benimde canim cok yanid cokk hemde..benim bile tahmin edemeyecegim kadar...hic birini affetmeyecem ve dedikodumu yaptiklari icinde hakkimi helal etmeyecem...
ben 4 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum 4 yıldır deniyoruz ama sonuç hep negatif.Herşeyin hayırlısı benim yumurtalar büyüyüp çatlamıyordu prolaktin vardı ayrıyetten çok geç adet görüyordum.3 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum adetten 12.güne kadar ve 3 aydır yumurtlamamda oluyor adetimde düzene girdi çok şükür bu sonuca bende inanamadım. herşeyin hayırlısı olur ve Rabbim bütün olmayanlaraİnşallah bebişi nasip eder ....
hayatım sizin yumurta olmuyomuki hiç
ben 4 yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum 4 yıldır deniyoruz ama sonuç hep negatif.Herşeyin hayırlısı benim yumurtalar büyüyüp çatlamıyordu prolaktin vardı ayrıyetten çok geç adet görüyordum.3 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum adetten 12.güne kadar ve 3 aydır yumurtlamamda oluyor adetimde düzene girdi çok şükür bu sonuca bende inanamadım. herşeyin hayırlısı olur ve Rabbim bütün olmayanlaraİnşallah bebişi nasip eder ....
ilk muayene de bir tane vardı hoca olmayabilir dedi sonra tedavide 12 yumurtam oldu 5 i dolu çıktı 4 ü döllendi 2si 1.kalite oldu 2 si çöp
hoca şimdi ben sana yumurtan olmazsa kıbrıs demiştim senin yumrutan oluyor artık 10 kere bile denerim diyor
ama uğraşamam 10 kere falan yüreğim götürmez yanii
ama bu seferkine çook inanıyorum hocam da bu sefer top tüfek ne varsa hepsiyle saldırcam dedi :)))
kizlar diger topige yazziklarinizi okudum ve cok ama cok sasirdim yani cokda kirildim..neyse zaten 10 da diger topige gececekmissiniz...beni uzmemek icin degil gercekten benimle muhabbet etmek izin burda olmanizi yeglerdim..ya neyse ya..onemli degil..sadece cok ama cok sasirdim inanin...gercekten hic beklemedigim derecede..sizlere iyi muhabbetler..iyi aksamlar
ama canım doktorun doğru demiş tutucak olsa senin yumurtan veya başkasınınki farketmiyo sein yumurtan oluyo tutmazsa yapcak bişi yok bidaha denicen sanki kıbrıstakiler tutmaa garantilimi onlarda yumurta bizimkinden farkıyok oradada yaptıran ıkızlar var tutmayanın tutmuyo yumurtan varsa kimseye ihtiyacın yok
kizlar diger topige yazziklarinizi okudum ve cok ama cok sasirdim yani cokda kirildim..neyse zaten 10 da diger topige gececekmissiniz...beni uzmemek icin degil gercekten benimle muhabbet etmek izin burda olmanizi yeglerdim..ya neyse ya..onemli degil..sadece cok ama cok sasirdim inanin...gercekten hic beklemedigim derecede..sizlere iyi muhabbetler..iyi aksamlar
hiiii özür dilerim tatlım ben hiç seni kırmak ister miyim yalvar yakar çağırıdm seni sen gelmeyince de içime sinmedi buraya döndüm.. ayyy afedersin inan hiç kötü bir niyetim yoktuuu.. aşkolsun senin muhabbetin açmasa kaç saattir ne işimiz var burda.. binlerce kez özür dilerim..,
ay nurcan bişey desene elim ayağım dolandı vallaaa
ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya nedim hayatım dediğin doğru yani neden istemeyelim senle muhabbet etmek umudumsun canım gerçekten yanlış düşünüyorsun valla seni kimseye tercih ettiğimiz felan yok öle olsa diğer topiğe geçerdik orda kalırdık ama gerçekten üzüldük sen gelmedin diye ama seninke muhabbetten sıkılan yok herkezin yeri ayrı kaç zamandır tanıman lazım bizi
ben umudumsuna diğer topiğe gel dedim gelmedi hem oraya hem buraya yazarken salaklaştım oraya da umudumsun gelimyor inat etti siz de çağırın dedim ama galiba kaba bir üslup kullandım kırıldı bana
ay var ya elim kırılsaydı da yazmasaydım o kadar üzüldüm ki anlatamam yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?