bebiş için durmak yok yola devam :)

inşallah kırarız canım benım bu hafta persembe gunu randevum var bakalım ne cıkacak galıba banada ıgne yapacak oyle gozukuyor dun klomenım bıttı işte ama ben klomen kullanırken ılıskı yasadım ınt arastırdım bır zarar yokmus eee sen persembe bende persembe cuma gunu durumları bıldırırız

aynen canım cuma bakalım ne olacak artık maç saatleride aynı olursa gör ozman Arada çağırmadı seni galiba beni neden çağırdı acaba:44: Klomene cevap vermişim öle söledi 14 mm az gibi geldi bana ama normal dedi hatta ii dedi. Adetin 11.günü dündü. 14.gün çatlatcak galiba perşembe oluyo oda. Ee peki olmaz inşllh ama olursa iğneden 14 gün sonra hastamı olcam? Ayy ne zor işmiş ya. Birde klomen kullanırken ilişki olmaz die bişey duymadım hiç dr bişey demedi bizimde oldu. Ee malum adet sonrası 1haftadır bekliyodu beyfendi Sen nerden duydunki olmaz fln die.

Bende umutsuzca bekleyenlerdenim arkadaşlar ben çatlatma tedavisi oluyorum iğnemi oldum ve beklemedeyim bugün 14.günüm test yaptım negatif çıktı erken galiba daha bilmiyorum ama olsun istiyorum artık

benım dr kolemen bıttıkten sonra baslayın dedı 2 gun ara ıle devam :) ben daha once kullandımya benım 16 mm yumurtam olmstu ama bos yanı olamdı oyuzden klomenı ıkı adet aldım busefer persembe gorulur artık ne olacagı valla hıc ıgne olayını bılmıyorum ben daha once nasıl hamıle kaldıgımıda bılmıyorum hos sımdıde ugrasıyoruz anlamadım gıttı

Bende umutsuzca bekleyenlerdenim arkadaşlar ben çatlatma tedavisi oluyorum iğnemi oldum ve beklemedeyim bugün 14.günüm test yaptım negatif çıktı erken galiba daha bilmiyorum ama olsun istiyorum artık

inşallah olur canım bız daha bu ay denıcez ıgne olayını bakalım ne olacak sendende gelısmelerı ogrenelım ?

canım valla tecrübe edicez bu ay bakalım ne gelcek başımıza :) ama senin 14 geçtiyse çatlatma iğnesinden sonra çıkması gerekir kanda die düşünüyorum.

bi çok formda okudum günde 1 tane ile başlamış dr. ama bana direkt günde 2 adetle başlattı. valla ilişiye fln bişey demedi. ama saatle olcak diyo iğneden sonra perşembe yumurtana bakcak gelişmişmi die bence. ben dr umdan umutluyum sakin bi kadın olumlu bakalım kısmet artık inşllh kalırım bi bebek yapcaz sana diyo ama stres yapma yeter diyo nasıl olcaksa

inşallah olur canım persembeyı ıple cekıyorum haa bırde benımkı 21. gununde tahlıl verıyor neydı yaf bırseyey baktırıyor ıste unuttum ısmını :) hamıl ekalma olasalıgına bakıyor 10 gecmesı lazımmı s

valla canım bizimki sır küpü her aşamada bi sonrakini söylüyor stres yapmim die galiba:)) testten bahsetmedi bile adet gününü sordun 25i dedim muhtemelen ona göre hesaplayıp yaptırcak iğneyi

canım valla tecrübe edicez bu ay bakalım ne gelcek başımıza :) ama senin 14 geçtiyse çatlatma iğnesinden sonra çıkması gerekir kanda die düşünüyorum.

Teşekkür ederimm arkadaşlar.Valla dün idrar testi yaptım negatif çıktı yaaa yarın doktora gideceğim arkadaşlar orda belli olacak herşey mayıs 12 hastalanmıştım bekliyorum işte.

valla canım bizimki sır küpü her aşamada bi sonrakini söylüyor stres yapmim die galiba:)) testten bahsetmedi bile adet gününü sordun 25i dedim muhtemelen ona göre hesaplayıp yaptırcak iğneyi

ay nebılm canm hepsı aynı okuyor hepsı farklı yapıyor anlamadım gıttı yanı bızımkı tahlıl yaptırıyor 21. gunu

gunaydın canım dun dr gıttım sag tarafımda bırtanecık yumurta var 13mm lık ayın 17 sınde progestan testı verdı ve 10 üzerinde cıkması hamıle kalma olasılıgını yuksek oluyormus bakalım . bırde catlatma ıgnesını sordum senın ıcın gecerlı degıl dedı senın yumurtan var esındede problem yok dede eger bu ayda olmaz ıse gunde 3 tabletle klomen verecek eger yıne olmaz ıse rahım fılmı cekılecek bu arada ahmet marankı ıncır kurunu duydunmu arkadasım dedı ınt arastırdım yumurtlamayı arttırıyormus yarım lt suya 16 adet kuru ıncır ama ıncırlerı ıkıye bolup yarının ıc tarafını cevırecekmıssın 15 dk agzı kapalı kaynıyacakmıs 21 gun boyunca yemeklerden once 3 bardak ıcılecek dıyor dınıyecegım bakalım haaa bırde yumurta catlaması ıcınde bır kur var bakalım ben sımdılık yumurta olsun dıye ıncır suyunu yapıcam sana nededı dr ?

canım çatlatma iğnesi neden senin için geçerli değilmişki anlamdım? Ben gittim dün baktı 14 gün olmasın rağmen çokk ii durumdalar dedi. Iğne ve bi hap verdi. Iğneyi akşam 9da yap dedi. Ertesi akşamdan itibaren gün aşırı ilişki dedi. Iğneyi yaptı akşam eşim elleri titreye titreye Acıdımı acıdımı die sordu durdu ben diyorum yok devam et hala soruyo Valla ter attı adamakıllı Iğneyi hissatmedim bile ama hap acayip ağır geldi akşam içtim yattım deprem oldu ona bile zor kalktım yataktan uyku yaptı. Sabah içitim bitane işyerinde uyudum 1saat çok çarptı . Dr dedi gebelik oluşursa tatunmaya yardımcı bu hap dedi. Bakalım kısmet artık

bu arada incir kürünü diğer sayfalarda gördüm kızlar deniyodu ama ben hiç denemedim. Dr daha paniklemek içni erken rahat ol dedi. Inşllh 15gün sonra hamilelik süreçlerini konuşuruz dedi. Başka şeyler deneyip fazla yüklenme derim. Zaten hap kullandın yinede sen bilirsin ama bence biraz akışına bırak :)

ne depremı ya duymadım hıc ? ne bılm durumun ıyı dedı gerek yok dedı ıste anlamadım yumurtalıgın gelısmıs dedı evt bende oyle karar verdım zaten bakalım

ne depremı ya duymadım hıc ? Ne bılm durumun ıyı dedı gerek yok dedı ıste anlamadım yumurtalıgın gelısmıs dedı evt bende oyle karar verdım zaten bakalım

tekirdağda oldu marmara ereğlisinde deprem valla baya sallandık. Ama bişey yok çok şükür. Yumurtalığın geliştirde çatlamaya yardımcı olmak için verseydi ii olurdu ama artık bakalım kısmet

tekirdağda oldu marmara ereğlisinde deprem valla baya sallandık. Ama bişey yok çok şükür. Yumurtalığın geliştirde çatlamaya yardımcı olmak için verseydi ii olurdu ama artık bakalım kısmet

gecmiş olsun canım anlamadım bakalım ne olcek sana tahlıl vermedımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…