canım son ilacımı içtim demin kasık ağrım geçti ama bel ağrım var sanırım o bakteriden değilde gebelikten canım yani ben öle ümit ediyorum :))))))) inşallah kcacığınla birlikte olursun hep canım :))))))) valla hamile olmaasam nese ama hamileyken uğraşamıyom benimki çok hasta olurgerçi ilk evlendiimiz sene hr ay olurdu şimdi birazdaha seyrek 3-4 ayda bi oluyo dedim demingene bünyen zayıf ddüştü dedim bas bas bağırdı sanki neden hasta oldun demişimgibi muamele etti kovdu yanındanafra tafrasinirden ağladım sonrada özür diliyo yani hastayken çok değişik bi adam oluyo
canım son ilacımı içtim demin kasık ağrım geçti ama bel ağrım var sanırım o bakteriden değilde gebelikten canım yani ben öle ümit ediyorum :))))))) inşallah kcacığınla birlikte olursun hep canım :))))))) valla hamile olmaasam nese ama hamileyken uğraşamıyom benimki çok hasta olurgerçi ilk evlendiimiz sene hr ay olurdu şimdi birazdaha seyrek 3-4 ayda bi oluyo dedim demingene bünyen zayıf ddüştü dedim bas bas bağırdı sanki neden hasta oldun demişimgibi muamele etti kovdu yanındanafra tafrasinirden ağladım sonrada özür diliyo yani hastayken çok değişik bi adam oluyo
canim benimde arkadasimin ikizleri var..bayiliyorum onlara ya..moralim kotuyken yanlarina gittinmi nasil duzeliyorum..hemde biri erkek biri kiz..ay dunya tatlisi ama ya..hele o kiz yokmu o isve o cilve o nazlar..onlar icin canimi veririm inan ya....gec versinde sole saglikli versin yeter inan...dilerim 2011 evlatsiz son yilimiz olsun...
İnşallah canım inşallah doktorlarda öyle söylüyor Allah büyük yaşın ız genç biraz daha bekleyin belki olur diyolar ama.Dün çakmak erdem hastanesine gittim doktor bana dediki asla normal yolla olmaz boşuna zaman kaybetmiş olursun napcagımı şaşırdım kendi doktoruma gittim oda erkek rahat olamıyorum adamcagızda çekiniyor muayne etmeye alttan benden dolayı oda dediki niye olmasın olur biz 6 ay daha klomen kullanalım olmazsa yaparsını dedi..Klomende hep kist yapıyor sol da yumurta bu aya ama kist var..yine bu ay fos yani..
HEHEHE Çok şekerler ya onlar dahada baldır 2 si bir arada..Bende isterdim hep ikizim olsun 3 çocuk yapcam peşpeşe diye ama işte nasip tüp bebektede sadece 1 yumurta yerleştiriyolarmış..üzüldüm ...Sen karadenizlimisin?
Nurcancım senin tek bebeğinmi var karnında yoksa 3mü? allah bagışlasın canım inşallah saglıcakla kucagına alırsın
Nurcancım senin tek bebeğinmi var karnında yoksa 3mü? allah bagışlasın canım inşallah saglıcakla kucagına alırsın
amin..... canim seni o kadar iyi anliyorumki aynisi bizdede oluyo..bende aglarim her zaman boyle kavga sonunda..sonra ozur gelir ama bende diyorum ya hastayken ne farklisin yaa....sonra birde demezmi yok ben hastayim ama hic halim yok her an olebilirim...:)))
oooooooooooo benimkide öle vasiyetini bile yazar :)))))))))) miras bırakır millete bıraktığuda bilgisayarı playstatıonu oyunları felan hani değerli bi malı olsa bıraksa anlarım :)))))))))) evimiz bile kira hahaha
sağol canım tek ama olsun tek olsun sağlıklı olun :)))))))))
bu soruyu nurcan gormemistir..gorse cevaplar..sanirim resimden dolayi sende cogul gebelik diye dusundun..ama onun bir tane prensesi var gobisinde..insallah hayirli ve saglikli bir sekilde gelecek dunyaya..Rabbim korusun onu insallah....
bizimkide bi matkap almis yurt disindan en degerli esyasidir:))) ona sorsan herkesin gozu benim matkabimda der durur:)))
Canım bende Trabzon'luyum ..Ailem Ümraniyede oturuyor çarşıda Ümraniye ben Maltepede oturuyorum burda umut hastanesine gidiyorum ama fiyatı çok iyi geldi bana benim doktorum umutta Fatih bey kısırlık uzmanı 15 binlira istedi erdem 3.5 istedi asla olmaz cocugun dedi ama bide ..
Canım bende Trabzon'luyum ..Ailem Ümraniyede oturuyor çarşıda Ümraniye ben Maltepede oturuyorum burda umut hastanesine gidiyorum ama fiyatı çok iyi geldi bana benim doktorum umutta Fatih bey kısırlık uzmanı 15 binlira istedi erdem 3.5 istedi asla olmaz cocugun dedi ama bide ..
:)))))))))))) ha ha ha dur bigün gelim çal,m matkabını lazım zaten :)))))))) ha ha h a bizimki varya bilgisayarı çalıncak evden diye ölüyo yada bozulcak diye beni kaçırsalar bukadar panik olmaz bazen bilgisayar çöküyo felan ölüyo aha çöktü diye bi dakka bile oynayamasın kudurur iş yerinden bi gelişivar yemekten önce oyununu soruyo onlıne oyun oynuyo :))))))ay bu herifler hep aynı tip yaaaaaa:)))))
15 binmiii???????????? canim ne kadar maliyetli yaa..asiri fazla yani..bu ucreti tup bebk icinmi istediii...yani cok cok fazla...erdem dedigin gibi daha uygun..aslind aistanbulda cok merkez var..gerci nurcan istda oturuyo o daha iyi bilir ama..aytug kolonkaya bahceci falan...bunlarda iyi
bencede 15 çok yaaaaaaaaaaa dediğingibi 15 ona vercene bahçeciye gider acıbademe gider
15 binmiii???????????? canim ne kadar maliyetli yaa..asiri fazla yani..bu ucreti tup bebk icinmi istediii...yani cok cok fazla...erdem dedigin gibi daha uygun..aslind aistanbulda cok merkez var..gerci nurcan istda oturuyo o daha iyi bilir ama..aytug kolonkaya bahceci falan...bunlarda iyi
simid yurt disindan once ben geldim sonra o ...o isini bitirip geldi..ariyo beni bak matkabimi eve koydunmu:))) gumrukten gectimi:))) isteyen biri oldumu:))) ya diyorum bir sorsana sen sagsalim geldinmi:))) sonra geldi eve oda yurt disidan kapidan girdi hemen iceri.ilk soru matkabim nerde..ya diyorum malzeme dolabinda..anam bide ciddi ciddi acti bakiyoo ordami diye:)))))
Evet ya benim agzım açık kaldı tüp bebege istedi bilemiyorumki gerçekten çok düzgün bir yer istiyorum islami koşullarada dikkat eden bir merkez fiyatı uygun olandan..ama ben doktorum 15 bin diyince heryerde öyle sandım erdemi duyunca çok uygun diye atladım ama kadın asla olmaz diiyince bide hiç problemi olmayan hastalarada yapıyoruz tutmuyo sebebi yok kimse bilemiyo filan dedi benim eşim dellendi Allah'ın işi demiyo hiç diye ..kavga ettik dönerken feci asla tüp bebek yaptırmam diye onlar başka spermde kullanırlar dedi durdu oyüzden dini hassasiyeti olan bir yer olursa benim için ii olur yaptıran varsa arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?