bebiş haberi

Kirmizi gazli kalemle ciz bu kdr kolay...
Bana bu yaptigin hic dogru gelmedi esinize yapicaksaniz araniz acilabilir sevgiliniz ise kadin doguma gitmeden inanmaz... Biz bu formlarda geziyoruz ama onlar kim bilir nerelerde geziyor...
eşimden bahsediyoruz o da benim gibi genç internetten araştır öyle gazlı çizmeye falan inanmaz belli ederim düzgün öizemem

Niye esinizin duygulariyla oynamak istiyorsunuz bir anlam veremedim acikcasi çok saçma,çocukca..
onun yüzünden bebek yapmıyoruz, bakalım böyle bir şey duyunca duyguları değişir mi zaten hemen olır bebek :) benimde duygularım var bende bebek istiyorum

Bence böyle birşey yapma dilinde istemeyebikir ama belki istiyordur duygularıyla oynarsin araniz kötü olur sen bilirsin yine de
bende onu öğrenmeye çalışıyorum bakalım cidden istemiyor mu

onun yüzünden bebek yapmıyoruz, bakalım böyle bir şey duyunca duyguları değişir mi zaten hemen olır bebek :) benimde duygularım var bende bebek istiyorum
Allah gonlunuze gore versin.gercekten hamile kaldiginizda size inanmayabilir bu sebepten:)))

eşimden bahsediyoruz o da benim gibi genç internetten araştır öyle gazlı çizmeye falan inanmaz belli ederim düzgün öizemem
Yasin yazmiyor ki canim bileyim... Erkekler oyle kolay kolay yemiyo haberin olsun ben pozitifi esime gosterdim silik cizgi diye yok bise dedi o kdr yani ki benimkide anlamaz bu islerden... Sen idrarini yapican gostericen yaninda olucak.. Baskasindan alsan coktaaaannn kurur o test....
Iyi dusun bence... Alicaksan test degil idrar al

siz nerde oturuyosunuz :)) o kısım kolay ben hallederim yeter ki hamiş birisini bulayım :))

Allah gonlunuze gore versin.gercekten hamile kaldiginizda size inanmayabilir bu sebepten:)))
inşallah ya çok sağolun :)) siz nerde oturuyosunuz :)) belki bana yardım edersşniz

siz nerde oturuyosunuz :)) o kısım kolay ben hallederim yeter ki hamiş birisini bulayım :))
Çok fenasınız sizzzz korkulur valla kadin milleti degilmiyiz istedigimize giden her yol mübah
Evli diye degismemissin durumunu güvenemedim sanki başka türlü gibi geldi...
Bence kendinizi bu duruma düşürmeyin bebek istiyorsanız başka türlü ikna edin...
Ne evlilikler gördüm bu şekilde biten...

yeni evliyiz 4 ay oldu tam bu gece 12 de :)) ahh ahh tabiki biz kadınlar çok fenayız inanmanız için napabilirim yani evli falan nerden nasıl değiltiriliyo ??

yeni evliyiz 4 ay oldu tam bu gece 12 de :)) ahh ahh tabiki biz kadınlar çok fenayız inanmanız için napabilirim yani evli falan nerden nasıl değiltiriliyo ??

Bak canim biz kadinlar evlendik nisanlandik sozlendik mi hemen durumumuzu degistiririz
Neyse sizin hayatiniz allah hakkinizda hayirlisini versin....
Evli ciftlerin korunma yontemleri oluyor birlikte karar aldiklari... Yani bir erkek bunlarin hepsini dusunur emin ol... Vede bu durumlar baslarina hic gelmemisse emin ol 1-2 kere gelmistir... Türk erkeği çapkindir bekarken...

bende buraya yeni yeni alışıyorum, güzel siteymiş :)) ben hap içmiyorum kilo almaktan korktuğum için diğer yöntemleri de kullanmıuoruz yani ateşle oynuyor gibi bir şeyiz o da bunun farkında o yüzden bana çok rahat inanır :)

Esin bu kdr rahatsa korunma konusunda bebek ihtimaline olumlu bakiyor demek...
Bence boyle bise yapmayin daha yeni evlisiniz...
Güven çok önemli bir duygu bir kere sarsildimi yerine gelmez...
Çok iyi düşünün...
Hap kullanma ztn sakıncalı...

ahahahahha aklıma gelmedi değil :) ama bağırırlar yani nasıl tepki verirler korkarım onalrda yanlış anlayabilir beni, ya hamile bulamazsam :))
Testi verin rica edin kabul ederse sonuçta

ay acaba kargoyla falan olmaz mı ben size testin ücretini falan önceden yollasam :))
Siz baya ciddisiniz :) Kac yasindasiniz neden bu kadar acele ediyorsunuz.Hersey vakti zamani gelince Allah nasip eder.Esiniz neden istemiyor merak ettim siz bu kadar isterken.

Siz baya ciddisiniz :) Kac yasindasiniz neden bu kadar acele ediyorsunuz.Hersey vakti zamani gelince Allah nasip eder.Esiniz neden istemiyor merak ettim siz bu kadar isterken.
daha yeni evliyiz borçlarımız falan var ama ailem yardımcı olur böyle bir durumda ben 20 yaşındayım ama çok hevesliyim :)) eşim benden 7 yaş büyük

sen nerde oturuyordun? bebişini Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)

Amin inşallah isteyen herkese hayırla sağlıkla versin rabbim. Ben istanbulda değilim. Ama yaptığını onaylamadığım için olsaydımda vermezdim..

Geçen sene kpssye hazırlanırken sınav bitmeden bebek olmasın çok zorlanırız sınavın bitmesini bekleyelim dedik şubatta da reglim gecikince panik olduk ister istemez maddi sıkıntılarımız da vardı. Test yaptık ve tek çıkmasını isterken tek çıkınca resmen çok üzüldük insanın içi bi garip oluyo mahsun mahsun kaldık bütün gün.. o yüzden söylediklerin gerçekse ve bu amaçla yapıyosan yapmamanı tavsiye ederim çünkü cidden başka bi hayal kırıklığı.. ayrıca istemiyorum aldır dese ne yapacaksın boşanacak mısın bi şekikde ikna etmeye girişeceksin.. bence direk ikna aşamasına geç böyle bi güven zedelenmesi girmesin aranıza.

bi denemek istiyorum kan testi falan derse gideriz diğer testte yanlışlık olduğu anlaşılır yani :))

nasıl ikna edeceğim yardım eder misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…