bebiş haberi

offf bu evlilik çok zor daha hiç alışamadım ama aynı zamanda çok güzel sevdiğimiz hep yanımızda :)) bir de bebiş olsa acaba acele mi ediyorum

nasıl ikna edeceğim yardım eder misiniz ?

Rabbim nasip ettiği çocuğun rızkını verir kim rızıksız kalmışki bu dünyada diyerek başlabilirsin konuya :) ben genç anne olmak istiyorum çocuğumla aramda çok kuşak farkı olmasını istemiyorum senin zaten yaşın 27 bence sen de genç baba olmalısın vs diyebilirsin.. onun hayattan ne beklediğini bilmediğim için net bişey diyemem ama hiç bir sır sonsuza kadar gizli kalmaz açığa çıkarsa da çok mahçup olursun diye düşünüyorum

Bende aynisini dusunuyrm arkadas biraz genc herhalde... Guven duygusu kolay oturmuyor.... Kaybedildimide geri gelmiyor....

yok canım sakladığı bir şey falan, borçlarımızdan dolayı istemiyor 30 olmadan baba olurum diyor ama bana yine de geç geliyor bende genç anne baba olmak istiorum

offf bu evlilik çok zor daha hiç alışamadım ama aynı zamanda çok güzel sevdiğimiz hep yanımızda :)) bir de bebiş olsa acaba acele mi ediyorum
Evlilik oturdugu zaman bebek guzeldir...
Yoksa sıkıntıların dahada artar... Bebek kurtarıcı degil evlat can ve bir birey...

Evlilik oturdugu zaman bebek guzeldir...
Yoksa sıkıntıların dahada artar... Bebek kurtarıcı degil evlat can ve bir birey...
aramızda kurtarıcı olmasına gerektirecek bir şey yok, o da seviyor bebekleri ama güzel bir gelecek sunmak da ister zaten ben en fazla 2 çocuk düşünüyorum 1 az 2 karar 3 zarar :))

yok canım sakladığı bir şey falan, borçlarımızdan dolayı istemiyor 30 olmadan baba olurum diyor ama bana yine de geç geliyor bende genç anne baba olmak istiorum

Bizee dunya borcu icindeyiz ve esim suanda is ariyor.... Ama eminim iyi bir is bulacam bebeğimizim bizim rizkimiz bi yerde bizi bekliyor...
Allah yeterki sağlık ve sağlıklı evlatlar versin....

Canim bence bi ovulation testini al yap esin zaten ilk anda lh yazisini görmez o an tepkisni görürsn zaten sonradan da saka saka dersin ovulation testiydi ödün patladi falan filan gibisinden aksi halde ögrenirse araniz bozulabilir daha 4 aylik evlisiniz simdiden böyle kandirmacayla falan ugrasma ben 3. Yilima girdim esime bikere bile yalan söylemedim güven cok önemli benden sana sadice bi tavsiye. Düsünsene esin senin arkandan böyle seylet aciyor bi konu aciyor bi kisi ariyor okadar seyi yapiyor senin arkandan sen olsan ne hiss ederdin yapma bence

aramızda kurtarıcı olmasına gerektirecek bir şey yok, o da seviyor bebekleri ama güzel bir gelecek sunmak da ister zaten ben en fazla 2 çocuk düşünüyorum 1 az 2 karar 3 zarar :))

Bence bu isi dalavereyle degilde konusarak cozmelisin.... Bir kadin esini kandirmamali... Birlikteyken konus istiyrm de karsi koyamaz ztn korunma sistemi allaha emanet gidiyo

haklısınız kızlar hepinizi dinliycrm çok teşekkür ederim masum bi yalan bebeğim için düşünmüştüm yoksa bende onun güvenini kırmak istemem kaybetmek hiç istemem çok seviyorum onu, heves ettim bebişlere:))

Bence bu isi dalavereyle degilde konusarak cozmelisin.... Bir kadin esini kandirmamali... Birlikteyken konus istiyrm de karsi koyamaz ztn korunma sistemi allaha emanet gidiyo
korunmamız hiç yok gebe kalma ihtimalim var değil mi her an için

korunmamız hiç yok gebe kalma ihtimalim var değil mi her an için
Evet var canim ... Bence esinde istiyor yoksa kesin kesin korunur.... bak adetime 3 5 gun kala hamile kalmistim tutmaz diyip korunmadik... Megersem tutmis akintini takip et...

Evet var canim ... Bence esinde istiyor yoksa kesin kesin korunur.... bak adetime 3 5 gun kala hamile kalmistim tutmaz diyip korunmadik... Megersem tutmis akintini takip et...
hemen tuvalette temizleniyorum ama, içinde kalırsa ancak öyle ihtimal var

Yine ihtimal var ama sakin vajinana duş tutma... Sağlık açısından çok sakıncalı...
yok yok ben sadece kendim suyla temizliyorum tutmam öyle şeyler, istemese o da korunma yöntemleri kullanırdı değil mi kızlar bence onunda niyeti var:))

yok yok ben sadece kendim suyla temizliyorum tutmam öyle şeyler, istemese o da korunma yöntemleri kullanırdı değil mi kızlar bence onunda niyeti var:))
Aynen öyle sen oluruna bırak icine dogru yikama kendini yüzeysel anladin
Sonrada yat dinlen...

Aynen öyle sen oluruna bırak icine dogru yikama kendini yüzeysel anladin
Sonrada yat dinlen...
tamam çok teşekkür ederim çok sağol yardımların için

İnşallah zamanı geldiğinde hayırlı, sağlıklı bir evladın olur. Ben önce biraz birbirinize doymanızı tavsiye ederim. Bebek eninde sonunda olur Allahın izniyle ama şu başbaşa geçirdiğiniz günler bir daha gelmez... tamam anne olmak çok güzel ama bebek olduktan sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor. En azından 1-2 sene evliliğe ve birbirinize alışın ki bebek doğduğunda maddi manevi sağlam bir evliliğiniz olsun.

tamam çok teşekkür ederim çok sağol yardımların için
Rica ederim ama aklindan cikarma esler birbirine cok guvenir bu guveni zedeleme sonra cok yanarsin adam gidis o gidis....
insallah bebeginiz bereketiyle gelir canim...

Rica ederim ama aklindan cikarma esler birbirine cok guvenir bu guveni zedeleme sonra cok yanarsin adam gidis o gidis....
insallah bebeginiz bereketiyle gelir canim...
ay çok teşekkür ederim onun ailesinde hiç kız yok biraz saçma olacak ama içine ne doğuyor sence bebişimizin cinsiyeti ne olur ben böyle şeylere çok inanırım sana sormak içimden geldi içime doğan da olur ilk aklına ne geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…