dün forumda toz dumana karıştı kimse kendine gelemedi hala...hepinizi bekliyorummmmmmmmmmmmm
dün forumda toz dumana karıştı kimse kendine gelemedi hala...
ayşecim ben daha umudumsuna okunan tefriciyeyi bitirmedim. akşama biter ve ben mutlaka bildiririm. bildiğim kadarı ile ceylinde bitirmedi ikimiz kaldım. haftaya nazemir için okunacak duaya ben katılırım. 444 yanlış anlamadıysam. benim için uygundur. diğer arkadaşlarda okey verirse başlayalım... ben akşama doğru tekrar mesaj atacağım. bilginiz olsyn.
tamam ayşecim banada uyar ama önce umudumsununkini bitireyim az kaldı bende akşama bildirim bu sefer baya ağır gittim dün drdaydım bademcik ve baş dönmesiyle alakalı sanırım baş dönmesi vertigo habersisi daha kapsamlı bir dra gidip test yaptırıcam...tefriciye listesi
ayşe, yeter, umudumsun okundu (umudumsununki bitmek üzere)
haftaya okunacak kişi nazemir
nurcan 1500
umudumsun 250
ayşe 750
yeter 500
nazemir 500
ceylin_naz 500
hilbay 444
sizce uygunsa önümüzdeki haftanın listesi bu. değişiklik isterseniz lütfen yazın..
bebişler yaaaaaaaaaaa dünü unutsak hiç yaşamadık:26::26: Saysak ne güzel olur
Nurcan yok umudumsun yok
Selam kızlar
buralar böylemi olacaktı 1 sayfa bile ilerleme olmamış kimsecikler gelmemiş doğrudüzgün
yaa umudumsunda gelsin nurcanda yine eskisi gibi olalım lütfen bu zor değil
umudumsun nurcan ne olur geri dönün
inanın çok üzülüyorum çok güzel bir gönül bağı kurmuştuk nazar değdi bize
tamam ayşecim banada uyar ama önce umudumsununkini bitireyim az kaldı bende akşama bildirim bu sefer baya ağır gittim dün drdaydım bademcik ve baş dönmesiyle alakalı sanırım baş dönmesi vertigo habersisi daha kapsamlı bir dra gidip test yaptırıcam
canım yaaaaaa evet umdumsun dönsün lütfennnn:2::2::2::2:Selam kızlar
buralar böylemi olacaktı 1 sayfa bile ilerleme olmamış kimsecikler gelmemiş doğrudüzgün
yaa umudumsunda gelsin nurcanda yine eskisi gibi olalım lütfen bu zor değil
umudumsun nurcan ne olur geri dönün
inanın çok üzülüyorum çok güzel bir gönül bağı kurmuştuk nazar değdi bize
tamam ayşecim banada uyar ama önce umudumsununkini bitireyim az kaldı bende akşama bildirim bu sefer baya ağır gittim dün drdaydım bademcik ve baş dönmesiyle alakalı sanırım baş dönmesi vertigo habersisi daha kapsamlı bir dra gidip test yaptırıcam...
evet yeterim yaa bende çok istiyorum eski günleri :85:
burasi ne guzel bir topikmis..dunden beri oku oku bititremedim..umudumsun seni tanimiyorum ama kendime cok yakin buldum..yaziklarin cokk ictendi..sorun her neyse umarin donersin...malesef cok kotu gunler yasiyoruz..kiriliyoruz dariliyoruz..bende herseye kiriliyorum bu gunlerde....ustelik hemserimsin bende karadenizliyim...
ayşe allah dualaraımızı kabul etsin inş...ayşe cm bende tefriciye istiyorum:)
burasi ne guzel bir topikmis..dunden beri oku oku bititremedim..umudumsun seni tanimiyorum ama kendime cok yakin buldum..yaziklarin cokk ictendi..sorun her neyse umarin donersin...malesef cok kotu gunler yasiyoruz..kiriliyoruz dariliyoruz..bende herseye kiriliyorum bu gunlerde....ustelik hemserimsin bende karadenizliyim...
arkadlar ben hikayemi anlatayim size..sorunumuz erkek infertilitsei..daha once bir tup bebek denedik..simdi subat yada martta deneme yapmak istiyoruz..ama neti arastirirken ilacsiz tup bebek yontemini duydum ve bir kac merkeze mail attim..maliyeti daha dusuk dediler..aranizda bunu deneyen ve sonuc alan yada alamayan varmi?
canım ben denedim naturel tüp bebk ama olmadı
canim naturel nasiloluyo..oda ilacsizmi yani? ve sans olarak yuzde kac? ve dr.lar oneriyorlarmi?
naturel ilaçsız tüp bebk demen
şansın ilaçlı tüp bebğe oranla daha düşük %20 gibi dediler zaten hiç ilaç kulanmadıklaı için bende 1 yumurtam oldu oda boş çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?