bebiş için durmak yok yola devam :)

günaydın canım
Bugün benimki söküldü hemde çeşme gibi Sen ne durumdasın inşllh olmazsınnn ya akşam yazamadım kaynanaya gittik kandil dolayısı ile.

merhaba canım ben olmadım hala ama sag tarafımda agrı var bıraz onun dısında bırseyım yok beklemedeyım :)

canım ay sonu malum çok giremiyorum internete satış patlaması yaşıyoruz :))))) sende durum hala aynımı değişiklik yoktur umarım.

adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyolar canım inllh hamilesindir ya

karnımın agrısı gectı sag boslugumda devam edıyor . az once ınt okudum ıstahsızlık yaparmıs bendede oyle hıc br sey canım ıstemıyor yaaaa umutlanmak ıstemıyorum

karnımın agrısı gectı sag boslugumda devam edıyor . Az once ınt okudum ıstahsızlık yaparmıs bendede oyle hıc br sey canım ıstemıyor yaaaa umutlanmak ıstemıyorum

canım okuma bişey boşver okudukça daha kötü oluyoruz. Daha geçenlerde konuştuk aşırı iştahlıyız buda belirti olabilir die. Ama bak bana yalan oldum. Kısmette varsa yaşayıp görücez. Bende bugün kan testine gittim çok tutar diyodum ama 70lira tuttu. Yarında gidicem sonuçları almaya dr göstericem.dr2-3 gün sonra çıkar demişti. Kan alan kız 2saat sonra çıkar dedi.bende anlamadım.inşşh bisor u n yoktur.

merhaba canım dun hast aoldum yarın dr gıdecegım
esımın sperm kalıtesıne baktıracagım bakalım nasıl olucak

merhaba canım dun hast aoldum yarın dr gıdecegım
esımın sperm kalıtesıne baktıracagım bakalım nasıl olucak

canım çok üzüldüm yaaa bende sonuçları aldım sorun yok herşey normal dedi klomen verdi haftaya yine gidicem eşimdende test istedi onu yaptırcaz bu haft içi bi gün sen özelemi gidiyosun devletemi?

geldım kıslarrr. uzun zamandır nete gıremıyorum. face ara ara gırıyorum. bebek gayet ıyı bulantılarım fenaa... haftaya ıkılı teste gıdıyoruz ınsallah. hala karnım bellı degıl :)) ben de sızı ozledım calısmalara devam guzel haberlerınızı beklyıorum. optum hepınızı

bulantı kötü çalışamaya devam biz :)) bu ayda olamdı hazirana kısmet artık ya bu klomendenmidir nedir karnım acayip şiş hamile gibi nefes alamıyoruummmm

bulantı kötü çalışamaya devam biz :)) bu ayda olamdı hazirana kısmet artık ya bu klomendenmidir nedir karnım acayip şiş hamile gibi nefes alamıyoruummmm

aynen bende oyleyım canım esımın test sonucları cıktı normal herseyı bakalım ayın 7 sınde ne olcak

aynen bende oyleyım canım esımın test sonucları cıktı normal herseyı bakalım ayın 7 sınde ne olcak

belkide biz çok acele ediyoruz. herşey normal ve hamil kalmamamız için bi neden yok. ama stres ten ve hemen olsun die sıkıntı yaptığımızdan olmuyo galiba başka bi neden düşünemiyorumm. yina aynı yere çıkıyoruz takmayan hamile kalıyo takan kalamıyo. ben okadar takıntılı oldumki bu takmicam diyorum bu kezde bu ay takmamam gerktiğine takıyorum delrdim galiba

ya ben de takmıcam dıyorum ama calısmalara basladım ama bu sefer cocuk olsun dıye ugrasmıyorum bıraktım kendımı klemne kullanırken ılıskıyı yasakladımı dr sana ?

ya ben de takmıcam dıyorum ama calısmalara basladım ama bu sefer cocuk olsun dıye ugrasmıyorum bıraktım kendımı klemne kullanırken ılıskıyı yasakladımı dr sana ?

yooo bişy demedi sadece ilacı kullan pazartesi gel yumurtların durumuna bakcaz çatlatma iğnesi yapcaz dedi ilişkiyle ilgili bişey demedi sana yasakladımı yoksa

yooo bişy demedi sadece ilacı kullan pazartesi gel yumurtların durumuna bakcaz çatlatma iğnesi yapcaz dedi ilişkiyle ilgili bişey demedi sana yasakladımı yoksa

canım dün dr gittim 3sağda 1 solda olmak üzere 4 yumurtam mevcut:)) ama soldaki tek ve sağdakilerden 1 i küçük yetişmez onlar dedi diğer ikisi ii durumda dedi. 14mm miş. Perşembe yine gitcem birazdaha büyümüş olurlar ozaman iğneyi yaparız dedi. Saatlimi dedim evet dedi bi saat vercem o saatte vurcan ve ilşki saatlerini sölicem ona göre dedi. Sen ne durumdasın canım ya bu ay inşşlh şeytanın bacağını kırcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…