bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amin canım tabiki herşeyin hayırlısı rabbim hamile haberlerinide yazmayı nasip etsin inşallah
amin inşallahhh canım inşallah
canim hosgeldinnn..cok sevindim adina..insallah herseyin hayirlisi olsun ya..insallah kucaklarimiz bos kalmasin hic birimizin
hoşbulduk umudumsun çok teşekkür ederim :)
çok inanıyorum ben de çörekotunun şifasına kuran da bile yeri var zaten.. inşallah bu doğal yollarla alırsın bebeğini kucağına da bizim çektiklerimizi çekmezsin..

inşallahh Ayşe gerçekten çok ama çok faydası var ayrı ayrı faydalarını görüyorum bu karışımın

kizlar kimseye kirgin degilim..yazilanlar gorunce cok uzuldum cok hemde...ben gercekten hepinizi cok sevdim..ve kimseyle paylasmadiklarimi paylastim.a.ma tarafsiz bi siz girinokuyun ne olur yanii..burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda...sonrada zaten 10da sozlesmissiniz sirf ben kirilmayayim diye..cok uzuldum gercekten cok hemde..ama dedimya bu benim bu yapimla alakali..ben cok benimserim insanlari...dedigim gibi baska topiklere gitseniz ben size neden kirilyim..isteyen istedigi topige gider yanii...ama hakkimda ole konusmaniz yok biz burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda..neyse ya gercekten bosverinn..kimseye kirgin degilim ben...

canım orada tek olman içimize sinmemişti
yani başka bir şey değil

Son düzenleme:

yani başka bir şey değil

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr
lütfen yaaaaaaaaaaaaaa
böyle yapmayın ne olur

yani başka bir şey değil

kizlar hepiniz hakkini helal edin..hepinizi gercekten cok sevdim...ama lutfen tarafsiz girin ve okuyun ne yazidiginizi..Allaha emnat olun..her zaman dualarimda olacaksiniz...Dilerimki hepiniz hayirli ve saglikli bir sekilde bebislerinizi kucaginiza almaniz nasip olsun...

canım bizde sana çok değer veriyoruz ama ben kimsenin burda durmak istiyoz o gelmedi dediğini hatılamıyorum sadece iki topiğe yetişemediğimizi senin gelmediğini yazdık yani en azından kendi adıma öle bişi yazdığımı sanmıyorum çünkü 2 tarafada yorum bile yazamadım çünkü konuştuklarınıza çok yabancıydım he 2 topic arasında kafam bulandı dedim bir yerde toplanak da dedim onu burayada yazdım hatta umutu çağırakta yazdım buraya geçmişe bakarsan farkedersin ama madem böle yanış anlıcazbirbiriizi bkadar zaman sonra ben artık girmiyorum bu topiğe beni merak eden özeldende ulaşır gerçekten çok alındım beni akşam kimse tınlamadı 2 topicdede ben kimseye kırılmadım aten habirede site atıyodu

kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa
çok üzüldüm akşam akşam yaaaaaaaaaaa
bende çıkıyorum
kızlar lütfen yaaaaaaaaaaa

konu nedir bilmiyorum ama birbirinize kırılacağınız hiç bir konu göremedim açıkçası çünkü herkes istediği topikte istediğini yazma hakkına sahip.Lütfen kırmayın birbirinizi.Ya adet zamanındasınız yada gerçekten arkadaş sevginiz çok büyük insan sevdiğine kırılırmış.Sanal ortam ama sanalda insan paylaşamadığını paylaşabiliyor ve gerçekten hayyatta olan herşeyi sizler biliyorsunuz aranızda paylaşıyorsunuz.İnsan sevdiğine kırılırmış ama alınganlık yapıpta boşuna yıkmayın bazı şeyleri....

evet yazdıklarımı okudum haklısın üslubum kaba ama inan yok ben aslında burda kalmak istiyorum da o orda diye gelemyorum falan demedim yani.. iki tarafada yazmaya yetişmeye çalıştım.. sen burda yalnızsın diye içime sinmedi.. biz gırgır yaparken sen de gel eğlen istedim.
seni kırdıysam özür dilerim ama bu kadarcık bişey için silip atıyorsan bizi ben de üzülürüm doğrusu..

selam kızlar öncelikle herkesten özür diliyorum birkaç gündür siteye giremedim
hafta sonu kuzenimin kınasıydı,düğünüydü derken vakit bulamadım ve bu arada benim bademcik problemim azdı ilaçlarla kendime gelmeye çalışıyorum...
umudumsunda ö.m atmış bildirimim geç oldu canım kusura bakma ben tefriciyene bşaladım
rahatsızlığımdan ötürü yavaş da olsa bitirecem 1-2 güne biter zaten onuda mutlaka bildiririm

vee 1 saattir yazdıklarınızı okuyordum birsürü kişiye diyeceklerim vardı
hepsi uçtu gitti aklımdan umudumsun kırılmış sanırım
inşallah kırgınlığı geçer ve döner aramıza benim anladığım bir yanlış anlaşılma olmuş
bu zamana kadar birbirimiz için pek kimsenin yapmayacağı şeyler yaptık
vakit ayırıp dualar ettik dertlerimizi paylaştık böyle olmasın lütfen
yine eskisi gibi dertleşelim gülelim dualarımızı paylaşalım
umudumsun bu senin topiğin ne olur topiğini yalnız bırakma

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrr
bu gün birbirimize dünden hada çok ihtiyacımız var

sağol tatlım evet çok şükür ki dondurulmuş 4 dene bebişim var Allahım onlarda yüzümü güldürür inşallah.... hepimizin bebişsiz geçireceği son yıl olur inşallah canım

sağol canım benim dr böle şeyler söylemiyor ama embriyonun 8e bölündüğünü 5.gün embriyonun en iyisi olduğunu söyledi eğer istersem onları inceletebileceğimi ama embriyo başına 300tl vermem gerektiğini söyledi paramız olsa zaten gider en iyi yerde yaptırırdık dimi ama hayırlısı inşallah 2.ye yüzümüz gülecek

Allahım keseyi görmeyi kalp atışını duymayı ve sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah canım ve bizlerede yaşatır inşallah bu güzel duyguları

halev konusunda haklisin 5 cokta kotu deger degildi....benim dr olsa basta tutunmus derdi..cunku degere gore ne kadar tutundugunu yorumluyodu...insallah valla guzel haberler aliriz ya....hersey yolunda gider insallah....

bana öle demiyo işte ama senden ümitliyim diyor tutacak inşallah diyor ne olumsuzlukla yaptıklarımız oldu ve şuan hamileler ve senin yumurtaların gerçekten en iyileri dedi en azından içimi böle rahatlattı

dün tv gördüm kadına 2 embiryo transferi edilmiş birisi tek diğeride aynu yumurta ikizi olmak üzre 3 zlari dünyaya gelmiş
YETERKİ RABBİM OL DESİN

evet canım Allahım nasip ettikten sonra her türlü bi yerden pırtlayıverir bebişlerimiz

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine neden dondurma yiyorsun ki hasta hasta şaşırmış olmalısın yapma böyle tedaviye kadar kendini güzelce toparlamalısın

yaa haleve üzüldüm ama en azından dondurulmuşları var.. kısmet işte..

sağol Ayşecim bende üzüldüm ama geçti gitti umarım 2.denememiz de herşey daha güzel olucak

evet haleve bende cok uzuldum ama dedigin gibi dondurulmuslari var..insallah hayirlisi olsun hepimiz icin...

hepimiz için hayırlısı olsun canlarım

bebğim sayı 5milyonun altındaydı direk tüp bebk rapuru aldık (şimdi 10 milyon olmuş ama )ileri harektli %5 lerde morfolojide %1 gibi felaket yani

canım bizim sayımızda 2milyon ile 7milyon arasında her testte değişiyordu ileri hareketli hiç yok yerinde hareketli ise %14 dü morfolojiye hiç bakmadılar nedense ama %1-2 diyorlar

canım morfolojiye bakmaları içinvuracaksın yoksa bakmıyorlar
ben bizim burada bakılmıyordu ilçede söyledim
bundan 3 yıl önce 80 tl artı para ödedim
morfoloji için
ne gerek var dedi bana laborant
bende çok kızm dedimki sizinişin bu sorgulama k değil parayı alıp işinizi yapmak lütfen işinizi yapın
sonra bir geldi %1 bana birde sorun yok hanfendi demezmi

ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özelini boşalttttttttttttt dolmuş yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bende bir emanetin var

kızlar ne oluyor size böyle anlamadım.

biz birbirmiz için dualar ediyoruz hem de canı gönülden zaman ayırıyoruz takip ediyoruz ...

kırılmaca küsmece yok lütfen

nurcancım- umudumsun- ayşe bugün yazılarınızı okumak istiyorum burda.. en azından bize bunu yapmaya hakkınız yok...

haberlerinizi bekliyorum.

hadiii herkes güzel güzel buraya gelsin kırgınlık olmaz bizim aramızda her şeyimizi burda paylaşırken bu kırgınlıkta neyin nesi öptüm hepinizi
ben bugün gece gidiyorum annemlerin yanına 2-3 gün orda kalıp ablamın yanına gidicem burdaki arkadaşları face de eklemek isterim bana özelden yazarsanız eklerim sizi buraya girecek vaktim olmayabilir ama faceden haberlerinizi almak isterim tabii isterseniz hepiniz hakkınızı helal edin bebek haberlerinizle mutlu olmak istiyorum

merhaba kızlar :80:
halevcim dün sana yazacaktım ama son mesajlar moralimi bozdu öyle yazdım çıktım,
canım negatifi alamak nasıl birşey buradaki arkadaşlar gibi bende biliyorum rabbim sabır versin
demekki vakti zamanı gelmemiş
ama senin ne güzelki dondurulmuşun varmış
rabbim inşallah dondurulmuşlarınla yüzünü güldürecek

hilbaycım merhaba canım sen ne güzel oruçlarını bitirmişsindir
ben daha başlayamadım bile rahatsızlığımdan ötürü

ayşekapadokyacım güle güle git ablana gitmen iyi olur senin için
biraz kafan dağılır zaman geçer facede bende görüşmek isterim arkadaşlarla

yeterim bizinde morfolojiyle başımız belada bazı drlar önemsemiyormuş ama nasıl oluur şekil bozukluğu bu döllemeyi başaramıyor işte
bu arada boşalttım canım kutumu
ben çıkıyorum kızlar kızkardeşimle yeğeniöi dra götüreceğiz geldiğimde inşallah aynı kadro burada bir sürü mesajlarınızı okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…