kizlar merhaba.siteye çok önceden kayıt olmuştum. ama ben yazmam öyle topiklere;çalıştığım için. vaktimde çok olmuyor. ama düzenli takip ettiğim bir kaç topik vardı ve msn ve telefonda görüştüğüm bir kaç arkadaşım vardı umudumsun bunlardan biriydi bugün yazılanları okuyunca siteye girme ve yazma gereği duydum. diğer topiğide baktım sanırım umudumsuna biraz haksızlık yapılmış açıkçası bende olsam alınırdım. ama aranıza girmiş gibi asla olmasın bu sadece benim yorumum umudumsun çok temiz kalpli ve çok candandır. diliyorumki aranızdaki sorunlar halledilir benim burda tanıştığım özelde görüştüğüm ve ömür boyu dost kalacağım arkadaşım. keşke bu siteye böyle bir mesaj yazmak için girmiş bulunmasaydım ama bende bu sabah okuyunca inanın çok üzüldüm herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...
merhaba kızlar :80:
halevcim dün sana yazacaktım ama son mesajlar moralimi bozdu öyle yazdım çıktım,
canım negatifi alamak nasıl birşey buradaki arkadaşlar gibi bende biliyorum rabbim sabır versin
demekki vakti zamanı gelmemiş
ama senin ne güzelki dondurulmuşun varmış
rabbim inşallah dondurulmuşlarınla yüzünü güldürecek
kizlar kimseye kirgin degilim..yazilanlar gorunce cok uzuldum cok hemde...ben gercekten hepinizi cok sevdim..ve kimseyle paylasmadiklarimi paylastim.a.ma tarafsiz bi siz girinokuyun ne olur yanii..burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda...sonrada zaten 10da sozlesmissiniz sirf ben kirilmayayim diye..cok uzuldum gercekten cok hemde..ama dedimya bu benim bu yapimla alakali..ben cok benimserim insanlari...dedigim gibi baska topiklere gitseniz ben size neden kirilyim..isteyen istedigi topige gider yanii...ama hakkimda ole konusmaniz yok biz burda durmakistiyrouz ama umudumsun orda..neyse ya gercekten bosverinn..kimseye kirgin degilim ben...
ben umudumsun için okuduğum 250 tefriciye yi bitirdim....
Allah kabul etsin canım ağzına sağlık.. Test günün ne zaman? haftaya da okuyacağız yine katılmak ister misin? pazar günü bölüştürücem sana hilbaya ve ceylin_naz a okunacak..
Kızlar ben eldiğimden geldiği kadarı ile okumaya devam ederim. Kime okunacağını söyleyin bölüştürün ben burada takibe devam edeceğim. Allahın izni ile dualar ile umudumuz sabrımız ve sevinçlerimiz artacak.
Nazemir mutluı haberini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayşe nurcan girmeyecek mi daha .... özelden veya başka türlü görüşüyor musun...
Kime okunacağını sen koordine et ayşecim..
Hepinizi seviyorum....
tamam canım hadi az kalmış inşallah yüzün güler..tabiki katılırım...31 ocakda dr arayacam öyle söyledi... ama ben ogün test yapmayı düşünüyorum... umudumsun bana 250 okuyacağını söyledi onuda eklerseniz sevinirim... hilbay a da 250 okuyacak...sen nasıl oldun iyimisin bugün biraz daha.... grip olmuşsun ben yazılanları okuyordum ama cevap yazmaya vaktim olmuyordu annem buradaydı çünkü...
umudumsun bize kırıldı nurcan da ona kırıldı aslında ben de kırgınım ama şu tefriciye işi yarım kalsın istemiyorum haftasonu önmüzdeki hafat için yeniden başlayabiliriz şimdi yazıcam kimin kaç okuyacağınıKızlar ben eldiğimden geldiği kadarı ile okumaya devam ederim. Kime okunacağını söyleyin bölüştürün ben burada takibe devam edeceğim. Allahın izni ile dualar ile umudumuz sabrımız ve sevinçlerimiz artacak.
Hepinizi seviyorum....
Kızlar ben eldiğimden geldiği kadarı ile okumaya devam ederim. Kime okunacağını söyleyin bölüştürün ben burada takibe devam edeceğim. Allahın izni ile dualar ile umudumuz sabrımız ve sevinçlerimiz artacak.
Hepinizi seviyorum....
tefriciye listesi
ayşe, yeter, umudumsun okundu (umudumsununki bitmek üzere)
haftaya okunacak kişi nazemir
nurcan 1500
umudumsun 250
ayşe 750
yeter 500
nazemir 500
ceylin_naz 500
hilbay 444
sizce uygunsa önümüzdeki haftanın listesi bu. Değişiklik isterseniz lütfen yazın..
ayşeeee umdumsunokundu umdumsun bitmeküzre dmişsin
yok kuzum ceylin daha bitirmedim demişti de ondan dedim..
kızlarrrrrrrrrrr hadi gelin yaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
beklediğin ben miyim bilmem ama geldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?