ne guzel..helal olsun druna..bazi merkezlerde paraniz yumurtaniz ve sperminiz varsa biz burdayiz diyolar...
valla seninki gibi doktor bulsam köpeği olim biz para veriyozda özel bile tınlamıyo
evet kıbrısta yapıyolar mesela benim yumurtam var hastanede bağışlıyorum sana yüklüyo ama bende öle yapcama evlat almayı tercih ediyorum
ay öle salaklar çok bizim burda bi arkadaşda hamile kalamıyodu 1 kızı var 7 yıl sonra zar zor 2. kaldı doktora hiç sormamış cinsiyetini 7 ayda öğrendi söledi kız diye burdakilerde dedi kodu çıkarmış vay gene kızı oldu ondan sölemedi 7 . ayakadar diye dedim derdinizne sizin ya siz erkek doğurmuşunuzda nolmuş mal gibi çocuklarınız var yetiştirememişiniz bile Allahım sinir oluyom öldüresim geliyo takma kış biz bize yeterükben de hepiniz çok seviyorum en yakın sandıklarımın dertli günümde bana sırt döndüklerinde sizleri buldum şükür.. bana öyle rahat bunları bana anlatma ben senin halinden anlamam damdan düşeni damdan düşen bilir dedi ki bir arkadaşım.. asıl o zaman damdan düştüm..
geçen gün de bi öküz ay sen yaşıyor musun dedi dedim öleyim istiyorum ama ölemiyorum.. ne dese beğenirsin amaaan bi sümüklü çocuk doğurucam diye kendini soktuğun hale bak...
ay cok uzuldum yaa..hayirlisi insallah...Rabbim elbet her derdin bir caresini verir...
baştan bi yıldızımız barışmadı hep en kötüsünü saydı döktü içimi kararttı ama şimdi beni tanıdı baya şefkatli tabi kendine göre deli çünkü sonuçta :)) eşim de diyorki ben hissediyorum sadece mesleki olarak bakmıyor bizim meselemize o da çok istiyor diye.. zaten diyor kendisi de benim hasta seçme özgürlüğüm var sevmediğim hastaya hemen belli ederim gitsin başkasını bulsun bana ne diyor:))
bilmemki yaaa...ama yumurta baskasinin..evet sende besleniyo ama genetik olarak senin bebisin degil..karisik bu konular yaaa
ay öle salaklar çok bizim burda bi arkadaşda hamile kalamıyodu 1 kızı var 7 yıl sonra zar zor 2. kaldı doktora hiç sormamış cinsiyetini 7 ayda öğrendi söledi kız diye burdakilerde dedi kodu çıkarmış vay gene kızı oldu ondan sölemedi 7 . ayakadar diye dedim derdinizne sizin ya siz erkek doğurmuşunuzda nolmuş mal gibi çocuklarınız var yetiştirememişiniz bile Allahım sinir oluyom öldüresim geliyo takma kış biz bize yeterük
amin canım inşallah
valla beni hiçbi doktor sevmiyo ozaman okadar para veriyom adama bişi soruyom ilerde konuuruz diyo özel aynı adama arkadaşım gidiyo daha önceden tanışıyolar ona dahsa 3. ayda doğumu bile konuşmuşlar ben 5 deyim ilerde diyip duruyobaştan bi yıldızımız barışmadı hep en kötüsünü saydı döktü içimi kararttı ama şimdi beni tanıdı baya şefkatli tabi kendine göre deli çünkü sonuçta :)) eşim de diyorki ben hissediyorum sadece mesleki olarak bakmıyor bizim meselemize o da çok istiyor diye.. zaten diyor kendisi de benim hasta seçme özgürlüğüm var sevmediğim hastaya hemen belli ederim gitsin başkasını bulsun bana ne diyor:))
evet kibrista var biliyorum..ama insallah bunlarin hic birine gerek kalmaz...insanin kendi cocugu gibi yokkk
ay anacim yuhh diyorum..bole denirmi bee....ay yuhhhhh diyorum yane.....
ay öle salaklar çok bizim burda bi arkadaşda hamile kalamıyodu 1 kızı var 7 yıl sonra zar zor 2. kaldı doktora hiç sormamış cinsiyetini 7 ayda öğrendi söledi kız diye burdakilerde dedi kodu çıkarmış vay gene kızı oldu ondan sölemedi 7 . ayakadar diye dedim derdinizne sizin ya siz erkek doğurmuşunuzda nolmuş mal gibi çocuklarınız var yetiştirememişiniz bile Allahım sinir oluyom öldüresim geliyo takma kış biz bize yeterük
amin canım inşallah
ben insanlari anlayamiyorum zaten..kisilerin canini acitmayi o kadar cok seviyolarki..hayretbise ya.
benim derdimde nedense hep milleti gerer...sinir oluyorum ya...
biz doktorla bunu konuştuk eşim ama bizim soyumuzdan olmaz ki dedi.. doktor patlattı yine afedersiniz siz padişah soyu musunuz dedi :)))
valla beni hiçbi doktor sevmiyo ozaman okadar para veriyom adama bişi soruyom ilerde konuuruz diyo özel aynı adama arkadaşım gidiyo daha önceden tanışıyolar ona dahsa 3. ayda doğumu bile konuşmuşlar ben 5 deyim ilerde diyip duruyo
inşallah caNIM TABİKİ KENDİ YAVRUNU İÇİNDE TAŞIMASI BİLE BAŞKA
aman zaten hiçbiriyle görüşmüyorum meraba meraba o kadar.. allaha havale ettim.. ama hayırlısıyla doğurayım çok güzel tanımış oldum etrafımdakileri çoğunu eliycem.. hiç bişey eskisi gibi olmaz yani...
şükür sizler varsınız kendiniz uzaksınız ama kalbiniz yakın..
aman zaten hiçbiriyle görüşmüyorum meraba meraba o kadar.. allaha havale ettim.. ama hayırlısıyla doğurayım çok güzel tanımış oldum etrafımdakileri çoğunu eliycem.. hiç bişey eskisi gibi olmaz yani...
şükür sizler varsınız kendiniz uzaksınız ama kalbiniz yakın..
:))))) iyiymis yani senin doktorda zehir mubaret..ama tatlim ne bileyim baskasinin yumurtasiii ..ay insallah kendi evlatlarimizi nasip eder bize Rabbim....
canim dr.lar ole..esimin varikosel ameliyatini yapan dr. cok soru soruyodum..bana diyodiki e sen biraz daha bilirsen beni gececennn...ay sinir oluyodum yaaa
amin inşallah olacağına da çok yürekten inanıyorum ama yine de 3ten sonra denemem ben burda giderim direk kıbrısa artık beklemek istemiyorum.. içimde bu konuylailgili hiç tereddüt yok benim. hatta meşhuuur terapisitimle bile konuştm bu konuyu..
ben eledim bile suratlarına pat pat vruyom diyolar kızını alırız diyolar bende diyom b................. kızıma yaklaştırmıcam bile sizin çocuklarınızı başka kapıya diyom şaka yaptık diyolöar yapmayın şaka diyom yaptığınız diğer şakaları hazmetmedim daha diyom
hıııııııı banada bitanesi çok biliyosan evde doğur demişti diğer bebekte bitaneside sen çok şişkosun senin bgibiler neden anne olmak ister anlamam doğumda ölürsün sen masadan kalkamazsın yağlara bak dmişti
ay iyi diyon..icinde kalmasin laf..ya bende derim ama sonra eve gelir birde aglarim....
ya su insanlarda vicdan denen duygu yokmu acaba???/ nasil bu kadar gaddar olabiliyolar
benimde canim cok yanid cokk hemde..benim bile tahmin edemeyecegim kadar...hic birini affetmeyecem ve dedikodumu yaptiklari icinde hakkimi helal etmeyecem...ah kuşum hiiiiiiiiiiç alamam onların canı yansin benim yancana isterse gece uyku uyuyamasınlar ki bak hepside sıkıntıları oldumu bana koşar biliyolar ben ulu orta herşeyi konuşmam sırrını saklarım
bende anlamıyom ne hakaretler dinledim diğer gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?