bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hııhhhh bize neden slm yok
Ben sana sorarım
Hep görmezlikten geleceğim seni:82::82::82::82::82::82::82::82:

sağol yetercim canım :)))))))))

ceylini bilmem ama hilbay haftasonu çalışmıyo evdede neti yok umudumsun canım :))))))))

:))))) canim yaa sen nasil oldun..agrin varmi?

sağol canım daha iyiyim ağrılarım azaldı dün akşam yine biraz oldu ama en azından şimdilik lavobaya gidebiliyorun önceden tuvaletimi yaparken felan ağrım oluyodu sanki bebek heran çıkacak gibi sabah yataktan ilk kalktığımdada kasıklarım patlıcak gibi ağrıyodu onlar ryok şuan sadece akşam tv izlerken hafif oldu geçicek inşallah olumdaki gibi 9 ay sürmicek sanırım Allahın izni ile

sen nasılsın canım bak duana başladık yakında seninde dertlerini dinleriz inşallah burda :))))))))) ama güzel dertleri

canim benim yaaa..gercekten kirdigimi sandim seni....ay zaten benim beynim gel git oluyo arada:))) optum canim seni...
olurmu
kuuzm yaaa ben burada okadar rahatım ki evimde gibi sizlerde kardeşlerim gibi

canım sın dikkat et kendine

canim benimmmm..ay insallah insallah..amin..hamis kaliyimda inan raziyim 9 ay sancim olsun agrim olsun..yeterki sonunda bebisim gelsin bana

yetercim aynen tatlim yaaa surda sizinle payalstiklarimi hic kimseyle paylasamiyorum...zaten hic kimsede bilmiyo..insallah kucaklarimizi boss kalmasinn...aminnnn

olurmu
kuuzm yaaa ben burada okadar rahatım ki evimde gibi sizlerde kardeşlerim gibi

canım sın dikkat et kendine

canim benimmmm..ay insallah insallah..amin..hamis kaliyimda inan raziyim 9 ay sancim olsun agrim olsun..yeterki sonunda bebisim gelsin bana

valla kızlar benim herkez mahalleli bile bildiği hale ben bile kimseyle oturup konuşamıyorum bu site hpimiz için iyi :))))))))

yetercim aynen tatlim yaaa surda sizinle payalstiklarimi hic kimseyle paylasamiyorum...zaten hic kimsede bilmiyo..insallah kucaklarimizi boss kalmasinn...aminnnn

bebğim boşunamı diyoruz
bizibizden başkası anlamz diye
iinnşşşşşşşşşşşşş güzel günler görceğiz buradan tedavilerimizi değilde bbeişlerimizn yaramazlıklarını konuşacağız
inşşşşşşşşşş

valla kızlar benim herkez mahalleli bile bildiği hale ben bile kimseyle oturup konuşamıyorum bu site hpimiz için iyi :))))))))

evet canı ben burada yazdıklarımın karşılığında hiç açıklama yapmıyorum biliyorumki sizler benim yazdığımın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorsunuz
neler hisetiğimi
seviyorummmmmmm ben sizi napimmmmmmmm

canım zamanı gelecek burdan bebeklerimizide anlatmak nasip olacak bizim dışardan kimseye ihtiyacımızyok :))))))))))

okunan tefriciyeler
ayşe ---yeter--

tefriciye okunacak kişi umudumsun
nurcan 1000-----------------1000------okundu
umudumsun 1250
yeter 500
hilbay 500
ceylin 500
nazemir 250
ayse 444

Canım zamanı gelecek burdan bebeklerimizide anlatmak nasip olacak bizim dışardan kimseye ihtiyacımızyok :))))))))))

inşşşşşşşşşş kız
daha dünür olcağız :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
selam kızlar naber? sabahtan beri bi sürü işim vardı ancak geldim.. bu sefer biraz ağrı yaptı histereskopi yaa arada bıçak gibi saplanıyor.. üfff bi makine olsa şöyle zaman hızlandırıcı bir makine binsek hamile kalınca insek :))) hiç zaman geçmiyo be kızlar...

süpermişşşşşşşşşşşşş

vallaaa galiba 1 ay falan var daha tedaviye başlamama ama sanki 1 asır var (( ya bişey olsa da şöyle zaman zırt diye geçse...

canım inşş belediğine değecek
inşşşşş bu çabalr karşılığını bulacak
inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…