bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

KIZLAR İKİ TARFTADA KAYNATMIŞINIZ HAAA OKU OKU BTİTİREMEDİM

aslında 10 kadar buradaydım
ama siz sonra daha çok kaymatmışınız
iyi etmişsiniz

valla hayatım erkenden kaçtın bizi bıraktın bizde napalım kaynattık :)))))))))

canımn sabahları yeğenciğime bakıyorum ya ondan
birde kasık ağrılarım var yaaa aslında ayın 4 adetim ama neden böyle oldu anlamadım dedim yatim belkim geçer :26::26::26:
Aam geçmedii hala var

canımn sabahları yeğenciğime bakıyorum ya ondan
birde kasık ağrılarım var yaaa aslında ayın 4 adetim ama neden böyle oldu anlamadım dedim yatim belkim geçer :26::26::26:
Aam geçmedii hala var

canim benimmm....gecmis olsun .....hayatim onumuzdeki ayin 4 umu gectimi yoksa adetin?

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

canim hosgeldin...bu ne demek pek anlamadim..yani 6 hucreli 2. kalite sanirim...ama embriyologun aciklama yapmasi lazimdi ..yapmadimi sana..bu arada sizde sorun neydi?

nerdesiniz kizlarrr??? tek kaldik burda yaa....

tefriciye

nurcan 1000 .... okundu
umudumsun 1250.. okundu
ayse 444
yeter 500
hilbay 500
ceylin 500
nazemir 250

ceylin ve hilbayin haberi yok belkide ...

canim hosgeldin...bu ne demek pek anlamadim..yani 6 hucreli 2. kalite sanirim...ama embriyologun aciklama yapmasi lazimdi ..yapmadimi sana..bu arada sizde sorun neydi?

sağol canım
ne biliyim kalabalıktı çağırıp soramadık
zaten olmadı tutmadı
sorum sebepsiz diyolar
testlerde eşimin sperm hareketi düşüktü normal dediler

çok karışık çok
neyse bu ay reglimde gidip etraflıca konuşucam tekrar denemeyi düşünüyorum

anladim canim..kendini en hazir hissettigin zamanda basla tekrardan..ama hemen acele etme..bir iki ay dinle.nnzaten genbelde dr.lar 3 ay ara ile baslamayi oneriyo genelde..insallah 2. denemende bebisini alirsin kucagina..hem belki 2. denemeye gerek kalmaz kendiliginden geliverir..bu ugurda mucadele eden kimsenin kuacgi bos kalmasin insallah....

hilbau canim hosgeldin..tefriciyeleri paylastirdik biz..sana 500 dedik..ama okuyamassan fazla geldiyse alirim ben tamami canim..opuyorum seni cok...

canım hafta sonu çok yazışıyosunuz. okumak 2 saat alıyor. benim haberim var çok giremesem de takip ediyorum. özelden mesajını da alıdm. tefriciyeye başladım. hatta yarısını okudum. çarşambaya kadar biter diye düşünüyorum. Allah muradını kabul etsin. hepinizi bende çok seviyorum...

halevciğimin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

Allah kazanamıyacağımız sınavlarla bizi sınamın inşallah...

Nurcancım kendine çok dikkat et. Allah yardımcın olsun. kendini yorma ve sıkıntı yapma lütfen hayırlı doğum haberlerini burdan alacağız. kendini aileni ve en çok bizi sevindireceksin. dua etmemizi sağladın. bizim yoldaşımız oldun sana çok şey borçluyuz..ve teşekkür ediyoruz..

ayşecim geçmiş olsun. aslında iyi bir doktorun var ... dosyanı biliyor.. ilgileniyor... ve hemen tüp bebek yapalım bir şansımızı deneyelim demiyor. innan bu histersokopiler umutsuz bir tüp bebek üzüntüsü sıkıntısından çok azdır...

bu hafta mutlu olma haftası... güzel haberlerle inşallah...

canim benimm cok sagol guzel dularin icin..Allah razi olsun canim benim yaa dualarin icin...cok sagol canim benim..insallah Rabbim hepimize nasip etsinnn hayirli ve saglikli bebisler...

slm arkadaşlar
bişey sorucam ebriyo kalitesi:6/2 ne dedmek
başarısız oldu zaten ama merak ettim adana başkentte yaptırmıştım

mrh bende başken hasyım
canım 6/2 şu demek
6 hücreli 2. kalite embiryo demek oluyor sana transfer edline embiryo
PEKİ ŞİMDİ NE DÜŞÜNÜYORSUN YENİDEN DÜŞÜNÜYORMUSUN YADA MERKEZ OLARAK YİNE BAŞKENTMİ

dogru tahmin etmisim bende demek..yeter nasilsin canim benim...gectimi agrin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…