bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yani sans dusuk..1 taneden fazla yumurta oluyomuki..benim bildigim zaten kadinda her ay bir tane yumurta olusuyo catliyo felan..benmi yanlis biliyorum..yani sans bir yumurtayami bagli?

ya bana hiç ilaç vermeden dendiler tek yumurtam oldu yeterli seviyey gelince çatlatma iğnesi yaptım ve opu oldum ama olmadı
yani bazı merkezler kolomen falan veriyomuş yumurta 3.5 oluyormuş ama bende böyle oldu

ya bana hiç ilaç vermeden dendiler tek yumurtam oldu yeterli seviyey gelince çatlatma iğnesi yaptım ve opu oldum ama olmadı
yani bazı merkezler kolomen falan veriyomuş yumurta 3.5 oluyormuş ama bende böyle oldu

anladim canim bilgin icin cok sagol..iyi aksamlar..

selam arkadaslar..bir yanlis anlasilma oldu aramizda ve duzelttik herseyi cok sukur...neyse konu kapandi gitti..biz burda bir aileyiz ve ailedede boyle seyler olur..

ben herkesin dualarini okudum kizlar...nazemir; hilbay ve ceylin:)))

karsu oncelikle hosgeldin..ozelden mesaj attim sana canim..ozeline bakarsin..ilacsiz tup bebege gelince evet bende onu duydum..ama dedigin gibi basari orani dusukmus..hatta gecenlerde bir komus yaptirmis..40 yas civarinda komsum 2 yumurtasi olmus ve ikiside bos cikmis..cok uzuldum zaten ona..bu yolda ugras veren herkesin kucagi dolsun insallah....

ayseme nasil kiyarim yaniiii..dogru dedin kissss..cok kotu gunler hemde..ya lutfen 2011 evlatsiz son sene olsun..insallah Rabbim baska seylerle sinasinnnnn

kizlar Allahin izniyle hepimizin tefriciyeleri okunacak..ben okudum zaten 3 kisininkini..nazemire 250 hilbay 500 ve ceylin 500..insallah Rabbim kabul etsin...sanirim nazemire henuz daha baslanmadi..insallah dularimiz kabul olur ve kucaklarimiz bebis sesi ile dolar..aminnnnnnnnnn

nurcannn nerdesin canimm..bu bizim topigimizzz...bekliyorum seni ama..aslinda senden cokk prensesi bekliyorummm yaniiii:)))))

kizlar bu arada bende facede msnde tanismayi isterim ama face hesabimi kapattim ben...ay cok dadarliyorum facede..beni bulan butun eski arkadaslar hemen mesaj atiyo hala bebek yokmu? sen hemen yapacaktinnn???? bide akil verenler var tabi....

kizlar bu arada bende facede msnde tanismayi isterim ama face hesabimi kapattim ben...ay cok dadarliyorum facede..beni bulan butun eski arkadaslar hemen mesaj atiyo hala bebek yokmu? sen hemen yapacaktinnn???? bide akil verenler var tabi....

canım herekesin nasibi farklı.. bazıları istklerine çok kolay ulaşırken bazıları ise zorlu mücadelelerle ulaşır(biz bu bazılarındanız:).. bende 8 yıldır aynı sorularla muhattabım alıştım artık. sende takma kafana.. herşey rabbimden ne yapalım..

ahhhh canim su takmamayi bir ogrenebilsem..inan elimd edegil..ya etrafimda benim durumumd aolan bir akrabam biri olsa analayacam..bizimkilorde bir dogurgan..benimle evlenenler ikinciyi doguracak...ay bide lafmi sokmazlar..sanki oluyoda ben yapmiyorum sanki..ne edeyim bol bol duaya sariliyorum..sen ne yapiyosun canim? nasilsin? ozelden yazdim sana

kizlarr tezmi yattiniz bu aksammm...optum herkesiii.ruyanizda beni gorunnn...kabusunuz olayim:)))) kabus dedimde aklima ne geldi..ilk gorev yaptigim kurum liseydi..ve okul ilcede oldugu icin mudur bey ve hanimiyla birlikte gidiyorum okula..okul o kadar uzakki 2;5 saat uzaklikta...ilk bir arabaya biniyorum 1 saat onla yolculuk..sonra mudurun kapisinda iniyorum..alt katlarinda bir mobilyaci dukkani vardi..sagolsun amca sabak sabah yakiyodu elektirkli sobayi orda bekliyodum mudur..oraya gelince cagri atiyodum telefondan onlarda iniyodu evden..bir kere gittim yine...hem esini ariyorum hem kendisini telefonu acan yok..Allah Allah diyorum uyanamadilar..cunku saat daha sabahin 7 si..boyle yarim saat bekledim..sonra gittim kapilarina dayandim..kapiyi actilar saskin saskin sabahin korunde gelen kim diye..bende kapida bir ciglik uyanin kabusunuz geldi:)))))

simdiii sizde ruyanizda beni gorun; kabusunuz olayim:))))

umudumsun inan şuan çevremde bütün arkadaşlarım 2. uşağı yapıyolar.. napıyım bende onları seviyorum.. elbet kendi bebeğimi de sevirim nasip olursa:)

umudumsun inan şuan çevremde bütün arkadaşlarım 2. uşağı yapıyolar.. napıyım bende onları seviyorum.. elbet kendi bebeğimi de sevirim nasip olursa:)

ay insallah canim yaa..ya varya bekarkennn coucga bu kadarda endekslemezdim hayati..ay bide benim basiam gelmez derdim hep..seda sayadnan izlerdim tup bebek yok bilmem ne..zaten ben ne basima gelmez dedimse hep gelmistirde...yani yasamayan icin cok farkli bi durum ya..bi arkadasim hamile su an dah ayeni..normal yolla gebe kaldi..bana sikayet ediyoo ay diyo hic sevmedim bu durumu nasil midem bulaniyo..ay icimden diyorum benim olsunda ben degil 9 ay 19 ay bulanti cekmeye raziyim...

canım inş senin de olacak. karamsar olma defalrca negatifi görenleri düşün.. 9 10 yıldan sonra olanlar var.. bu da bizim sınavımız.. sen şimdi bu günlerinde tadını çıkar istediğin gibi gez toz eğlen bakarsın bi kaç ay sonra bunları yapamazsın..

canim insallah...bunalri yapamayacagim gunler gelse bir an once keske...aslinda bazen cokk umutlu oluyorum ama bazende kizim bu kadar umut baglama ya olmaz ise diyorum...ilk tup sonucunu ogrenecegimiz zaman...aksam uzeri 5 gibiydi gittik hastaneye acile tabii anca o saatte..neyse verdik kani..dediler anca 1 saat sonra..esimle yemege gittik; o sirada..ferhat gocerden caliyodu..ayni salkimda ayri iki uzum..dedim olmadi galiba..bu sarki bir mesaj heralde...iste o gunden beri umutumla sarkimdir o benim..kiz cocuklarini daha cok sevmeme ragmen hep erkek cocugum olacagini dusundum o zaman ve adida umut olacakti...iste boyle ayni salkimda iki ayri uzum...

insallah Rabbim bizi ve hic kimseyiii ama hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin...amin...

sağolasın ayşecim,evet vakit var ama biter bu akşam benimki sonra fatihalar beni bekler onuda okuyamadım kaç gündür...
hoşgeldin hemşehrim bende karadenizliyim
sizinde erkek faktörü sanırım gel canım sık sık gel konuşuruz dertleşiriz buası çok güzel
selam arkadaslar..bir yanlis anlasilma oldu aramizda ve duzelttik herseyi cok sukur...neyse konu kapandi gitti..biz burda bir aileyiz ve ailedede boyle seyler olur..

ben herkesin dualarini okudum kizlar...nazemir; hilbay ve ceylin:)))

hoşgeldin evine umudum geldiğine çok sevindim
faceden bende görüşmek isterim
duaların içinde allah razı olsun canım

ceylinnn aminn canimmm..hepimizin dualari kabul olur insallah...bu arada fatihadan kactan gidiyosun? bende okuyorumya ay bide ben sabirsizim bir an once okuyum bitsin istiyorum ama az degil yaaa sayii..kendimi yirtsamda bitiremem asla 2-3 ayda...

bu saatte melekle inermis gokten Allahu Teala dermis kulum ne istoysa vereyim ona..bende hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum hem kendim hemde hepimiz icin...insallah dualarimiz kabul olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…