- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.921
insallah canim ya
almanyadan bir isteyin varmi canim..
canım sende dikkat et kendine güzel haberlerle geliceksin biliyoruz biz...
Allaha emanet olun kuzum.... a.s.
irem akşam açacak sanırım gün içerisnde işyerinden açamıyormuş engellenmiş sanırım site öyloe aklımda kalmış okurken...filiz abla kaçta gelecekti..evet az kaldı 2000 e . bu arada çigdemim hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gell.. kumsalcım yaa yazını okumaya hasret kaldık şurda nasılsın kuzum iyisindir umarım..
gitmedim burdayım daha birazdan çıkıyorum kızlar dualarını eksik etmeyin inşaşlah güzel haberlerle dönerim akşam yazmaya çalışırım akşam yazamassam sabah ilk işim size haber vermek olucak kendinize iyi bakın kızlar bebişlerede tabia.s.
olsun mayısta da çok güzel burası hiç yoktan iyidir boşver
CERENNNN O minik Ceren var ya belkide bütün olumsuzlukları siler atar satılan yerleri tek tek geri alır annesi bellimi olur biz onları iyi eğitelim belki onlar bizim yapamadıklarımızı yapar annesi böyle deyipte korkutma miniği evet maalesef çok olumsuzluk var ama hepsi geçer elbet güzel bi liderimiz olsa oda olucak ama şimdilik yok belki bizim bebişlerden çıkar kızlar iyi düşünelim mujkk
irem akşam açacak sanırım gün içerisnde işyerinden açamıyormuş engellenmiş sanırım site öyloe aklımda kalmış okurken...filiz abla kaçta gelecekti..evet az kaldı 2000 e . bu arada çigdemim hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gell.. kumsalcım yaa yazını okumaya hasret kaldık şurda nasılsın kuzum iyisindir umarım..
sAĞOL CANIM SEN GEL BEBİŞLE SAĞLIKLI SIHHATLİ BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM ÖZELDEN YAZIŞIRIZ GELMENE YAKIN BULUŞURUZ FIRSAT BULURSAK sorduğun için teşekkür ederim canım ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar kızlar şans dileyin bebeğim ve benim için
sağolun kızlarrr öpüyorum görüşürüz güle güle
ay bende yazamadım bi patrondan neyseki hasta oldu doktora gittiler
rahatım şimdi 2000 için mamalr hazırmı kızlarrr
yavvv mama deme kaç gündür bişe yiyemedim cnm nasıl yemek istiyor anlatamam ama midem almıyor fazla kusacak gibi oluyorum..off aklıma neler geliyor kii böreklermi açmalarmı hep hamur işi
yavvv mama deme kaç gündür bişe yiyemedim cnm nasıl yemek istiyor anlatamam ama midem almıyor fazla kusacak gibi oluyorum..off aklıma neler geliyor kii böreklermi açmalarmı hep hamur işi
sAĞOL CANIM SEN GEL BEBİŞLE SAĞLIKLI SIHHATLİ BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM ÖZELDEN YAZIŞIRIZ GELMENE YAKIN BULUŞURUZ FIRSAT BULURSAK sorduğun için teşekkür ederim canım ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar kızlar şans dileyin bebeğim ve benim için
evet canım ya iremim prensesim malesef artık gündüzleri giremicek topiğe sadece akşamları ve haftasonları eşlik edebilecek bize evden. olsun buna şükür ne yapalım akşamları hasret gideririz bizde.
Filiz ablamda akşama uğrarım demişti ama saati hatırlamıyorum :uhm:
hadi canım güzel güzel git ve gel bekliyoruz....
Dikkat et kendine byee... :a015:
delüüüü kaydirigubbakcemile3 nerdeyse patron hastalandı diye kına yakacaksın kızz :roflol: valla kuzum filiz abla poğaça ile kek yapmıştı parti için ama başka mutfağa giren yok sanırım baksana aç kaldık bu kez :dilcikar:
canım ya işallah çok kısa sürer bu dönem
ben çok rahatım bu konuda keşke herkez benim gibi olsaa
hiç bi yemekten tiksinmedim bulantım oldu tabi ama azıcık
kaydirigubbakcemile3
bende börek vee pastayı hazırladım bende masaya bırakıyorum 2000 olduğunda muhtemelen ben doktorda olucam bana ayırın emii cokacimcoook
kızlar anca geldim malum 2000 e ulaşma partisine etimek tatlısı ,ıspanaklı gül böreği ve kandil simidi hazırladım şimdi de hem yazıp hemde patates salatası hazırlıyorum malum burcumuz bu sefer çokkk yiyecekmiş herkese yetsin bariii yupppiii hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?