bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ceylinn ve umudumsun hosbulduk..evet erkek sorunu..sprem sayisi sifir..ameliyat olundu bakalim insallah hallolur..umudumsunla ozelde yazistik anlata anlata bitiremedi sizi kizlarr:))) ne guzel arkadasliklariniz varmis..dualariniz icin cani gonulden amin diyorum...

benim evimde netim yok..kayinvalidemde oldugum zaman girebiliyorum. almanyada yasiyorum ama karadenizliyim ve tedavimi turkiyede yaptiriyorum...uye oldugumdan beri bir cok topige girdim ama en sicak topik burasi geldi bana..gorusmek uzere...

canim benimmm..sorunumuz seninle ayni hemen hemen...biz varikosel ameliyati olduk..bakalim umarim gelisme vardir..sende benimle ayni hastanede dusunuyosun tedaviyi..insallah olumlu sonuclar aliriz...insallah bu sefer boynumuz bukuk kalmaz..tedaviyle ilgili sormak istedigin bir sey olursa elimizden geldigince herkes yardimci olur..ozelden sormak istediklerini sorabilirsin ..sadece bana degil tum arkadaslara..hadi kal saglicakla..cikiyorum bende zaten..iyi aksamlar...

Koskoca bir yil daha sensiz tukendi bebegim...
Simdi olsaydin bir yas daha buyudun diyecektim...
ve ben hayaller kuracaktim sana dair; seninle yasama dair...
Ben bir yil daha sensiz kaldim bebegim; bir yil daha eksik...
Gozumdeki yas; dilimdeki duasin sen bebegim.
Her seferinde cok yorgun oluyor annen;
Bazen hic gelmeyecegini dusnuyor;
O zaman cok cok daha fazla uzuluyor..
Dua ediyor; hayal ediyor ama en onemlisi umut ediyor...
Herkes yeni bir yila girdi; ben sensiz ama sana ulasmak icin ugraslara...
Bu yuku sensiz tasiyamiyorum be annecigim...
Gel cennet kokunu hissedeyim;
Gelde anne olmak nasil bir duygu bende bileyim.....

hepimizin dualarinin kabul olmasi dilegi ile...

Merhaba umudumsun yazdıklarınızı biraz okudum çok üzüldüm canım benimde olmuyo hergeçengün dahada çok kahrediyorum kendimi.DÜN BİR DOGUM HİKAYESİ OKUDUM BEBEGİ DOGUMDA ÖLMÜŞ VE RAHİMİ ALINMIŞ BİR KADIN HASTANEYE GİTTİM DÜN TÜP BEBEK MERKEZİ 18 YASINDA VE 25 YASINDA İKİ KİŞİ AGLAYARAK ODADAN GÖRÜŞMEDEN ÇIKTILAR OKADAR ÜZÜLDÜMKİ MENOPOZA GİRMİŞLER VE HİÇ ŞANSLARI YOK ASLA BEBEKLERİ OLMUYCAK SİNİRLERİM BOŞALDI BİR ANDA OKADAR ÇOK AGLADIMKİ EŞİMDE PERİŞAN OLDU ZOR GÜNLER İNŞALLAH UMUDUMUZ VAR BİZLERİ RABBİM NASİP EDİCEK..

canim benim insallah..insallah canim benim....bazen umutlar tukeniyooo ama yeniden yeseriyo.umut olmassa neye yarar zaten ..bazen psikopata bagliyorum:))) ama bazende gelecek diyorum bebgim..anne olmak en cok benim hakkim diyorum..ben cocuklarimi cok sverim cok merhametliyim ne olur banda nasip et diyorum..Anne olmak en cokta benim hakkim bizim hakkimizi..en cok bu ugurda mucadele edenlerin hakki...

canim sizde sorun neydi? ve denedinizmi daha once hic tup bebek? insallah hepimizim ama hepimizi kucagi bir an once bebis ile dolalr..bu ugurda mucadele eden kimsenin kucagi bos kalmasin insallah...

İnşallah hayatım umudumuz o böyle insanları görünce kendime çok kızıyorum neden isyan edip ağlıyorum diye..Ben 3 senelik evliyim canım 2.düğünümüz eşimin köyünde oldu ve ben kirli tuvaletlerden ve üşütmeden dolayı şiddetli enfeksiyon geçirdim her hafta hastanedeydim çocugum olmadı diye bu sefer gittim geçen yaz tüpümün birinin tıkalı diğerinin yapışık oldugunu ögrendim dünyam yıkıldı..Eşimin ennesi soranlara bebeği yokmu gelinin diye soranlara kısır benim gelinim diyo okadar üzülüyorumki kimseye söylemedim daha bebeğimin olmadığını ..klomen tedavsi görüyorum sürekli ama yok eşim karşı tüp bebeğe ikna ettim bir görüşme yapalım bari diye gittik ve beni çok üzdü dün akşama kadar ağladım isyan ettim ama yine bugün umudum var hiç olmıycak olanlar var..Bunada şükür

Canım eşin yenimi ameliyat oldu varikoselden benim arkadaşın eşi oldu 3 ay sonra hamile kaldı kız 2 kızı var şimdi inşalah ameliyat etkili olur..

nedense bu kaynanalar hep boyle..kaynanam beni bir gun beni cekti balkona dediki.l.cocugu olmayan kadinlari kocasi bosarrr...aman Allahim Yarabbim ya...daha neler neler inanamassin yani...zaten kendi derdim bana yetmiyodu bide bunlarla ugrasiyorum.. insanlarin bu kadar zalim olmasina anlam veremiyorum zaten..bende isyan derecesine geldigimde tovbe ediyorum hemen beterin beteri var ..Ama evlatsizlikta cok kotu..durumun cok kotu degil inan bak..ben tupleri alinip hamileyim diyen bile bir cok insan okudum nette...insallah bir mucizede bizim basimiza...insallah canim senin tedavinde cok cok olumlu gider ve bir an once kucaklarimiz bebis sesi ile dolar...insallah....

İnşallah canım inşallah doktorlarda öyle söylüyor Allah büyük yaşın ız genç biraz daha bekleyin belki olur diyolar ama.Dün çakmak erdem hastanesine gittim doktor bana dediki asla normal yolla olmaz boşuna zaman kaybetmiş olursun napcagımı şaşırdım kendi doktoruma gittim oda erkek rahat olamıyorum adamcagızda çekiniyor muayne etmeye alttan benden dolayı oda dediki niye olmasın olur biz 6 ay daha klomen kullanalım olmazsa yaparsını dedi..Klomende hep kist yapıyor sol da yumurta bu aya ama kist var..yine bu ay fos yani..

canim hic umudunu kaybetme..bak gercekten moral olsun diye demiyorum...durumun cok kotu degil..insallah gelecek sana melegin...insallah bir an once anne olacaksin....bazi drlar nedense hemen tup bebek illa ilacak deyip o tarafa yonlendiriyolar..anlamiyorum tip bu kadar gelismis madem neden hep tup bebek...tabi is bir nevi ticarete dokuldu...

insallah dogal yoldan bebisin olur canim benim..hic tupe mupe gerek kalmaz insallah...ayrica kist engel degilki gebeligi..kac cm kistlerle gebe kalan insanlar var..bol bol dua edelim...Rabbimden baska kime siginabilirizki....gecenin bu vakti Rabbim insallah duyuyo sesimizi ; insallah nasip edecek bize evlatlarimizi...

Canım eşin yenimi ameliyat oldu varikoselden benim arkadaşın eşi oldu 3 ay sonra hamile kaldı kız 2 kızı var şimdi inşalah ameliyat etkili olur..

canim umarim etkili olur..ama bizde nasil olmussa en son sayi sifirlandi..tekrar ettik tekrar attik yine sifir..hemen ameliyat oldu..suan henuz test yaptirmadik esim il disinda..gelince hjemen yaptiracammm..ay insallah dedigin gibi etkili olmustur...canim ne adaklarim var inan...yeterki gelsin bebisim

h.g canimmmmm? biz bu gece nobetteyiz..yarin butun gun uyuruz artik:)))
hoş bulduk canım
ay canım ben zaten 2-3 gündür uykusuzum bugünde evi topladım tam yatim dedim eşim geldi binbir naz haytaymış 5 aylık gebeyim ama bi kere nazyapamadım zaten 3-4 aydır bileği sakattı topallıyodu onun eziyeti hadi oktor ilaç verdi o geöti şimdi gribi onu yap maasaj yap ıhlamur yap meyve cart curt derken anca uyududa bende girdim nete ama pestilim çıktı

benim esimde oyledir..hep ilgi ister ..ilgilenecem onunla her zaman..yoksa bir bozulur bir bozulur...ama keske hep yanimda olsa..boyle il disinda calismasi cok kotu ya...neyseki her ay geliyo...insallah az kaldi bir arada olmamiza...senin agrilar nasil oldu bu arada? yok bir sorun degilmi?

Ya öyle canım umudumuz var ama içimdeki ses başka şeyler söylüyo alçak çocugun hiç olmıycak boşuna uğraşma vsyre şeyler işte..Rabbim büyük bi gelse şu sıpalar vurcam poposuna şaplağı niye bukadar beklettin bizi hıı diye..

canim benim o ses varya banada cok ugrar..helede boyle mutlu oldugum anlarda guldugum anlarda..sen gul gul kizim der senin cocugun olmuyoki....ama olumsuz dusunmeyelim..Rabbim nasip edecek insallah...sorma bi gelsinler zaten..nazli bebisler...cok nazlilar cokkkkkk

Bide alt katta arkadaşım oturuyo onun 9 aylık bi sıpası var beni çok seviyo dün aglırken geldi kafasını omzuma koydu bana sarılıyor yüzüme bakıyo arada bide bugünde burdaydı..Gördükçe içim hem çok acıyo hemde umutlanıyorum ya olcak inşallah olcak..Mis kokuyolar herşeyleri ayrı güzel pipisi bile öyle tatlı geliyoki Ahmet'imin bebişin..Hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı güzel yüzlü çocuklarımız olucak inşallah inşallah çok degerli olucak bizim bebişler o yüzden rabbim geç veriyo ..

canım son ilacımı içtim demin kasık ağrım geçti ama bel ağrım var sanırım o bakteriden değilde gebelikten canım yani ben öle ümit ediyorum :))))))) inşallah kcacığınla birlikte olursun hep canım :))))))) valla hamile olmaasam nese ama hamileyken uğraşamıyom benimki çok hasta olurgerçi ilk evlendiimiz sene hr ay olurdu şimdi birazdaha seyrek 3-4 ayda bi oluyo dedim demingene bünyen zayıf ddüştü dedim bas bas bağırdı sanki neden hasta oldun demişimgibi muamele etti kovdu yanındanafra tafrasinirden ağladım sonrada özür diliyo yani hastayken çok değişik bi adam oluyo

canim benimde arkadasimin ikizleri var..bayiliyorum onlara ya..moralim kotuyken yanlarina gittinmi nasil duzeliyorum..hemde biri erkek biri kiz..ay dunya tatlisi ama ya..hele o kiz yokmu o isve o cilve o nazlar..onlar icin canimi veririm inan ya....gec versinde sole saglikli versin yeter inan...dilerim 2011 evlatsiz son yilimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…