bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben 4 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum 4 yıldır deniyoruz ama sonuç hep negatif.Herşeyin hayırlısı benim yumurtalar büyüyüp çatlamıyordu prolaktin vardı ayrıyetten çok geç adet görüyordum.3 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum adetten 12.güne kadar ve 3 aydır yumurtlamamda oluyor adetimde düzene girdi çok şükür bu sonuca bende inanamadım. herşeyin hayırlısı olur ve Rabbim bütün olmayanlaraİnşallah bebişi nasip eder ....

amin canım tabiki herşeyin hayırlısı rabbim hamile haberlerinide yazmayı nasip etsin inşallah

hayatım sizin yumurta olmuyomuki hiç

ilk muayene de bir tane vardı hoca olmayabilir dedi sonra tedavide 12 yumurtam oldu 5 i dolu çıktı 4 ü döllendi 2si 1.kalite oldu 2 si çöp
hoca şimdi ben sana yumurtan olmazsa kıbrıs demiştim senin yumrutan oluyor artık 10 kere bile denerim diyor
ama uğraşamam 10 kere falan yüreğim götürmez yanii
ama bu seferkine çook inanıyorum hocam da bu sefer top tüfek ne varsa hepsiyle saldırcam dedi :)))

canim hosgeldinnn..cok sevindim adina..insallah herseyin hayirlisi olsun ya..insallah kucaklarimiz bos kalmasin hic birimizin

çok inanıyorum ben de çörekotunun şifasına kuran da bile yeri var zaten.. inşallah bu doğal yollarla alırsın bebeğini kucağına da bizim çektiklerimizi çekmezsin..

kizlar diger topige yazziklarinizi okudum ve cok ama cok sasirdim yani cokda kirildim..neyse zaten 10 da diger topige gececekmissiniz...beni uzmemek icin degil gercekten benimle muhabbet etmek izin burda olmanizi yeglerdim..ya neyse ya..onemli degil..sadece cok ama cok sasirdim inanin...gercekten hic beklemedigim derecede..sizlere iyi muhabbetler..iyi aksamlar

ama canım doktorun doğru demiş tutucak olsa senin yumurtan veya başkasınınki farketmiyo sein yumurtan oluyo tutmazsa yapcak bişi yok bidaha denicen sanki kıbrıstakiler tutmaa garantilimi onlarda yumurta bizimkinden farkıyok oradada yaptıran ıkızlar var tutmayanın tutmuyo yumurtan varsa kimseye ihtiyacın yok

kızlarrrrrrrrrrrr NE YAPMSINIZ YAAAAAAAAAA
İKİ DK ÇIKTIM BU NEEEEEEEEEEEE SAYFALAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ

kız ne alaka ben her 2 yrede yazarım yeterki bildiğim konu olsun neden böle yapıyon

kızlarrrrrrrrrr size bakmadan uyku tutmadı

kıbrista embiryo yasağı yok
2.3 ternsfer yapılabiliyor
birde cinsiyet seçimi yapılıyormuş
insanlar onun için tercih ediyorlarmış

hiiii özür dilerim tatlım ben hiç seni kırmak ister miyim yalvar yakar çağırıdm seni sen gelmeyince de içime sinmedi buraya döndüm.. ayyy afedersin inan hiç kötü bir niyetim yoktuuu.. aşkolsun senin muhabbetin açmasa kaç saattir ne işimiz var burda.. binlerce kez özür dilerim..,
ay nurcan bişey desene elim ayağım dolandı vallaaa

ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya nedim hayatım dediğin doğru yani neden istemeyelim senle muhabbet etmek umudumsun canım gerçekten yanlış düşünüyorsun valla seni kimseye tercih ettiğimiz felan yok öle olsa diğer topiğe geçerdik orda kalırdık ama gerçekten üzüldük sen gelmedin diye ama seninke muhabbetten sıkılan yok herkezin yeri ayrı kaç zamandır tanıman lazım bizi

ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben umudumsuna diğer topiğe gel dedim gelmedi hem oraya hem buraya yazarken salaklaştım oraya da umudumsun gelimyor inat etti siz de çağırın dedim ama galiba kaba bir üslup kullandım kırıldı bana
ay var ya elim kırılsaydı da yazmasaydım o kadar üzüldüm ki anlatamam yaniii

umudumsun canım biz seni ne çok seviyoz bilmiyormusun
lütfen yaaaaaaa kızlar kırgınlık olmasın aramızda yaaaaaaaaa
hem b

gerçekten kendim bu kadar hassas bir ruh halindeyken benimle aynı derdi çeken birini kırdıysam yazıklar olsun bana.. o yazdığım düşüncesiz lafları yazan elim kırılsın yani..
neyse gidiyorum ben ütü yapmam lazımm.. gelirim yine

ya kizlar cok uzuldum ama silze alaksi yaokk..ben insanlara cok deger veriyorum lasefki veriyorum yani..yanlis anladigimdan degil cok kirildimyani..yani orda durmak istiyomususnuzda ben burdayim diye geldiginzi yazmissiniz. suan valla o kadar kotu oldumkii ....agliyorum salakligima..yani ben siza kirilmazdimki ordada dursaniz...ama yok burda duralim oraya gitmeyelim..yani valla orda durmak istiyosaniz orda durun zaten..hani ben kirilacam uzulecem diye gelmeyin...tamami kimseye kirgin degilim...sadece cok uzuldum vede cok kirildim..ama bu benim hatam ben herkese cokd eger veririm ve cok benimserim..hakikmda yazilanlari gorunce cok uzuldum...yazmissiniz burda durmak isyoruz ama ben gelmiyorum..neyse ya valla siz bana bakmayin tamammi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…