ay dimi kizlar yaa..disardan kimseye ihtiyacimiz yok..zaten aynis eyleri yasayanlar anlar birbirlerini...
yeter nasilsin canim:))) neler yaptin bugun?
ayse canim dinlen yaaa..ay hakkaten zaman hicc gecmiyoo..gunlerde uzadu simdi..bende diyorum ay Rabbim ne zaman anne olacagim gunler bir anda cabucak gelip gecse o gunu gormek bana nasip olsa...o gune isinlasam kendini:)))
bu arada kizlar benimde tefriciye bitti cok sukur...fatihaya basladim...insallah kucaklarimiz bebis ile dolsun...
ne olsun kuzum ya biraz geç kalktık eşm evdeydi
ona kahvaltı hazırladım sonra o işe gitti
bende
buradyım işte
canım bende başlayacağım inşş fatihaya
ay dimi kizlar yaa..disardan kimseye ihtiyacimiz yok..zaten aynis eyleri yasayanlar anlar birbirlerini...
ayse canim dinlen yaaa..ay hakkaten zaman hicc gecmiyoo..gunlerde uzadu simdi..bende diyorum ay Rabbim ne zaman anne olacagim gunler bir anda cabucak gelip gecse o gunu gormek bana nasip olsa...o gune isinlasam kendini:)))
bu arada kizlar benimde tefriciye bitti cok sukur...fatihaya basladim...insallah kucaklarimiz bebis ile dolsun...
canim basla mutlaka ..ne zaman biterse ama 3 ay ama 4 ay...Rabbim insallah bu dualarimizin yuzu suyu hurmetine hayirli ve saglikli evlatlar nasip edecek bize...fatiha bitsin ayetel kurside okuyacam insallah...2011 evlatsiz gecen son senemiz olsuninsallah.....
valla oturdum kaldım girip bir duş bile yapamıyorum üşengeçlikten.. bari gidip bi kahve yapayım kendime.. ya şöyle karşılıklı içsek şu kahveleri ne güzel olur hepberaber kalabalık her kafadan bir ses çıksa :)) önceden bankadan kızlarla toplanırdık 8-10 kişi bağırış çağırış eğlenirdik şimdi öyle garibim ki hiç birinin yüzünü bile görmek istemiyorum..
ay canim benimmmmmm...bizde eskiden oyleydi uni.den arkadaslar hep toplanirdik..simdi bir cogu ya hamile yada cocuklariyla ugrasiyolar....bide guya hayal kurardik ben evlebir evlenmez hemen cocuk yapacaktim onlar diyolardi ay ayok biz biraz gezecez tozacaz...onlar hem gezdi hem tozdu hemde bebislerini yapti...Rabbim onlara bagislasin evlatlarini insallah bizede nasip etsin...
bazen zıvanadan çıkıyorum iyilik dileyemiyorum kimseye.. çok tövbe ediyorum sonra ama Allah günah yazmasın yani ne diyim..
amin güzelim amiiin.. umutsuz değilim bu sefer olacak diye inanıyorum da zaman geçmiyor işte..nerde olursam olayım devamlı hadi gidelim diyorum bitse de gitsek diyorum.. millet delirdim sanıyor.. nereye gidelim diyorum bilmiyorum ama nasıl gidesim var heryer üstüme basıyor..
canim sende benim gibisin anliyorum seni..asiri sabirsizim bende asiri hemde....dusun ben hep derdim evleninvce hemen cocuck yapacam bir ay bile bekleyemem..simdi nasil bekliyorum yeterki gelsin bebisim diyorum....ya belki cok yanlis ama hayatimi bebise endeklsedim ben..ta bekarken bebis kiyafetleri almistim ben...evimde bole acinca canim yaniyo cok...dusun ben transfer anini izledimya...ama oyle beinmsedimmi onu benim evladim diye..sonucu alinca cok uzuldum..esim diyodu ya daha embriyoydu o..cok kiziyorumo benim bebegimdi diyorum..sonucta canliydi labaratuarda 3 gun dollendi diyorum....belki kalbi atmadi bir hucrede olsa canliydi ya benim bebisimdi....
sonra bizim nurcani dusunuyorum..onunki kocaman dogdu...yuzunu gordu..canim benim yaa..nasil guzledi kimbilir...
Rabbim insallah onada bizede hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..insallah....
birtek evladını kaybedenleri düşününce sus şikayet etme diyorum zaten kendine hayatta yaşanabilecek en büyük acı evlat acısı iştee.. Allah korusun bizimkisi sadece hasret hem de kavuşmaya az kalmış bir hasret..
Bir arkadaşım var benim bankada oflu burdan bazen otobüsle geliyor oraya o kadar sabırsızlanıyorum ki trabzondan ofa kadar otobüste ayakta gidiyorum diyor :)) ben de öyleyim işte ayaktagidiyorum şimdilik..
birtek evladını kaybedenleri düşününce sus şikayet etme diyorum zaten kendine hayatta yaşanabilecek en büyük acı evlat acısı iştee.. Allah korusun bizimkisi sadece hasret hem de kavuşmaya az kalmış bir hasret..
Bir arkadaşım var benim bankada oflu burdan bazen otobüsle geliyor oraya o kadar sabırsızlanıyorum ki trabzondan ofa kadar otobüste ayakta gidiyorum diyor :)) ben de öyleyim işte ayaktagidiyorum şimdilik..
:))))) canim benimmm ..dualara sariliyorum....rabbim ol desin yeterki..insallah imtihanimiz bu kadardir..bi bebis olsa hayatimiz cok cok farkli olacak..oyle hasretimki kucagimda bir bebisimin olmasina..oyle hasretimki..hic hamile kalmadim..hamile olmak nasil bir duygu..icinde bir can tasimak...diyorum rabbim muhakkaki 4 4 luk bir insan degilim..ama iyilik yaoptigim insanlar olmustur..bir yasli amcadan cok dua almsitim keresinde...o dularain yuzu suyu hurmetine insallah bebisiminasipo edersin bana diye dua ediyorum..insallah 2011 evlatsiz son senemiz olur insallah....
tatlim ben cikiyorum..az islerim var..gelirim yatmadan once..hadi opuyorum seni...grs uzere canim benim...
yetercim senide cok cok optum:))) grs kizlar
ay yeterim kızıma çok dünür var ama bi sağ sağlim olsun herkeze vferecem kızımı :)))))))))) ha ha ha şaka şaka siteden everecem kızmımı burda geldi kızım bana burda koca bulacam bakalım ilk kim erkek yapacak hadi bakın benim kızım nazlımı nazlı güzelmi güzel olucak :))))))) elinizi çabuk tutun bakim :))))) hepiniz bu tedavide hamiş kalıyosunuz inşallah ilk erkek doğurana veriyom kızımı :))))))))inşşşşşşşşşş kız
daha dünür olcağız:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ay kız böle garip düşünceler hep senden yada yeterden çıkıyo varya biz böle çocuk sahibi olamazsak uzun bi süredaha varya kesin bi icat yaparızselam kızlar naber? sabahtan beri bi sürü işim vardı ancak geldim.. bu sefer biraz ağrı yaptı histereskopi yaa arada bıçak gibi saplanıyor.. üfff bi makine olsa şöyle zaman hızlandırıcı bir makine binsek hamile kalınca insek :))) hiç zaman geçmiyo be kızlar...
Allah kabul etsin gülüm :))))))ay dimi kizlar yaa..disardan kimseye ihtiyacimiz yok..zaten aynis eyleri yasayanlar anlar birbirlerini...
kız belki kısmet olurda bi araya gelir kahvede içeriz sohbette ederiz bebişlerimizide alırız pusetlerinde yanımızda onlarda ellerinde biberonları oooooohhhhhhhhvalla oturdum kaldım girip bir duş bile yapamıyorum üşengeçlikten.. bari gidip bi kahve yapayım kendime.. ya şöyle karşılıklı içsek şu kahveleri ne güzel olur hepberaber kalabalık her kafadan bir ses çıksa :)) önceden bankadan kızlarla toplanırdık 8-10 kişi bağırış çağırış eğlenirdik şimdi öyle garibim ki hiç birinin yüzünü bile görmek istemiyorum..
canim sende benim gibisin anliyorum seni..asiri sabirsizim bende asiri hemde....dusun ben hep derdim evleninvce hemen cocuck yapacam bir ay bile bekleyemem..simdi nasil bekliyorum yeterki gelsin bebisim diyorum....ya belki cok yanlis ama hayatimi bebise endeklsedim ben..ta bekarken bebis kiyafetleri almistim ben...evimde bole acinca canim yaniyo cok...dusun ben transfer anini izledimya...ama oyle beinmsedimmi onu benim evladim diye..sonucu alinca cok uzuldum..esim diyodu ya daha embriyoydu o..cok kiziyorumo benim bebegimdi diyorum..sonucta canliydi labaratuarda 3 gun dollendi diyorum....belki kalbi atmadi bir hucrede olsa canliydi ya benim bebisimdi....
sonra bizim nurcani dusunuyorum..onunki kocaman dogdu...yuzunu gordu..canim benim yaa..nasil guzledi kimbilir...
Rabbim insallah onada bizede hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..insallah....
:))))) canim benimmm ..dualara sariliyorum....Rabbim ol desin yeterki..insallah imtihanimiz bu kadardir..bi bebis olsa hayatimiz cok cok farkli olacak..oyle hasretimki kucagimda bir bebisimin olmasina..oyle hasretimki..hic hamile kalmadim..hamile olmak nasil bir duygu..icinde bir can tasimak...diyorum Rabbim muhakkaki 4 4 luk bir insan degilim..ama iyilik yaoptigim insanlar olmustur..bir yasli amcadan cok dua almsitim keresinde...o dularain yuzu suyu hurmetine insallah bebisiminasipo edersin bana diye dua ediyorum..insallah 2011 evlatsiz son senemiz olur insallah....
canlarım kaynatmışınız site beni attı bidahada giremedim :)))))
ay yeterim kızıma çok dünür var ama bi sağ sağlim olsun herkeze vferecem kızımı :)))))))))) ha ha ha şaka şaka siteden everecem kızmımı burda geldi kızım bana burda koca bulacam bakalım ilk kim erkek yapacak hadi bakın benim kızım nazlımı nazlı güzelmi güzel olucak :))))))) elinizi çabuk tutun bakim :))))) hepiniz bu tedavide hamiş kalıyosunuz inşallah ilk erkek doğurana veriyom kızımı :))))))))
ay kız böle garip düşünceler hep senden yada yeterden çıkıyo varya biz böle çocuk sahibi olamazsak uzun bi süredaha varya kesin bi icat yaparız
allah kabul etsin gülüm :))))))
kız belki kısmet olurda bi araya gelir kahvede içeriz sohbette ederiz bebişlerimizide alırız pusetlerinde yanımızda onlarda ellerinde biberonları oooooohhhhhhhh
canım benim bütün dileklerin kabul olsun rabbim bu sene evini bebiş ağlamaları ile doldursun doru kaybetmek daha zor allah kimseye kaybettirmesin ama inanıyorum sizlerde hamileliği tadacaksınız
benim oğlumun resmi bile var kıs çok tatlıydı gerçi her evlat annesine güzel gelir ama hani ölecek bebek görünüşünden belli olur derlerya doğdu bir damla kırışıklık yok kocaman tombul tombul sanki doğalı bikaç ay geçmişti ayyyyyyyyyy annesi yer onu :))))))))) inşallah cennette sevicem onuda şimdi allahım kızıma ömür versin ve sizlerin bebeklerine ömür versin kavuştursun sizleride yavrunuza
canlarım kaynatmışınız site beni attı bidahada giremedim :)))))
ay yeterim kızıma çok dünür var ama bi sağ sağlim olsun herkeze vferecem kızımı :)))))))))) ha ha ha şaka şaka siteden everecem kızmımı burda geldi kızım bana burda koca bulacam bakalım ilk kim erkek yapacak hadi bakın benim kızım nazlımı nazlı güzelmi güzel olucak :))))))) elinizi çabuk tutun bakim :))))) hepiniz bu tedavide hamiş kalıyosunuz inşallah ilk erkek doğurana veriyom kızımı :))))))))
ay kız böle garip düşünceler hep senden yada yeterden çıkıyo varya biz böle çocuk sahibi olamazsak uzun bi süredaha varya kesin bi icat yaparız
Allah kabul etsin gülüm :))))))
kız belki kısmet olurda bi araya gelir kahvede içeriz sohbette ederiz bebişlerimizide alırız pusetlerinde yanımızda onlarda ellerinde biberonları oooooohhhhhhhh
canım benim bütün dileklerin kabul olsun rabbim bu sene evini bebiş ağlamaları ile doldursun doru kaybetmek daha zor Allah kimseye kaybettirmesin ama inanıyorum sizlerde hamileliği tadacaksınız
benim oğlumun resmi bile var kıs çok tatlıydı gerçi her evlat annesine güzel gelir ama hani ölecek bebek görünüşünden belli olur derlerya doğdu bir damla kırışıklık yok kocaman tombul tombul sanki doğalı bikaç ay geçmişti ayyyyyyyyyy annesi yer onu :))))))))) inşallah cennette sevicem onuda şimdi Allahım kızıma ömür versin ve sizlerin bebeklerine ömür versin kavuştursun sizleride yavrunuza
kız benim yeğenim varya ona alırız
ben yeğenimin annesine inat buradan kız bulacağım ona
napalım anacım beklemekten mucit olduk :))
canııım senin oğlun melek oldu şimdi ve kardeşini koruyor, sen var ya çok güçlü bir kadınsın çok güzel bir yüreğin var Allah da sana yüreğin kadar güzel su damlası gibi bir kız verecek.. bir daha gözünde hiç yaş olmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?