valla sen bilirsin ama ben çok merak ediyorum:))
test yapmıstım ama negatıf cıkmıstı ?
günaydın canım
Bugün benimki söküldü hemde çeşme gibiSen ne durumdasın inşllh olmazsınnn ya akşam yazamadım kaynanaya gittik kandil dolayısı ile.
merhaba canım ben olmadım hala ama sag tarafımda agrı var bıraz onun dısında bırseyım yok beklemedeyım :)
olmaz inşllhBugün günü dü dimi
canım ay sonu malum çok giremiyorum internete satış patlaması yaşıyoruz :))))) sende durum hala aynımı değişiklik yoktur umarım.
gunaydın canım valla benım sol boslugumda batmalar vardı dunden berı bugun karın agrım basladı
adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyolar canım inllh hamilesindir ya
karnımın agrısı gectı sag boslugumda devam edıyor . Az once ınt okudum ıstahsızlık yaparmıs bendede oyle hıc br sey canım ıstemıyor yaaaa umutlanmak ıstemıyorum
canım okuma bişey boşver okudukça daha kötü oluyoruz. Daha geçenlerde konuştuk aşırı iştahlıyız buda belirti olabilir die. Ama bak bana yalan oldum. Kısmette varsa yaşayıp görücez. Bende bugün kan testine gittim çok tutar diyodum ama 70lira tuttu. Yarında gidicem sonuçları almaya dr göstericem.dr2-3 gün sonra çıkar demişti. Kan alan kız 2saat sonra çıkar dedi.bende anlamadım.inşşh bisor u n yoktur.
merhaba canım dun hast aoldum yarın dr gıdecegım
esımın sperm kalıtesıne baktıracagım bakalım nasıl olucak
geldım kıslarrr. Uzun zamandır nete gıremıyorum. Face ara ara gırıyorum. Bebek gayet ıyı bulantılarım fenaa... Haftaya ıkılı teste gıdıyoruz ınsallah. Hala karnım bellı degıl :)) ben de sızı ozledım calısmalara devam guzel haberlerınızı beklyıorum. Optum hepınızı
bulantı kötüçalışamaya devam biz :)) bu ayda olamdı hazirana kısmet artık ya bu klomendenmidir nedir karnım acayip şiş hamile gibi nefes alamıyoruummmm
aynen bende oyleyım canım esımın test sonucları cıktı normal herseyı bakalım ayın 7 sınde ne olcak
belkide biz çok acele ediyoruz. herşey normal ve hamil kalmamamız için bi neden yok. ama stres ten ve hemen olsun die sıkıntı yaptığımızdan olmuyo galiba başka bi neden düşünemiyorumm. yina aynı yere çıkıyoruz takmayan hamile kalıyo takan kalamıyo. ben okadar takıntılı oldumki bu takmicam diyorum bu kezde bu ay takmamam gerktiğine takıyorum delrdim galiba
ya ben de takmıcam dıyorum ama calısmalara basladım ama bu sefer cocuk olsun dıye ugrasmıyorum bıraktım kendımı klemne kullanırken ılıskıyı yasakladımı dr sana ?
yooo bişy demedi sadece ilacı kullan pazartesi gel yumurtların durumuna bakcaz çatlatma iğnesi yapcaz dedi ilişkiyle ilgili bişey demedi sana yasakladımı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?