amin inşallahhh canım inşallahamin canım tabiki herşeyin hayırlısı rabbim hamile haberlerinide yazmayı nasip etsin inşallah
hoşbulduk umudumsun çok teşekkür ederim :)canim hosgeldinnn..cok sevindim adina..insallah herseyin hayirlisi olsun ya..insallah kucaklarimiz bos kalmasin hic birimizin
çok inanıyorum ben de çörekotunun şifasına kuran da bile yeri var zaten.. inşallah bu doğal yollarla alırsın bebeğini kucağına da bizim çektiklerimizi çekmezsin..
ya kizlar cok uzuldum ama silze alaksi yaokk..ben insanlara cok deger veriyorum lasefki veriyorum yani..yanlis anladigimdan degil cok kirildimyani..yani orda durmak istiyomususnuzda ben burdayim diye geldiginzi yazmissiniz. suan valla o kadar kotu oldumkii ....agliyorum salakligima..yani ben siza kirilmazdimki ordada dursaniz...ama yok burda duralim oraya gitmeyelim..yani valla orda durmak istiyosaniz orda durun zaten..hani ben kirilacam uzulecem diye gelmeyin...tamami kimseye kirgin degilim...sadece cok uzuldum vede cok kirildim..ama bu benim hatam ben herkese cokd eger veririm ve cok benimserim..hakikmda yazilanlari gorunce cok uzuldum...yazmissiniz burda durmak isyoruz ama ben gelmiyorum..neyse ya valla siz bana bakmayin tamammi..
ya kizlar cok uzuldum ama silze alaksi yaokk..ben insanlara cok deger veriyorum lasefki veriyorum yani..yanlis anladigimdan degil cok kirildimyani..yani orda durmak istiyomususnuzda ben burdayim diye geldiginzi yazmissiniz. suan valla o kadar kotu oldumkii ....agliyorum salakligima..yani ben siza kirilmazdimki ordada dursaniz...ama yok burda duralim oraya gitmeyelim..yani valla orda durmak istiyosaniz orda durun zaten..hani ben kirilacam uzulecem diye gelmeyin...tamami kimseye kirgin degilim...sadece cok uzuldum vede cok kirildim..ama bu benim hatam ben herkese cokd eger veririm ve cok benimserim..hakikmda yazilanlari gorunce cok uzuldum...yazmissiniz burda durmak isyoruz ama ben gelmiyorum..neyse ya valla siz bana bakmayin tamammi..
canım orada tek olman içimize sinmemişti
yani başka bir şey değil
kizlar kimseye kirgin degilim..yazilanlar gorunce cok uzuldum cok hemde...ben gercekten hepinizi cok sevdim..ve kimseyle paylasmadiklarimi paylastim.a.ma tarafsiz bi siz girinokuyun ne olur yanii..burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda...sonrada zaten 10da sozlesmissiniz sirf ben kirilmayayim diye..cok uzuldum gercekten cok hemde..ama dedimya bu benim bu yapimla alakali..ben cok benimserim insanlari...dedigim gibi baska topiklere gitseniz ben size neden kirilyim..isteyen istedigi topige gider yanii...ama hakkimda ole konusmaniz yok biz burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda..neyse ya gercekten bosverinn..kimseye kirgin degilim ben...
halev canimmmmm uzuldum bi tanem ya....ama cok sukurki dondurulmuslarin var..benim dusun malesefyok..herseyi sifirdan baslamak zorundayim..biraz dinlen ..demekki zamani degilmis simid..Rabbim hayirlisini versin herseyin....Insallah 2011 evlatsiz gecirecegimiz son sene olur...opuyorum seni canim cok...cok dikkat et kendine.....
halevcim şimdilik sana geçmiş olsun diyorum ama ben senin operasyonu ne negatif ne pozitif saymıyorum doktorununda benim gibi düşündüğüne inanıyorum aslında senin bebiş bence tutundu ama devamı gelmedi kesin çünkü 5 benim hastanemde pozitif tutundu demek ama devamı gelirse gebe saıyyorlar bennce birdahaki denemende kesin tutucak senin rahmin elverişli demekki bebişin tutunmasınaki değerin çıktı 5 de olsa
Tefriciyeyi bende okumustum ezberimde var. Bir de ben hergun 100 adet "huvallahul halikul bariu " cekiyorum.
Tefriciye icin yArdimci olabilirim cnm
benim 2 ocakta transferim oldu , 12. Gun degerim 470
persembe gunu ilk ultrasonum var cok heyecanliyim ve bende hicbir belirti ve degisiklik yok
allah cumle isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
halev konusunda haklisin 5 cokta kotu deger degildi....benim dr olsa basta tutunmus derdi..cunku degere gore ne kadar tutundugunu yorumluyodu...insallah valla guzel haberler aliriz ya....hersey yolunda gider insallah....
dün tv gördüm kadına 2 embiryo transferi edilmiş birisi tek diğeride aynu yumurta ikizi olmak üzre 3 zlari dünyaya gelmiş
YETERKİ RABBİM OL DESİN
aaa bigün gelmedik kaç sayfa yazmışsınız cankuşlarım..
durun bi okuycam..
yaa kızlar ben iyileşemiyorum bi türlü yine öğle yemeğinden sonra fenalaştım baş dönmesi soğuk ter afadersiniz ne yesem çıkartıyorum. izin aldım yine bu saate kadar uyudum.. galiba domuz gribi oldum :)))
yaa haleve üzüldüm ama en azından dondurulmuşları var.. kısmet işte..
evet haleve bende cok uzuldum ama dedigin gibi dondurulmuslari var..insallah hayirlisi olsun hepimiz icin...
bebğim sayı 5milyonun altındaydı direk tüp bebk rapuru aldık (şimdi 10 milyon olmuş ama )ileri harektli %5 lerde morfolojide %1 gibi felaket yani
sağol tatlım evet çok şükür ki dondurulmuş 4 dene bebişim var allahım onlarda yüzümü güldürür inşallah.... Hepimizin bebişsiz geçireceği son yıl olur inşallah canım
sağol canım benim dr böle şeyler söylemiyor ama embriyonun 8e bölündüğünü 5.gün embriyonun en iyisi olduğunu söyledi eğer istersem onları inceletebileceğimi ama embriyo başına 300tl vermem gerektiğini söyledi paramız olsa zaten gider en iyi yerde yaptırırdık dimi ama hayırlısı inşallah 2.ye yüzümüz gülecek
allahım keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah canım ve bizlerede yaşatır inşallah bu güzel duyguları
bana öle demiyo işte ama senden ümitliyim diyor tutacak inşallah diyor ne olumsuzlukla yaptıklarımız oldu ve şuan hamileler ve senin yumurtaların gerçekten en iyileri dedi en azından içimi böle rahatlattı
evet canım allahım nasip ettikten sonra her türlü bi yerden pırtlayıverir bebişlerimiz
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine neden dondurma yiyorsun ki hasta hasta şaşırmış olmalısın yapma böyle tedaviye kadar kendini güzelce toparlamalısın
sağol ayşecim bende üzüldüm ama geçti gitti umarım 2.denememiz de herşey daha güzel olucak
hepimiz için hayırlısı olsun canlarım
canım bizim sayımızda 2milyon ile 7milyon arasında her testte değişiyordu ileri hareketli hiç yok yerinde hareketli ise %14 dü morfolojiye hiç bakmadılar nedense ama %1-2 diyorlar
selam kızlar öncelikle herkesten özür diliyorum birkaç gündür siteye giremedim
hafta sonu kuzenimin kınasıydı,düğünüydü derken vakit bulamadım ve bu arada benim bademcik problemim azdı ilaçlarla kendime gelmeye çalışıyorum...
umudumsunda ö.m atmış bildirimim geç oldu canım kusura bakma ben tefriciyene bşaladım
rahatsızlığımdan ötürü yavaş da olsa bitirecem 1-2 güne biter zaten onuda mutlaka bildiririm
vee 1 saattir yazdıklarınızı okuyordum birsürü kişiye diyeceklerim vardı
hepsi uçtu gitti aklımdan umudumsun kırılmış sanırım
inşallah kırgınlığı geçer ve döner aramıza benim anladığım bir yanlış anlaşılma olmuş
bu zamana kadar birbirimiz için pek kimsenin yapmayacağı şeyler yaptık
vakit ayırıp dualar ettik dertlerimizi paylaştık böyle olmasın lütfen
yine eskisi gibi dertleşelim gülelim dualarımızı paylaşalım
umudumsun bu senin topiğin ne olur topiğini yalnız bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?