nasıl ikna edeceğim yardım eder misiniz ?
Amin inşallah isteyen herkese hayırla sağlıkla versin rabbim. Ben istanbulda değilim. Ama yaptığını onaylamadığım için olsaydımda vermezdim..
Geçen sene kpssye hazırlanırken sınav bitmeden bebek olmasın çok zorlanırız sınavın bitmesini bekleyelim dedik şubatta da reglim gecikince panik olduk ister istemez maddi sıkıntılarımız da vardı. Test yaptık ve tek çıkmasını isterken tek çıkınca resmen çok üzüldük insanın içi bi garip oluyo mahsun mahsun kaldık bütün gün.. o yüzden söylediklerin gerçekse ve bu amaçla yapıyosan yapmamanı tavsiye ederim çünkü cidden başka bi hayal kırıklığı.. ayrıca istemiyorum aldır dese ne yapacaksın boşanacak mısın bi şekikde ikna etmeye girişeceksin.. bence direk ikna aşamasına geç böyle bi güven zedelenmesi girmesin aranıza.
yok canım sakladığı bir şey falan, borçlarımızdan dolayı istemiyor 30 olmadan baba olurum diyor ama bana yine de geç geliyor bende genç anne baba olmak istiorumRabbim nasip ettiği çocuğun rızkını verir kim rızıksız kalmışki bu dünyada diyerek başlabilirsin konuya :) ben genç anne olmak istiyorum çocuğumla aramda çok kuşak farkı olmasını istemiyorum senin zaten yaşın 27 bence sen de genç baba olmalısın vs diyebilirsin.. onun hayattan ne beklediğini bilmediğim için net bişey diyemem ama hiç bir sır sonsuza kadar gizli kalmaz açığa çıkarsa da çok mahçup olursun diye düşünüyorum
Evlilik oturdugu zaman bebek guzeldir...offf bu evlilik çok zor daha hiç alışamadım ama aynı zamanda çok güzel sevdiğimiz hep yanımızda :)) bir de bebiş olsa acaba acele mi ediyorum
aramızda kurtarıcı olmasına gerektirecek bir şey yok, o da seviyor bebekleri ama güzel bir gelecek sunmak da ister zaten ben en fazla 2 çocuk düşünüyorum 1 az 2 karar 3 zarar :))Evlilik oturdugu zaman bebek guzeldir...
Yoksa sıkıntıların dahada artar... Bebek kurtarıcı degil evlat can ve bir birey...
yok canım sakladığı bir şey falan, borçlarımızdan dolayı istemiyor 30 olmadan baba olurum diyor ama bana yine de geç geliyor bende genç anne baba olmak istiorum
aramızda kurtarıcı olmasına gerektirecek bir şey yok, o da seviyor bebekleri ama güzel bir gelecek sunmak da ister zaten ben en fazla 2 çocuk düşünüyorum 1 az 2 karar 3 zarar :))
korunmamız hiç yok gebe kalma ihtimalim var değil mi her an içinBence bu isi dalavereyle degilde konusarak cozmelisin.... Bir kadin esini kandirmamali... Birlikteyken konus istiyrm de karsi koyamazztn korunma sistemi allaha emanet gidiyo
Evet var canim ... Bence esinde istiyor yoksa kesin kesin korunur....korunmamız hiç yok gebe kalma ihtimalim var değil mi her an için
hemen tuvalette temizleniyorum ama, içinde kalırsa ancak öyle ihtimal varEvet var canim ... Bence esinde istiyor yoksa kesin kesin korunur....bak adetime 3 5 gun kala hamile kalmistim tutmaz diyip korunmadik... Megersem tutmis akintini takip et...
Yine ihtimal var ama sakin vajinana duş tutma... Sağlık açısından çok sakıncalı...hemen tuvalette temizleniyorum ama, içinde kalırsa ancak öyle ihtimal var
yok yok ben sadece kendim suyla temizliyorum tutmam öyle şeyler, istemese o da korunma yöntemleri kullanırdı değil mi kızlar bence onunda niyeti var:))Yine ihtimal var ama sakin vajinana duş tutma... Sağlık açısından çok sakıncalı...
Aynen öyle sen oluruna bırak icine dogru yikama kendiniyok yok ben sadece kendim suyla temizliyorum tutmam öyle şeyler, istemese o da korunma yöntemleri kullanırdı değil mi kızlar bence onunda niyeti var:))
tamam çok teşekkür ederim çok sağol yardımların içinAynen öyle sen oluruna bırak icine dogru yikama kendiniyüzeysel anladin
Sonrada yat dinlen...
Rica ederim ama aklindan cikarma esler birbirine cok guvenir bu guveni zedeleme sonra cok yanarsin adam gidis o gidis....tamam çok teşekkür ederim çok sağol yardımların için
ay çok teşekkür ederim onun ailesinde hiç kız yok biraz saçma olacak ama içine ne doğuyor sence bebişimizin cinsiyeti ne olur ben böyle şeylere çok inanırım sana sormak içimden geldi içime doğan da olur ilk aklına ne geldi ?Rica ederim ama aklindan cikarma esler birbirine cok guvenir bu guveni zedeleme sonra cok yanarsin adam gidis o gidis....
insallah bebeginiz bereketiyle gelir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?