aman be daha iyi biz oturduğumuz yerde kafa bulandırıp duruyoruz işte..
ne demişler bi ölüyü çok yıkarsan ya...:)))
canım kız kardeşimin yomurtalıları tamamen bitik hiç bir canlılık yok
gittigi icin geldin yani:))
canım kız kardeşimin yomurtalıları tamamen bitik hiç bir canlılık yok
haa evet onun yokluğunda senle idare ediyorum :)))
olur mu beee şu forumda ilk arkadaşım sensin.. keşke böyle tanışmasaydık doğrudan gebelik bölümünde tanışsaydık ama kader beee
ciddimisin? nedenki acaba bir nedeni varmi? bir hastaliktan dolayi felanmi oyle oldu yani..
yani bilmiyom benim bebek öldü aadamlar bilmiyoz neden öldüğünü dedi 9 ay sağlamdı çocuk bütün testler yapıldı ama nolduğunu bilmiyolar bir sürüde hoca var ama insanın canını önemsemiyolar
kıyamaaaam kaç yaşında var mı nişan falan?
yani bilmiyom benim bebek öldü aadamlar bilmiyoz neden öldüğünü dedi 9 ay sağlamdı çocuk bütün testler yapıldı ama nolduğunu bilmiyolar bir sürüde hoca var ama insanın canını önemsemiyolar
yok genetik kadınlarda olurmuş ama erken farkedilmezse tedavisi yok benimkilerde yavaş çalışıyo mesela ama ailemiz aşırı doğurgandır kardeşimle bende var bitek o hiç adet görmedi 22 yaşındA
haa evet onun yokluğunda senle idare ediyorum :)))
olur mu beee şu forumda ilk arkadaşım sensin.. keşke böyle tanışmasaydık doğrudan gebelik bölümünde tanışsaydık ama kader beee
ya işte devlette kıymet vermiyorlar özelde yolmaya çalışıyorlar bi arası yok ki.. birazcık benim doktor vicdanlı geliyor bana bazı hastalarına 3. denemeyi para almıyormuş napayım parası yoksa olmasın mı dedi..
yok daha bekar 22 yaşında
valla seninki gibi doktor bulsam köpeği olim biz para veriyozda özel bile tınlamıyoya işte devlette kıymet vermiyorlar özelde yolmaya çalışıyorlar bi arası yok ki.. birazcık benim doktor vicdanlı geliyor bana bazı hastalarına 3. denemeyi para almıyormuş napayım parası yoksa olmasın mı dedi..
canim yaa..tedavisiyokmu yani...bole durumlarda hani bu yaslarda adet olmayanlarda bildigim kadari ile ilaclarla felan tedavi saglaniyo...
üfff olsun ya hergün bişey buluyorlar belki bulunur çaresi..hem son çare donasyon var. ben eğer olmazsa düşünüyorum yani.. senin karnında senin kanınla büyüdükten sonra varsın başkasının yumurtası olsun yine senin çocuğundur bence..
üfff olsun ya hergün bişey buluyorlar belki bulunur çaresi..hem son çare donasyon var. ben eğer olmazsa düşünüyorum yani.. senin karnında senin kanınla büyüdükten sonra varsın başkasının yumurtası olsun yine senin çocuğundur bence..
bende umudumsunla bu topicde tanıştık ben ortaya bi yorum yaptım umudumsun alındı bana kızdı felan :))))))))))))))))))) bide şimdi bak bizi başta okuyan bnlar birbirini döver derama seviyom seni
valla seninki gibi doktor bulsam köpeği olim biz para veriyozda özel bile tınlamıyo
canım ilaçla adet olduruyolar ama tedavisi yok artık tamamen durduğu için
bilmemki yaaa...ama yumurta baskasinin..evet sende besleniyo ama genetik olarak senin bebisin degil..karisik bu konular yaaa
ben de hepiniz çok seviyorum en yakın sandıklarımın dertli günümde bana sırt döndüklerinde sizleri buldum şükür.. bana öyle rahat bunları bana anlatma ben senin halinden anlamam damdan düşeni damdan düşen bilir dedi ki bir arkadaşım.. asıl o zaman damdan düştüm..
geçen gün de bi öküz ay sen yaşıyor musun dedi dedim öleyim istiyorum ama ölemiyorum.. ne dese beğenirsin amaaan bi sümüklü çocuk doğurucam diye kendini soktuğun hale bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?