canım nevar ne yok sende ben bugun test yaptırdım6,7 cıktı yanı dusuk ama sogan kurune baslamaya karar verdım daha oncede denemıstım
ee yükselme ihtimali var sonuçta daha çok erken :)) soğan kürü neden içicen bide hamielysen bebeğe zararı olmasın bende aynı beklyiorum 25ini geçmez bu 10 gün( kasık ağrısı dışıda belirti yok tabiki bu ayda olmadı bence ( zaten ilikide olmadı iğneden 24 saat sonra oldu sonra olmadı artık tutarsa tutcak takdir allahın.
bızdede sanmıyorum 3 gunde bır oluyor ama ıste gecen seferde 10,92 cıkmıstı ıyı demıstı dr sımdı 6,7 cıktı duzuk dedı nebılım anlamadım gıtı ılaclarda odem yapıyor napcam bılımıyorum
aynısı bende( şiştim resmen iğneden sonra özellikle acayip oldum haplar (pregesteron) beni sersem etti. içiyorum kafam gidiyo valla ayakta duramıyorum.. ama az kaldı ayın 25ine inşllk ikimzde olmayız beraber hamile kalırız beraber büyür bebişlerimiz
gunaydın cnm benım adet olcakmısım gıbı sancılarım basladı
neden kıne anlamadım aman olursa olur ıste
gunaydın cnm benım adet olcakmısım gıbı sancılarım basladı
neden kıne anlamadım aman olursa olur ıste
kötü canımoldu malesef dün malum şey ( bu ayda hayır yok. bidahki aya kısmet artık sende durum ne bu ay gitmicem dr. olursa olur artık ramazndan sonra bakarız olmazsada bi atlatalım ramaznında
çok üzüldüm canımbenimde ağrılarım var geliyorum diyor :) bende dr gıtmıcem sogan kurunu yapıcam ben bu ay sonra bakarız olmasada alalhın verecegı zaman olacak sonucta kasmıyorum eskısı gıbı
haklısın düşündükçe daha geriliyor insan. gittikçe hem olmamasına alışıyorum hemde nekadar istediğimi sorguluyorum mutsuz bi insan oldum çıktım ya
canım ya neden mutsuz oluyorsun sende bu ay sogan kurunu dene ıse yarıyormus ama bence sız bıraz aralıklı ılıskılerınız var 3 gunde bı olması lazım hos bızımde dusenlı ama bende yumurta olmuyor
canım bende hasta oldum dr klomenı 3 e cıkaralım dedı bende dr degıstırecegım cunku bbu ay tuafluk oldu kahverengı gelıyor bırde parcala gelıyor korktum acıkcası ılacta kullanmak ıstemıyorum artık bosunada para vermek isıtemıyorum ne yapalım kısmet yarın dr gıdecegım baska bır dr bakalım o nedıyecek yada dıyorum bu ayı boyle gecıreyım obur ay bakarız kararsız kaldım anlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?