hamilelin tam yaz ayi oucak offf allah yardimcin olsun

evet valla amin canım klimanın karşısında öylece yatarım herhalde akşam üstüde denize giderim serinlemek için napalım bir şekilde geçicek idare edicem artık korkutelinde yayla evi var eşimin yazın çok sıcaklarda oraya da kaçabilirim gerçi iş var her zaman gidemem ama hafta sonları falan işte oranın havası süper yazın bile battaniyeyle yatıyorsun şartalrı iyileştirmek için çabalıcam yani işin özeti hayırlısı sağlıklı doğsunda sıcak mıcak katlanıcaz

burcu ne diye arattın onu

burda iki arkdaşım hamile onara sordum varmı böyle bi uygulama diye biri doğum yaptı hatta ikisinede hemşireler gelmiş biri kayıt omuş kendi isteiğiyle diğerinide sağlık ocağı hastane kayıtlarından bulmuş gidip sağlık ocağına kayıt yaptırmak yeterliymiş

dogru canim.kiz kiskaniyorum ya deniz meniz deme yaaa.
canim bizde yazin antalyaya gitdimizde genelikle korkutelindeyiz oralar
harika ya ben doyamiyorum gercekden oralara offf biran önce orda olmak istiyorum.

evet canım bende sağlık ocağına kayıt yaptırdım çok kolay mutlaka kaydınızı yaptırın tetanoz aşısı içinde bilgi veriyorlar doktorunuzun atladığı bir şey olursa çift kontrol yapmış oluyorsunuz herşeyi soruyorlar doktorunuzun yapması gereken şeyleride soruyorlar yaptımı diye yapmadıysa uyarıyorlar

dogru canim.kiz kiskaniyorum ya deniz meniz deme yaaa.
canim bizde yazin antalyaya gitdimizde genelikle korkutelindeyiz oralar
harika ya ben doyamiyorum gercekden oralara offf biran önce orda olmak istiyorum.

Tabi siz denize hasret gurbet ellerde kıyamam ya insanın Ülkesi gibisi yok dimi neyse sen gene çok şanslısın hiç gelemeyenlerde var bak ne güzel eşinde Antalyalıymış yazın bol bol keyfini çıkarırsın buranın .Korkuteline bende bayılıyorum az kaldı sık dişini :sm_cool:

Ne güzel yaa Koskaca dünyada bir tek Türkiyede insana değer verilmiyor sanırım :çok üzgünüm: Bir bizim devletimiz vatandaşına sahip çıkmıyor oooffff offfff :çok üzgünüm:

evet yine yoğunum cerencim yazamıyorum bende iiyim boğuşuyoruz işlerle işte
burcu çiğdem iyiyim kızlar sağolun siz nasılsınız

çigdem gitti sanırım bende takvimini göremiiyorum onun bu arada... kız ceren nerdeydin be gülüm az kaldıydı arka cepten çagıracaktım seni.:roflol::roflol:

sorma ya insan bi siklsa deniz kenarina gitse o bile yetiyor
cok hasretiz.bu yaz gelemiyoruz malum hamileyiz
6.aylikdan sonra uca binmek yasak ya
onun yerine mayisda geliyoruz..

çigdem gitti sanırım bende takvimini göremiiyorum onun bu arada... kız ceren nerdeydin be gülüm az kaldıydı arka cepten çagıracaktım seni.:roflol::roflol:

burdayım güloooo kaydirigubbakcemile3
işler vardı bir süre açmadım topiği birde 2000 ' e ulaşmasın filiz ablamı iremi bekleyelim dedik ya ama yazılar aldı başını gidiyor tabii sanırım ben denk gelemicem ikibine kaydirigubbakcemile3

gitmedim burdayım daha birazdan çıkıyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inşaşlah güzel haberlerle dönerim akşam yazmaya çalışırım akşam yazamassam sabah ilk işim size haber vermek olucak kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabia.s.

sorma ya insan bi siklsa deniz kenarina gitse o bile yetiyor
cok hasretiz.bu yaz gelemiyoruz malum hamileyiz
6.aylikdan sonra uca binmek yasak ya
onun yerine mayisda geliyoruz..

olsun mayısta da çok güzel burası hiç yoktan iyidir boşver

insallah canim ya
almanyadan bir isteyin varmi canim..

CERENNNN O minik Ceren var ya belkide bütün olumsuzlukları siler atar satılan yerleri tek tek geri alır annesi bellimi olur biz onları iyi eğitelim belki onlar bizim yapamadıklarımızı yapar annesi böyle deyipte korkutma miniği evet maalesef çok olumsuzluk var ama hepsi geçer elbet güzel bi liderimiz olsa oda olucak ama şimdilik yok belki bizim bebişlerden çıkar kızlar iyi düşünelim mujkk

canım sende dikkat et kendine güzel haberlerle geliceksin biliyoruz biz...
Allaha emanet olun kuzum.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…