yaa neden olmadı ?benım goguslerım acımaya basladı karnımın altında agrı var yıne tutturamadık galıba
ya yorgun adam hala atamadı hastalığı üzerindenbenimde kasıklarım ağrımaya başladı asıl merak ettiğim şimdi 12 sinde tekrarmı yumurtladım? adetim ne zaman gelecek bu durumda? 2.yumutlama kist fln oluştuğuna işaret olabilirmi? kasıklarımda inanılmaz gerginlik hissediyorum bacaklarımı uzatamıyorum yatarken daha öncede olmuştu doğum kontrol hapı içmiştim 2 ay geçmişti off of
sahi tüp bebek yapan arkadşım hamileçok sevindim onun adına bu ay onun ayı olsun bidahaki ay da benim ayım olur inşşlh bu aydan hiç ümitli değilim gerçi yinde kısmet ALLAH ol dedimi olur sen napıyosun nasıl gidiyo çalışmalar artık ikimizde olaydan soğuduk gibi geliyo :44:
ya benım eşimle problemler var bız kayınvalıdeme 30 dk uzaktayım ben merkezde oturuyorum gel gorkı benım esım haftanın 3 gunu annesınde kalmak ıstıyor babası olmadıgı ıcın buyuk evlat ya cok sınırlerımı bozuyor tartısıyoruz genelde bu konudan dolayı halıyle kayınvalıdeme gıdınce olmuyor hıc bırsey bende artık bosladım o dusunsun artık ben ugrasmaktan sıkıldım yanı, klomen kullanmaktanda yoruldum olayları kendı halıne bıraktım neolacak bılmıyorum hayırlısı artık bu arad abenım cok ıstahım acıldı ya durduramıyorum kendımı cok canım tatlı ıstıyor napıcam ben
ya benım eşimle problemler var bız kayınvalıdeme 30 dk uzaktayım ben merkezde oturuyorum gel gorkı benım esım haftanın 3 gunu annesınde kalmak ıstıyor babası olmadıgı ıcın buyuk evlat ya cok sınırlerımı bozuyor tartısıyoruz genelde bu konudan dolayı halıyle kayınvalıdeme gıdınce olmuyor hıc bırsey bende artık bosladım o dusunsun artık ben ugrasmaktan sıkıldım yanı, klomen kullanmaktanda yoruldum olayları kendı halıne bıraktım neolacak bılmıyorum hayırlısı artık bu arad abenım cok ıstahım acıldı ya durduramıyorum kendımı cok canım tatlı ıstıyor napıcam ben
İŞTAH AÇILMASI TATLI KRİZLER GELİYO GALİBA SENİN BEBİŞİNŞLLH canım kaynan işi zor iş eşini annesi duruma müdahele etmek riski:18: benim kayınvalidemde 30 dk uzaklıkta o köyde biz merkezdeyiz. ama ne o gelir kalır ne biz gider kalırız görüşüyoruz arada. benimkide babasız hemde çok küçük yaşta kaybetmiş babasını. ama kaynanamdan allah razı olsun hep der yani ben doyamadım kocama siz ayrı kalmayın die. köyde iş fln olduğunda gidiyo bitince gelir. sıkıntım yok yani oyönden. ama eşine durumdan duyduğun rahatsızlığı uygun bir dille söyleyebilirsin. bir amacımız var ve sen ne yapıyosun die. ama kayınvaliden kasıtlı bir şekilde çağırıyorsa bişey diyemem. anladığım kadarıyla eşinde annesine çok düşkün biri işin zor yani dengeyi kurma görevi eşinde olmalı.senin ailen oradamı?
canım ben bu ara salatalığa sardırdım. açlık hissettiğimde soyuyorum bitane:)) tatlı için düşük kalorili çikolatalar fln var ondan ye istersen
yasemın nerelerde ya kayboldu kız
ah cnm soyluyorum ama dınleyen kım bana dedıgı orasıda bızım evımız ne farkeder bende souk davranıyorum artık dondum yattım aksamleyın . aslında soylemıstım ona dun aksam ıcın . bzıım gorustugumuz bır cıft var onlardaydık ordada aynı muhabbet acıldı ama faydası yok yanı esıme dun aksam cok agrım oldu sanırım yumurtladım hıcde bırsey soylemedım banane tek benmı dusunecegım. kayın valıdem ıyı bırı ama oda herseyını esıme baglamıs ondan baskasını gozu gormuyor gıtmedıgımızde aglıyor fılan kalmayınca nıye kalmıyorsunuz dıyo ay ay yoruldum 3 yılda
eşine duygu sömürüsü yapıyo işte. bilmiyomu sizinde bi özel hayatınız var... ben öle durumlarda sölüyorum valla bazen diyo kalın fln die yada hafta sonu iş var gel fln diyo bende kötü gelin'anne iş yüzünden kocama hasret kaldım özelimiz kalmadı hiç kocalık görevlerini yapmıyo işerinizi yapmaktan diyorum' 2 hafta rahatım
ama napim yani bazıları dümdüz konuşmadınmı anlamıyo çocuk fln sorduklarında yüzünü göremiyorum görsek yapcaz diyorum anlayan alır mesajı. iice sokuyorum gözlerine yani. aaaa boşver benmi düşüncem herkesi onalr beni düşünsün kaynana ii olmasa biz çok kavga ederdik valla
hiç güleceğim yoktu valla bende aynısını dıyeyım barı bırde benım esım vardıyalı calısıyor 2 hafta zaten yuzune hasret kalıyorum bır haftamız oluyor oda koy e gıtmek ıstıyor ıste dun aksam bana dıyorkı nıye yapmadık dedım bende soylemıstım sana dedım sen dıyo pıre ıcın yorgan yakıyorsun gel yapalım dedı bende yanasmadım canım ıstemıyor dedım uyudum sabahta sınırlenmıs bana nıye oyle yaptım dıye
hep aynı şeyi yapıyolar ya deli olcam'neden sölemedin söleseydin yapardık' yahu herşeyi benmi düşünmek zorundayım sende biraz düşün.... ya onların kızmaya hakkı var ama bizim yok... analarını evinde el bebek gül bebek bizdende aynı şeyi bakliyolar ama ben diyorum ben senin annen değilim sende benim annem değilsin biz birer bireyiz bir araya geldik bir aile kurduk senin bana karşı sorumlulukların var benimde sana karşı. ben annen gibi seni pohpohlayamam ne dersen sineye çekemem ne veririsen onu alırsın bu işler böle bende ailemden koptum geldim sende. tek şansım ailemi istanbulda bırakıp onun için buraya gelmek sanırım kavga edince bunu sürüyorum ortaya ortam yumuşuyo haklısın fln diyip unutuyo sinirini... ama ben asla unutmam bana yapılanı. annesi bi cümle kurmuş hatırlayınca hala sinir olurum. (eltim söledi). bende bizimkine söledim. birdaha bana asla baskı yapamıyor ailesine gitmem onlarla görüşmem konusunda. canım isterse giderim. ortamda bir gerginlik yok. herkes birbiri ile ii ama bunun tek nedeni aradaki mesafeli duruş asla yüz vermem . ben onalara kötü bişey sölemem onlarada bana söyleyebilecekleri firsatı vermem. hiç bişeyimi anlatmam ne kendimle ilgili nede ailemle ilgili. özellikle ailem konusunda çok hassasım eşimde dahil en ufak bir konuda eleştiri yapamaz. kendini ezdirme baskın tarafa sen ol. ben o dengeyi kurdum çok şükür . eşinlede ilgili bir durum tabiki seninki fazla anneci babasız olmak en büyük olmak farklı bir sorumluluk üstlenmesine neden olmuş. ama bir karısı olduğununda unutmamalı yada bi şekilde sen bunu hatırlatmalısn ay böle durumlara çok sinir oluyorum ben çok konuştum galiba. sinirden yazdıklarım anlaşılır umarım
valla super yazmısısn az once aradım kayın valıdemı ve nedne hemn gıttınız dedı bende ozel ısımız var dedım tmm dedı benım kayınvalıdem hemn aglıyo bende dayanamıyorum bırde dıger eltımle altlı ustlu oturuyorlar onunla serınler yanı aslında eltım mesafesını koruyor ben koruyamadım bastan basıma gelmedık kalmadı ama ben kın tutamıyorum ıste bana sen benım oglumun parasını yıyorsun ..... nı buyutuyorsun dedı veben hamıleydım ozamn cok kotu oldum zaten sonra bebek dustu ha ona baglamıyorum kısmet tabı bu arada benım sag boslugumda agrılar basladı bır hafta kaldı adetıme sen kacında olacaksın
ben çok kin tutarım yani sonuçta 24 yaşımdan sonra hayatıma giren bir insan nekadar değer verilirse okadar değer veriyorum. benim eltide çok küçük evlenmiş onunla istediği gibi konuşuyo. elinde büyümüşmüş fln. arada tartışıyolar. ben hiç öle bişey yaşamadım. bi sorunum olursa eşime sölerim gerekli ikazı o yapar ben konuşursam ağır konuşurum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum diyorum. zaten anlıyorum suratından yüz hemen düşüyo ama aramıza giremeyeceğinide biliyo. valla nekadar yüz veririsen okadar isterler. bana uzak allaha yakın bölesi daha ii görüşüp görüşmemek benim elimde koyun gibi güdüyo ötekini ama bana asla yaklaşamaz. ipin ucunu azcık kaçırsam hemen salıyo kendini gerek yok. benimde kasıklarım ağrıyo ya gögüslerimde arada sızlıyo gazda çok var. 23 yada 25 gibi olması lazım. 1 hafta var benimde sence tutturdukmu bu ay belirtileri ona yormak istemiyorum .anestek nekadar kalan kan testi yaptırmıştı hatırlıyomusun
ben bıraz arastırdımda ınt fortel dıye bır test varmıs napsak acaba alsakmı
günaydın şekerim:)) forteli bende duydum ama alcaz şimdi pahalıda bişey diye biliyorum. ya bide çıkmazsa boşver bekleyelim biz adet gününü er geç öğrencez seninde dediğin gibi yada kan testi olabilir
tamm canım 20 tl dıyor ama bazen yalnıs sonuc verıyormus ben doymuyorum bılıyormusun gercekten ay nasıl oldum boyle çöpluge dondum ıyıce yedikce yıyesım gelıyor napcam yaffff
aynısı bende :))) midem kazınıyo ilk kez böle hissediyorum midemin kazındığını hiç bilmezdim valla :))) off ya yine umutlanıyoruz hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum yaaa bu ay doğru düzgün bişeyde olmadı geçen aylarda dikkat ettiğim halde kalamadım bu ay kalırsam çok gülcem kendimebide belim ağrıyo kasıklarada hafif hafif bişeyler oluyo ama eğer hamile deiğlsem bunlar ne?? her adet döneminde yaşıyomuydum acaba bunları? iç çamaşırı takamıyorum sanki gögüslerim şişmiş gibi geliyo evde kullandığım penye çamaşırlarım vardı onlardan giydim bugün valla sende başka belirti fln yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?