bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayşecim ben daha umudumsuna okunan tefriciyeyi bitirmedim. akşama biter ve ben mutlaka bildiririm. bildiğim kadarı ile ceylinde bitirmedi ikimiz kaldım. haftaya nazemir için okunacak duaya ben katılırım. 444 yanlış anlamadıysam. benim için uygundur. diğer arkadaşlarda okey verirse başlayalım... ben akşama doğru tekrar mesaj atacağım. bilginiz olsyn.

Evet canım haftaya nazemire okuyacağız kısmetse..Umudumsunla özelden irtibat kurduk o zaten 250 okumuş.. Sana 444 düşüyor.
Umudumsununkini bitirmek için acele etmeyin onunki bu hafta bitecek.
Nazemirinki 31 ocak-6 şubat arası okunacak
7-13 şubatta hilbay
14-20 şubatta ceylin_naz a okunacak ve bitecek..
Allah tüm dualarımızı kabul etsin..
Önümüzdeki haftalar için ben yine paylaştırma yaparım.
Bu arada okuyamayan yada herhangi bir sorunu olan lütfen yazsın.
Ceylin ve sen de umudumsununkileri bitirince haber verirseniz nazemire başlarız.
Öptüm sizi :))

Selam kızlar
buralar böylemi olacaktı 1 sayfa bile ilerleme olmamış kimsecikler gelmemiş doğrudüzgün
yaa umudumsunda gelsin nurcanda yine eskisi gibi olalım lütfen bu zor değil
umudumsun nurcan ne olur geri dönün
inanın çok üzülüyorum çok güzel bir gönül bağı kurmuştuk nazar değdi bize

tamam ayşecim banada uyar ama önce umudumsununkini bitireyim az kaldı bende akşama bildirim bu sefer baya ağır gittim dün drdaydım bademcik ve baş dönmesiyle alakalı sanırım baş dönmesi vertigo habersisi daha kapsamlı bir dra gidip test yaptırıcam...
bebişler yaaaaaaaaaaa dünü unutsak hiç yaşamadık:26::26: Saysak ne güzel olur
Nurcan yok umudumsun yok

evet yeterim yaa bende çok istiyorum eski günleri :85:

üzülme annem geçer ikisinin de kızgınlığı kırgınlığı ben inanıyorum.. defalarca özür de diledim umudumsundan o da biraz kafasını dağıtsın da gelir inşallah.. bizim aramızda asla art niyetli bişey olamayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz zaten..
umudumsun bana özeldem mesaj attı gitmeden hem nazemirin hem senin hem de hilbayın tefriciyelerini okumuş bile.. kıyamam ben ona.. gelir o gelir bırakmaz bizi...

Tamam kuzum sen sağlına bak sıkıştırma kendini daha haftasonuna kadar vaktimiz var zaten ben de bir başka arkadaşa daha okuyorum şu günlerde ben de henüz başlayamam.
Geçmiş olsun kendine dikkat et bak ben bi hastalandım 10 günü geçti hala sürünüyorum...:2:

burasi ne guzel bir topikmis..dunden beri oku oku bititremedim..umudumsun seni tanimiyorum ama kendime cok yakin buldum..yaziklarin cokk ictendi..sorun her neyse umarin donersin...malesef cok kotu gunler yasiyoruz..kiriliyoruz dariliyoruz..bende herseye kiriliyorum bu gunlerde....ustelik hemserimsin bende karadenizliyim...

canım yaaaaaa evet umdumsun dönsün lütfennnn:2::2::2::2:

hoş geldin aramıza
evet topiğimiz çok güzel hoş bir topiktir
kırgınlık değilde bir yanlışlık oldu ama düzelecek
biz umudumsunu çok seviyoruz bizim sevgimiz onu tekrar geri getirecek topiğimize
UMUDMSUN SENİZ OLMAZ DİMİ

umudumsun bitanedir.. kırıldı kızıd bize ama kıyamaz o ayşesineeee.. dönüp gelecek biliyorum..
şu süreçte hangimiz üzülmüyor hangimiz kötü ginler geçirmiyoruz ki..
birbirimizden başka kime dayanır kimden güç alırız...

arkadaslar aranizda ilacsiz tup bebek yaptiran varmi? veya bu konuda bilgisi olan varmi? hem daha ucuz maliyetli oldugunu duydum hemde vucuda zarari yokmus..en azindan igneler yok artik..ama tabiki basari orani nedir? hic bir bilgim yok...

arkadlar ben hikayemi anlatayim size..sorunumuz erkek infertilitsei..daha once bir tup bebek denedik..simdi subat yada martta deneme yapmak istiyoruz..ama neti arastirirken ilacsiz tup bebek yontemini duydum ve bir kac merkeze mail attim..maliyeti daha dusuk dediler..aranizda bunu deneyen ve sonuc alan yada alamayan varmi?

canım ben denedim naturel tüp bebk ama olmadı

canim naturel nasiloluyo..oda ilacsizmi yani? ve sans olarak yuzde kac? ve dr.lar oneriyorlarmi?

naturel ilaçsız tüp bebk demen
şansın ilaçlı tüp bebğe oranla daha düşük %20 gibi dediler zaten hiç ilaç kulanmadıklaı için bende 1 yumurtam oldu oda boş çıktı

naturel ilaçsız tüp bebk demen
şansın ilaçlı tüp bebğe oranla daha düşük %20 gibi dediler zaten hiç ilaç kulanmadıklaı için bende 1 yumurtam oldu oda boş çıktı

yani sans dusuk..1 taneden fazla yumurta oluyomuki..benim bildigim zaten kadinda her ay bir tane yumurta olusuyo catliyo felan..benmi yanlis biliyorum..yani sans bir yumurtayami bagli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…