Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

irem akşam açacak sanırım gün içerisnde işyerinden açamıyormuş engellenmiş sanırım site öyloe aklımda kalmış okurken...filiz abla kaçta gelecekti..evet az kaldı 2000 e . bu arada çigdemim hadi bakalım güzel hayırlı haberlerle gell.. kumsalcım yaa yazını okumaya hasret kaldık şurda nasılsın kuzum iyisindir umarım..

insallah canim ya
almanyadan bir isteyin varmi canim..

sAĞOL CANIM SEN GEL BEBİŞLE SAĞLIKLI SIHHATLİ BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM ÖZELDEN YAZIŞIRIZ GELMENE YAKIN BULUŞURUZ FIRSAT BULURSAK sorduğun için teşekkür ederim canım ben çıkıyorum şimdi hepinize iyi akşamlar kızlar şans dileyin bebeğim ve benim için

canım sende dikkat et kendine güzel haberlerle geliceksin biliyoruz biz...
Allaha emanet olun kuzum.... a.s.

sağolun kızlarrr öpüyorum görüşürüz güle güle

tamam canim iyi haberlerini bekliyoruz.
allaha emanet ol canim öptümmmm

canımmmm inşallah temennimiz bu zaten. Ülkenin başına geçmesi vs. değilde iyi birer birey olmaları önce kendilerine sonra etrafındakilere sahip çıkmaları inşallah bunu yapabiliriz kuzum.....

ay bende yazamadım bi patrondan neyseki hasta oldu doktora gittiler
rahatım şimdi 2000 için mamalr hazırmı kızlarrr

yavvv mama deme kaç gündür bişe yiyemedim cnm nasıl yemek istiyor anlatamam ama midem almıyor fazla kusacak gibi oluyorum..off aklıma neler geliyor kii böreklermi açmalarmı hep hamur işi

evet canım ya iremim prensesim malesef artık gündüzleri giremicek topiğe sadece akşamları ve haftasonları eşlik edebilecek bize evden. olsun buna şükür ne yapalım akşamları hasret gideririz bizde.
Filiz ablamda akşama uğrarım demişti ama saati hatırlamıyorum :uhm:

hadi canım güzel güzel git ve gel bekliyoruz....

sağolun kızlarrr öpüyorum görüşürüz güle güle

Dikkat et kendine byee... :a015:

ay bende yazamadım bi patrondan neyseki hasta oldu doktora gittiler
rahatım şimdi 2000 için mamalr hazırmı kızlarrr

delüüüü kaydirigubbakcemile3 nerdeyse patron hastalandı diye kına yakacaksın kızz :roflol: valla kuzum filiz abla poğaça ile kek yapmıştı parti için ama başka mutfağa giren yok sanırım baksana aç kaldık bu kez :dilcikar:

yavvv mama deme kaç gündür bişe yiyemedim cnm nasıl yemek istiyor anlatamam ama midem almıyor fazla kusacak gibi oluyorum..off aklıma neler geliyor kii böreklermi açmalarmı hep hamur işi

canım ya işallah çok kısa sürer bu dönem
ben çok rahatım bu konuda keşke herkez benim gibi olsaa
hiç bi yemekten tiksinmedim bulantım oldu tabi ama azıcık

ayyy kuzum yaa benim canım hiç bir şey istemezdi o vakitlerde en sevdiğim yemeklerden nefret eder olmuştum o yüzden zaten 4 kilo vermiştim yaaa kaydirigubbakcemile3 ama bak benimde canım şimdi börek istedi şöyle sıcacık fırından yeni çıkmış bol patatesli bir macır böreği olsa ne yerdim heee cokacimcoook cokacimcoook

sende sagol canim.tamam canim özelden yazisiriz.cok sevinirim ve cok iyi olur görüsürsek.
dualarimiz seninle canim merak etme..

kaydirigubbakcemile3
bende börek vee pastayı hazırladım bende masaya bırakıyorum 2000 olduğunda muhtemelen ben doktorda olucam bana ayırın emii cokacimcoook

kızlar anca geldim malum 2000 e ulaşma partisine etimek tatlısı ,ıspanaklı gül böreği ve kandil simidi hazırladım şimdi de hem yazıp hemde patates salatası hazırlıyorum malum burcumuz bu sefer çokkk yiyecekmiş herkese yetsin bariii yupppiii hihoyyyt

yaww börek istedi benimde cnm aman tutayımda şu bogazımı azıcık...mesaide bitemedi yaa bugün uykum var deli gibi malesef direk eve gidemeyecegiz.. teyzemler kontrole geldi dün bu akşam geri gidiyorlar 11 de annemlerdeler oraya gidip akşam biz bırakırız otogara..daha banyo yapacam sanırım eve gelince jet hızı ile yapmam gerekecek..

kaydirigubbakcemile3
bende börek vee pastayı hazırladım bende masaya bırakıyorum 2000 olduğunda muhtemelen ben doktorda olucam bana ayırın emii cokacimcoook

valla güzelim böyle giderse eğer 2000 olduğunda hepimiz hala mesai saatleri içerisinde olucaz ama lak lak etmekten sayfayı farkedemicez :roflol:

:roflol::roflol: okuyan yabancılarda beni devasa bişi sancaklar
korkmayın kuzularım sizleri yemem ben gelin yazışalım ben anca poça börek datlı hamur işi yemek çerez içecek meyve sebze et cokacimcoook yerim

:roflol:

kızzzzzz parti için mumlarla pastayı kimmmm alıcekti bak bu arada kaynamasın heee pastasız girmeyelimmm 2000 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…