:)))))))))))))) ay ben imde tavşanım vardı kuşum vardı ama hepsi gitti tedavi öncesi bitek akvaryum duruyo :))))))) sen hamile kalırsan napıcan kediyi
valla bekara karı boşaması kolay ya durcak diyorum şimdilik ama nolur bilmiyorum.. doktora sordum kedim var benim dedim nolmuş benim de var dedi:)) bişey olmaz kalsın diyor doktor.. ben de kalsın istiyorum eğer zor olmazsa..
tamam komtanım noldu gece gece nerden esti tefriciye şimdi?
ya demirburç ekledim seni bi de adaşın varmış onu da ekledim :)))
ya ben hep hayvan zararlı diye duydum Allah Allah enteresan doktorun öle diyo he
aman benim doktoru bilmiyo musun deli işte.. önceki doktorum kediye kan tahlili yaptır toksoplazması yoksa kalsın demişti.. gittik kediye tahlil yaptırdık.. bu doktora gösterdim kedinin tahlilini bu ne canilik kediden kan mı aldırdırnız barbarlar dedi... nolmuş yani kedinin kakasını ellersen bi zahmet elini yıkarsın bişey olmaz dedi.. cins anacım benim doktor cinsss..
ben hastalıktan öte kedi tüyü midede topak oluyo diye biliyodum bebeğin yutmaması için
tamam komtanım noldu gece gece nerden esti tefriciye şimdi?
ya demirburç ekledim seni bi de adaşın varmış onu da ekledim :)))
bir salavat 4444 kez okunuyor her muradın halli için.. paylaşıp okuyoruz her hafta birimize.. sen bir bak internetten salat-ı tefriciye duası diye okuyabileceksen ekleriz ama bir sürü ben de okurum diyen oluyor sonra kayboluyorlar eminsen ekleriz..ya tefriciye ne banada öğretin bende okuyayım ama fazla vermeyin bana.....
bir salavat 4444 kez okunuyor her muradın halli için.. paylaşıp okuyoruz her hafta birimize.. sen bir bak internetten salat-ı tefriciye duası diye okuyabileceksen ekleriz ama bir sürü ben de okurum diyen oluyor sonra kayboluyorlar eminsen ekleriz..
oooo benim uyku saatim çoktaaan geçmiş.. ben gidiyorum kızlar yarın görüşürüz öptüm sizi..
bir salavat 4444 kez okunuyor her muradın halli için.. paylaşıp okuyoruz her hafta birimize.. sen bir bak internetten salat-ı tefriciye duası diye okuyabileceksen ekleriz ama bir sürü ben de okurum diyen oluyor sonra kayboluyorlar eminsen ekleriz..
ben o duayı bilemedim üzgünüm bilseydim seve seve okurdum sizin için ama gönülden hepinizin Allah gönlünüzdeki muradını versin aminnnnnn......
ya dedim güncelliyim kızlar görsün ceylin felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?