Ovulasyon testi yapın nasıl olsa anlamaz :)merhaba rahatsız ediyorum ama eşim bebek istemiyor şimdilik bende eğer böyle bir şey olursa tepkisini merak ediyorum sizden gebe olanlardan testi alsam siz uygulasanız çift çizgi çıksa olur mu ?
malesef kendim göstermek istiyorum yakınsan valla bana yardımcı olur musun Allah rızası için :))Foto atarak mi sorcaksın?? Nette 1 sürü pozitif testler var birini indir yolla
kendim göstericem ama internetten ne ne demek diye bakıyor :)) yakınsanız bana Allah rızası için yardımcı olur musunuz :)))Ovulasyon testi yapın nasıl olsa anlamaz :)
Yok canım hamile değilim zaten. Ovulasyon testi ile gebelik testi aynı zaten. Sadece birinde lh yazar birinde hcg. Ona bakmazsa eğer sıkıntı olmaz. Anlamaz yani. Ovulasyon testinde de genelde t çizgisi az da olsa silik çıkar.kendim göstericem ama internetten ne ne demek diye bakıyor :)) yakınsanız bana Allah rızası için yardımcı olur musunuz :)))
İstanbul'dayım sen nerdesin ay çok sağol inşallah yakınızdır :))Nerdesinki sen
bana garanti hamile birisi lazım ki gerçek tepkisini görelim :))Yok canım hamile değilim zaten. Ovulasyon testi ile gebelik testi aynı zaten. Sadece birinde lh yazar birinde hcg. Ona bakmazsa eğer sıkıntı olmaz. Anlamaz yani. Ovulasyon testinde de genelde t çizgisi az da olsa silik çıkar.
Malesef eskişehir :)İstanbul'dayım sen nerdesin ay çok sağol inşallah yakınızdır :))
sizce napabilirim bi yol gösterebilir misin etrafımda hamile birisi yok birine desem korkar deli mi bu falan der ay kafayı yiycemMalesef eskişehir :)
yanlışlık olabiliyormuş kan testi de yaptırırız bakalım diycem internette de yazıyor ama benim için tepkisi çok önemli... İstanbulda oturanlardan yrdım bekliyorumBence böyle bi riske girme ters tepebilir..
Burda arama bi avmeye git hamile birine ver testi rica et daha kolay olursizce napabilirim bi yol gösterebilir misin etrafımda hamile birisi yok birine desem korkar deli mi bu falan der ay kafayı yiycem(
sen nerde oturuyordun? bebişini Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)Bence böyle bi riske girme ters tepebilir..
ahahahahha aklıma gelmedi değil :) ama bağırırlar yani nasıl tepki verirler korkarım onalrda yanlış anlayabilir beni, ya hamile bulamazsam :))Burda arama bi avmeye git hamile birine ver testi rica et daha kolay olur
merhaba rahatsız ediyorum ama eşim bebek istemiyor şimdilik bende eğer böyle bir şey olursa tepkisini merak ediyorum sizden gebe olanlardan testi alsam siz uygulasanız çift çizgi çıksa olur mu ?
Bence böyle birşey yapma dilinde istemeyebikir ama belki istiyordur duygularıyla oynarsin araniz kötü olur sen bilirsin yine demerhaba rahatsız ediyorum ama eşim bebek istemiyor şimdilik bende eğer böyle bir şey olursa tepkisini merak ediyorum sizden gebe olanlardan testi alsam siz uygulasanız çift çizgi çıksa olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?