bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))))) yok canim ya estafurullahhh...olurmu oyle sey yaniii... delilik herkeste var :))) akkilli olup dunya kahrini cekecegine deli olki dunya senin kahrini ceksin diye bosuna dememisler:))))

işte bazen kendi sesimden başım ağrıyo valla car car car sabahtan akşama kadar.. :))) ben konuşmasan dilim şişer dedim terapiste çok güldü..

işte bazen kendi sesimden başım ağrıyo valla car car car sabahtan akşama kadar.. :))) ben konuşmasan dilim şişer dedim terapiste çok güldü..

benimde uni.de okula geldigimde okul 7 katli..ilk kantinegirerdim..7 kattaki arkadas msj atardi bana..geldigini analdik..sende sesini kismaya yarayan bir tusmu varmi acep:)))

kız ben ne yaptım ben 2 topicdede bişi yapamadım burdada ordada bilmediğim konu konuşuluyo yerdede fransız kaldım

yok yok kimse bişey yapmadı beee sadece bu kız biraz durgun gibi geldi suçu sana attım..
oohhh zaten kaldık üçümüz başbaşa üfff kafamı şişirdiler :)))) şöyle saki sakin konuşalın yaaa

ay sonunda teli kapadım biazdanda eşim arar öldürdü bugünkü trafik benihiç bişide anlamadım adam evdeyken daha rahattım yaaaaaaaaaaa

yok yok kimse bişey yapmadı beee sadece bu kız biraz durgun gibi geldi suçu sana attım..
oohhh zaten kaldık üçümüz başbaşa üfff kafamı şişirdiler :)))) şöyle saki sakin konuşalın yaaa

kizlarrr benle alakali bir seyyok...gercekten bak...anam istediginiz topige girersiniz ayol kocalariniz gibi kiskanclik krizine tutuldumda tripmi yapiyorum geldi size:))))))

saka bir yana birseyyok kizlar..

canim oylemiii...kacti sayi ve hareketlilik..ve varikosel varmiydi?

ah canım benim hastane gata öle sizinkiler gibi şu var bu böle demez testleri yaptı sperm testlerini senin dedi eşime normal yolla çocuğun olmaz ileri canlılık yok sperm her seferinde düşüyo dedi deminde konuşuyonuz 2 topic dede varikosal felan hiç bilmiyom nedir pat diye sperm tahlillerinden sonra tüp bebek yaptılar bize hiç bişi açıklamadılar

kizlarrr benle alakali bir seyyok...gercekten bak...anam istediginiz topige girersiniz ayol kocalariniz gibi kiskanclik krizine tutuldumda tripmi yapiyorum geldi size:))))))

öbür taraf da çok komik oluyor umut diye bir arkadaş var pek neşeli ama zaten gitti şimdi ama bazen çok kalabalık oluyor valla kafam karışıyor kime ne yazdım bilmiyorum :))) bugün halim yok sukunet lazım bana

olemiii anladim canim...askeri hastane daha farkli oluyo demek....ya bide ne soracam sana..bir topikte okudum sen yazmissin..kizkardesininmi kuzeninmi normal yolla cocugu olmaz demis dr..nedenki sorun ne?

ama ben bozuldum sen öbür topiğe gelmedin 2 topicdede bilmediğim konu konuşuluyo bi buraya bi oraya gidiyom ama hiç bişi yazamıyom kafam berbat faceden kuznim yazıyo arkadaşım telefon etti susmuyo site habire atıyo çok sinirlendim :)))))))))))))

aman be daha iyi biz oturduğumuz yerde kafa bulandırıp duruyoruz işte..
ne demişler bi ölüyü çok yıkarsan ya...:)))

canim siz gelseydiniz bu tarafa yada ordakiler gelseydi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…