Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

insallah canim insallah

:roflol::roflol: bi alemsin
bede ekranda görünce beni bi gülme tutuyor ama gözlerde dolu dolu tabi cok güzel ya
esim diyorki bizde eve bi ultrason makinasimi alsak ne sürekli bakariz diyor:roflol:a.s

aynen benide sırtık sırıtk bakıyorum
o utrsaon cihazını bende diyorum eve alsak diye kaydirigubbakcemile3 ne iyi olurdu evde olduğum sürece bir dakka ayırmazıdm herhalde üzerimden :roflol:
ayy ne güzel bugün bebişlerinizi göreceksiniz daha belirgin olacak valla imreniyorum yaaa..

işallah sanada sıra gelcek mavişim

yarin bana ebe gelicek
bizim burda almanyada hamile kadinlara ebe gelir dogumdan sonrada gelir ve bebki yikar tartar
dogumdan önce geldindede beni doguma hazirlar dogum nasil gerceklesdini anlatir sorumu cevaplar
cok güzel birsey ve bunu sigorta karsilar
bakalim yarin neolacak

aa ne kadar güsel bi uygulama gerçekten
sen bütün sorularını sor ebeye yarın bize anlatırsın neler dedi

gcan aslında çok güzel biir hizmet bu ama türkiyede maalesef o tür hizmetlerden yok doktora gidersinde özelden sorarsında sorarsın bazen onu bile soramıyorsun...

gördünde sasircan baya büyümüsdür
cünkü ben her gitdimde dr cok saskin oluyorum cok cabuk büyüyorlar
İnşallah canım ya sabırsızlanıyorum

benimde 19:40da randevum iyi haberlerle gelelim işallah :Saruboceq:
Amin canım inşallah

yaww bizimki kesinin içinde prinç gibiydi ya ne zaman büyür bebiş bekliyorum merakla ... bu arada acayip uyku çöktü üstüme yaa..
o uyku çok fena bazen banada oluyorakşamları 20:00 dedimmi gözüm kapanıyor tam uykucu oluyorsun yani :)

selam canım bizler iyiyiz sen nasılsın ?

aslında bu sisitemin benzeri burdad var en azından antalya da var sağlık ocağlarındaki ebeler çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar doğumdan sonrada evleri ziyaret ediyorlar bebeği kontrol edip anneyi bilgilendiriyorlar tabiki ücretsiz

gcan aslında çok güzel biir hizmet bu ama türkiyede maalesef o tür hizmetlerden yok doktora gidersinde özelden sorarsında sorarsın bazen onu bile soramıyorsun...
Mavi denizcim size en yakın sağlıkocağına bir git bakalım belki senin ahberin olmayabilir burda çok yakından ilgilendiler aynı doktor kontrolü gibi ayda bir çağırdılar telefonumu aldılar ayrıntılı sordular kaydettiler doğumdan sonrada geleceklermiş çokta güleryüzlüydüler hatta sitede paylaşmıştım ama belki okunmamıştır tekrar tavsiye ederim

aa ne kadar güsel bi uygulama gerçekten
sen bütün sorularını sor ebeye yarın bize anlatırsın neler dedi
evet yarin o seyremyide soricam bakalim cok güzel birsey ya

cok güzel bi hizmet gercekden iste almanyaninda bu güzeli var
hamile bayanlar cok önem verirler.
anliyorum sizi.
buranin tek güzeli bunlar baskada bir güzeli yok cok sikiliyorum burda
insalla mayisda türkiyeye gidicez biran önce gelse o zaman

güzel bi sisdem tabi
benim esimde antalyali bizde mayisda antalyaya gelicez insallah allahdan birsey olmasa tabi

kızlar o sistem türkiyede varmış heryerde şimdi öğrendim bende

Tabi var Ülkemizin çok eksikleri var ama bazende bizim araştırmayışımız ve bilgi eksikliğimizden kaynaklanıyor bazı şeyler inşallah yakında herşey daha da güzel olucak haberler hep olumsuz ama olsun ben iyi şeylerinde olacağına inanıyorum belki bizim bebişlerimiz daha güzel yapar bu ülkeyi bellimi olur olumsuz düşünmek istemiyorum çünkü bu hayata yeni bir can getiriyoruz hepimiz güzel yaşasınlar istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…