- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.881
insallah canim insallah
:roflol::roflol: bi alemsin
bede ekranda görünce beni bi gülme tutuyor ama gözlerde dolu dolu tabi cok güzel ya
esim diyorki bizde eve bi ultrason makinasimi alsak ne sürekli bakariz diyor:roflol:a.s
ayy ne güzel bugün bebişlerinizi göreceksiniz daha belirgin olacak valla imreniyorum yaaa..
yarin bana ebe gelicek
bizim burda almanyada hamile kadinlara ebe gelir dogumdan sonrada gelir ve bebki yikar tartar
dogumdan önce geldindede beni doguma hazirlar dogum nasil gerceklesdini anlatir sorumu cevaplar
cok güzel birsey ve bunu sigorta karsilar
bakalim yarin neolacak
gcan aslında çok güzel biir hizmet bu ama türkiyede maalesef o tür hizmetlerden yok doktora gidersinde özelden sorarsında sorarsın bazen onu bile soramıyorsun...
İnşallah canım ya sabırsızlanıyorumgördünde sasircan baya büyümüsdür
cünkü ben her gitdimde dr cok saskin oluyorum cok cabuk büyüyorlar
Amin canım inşallahbenimde 19:40da randevumiyi haberlerle gelelim işallah :Saruboceq:
o uyku çok fena bazen banada oluyorakşamları 20:00 dedimmi gözüm kapanıyor tam uykucu oluyorsun yani :)yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..
selam canım bizler iyiyiz sen nasılsın ?kızlar naber
aslında bu sisitemin benzeri burdad var en azından antalya da var sağlık ocağlarındaki ebeler çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar doğumdan sonrada evleri ziyaret ediyorlar bebeği kontrol edip anneyi bilgilendiriyorlar tabiki ücretsizyarin bana ebe gelicek
bizim burda almanyada hamile kadinlara ebe gelir dogumdan sonrada gelir ve bebki yikar tartar
dogumdan önce geldindede beni doguma hazirlar dogum nasil gerceklesdini anlatir sorumu cevaplar
cok güzel birsey ve bunu sigorta karsilar
bakalim yarin neolacak
Mavi denizcim size en yakın sağlıkocağına bir git bakalım belki senin ahberin olmayabilir burda çok yakından ilgilendiler aynı doktor kontrolü gibi ayda bir çağırdılar telefonumu aldılar ayrıntılı sordular kaydettiler doğumdan sonrada geleceklermiş çokta güleryüzlüydüler hatta sitede paylaşmıştım ama belki okunmamıştır tekrar tavsiye ederimgcan aslında çok güzel biir hizmet bu ama türkiyede maalesef o tür hizmetlerden yok doktora gidersinde özelden sorarsında sorarsın bazen onu bile soramıyorsun...
evet yarin o seyremyide soricam bakalim cok güzel birsey yaaa ne kadar güsel bi uygulama gerçekten
sen bütün sorularını sor ebeye yarın bize anlatırsın neler dedi
gcan aslında çok güzel biir hizmet bu ama türkiyede maalesef o tür hizmetlerden yok doktora gidersinde özelden sorarsında sorarsın bazen onu bile soramıyorsun...
İnşallah canım ya sabırsızlanıyorum
Amin canım inşallah
o uyku çok fena bazen banada oluyorakşamları 20:00 dedimmi gözüm kapanıyor tam uykucu oluyorsun yani :)
selam canım bizler iyiyiz sen nasılsın ?
aslında bu sisitemin benzeri burdad var en azından antalya da var sağlık ocağlarındaki ebeler çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar doğumdan sonrada evleri ziyaret ediyorlar bebeği kontrol edip anneyi bilgilendiriyorlar tabiki ücretsiz
Mavi denizcim size en yakın sağlıkocağına bir git bakalım belki senin ahberin olmayabilir burda çok yakından ilgilendiler aynı doktor kontrolü gibi ayda bir çağırdılar telefonumu aldılar ayrıntılı sordular kaydettiler doğumdan sonrada geleceklermiş çokta güleryüzlüydüler hatta sitede paylaşmıştım ama belki okunmamıştır tekrar tavsiye ederim
Canımm bakmayıver saaate güzelim yawww bak ne kadar değişik görüceksin bebişini annesi belkide kıpır kıpır olucak ne güzell hihoyyyt hihoyyyt
cerencim ben bakmasam saat bana bakıyor sanki şükür saat 15:00 oldu geriye kaldı bir buçuk saat yupiiii inşallah güzel haberlerle dönücem hihoyyyt:CüvCüv:
güzel bi sisdem tabi
benim esimde antalyali bizde mayisda antalyaya gelicez insallah allahdan birsey olmasa tabi
Canımm bakmayıver saaate güzelim yawww bak ne kadar değişik görüceksin bebişini annesi belkide kıpır kıpır olucak ne güzell hihoyyyt hihoyyyt
cerencim ben bakmasam saat bana bakıyor sanki şükür saat 15:00 oldu geriye kaldı bir buçuk saat yupiiii inşallah güzel haberlerle dönücem hihoyyyt:CüvCüv:
bizide haberdar etmeyi unutma
bizide haberdar etmeyi unutma
mutlaka haber vericem sağolasın canım
a ne güzel benimde eşim Antalyalı hemşeri çıktılar desene :)
Kızlar benim gebelik takvimim gözküyor mu ? ben görüyorum ama
evet negüzel hemserimmm
biz antalyaya geldimizde kütükcüde kaliyoruz bilmem size yakinmi
kızlar o sistem türkiyede varmış heryerde şimdi öğrendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?