bebiş haberi

Benim gonlumden hep kiz gecer...Allah saglikli evlatlar versin

Benim gonlumden hep kiz gecer...Allah saglikli evlatlar versin
amin inşallah sizin bebişin cinsiyeti belli mi sanki sizin oğlunuz olacak gibi içime doğdu ama Allah gönlünüze göre versin

Evet var canim ... Bence esinde istiyor yoksa kesin kesin korunur.... bak adetime 3 5 gun kala hamile kalmistim tutmaz diyip korunmadik... Megersem tutmis akintini takip et...
canim sana bi sorum olucak benimde adetten sonra yogun akintim oluyo adet biter bitmez basladi yogun akinti kasıklarim cok agriyor adetimde 6gun acik renkte oldu acik kirmiz ilk defa boyle oldum desem yumurtluyorum cok erken atesim adette biraz dusmustu yine cikmis 37.2bayada yuksek sence hamişmiyim..

Canım sen takvim oluşturmamıssın hala, nasıl gidiyor hamilelik?
Nasıl oluşturuluyor bilmiyorum canım :) iyi çok şükür kanamam lekem falan yok 5 haftayı geçti ama tam net degil günümüz keseyi gördük çok şükür ama bebeği göremedik.alttan gördük karından görünmedi kesem. o yüzden muhtemelen çok küçük daha görünmüyor bebek dedi doktor bayramdan sonraya randevu verdi ama biraz ilgisiz buldum doktoru haftaya perşwmbe başka doktora gitcem :)

amin inşallah sizin bebişin cinsiyeti belli mi sanki sizin oğlunuz olacak gibi içime doğdu ama Allah gönlünüze göre versin

Yok canim belli degil en az 6haftasi var bakalim
Herkes erkek diyor cok mrk ediyrm

Canim adeti acik renk ama normal miktarda mi gordun? Yumurtlama agrisi olabilir canim degerlendirmelisin bence

Canim adeti acik renk ama normal miktarda mi gordun? Yumurtlama agrisi olabilir canim degerlendirmelisin bence
evet canim normal geldi ben erken yumurtluyorum sanirimki oyle anlasiliyor..

Oyyy yerim nazlanıyor annesine yavaş yavaş gösterecek kendini :) hayırlısı olsun kuzum.. ayarlardan bak bulabilirsin yada takvim oluşturanlardan yardım iste.. bu bayram bebişinle ilk bayramın olacak daha nice bayramlar görün birlikte inşallah...

Oluşturdum canım :) Amin İnşallah ya sagol iyi dileklerşn için Allah ım bebeğin evladın varsa sana bagışlasın yoksa en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah canım ❤

Oluşturdum canım :) Amin İnşallah ya sagol iyi dileklerşn için Allah ım bebeğin evladın varsa sana bagışlasın yoksa en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah canım ❤
8 yasında kızım var canım sağol allah herkesin evladını bagıslasın..

aybuss Aay ben şuan anlayamadım..kız sen hangi ara evlendin nişanlıydın hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…