bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:)))))))))))))) ay ben imde tavşanım vardı kuşum vardı ama hepsi gitti tedavi öncesi bitek akvaryum duruyo :))))))) sen hamile kalırsan napıcan kediyi

valla bekara karı boşaması kolay ya durcak diyorum şimdilik ama nolur bilmiyorum.. doktora sordum kedim var benim dedim nolmuş benim de var dedi:)) bişey olmaz kalsın diyor doktor.. ben de kalsın istiyorum eğer zor olmazsa..

okunan tefriciyeler
ayşe ---yeter--

tefriciye okunacak kişi umudumsun
nurcan 1000
umudumsun 1250
yeter 500
hilbay 500
ceylin 500
nazemir 250
ayse 444

ya ben hep hayvan zararlı diye duydum Allah Allah enteresan doktorun öle diyo he

tamam komtanım noldu gece gece nerden esti tefriciye şimdi?
ya demirburç ekledim seni bi de adaşın varmış onu da ekledim :)))

ya ben hep hayvan zararlı diye duydum Allah Allah enteresan doktorun öle diyo he

aman benim doktoru bilmiyo musun deli işte.. önceki doktorum kediye kan tahlili yaptır toksoplazması yoksa kalsın demişti.. gittik kediye tahlil yaptırdık.. bu doktora gösterdim kedinin tahlilini bu ne canilik kediden kan mı aldırdırnız barbarlar dedi... nolmuş yani kedinin kakasını ellersen bi zahmet elini yıkarsın bişey olmaz dedi.. cins anacım benim doktor cinsss..

ben hastalıktan öte kedi tüyü midede topak oluyo diye biliyodum bebeğin yutmaması için

ya tefriciye ne banada öğretin bende okuyayım ama fazla vermeyin bana.....
bir salavat 4444 kez okunuyor her muradın halli için.. paylaşıp okuyoruz her hafta birimize.. sen bir bak internetten salat-ı tefriciye duası diye okuyabileceksen ekleriz ama bir sürü ben de okurum diyen oluyor sonra kayboluyorlar eminsen ekleriz..

oooo benim uyku saatim çoktaaan geçmiş.. ben gidiyorum kızlar yarın görüşürüz öptüm sizi..

canım doğru kayboluyolar bencede biraz bak duaya haftaya istersen sanada yazarız

canım tabi zor olur aman sndebebeğin olduğu odaya sokmazsın bişi olmaz heralde

ben o duayı bilemedim üzgünüm bilseydim seve seve okurdum sizin için ama gönülden hepinizin Allah gönlünüzdeki muradını versin aminnnnnn......

bende bir gelişme olmadığı için yazmıyorum ama sizin gelişmeleriniz takipçisiyim sık sık geliyor ve okuyorum bende hafta içi ablamın yanına gidiyorum 1,5 ay ordayım 9 aylık kızına bakıcam anlayacağınız yoğun işlerle ayrılığımı unutmaya çalışıcam herşey gönlünüzce olsun herkese iyi geceler öpüldünüz güzeller

iyi pazarlar kizlar.....ayse kapadokya sevindim adina..bebisle ilgilenmek cok iyi gelir; tecrube kazanirsin...

ay aysemm bende kedi tuyu; kus tuyu zararli diye biliyorum...ya kizlar bu arada ceylin ve hilbay nerede? bi kac gundur girmediler.

optum hepinizi cok cok cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…