bebiş için durmak yok yola devam :)

canım nevar ne yok sende ben bugun test yaptırdım6,7 cıktı yanı dusuk ama sogan kurune baslamaya karar verdım daha oncede denemıstım

ee yükselme ihtimali var sonuçta daha çok erken :)) soğan kürü neden içicen bide hamielysen bebeğe zararı olmasın bende aynı beklyiorum 25ini geçmez bu 10 gün ( kasık ağrısı dışıda belirti yok tabiki bu ayda olmadı bence ( zaten ilikide olmadı iğneden 24 saat sonra oldu sonra olmadı artık tutarsa tutcak takdir allahın.

bızdede sanmıyorum 3 gunde bır oluyor ama ıste gecen seferde 10,92 cıkmıstı ıyı demıstı dr sımdı 6,7 cıktı duzuk dedı nebılım anlamadım gıtı ılaclarda odem yapıyor napcam bılımıyorum

aynısı bende ( şiştim resmen iğneden sonra özellikle acayip oldum haplar (pregesteron) beni sersem etti. içiyorum kafam gidiyo valla ayakta duramıyorum.. ama az kaldı ayın 25ine inşllk ikimzde olmayız beraber hamile kalırız beraber büyür bebişlerimiz

inşallah canım ben 4 gundru sogan kuru yapıyorum galıba tekrar yumurtladım akıntı basladı :) zaten bu ay yoktu bırsey 15 gun devam edıcem sonra hasta olurum sonra hastalıgımın bıtımınde tekrar sogan kuru yapıcam yumurtlamayada yardım edıyorumus zaten bende yavas yumurtluyorum

gunaydın cnm benım adet olcakmısım gıbı sancılarım basladı
neden kıne anlamadım aman olursa olur ıste

canım işler yoğun yazamıyorum bayadır benimde başladı kasıklarım ağrımaya gögüslerimin uçları inanılmaz acıyo ya sızladığını hissediyorum resmen ilaçların etkisim bilmiyorum. yumurtaların olduğu sağ kasığım sürekli ağrıyo ama hayal kurmak istemiyorum başka bişey yaşamıyorum şuan inllh olmayız ya valla sıkıldım artık her ay hüsran her ay hüsran

canım işler yoğun yazamıyorum bayadır benimde başladı kasıklarım ağrımaya gögüslerimin uçları inanılmaz acıyo ya sızladığını hissediyorum resmen ilaçların etkisim bilmiyorum. yumurtaların olduğu sağ kasığım sürekli ağrıyo ama hayal kurmak istemiyorum başka bişey yaşamıyorum şuan inllh olmayız ya valla sıkıldım artık her ay hüsran her ay hüsran

kötü canım oldu malesef dün malum şey ( bu ayda hayır yok. bidahki aya kısmet artık sende durum ne bu ay gitmicem dr. olursa olur artık ramazndan sonra bakarız olmazsada bi atlatalım ramaznında

kötü canım oldu malesef dün malum şey ( bu ayda hayır yok. bidahki aya kısmet artık sende durum ne bu ay gitmicem dr. olursa olur artık ramazndan sonra bakarız olmazsada bi atlatalım ramaznında

çok üzüldüm canım benimde ağrılarım var geliyorum diyor :) bende dr gıtmıcem sogan kurunu yapıcam ben bu ay sonra bakarız olmasada alalhın verecegı zaman olacak sonucta kasmıyorum eskısı gıbı

çok üzüldüm canım benimde ağrılarım var geliyorum diyor :) bende dr gıtmıcem sogan kurunu yapıcam ben bu ay sonra bakarız olmasada alalhın verecegı zaman olacak sonucta kasmıyorum eskısı gıbı

haklısın düşündükçe daha geriliyor insan. gittikçe hem olmamasına alışıyorum hemde nekadar istediğimi sorguluyorum mutsuz bi insan oldum çıktım ya

haklısın düşündükçe daha geriliyor insan. gittikçe hem olmamasına alışıyorum hemde nekadar istediğimi sorguluyorum mutsuz bi insan oldum çıktım ya

canım ya neden mutsuz oluyorsun sende bu ay sogan kurunu dene ıse yarıyormus ama bence sız bıraz aralıklı ılıskılerınız var 3 gunde bı olması lazım hos bızımde dusenlı ama bende yumurta olmuyor

canım ya neden mutsuz oluyorsun sende bu ay sogan kurunu dene ıse yarıyormus ama bence sız bıraz aralıklı ılıskılerınız var 3 gunde bı olması lazım hos bızımde dusenlı ama bende yumurta olmuyor

valla ben zorlamk istemiyorum beyfendiyi canı nezman isterse artık ilaç mı içmişim iğnemi olmuşum umrunda bile değil o nezaman takcak kafaya olmuyo die bizim ozmn bişeyler olur :) aman bende saldım ipini ne olursa olsun zaten iş stresi yatip yetip artıyo daha 28 im ne acelem varki napim böle artık :)

canım bende hasta oldum dr klomenı 3 e cıkaralım dedı bende dr degıstırecegım cunku bbu ay tuafluk oldu kahverengı gelıyor bırde parcala gelıyor korktum acıkcası ılacta kullanmak ıstemıyorum artık bosunada para vermek isıtemıyorum ne yapalım kısmet yarın dr gıdecegım baska bır dr bakalım o nedıyecek yada dıyorum bu ayı boyle gecıreyım obur ay bakarız kararsız kaldım anlıcan

geçmiş olsun canım benimde buay öle geldi tuhaf kırımızı kan görüyorum ama arada hep kahverengi parçalarda oluyodu. Döllenmeyen yumurta diyo internetten baktım biraz ama tam nedir bende bilmiyorum. Dr işini ertele istersen ramazn geçsin tekrr başlarsın vücutta yıpranıyo ilaç ilaç yinede sen bilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…