bebiş için durmak yok yola devam :)

akıntı takibi zor iş anlamıyorum ben o işten yumurtlamış olabilirim testte ikinci çizgi silik bugün

napalım artık böle herşey uluorta sen napıyon bebişimiz nasıl bulantılar başladımı :18:

evet basladı ama bu cocuk cok tuhaf yahuu sabah-ogle -aksam oellıkle bır yokluyor annesını dofecem az cıksın hele bıı. ısırıcam popusuu

canım napıon bakalım bebıs nasıl kalp atıslarını duydunmu

duymam mı gecen hafta tam alttan baktık 6+0 da duyduk acelecı veled... bugun de kendıme doktor buldum artıkın ustten bakıldı 6+4 cıktı ama sanırım ustten bakınca boyle farklı verıyor benım hesabıma gore 7+1 bugun ama olsun sorun yokmus doktorum dıyor kıı; ya suna bak mercımek kadar amma kucukmuss ama canavar gıbı masallah. cok saglıklı gorunuyor ve kalbıne bak gumbur gumbur atıyor dıyoo. bugun hem gordum hem duydumm:))) yavrum benım yaa darısı tez zamanda sıze ınsallahh

inşallah canım bızede nasıp eder

kızlar araba kulllanmaya basladım 2 ay oldu arabayı alalı ama bıraz heyecanlanıyorum trafıgede gırıyorum ama yalnızken daha ıyı kullanıyorum araba kullanan varmı

dün yok bugün yok salı oldu galiba baklım kısmet :)) sende durum ne

bu hafta ıkıkere oldu yarın yıen olacak tabı bu haftayı ıyı degerlendırmek ıstıyorum zaten sperm 72 saat yasıyormus rahatım yanı :) kısmet artık ya olurmu olmazmı hakkımızda hayırlısı sen çif çizgiyi görünce olmadımı peki ?

canım çift çizgiyi pazartesi görmüştüm galiba o gün değil salı günü oldu. bu arada 1 kg daha gitmiş .çok sevindim. ama önceden daha kolay kilo veriridim şimdi yavaş veriyorum. hormonlarla alakalı bir sorun olabilirmi sorusu geliyo aklıma:44: gögsüme fln bakıyorum süt geliyomu die ama öle bişeyde yok.:44:

hım hadı bakalım oo neguzel ben bu hafta veremedım ya 200 gr fılan gıttı az yemege calısıyorum ama bakalım dun bıraz bozdum tabı ama bugun toparlıyayım dıyorum sen araba kullanıyormusun

hım hadı bakalım oo neguzel ben bu hafta veremedım ya 200 gr fılan gıttı az yemege calısıyorum ama bakalım dun bıraz bozdum tabı ama bugun toparlıyayım dıyorum sen araba kullanıyormusun

evet ama ehliyetim yok neden sordun?

valla canım hiç gerek olmadı bekarken babamdan, evlendim kocamdan fırsat kalmıyo:))) naptın testte çift çizgi çıkmadımı hala :)) adete az kaldı

cızgı cıktı ama sılık cıktı bugun sonuncusunu yapıcam
bakalım ınt yaptıgım teste gore pazargunu son gundu ogunde oldu yanı :) kısmet artık zorlamıyorum kendımı aslında bıraz problemler var belkı olmaması daha ıyı rabbım herseye bır hayır koymuştur artık hazır degılmıyım acaba kafam karısık acıkcası

canım kimde problem yokki :44: Olmaması sorun bence Sıkma canını benimde c.tesi yine çift çizgi gördüm hemde daha koyu ve hiç bişey olmadı

canım kimde problem yokki :44: Olmaması sorun bence Sıkma canını benimde c.tesi yine çift çizgi gördüm hemde daha koyu ve hiç bişey olmadı

yaa neden olmadı ? benım goguslerım acımaya basladı karnımın altında agrı var yıne tutturamadık galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…