yani sans dusuk..1 taneden fazla yumurta oluyomuki..benim bildigim zaten kadinda her ay bir tane yumurta olusuyo catliyo felan..benmi yanlis biliyorum..yani sans bir yumurtayami bagli?
ya bana hiç ilaç vermeden dendiler tek yumurtam oldu yeterli seviyey gelince çatlatma iğnesi yaptım ve opu oldum ama olmadı
yani bazı merkezler kolomen falan veriyomuş yumurta 3.5 oluyormuş ama bende böyle oldu
Ayşe ALLAH dualaraımızı kabul etsin inş...ayşe cm bende tefriciye istiyorum:)
umudumsun bitanedir.. kırıldı kızıd bize ama kıyamaz o ayşesineeee.. dönüp gelecek biliyorum..
şu süreçte hangimiz üzülmüyor hangimiz kötü ginler geçirmiyoruz ki..
birbirimizden başka kime dayanır kimden güç alırız...
kizlar bu arada bende facede msnde tanismayi isterim ama face hesabimi kapattim ben...ay cok dadarliyorum facede..beni bulan butun eski arkadaslar hemen mesaj atiyo hala bebek yokmu? sen hemen yapacaktinnn???? bide akil verenler var tabi....
canım herekesin nasibi farklı.. bazıları istklerine çok kolay ulaşırken bazıları ise zorlu mücadelelerle ulaşır(biz bu bazılarındanız:).. bende 8 yıldır aynı sorularla muhattabım alıştım artık. sende takma kafana.. herşey rabbimden ne yapalım..
umudumsun inan şuan çevremde bütün arkadaşlarım 2. uşağı yapıyolar.. napıyım bende onları seviyorum.. elbet kendi bebeğimi de sevirim nasip olursa:)
canım inş senin de olacak. karamsar olma defalrca negatifi görenleri düşün.. 9 10 yıldan sonra olanlar var.. bu da bizim sınavımız.. sen şimdi bu günlerinde tadını çıkar istediğin gibi gez toz eğlen bakarsın bi kaç ay sonra bunları yapamazsın..
amin canım amin....ben kaçıyorum artık.. iyi geceler.. öpüyorum..
sağolasın ayşecim,evet vakit var ama biter bu akşam benimki sonra fatihalar beni bekler onuda okuyamadım kaç gündür...Tamam kuzum sen sağlına bak sıkıştırma kendini daha haftasonuna kadar vaktimiz var zaten ben de bir başka arkadaşa daha okuyorum şu günlerde ben de henüz başlayamam.
Geçmiş olsun kendine dikkat et bak ben bi hastalandım 10 günü geçti hala sürünüyorum...:2:
hoşgeldin hemşehrim bende karadenizliyimburasi ne guzel bir topikmis..dunden beri oku oku bititremedim..umudumsun seni tanimiyorum ama kendime cok yakin buldum..yaziklarin cokk ictendi..sorun her neyse umarin donersin...malesef cok kotu gunler yasiyoruz..kiriliyoruz dariliyoruz..bende herseye kiriliyorum bu gunlerde....ustelik hemserimsin bende karadenizliyim...
selam arkadaslar..bir yanlis anlasilma oldu aramizda ve duzelttik herseyi cok sukur...neyse konu kapandi gitti..biz burda bir aileyiz ve ailedede boyle seyler olur..
ben herkesin dualarini okudum kizlar...nazemir; hilbay ve ceylin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?