selam kızlar calısmalar nasıl gıdıyor
geldim canım çalışmalar sekteye uğradı eşim rahatsız biraz iyleşsin devam yani :)
son hizla devam ediyor
umudu yitirmek yok
pehhh doktor konussun canimmm
ben suan bu kiste ragmen umutluyum...Yaradan bilir
ovulasyon testını yaptım ıkıncı ıczgı bıraz sılık cıktı yarın denıyeyım dıyorum sen dah aonce yapmıstın nasıl yapıcam ben 2 gun araylamı
ovulasyon testını yaptım ıkıncı ıczgı bıraz sılık cıktı yarın denıyeyım dıyorum sen dah aonce yapmıstın nasıl yapıcam ben 2 gun araylamı
son hizla devam ediyor
umudu yitirmek yok
pehhh doktor konussun canimmm
ben suan bu kiste ragmen umutluyum...Yaradan bilir
ben işi şansa bırakmamak için fazla aldım ama yinede tutturamadımdün bende yaptım silik çıktı 7 tane kaldı bitmeden çift çizgiyi görmem gerek
ben işi şansa bırakmamak için fazla aldım ama yinede tutturamadımdün bende yaptım silik çıktı 7 tane kaldı bitmeden çift çizgiyi görmem gerek
günaydın cnm ben bu ay pek umutlu değilim gecen aya göre dr bıze 1 gunarayla demsıtı ama ınt okudugum kadarıyla 3 gunde bır daha ıyı oluyormus sperm ler daha güçlü oluyormuş . ben ovulasyon testını eczaneden aldım 5 adet 2 adet kaldı ınt alsammı ? sen nerden almıştın ?
int bir sitede test yaptım 8-13 mayıs arası dıyor sende yapsan bır adet tarıhlerımız aynı senınle zaten
canım eczanede çok pahalıben gittigidiyordan aldım laboquck 26 lı aldım. bu aya 8 tane kalmıştı. geçen ay adetim kaydı gerçi son iki aydır böle 21inde olamm gerekti 21inde leke geldi 23 ü oldum. ama 7 sinde çift çizgiyi görmüştüm. tam lekeden 14 gün önce bu ayda 10 u gibi görmem gerek çift çizgiyi.5 tane çok az yetmezki
ilişiki bu ay kasmadım nezman istersek ozman oldu. bu ay bende umutlu değilim zaten düşündükçe stres yapıyorum. pako sundan hormonuna kadar bütün hastalıklar bende mevcut sanki sürekli vücüdumu dinliyorum. takmam sebebimde bu nasıl olsa olmicak gibi geliyo.
evet duşundukce bende stres oluyorum saldım yanı bende dıyet nasıl gıdıyor ? bu arada çam terebentini duydunmu sacların uzamasına yardımcı oluyormus ? ben denıcem bakalım benım saclarım uzamıyor yaf sınır oluyorum
yok be canım o neki uzundu saçlarım ama gölgeden dolayı çok yıpranmıştı kestirdim. uzun küt. diyet ii gitmiyo. kilo veremiyorum. gerçi boğazımıda tutmuyorum ama giden bişey yok. 2 kg gitti durdu. koşu bandı araştırıyorum. 2. el alcam
bakım yapıyormus saclara ve uzatıyormus benımkıelr cok yavas uzuyor bakalım ıs cıkısı bakıcam aktara :) bende 1 haftadır ne almsım ne vermısım 77 deyım hala bugun daha cok su ıcıtım bakalım
canımmm napıyon :))) akşam çift çizgiyi gördüm beklemiyodum ama gördüm :))) ben 10 u gibi bekliyodum 8,nde gördüm bakalım bu akşam ne olacak yine görecekmi? Geçen ay 2 gün üst üste çift çizgi görmüştüm.
ay canım hadı bakalım hayırlısı ınsallah ama bende bu ay hıc tık yok ya hevesdenen bırsye kalamdı benımde akıntım başladı cok galıba yumurtlama basladı 2 gun once yaptım tek cızgı cıktı testı yapsammı yapmasammı bılmıyorum
yap bence kaçırma bide sonrabendede yok o heves yani ne bilim tuhaf bi duruma girdim olsada olur olmasada dicem geliyo bazen ama işte... ya akıntı yumurtlamdan öncemi oluyo yumurta çatladıktan sonramı? ayrıca biz çift çizgiyi görüyoruz ya yumurtlama bundan 12 ila 24 saat sonra olacak dimi yani bugünde çalışmamız gerek adam hasta baskı yapmakta istemiyorum ne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?