sağol canım amin inşallah hepimize nasip etsi Allahım
ya gitti yine site daha yeni girebildim vallaa..
bu arada nurcancım adanaya yada trabzona pek yolum düşmez ama istanbul gelmediğimiz yer değil gelicem ziyaretine..
inşallah canım ya :)))))) beklerim
sen istanbulda nerdesin?
umutcum da kocasını uyutup gelicekti uyku tutmadı galiba nedenseeee :)))
valla onları uyku tutmaz şimdi zaten :))))))))))
ben gaziosmanpaşada oturuyorum canım :))))))
ayyy ta oralardan mı geliyorsun sen haydarpaşayaa ahh canım o şımarık kızın hakkını ödeyemez valla..
moraller yerinde maşallahallah herkesin istediği hayırlı ne varsa versin içinde banada
ya öle tabi ilk otobüse biniyim diye 5 de kalkıyom sabah 6 da ilk otobüs sonra vapur felan anca 8:30 da hastanede oluyorum ama benim bebişler yaramaz işte demiyolarki annem okadar uğraşıyo bi doğsun totosuna totosuna vurucam :)))))))))) sen istanbula nereye geliyosun akrabanmı var
moraller yerinde maşallahallah herkesin istediği hayırlı ne varsa versin içinde banada
ablam yurtdışına gitmeden kozyatağında oturuyordu, görümcem de üsküdarda önceden daha sık gelirdim de ablam artık bende ya görümceye de pek gelesim yok hani :)))
ablam yurtdışına gitmeden kozyatağında oturuyordu, görümcem de üsküdarda önceden daha sık gelirdim de ablam artık bende ya görümceye de pek gelesim yok hani :)))[/QU slm arkadaşlar nasılsınız
ablam yurtdışına gitmeden kozyatağında oturuyordu, görümcem de üsküdarda önceden daha sık gelirdim de ablam artık bende ya görümceye de pek gelesim yok hani :)))[/QU slm arkadaşlar nasılsınız
slm canım diğer topiğe gelsene milet orda oysaki ben her günü oğlumsuz ve kızımsız yaşıyorum topiği
slm arkadaşlar nasılsınız
slm canım diğer topiğe gelsene milet orda oysaki ben her günü oğlumsuz ve kızımsız yaşıyorum topiği
ya şimdi bulamam ki ben on uuu
ya şimdi bulamam ki ben on uuu
bulursun yaaa hemen başlarda tüp bebek özel bölüme gir oysa ben hergün oğlumsuz ve kzımsız yaşıyorum geeeelll bekletme biziii
bulursun yaaa hemen başlarda tüp bebek özel bölüme gir oysa ben hergün oğlumsuz ve kzımsız yaşıyorum geeeelll bekletme biziii
tamam canım ya valla yazın yeni geldi o yüzden geç cp verdim bakıyım bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?