bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kizlar merhaba.siteye çok önceden kayıt olmuştum. ama ben yazmam öyle topiklere;çalıştığım için. vaktimde çok olmuyor. ama düzenli takip ettiğim bir kaç topik vardı ve msn ve telefonda görüştüğüm bir kaç arkadaşım vardı umudumsun bunlardan biriydi bugün yazılanları okuyunca siteye girme ve yazma gereği duydum. diğer topiğide baktım sanırım umudumsuna biraz haksızlık yapılmış açıkçası bende olsam alınırdım. ama aranıza girmiş gibi asla olmasın bu sadece benim yorumum umudumsun çok temiz kalpli ve çok candandır. diliyorumki aranızdaki sorunlar halledilir benim burda tanıştığım özelde görüştüğüm ve ömür boyu dost kalacağım arkadaşım. keşke bu siteye böyle bir mesaj yazmak için girmiş bulunmasaydım ama bende bu sabah okuyunca inanın çok üzüldüm herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...

ya gerçekten artık ne diyeceğimi bilmiyorum.. bin kere özür diledim hiç bir kötü niyetim olmadığını söyledim.. ya vallahi elim kırılsaydı da yazmasaydım..
sizi bilmiyorum ama hayat benim üstüme çoook ama çok geliyor.. ben kimseyi bilerek kırmak istemedim.. yaptığım bir kerelik dangalaklığı da çok gördünüz.. işteyim ve sabahtan beri kaçıncı kez ağlıyorum bilmiyorum hem ağlayıp hem çalışıyorum artık iyice deli gözüyle bakıyorlar bana
gerçekten canımdan usandım her yaptığım birini üzüyor birini kırıyor, sinirlendiriyor peki ben hiç mi üzlümüyorum, kırılmıyorum.. buhar olsam yok olsam gitsem de herkes kurtulsa rahatlasa ... ne kadar fazlaymışım ben yaaa...

sağol ceylincim evet negatif almak kötü ama dediğin gibi dondurulmuşlarımla 2 lere daha şansım var ki inşallah ikinci tedavimde bebeğime kavuşurum herşeyin hayırlısı bu yüzden kendimi kahretmeye niyetim yok canım Allah hepimizin gönlünün muradını en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder inşallah

[kızlarrrrrrrrrr bu yaşadıklarımıza inanamıyorum ne kadar üzüldüğümü bilemesiniz
lütfen yaaaaaaaa böyle şeyler olmasın aramızda
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz yol arkadaşıyız dert ortağıyız
üzğlecek ne kadar çok şeyimiz var /COLOR]

canım sen başka birşeye üzüldün herhalde...bu yazılanlarıda yanlış anladın diye düşünüyorum....hassas bir zamanındı kırıldın ben böyle düşünmek istiyorum...ama hepimiz hassasız birbirimizi kıracak en son insanlarız....inşallah üzüldüğün şey neyse biran önce hallolur tekrar aramıza dönersin

ben umudumsun için okuduğum 250 tefriciye yi bitirdim....

Allah kabul etsin canım ağzına sağlık.. Test günün ne zaman? haftaya da okuyacağız yine katılmak ister misin? pazar günü bölüştürücem sana hilbaya ve ceylin_naz a okunacak..

kizlar tefriciye listesini guncelliyorum...

Umudumsun 1250 okundu
nurcan 1000 okundu
ayse 444 okundu
yeter 500 okundu
nazemir 250 okundu
hilbay 500 okuyor
ceylin500 okuyor
haftaya nazemir hilbay yada ceyline okunacak kime derseniz ona göre paylaştırıcam

Allah kabul etsin canım ağzına sağlık.. Test günün ne zaman? haftaya da okuyacağız yine katılmak ister misin? pazar günü bölüştürücem sana hilbaya ve ceylin_naz a okunacak..

tabiki katılırım...31 ocakda dr arayacam öyle söyledi... ama ben ogün test yapmayı düşünüyorum... umudumsun bana 250 okuyacağını söyledi onuda eklerseniz sevinirim... hilbay a da 250 okuyacak...sen nasıl oldun iyimisin bugün biraz daha.... grip olmuşsun ben yazılanları okuyordum ama cevap yazmaya vaktim olmuyordu annem buradaydı çünkü...

Kızlar ben eldiğimden geldiği kadarı ile okumaya devam ederim. Kime okunacağını söyleyin bölüştürün ben burada takibe devam edeceğim. Allahın izni ile dualar ile umudumuz sabrımız ve sevinçlerimiz artacak.
Nazemir mutluı haberini sabırsızlıkla bekliyorum.

Ayşe nurcan girmeyecek mi daha .... özelden veya başka türlü görüşüyor musun...

Kime okunacağını sen koordine et ayşecim..
Hepinizi seviyorum....

inşallah canım....mutlu bir haber verebilirim.....ALLAH ın izniyle hepimiz hayırlı zamanda güzel haberler veririz

tamam canım hadi az kalmış inşallah yüzün güler..

umudumsun bize kırıldı nurcan da ona kırıldı aslında ben de kırgınım ama şu tefriciye işi yarım kalsın istemiyorum haftasonu önmüzdeki hafat için yeniden başlayabiliriz şimdi yazıcam kimin kaç okuyacağını

tefriciye listesi
ayşe, yeter, umudumsun okundu (umudumsununki bitmek üzere)
haftaya okunacak kişi nazemir
nurcan 1500
umudumsun 250
ayşe 750
yeter 500
nazemir 500
ceylin_naz 500
hilbay 444
sizce uygunsa önümüzdeki haftanın listesi bu. değişiklik isterseniz lütfen yazın..

hilbaycım yeni listeyi yazdım
sen bu haftanınkini bitirmiş miydin yani umudumsuna okuduğumuz bitti mi?

ayşeeee umdumsunokundu umdumsun bitmeküzre dmişsin

kızlarrrrrrrrrrr hadi gelin yaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlarrrrrrrrrrr hadi gelin yaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

beklediğin ben miyim bilmem ama geldim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…