bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Nurcancım senin tek bebeğinmi var karnında yoksa 3mü? allah bagışlasın canım inşallah saglıcakla kucagına alırsın

amin..... canim seni o kadar iyi anliyorumki aynisi bizdede oluyo..bende aglarim her zaman boyle kavga sonunda..sonra ozur gelir ama bende diyorum ya hastayken ne farklisin yaa....sonra birde demezmi yok ben hastayim ama hic halim yok her an olebilirim...:)))

HEHEHE Çok şekerler ya onlar dahada baldır 2 si bir arada..Bende isterdim hep ikizim olsun 3 çocuk yapcam peşpeşe diye ama işte nasip tüp bebektede sadece 1 yumurta yerleştiriyolarmış..üzüldüm ...Sen karadenizlimisin?

canım sanırım ümraniye taraflarında oturuyosun bkere sana tavsiye erkek merkek doktor doktordur erdemdeki kadındı sanırım ama erdemin nekadar paragöz bi hastane olduğunu yıllardır ordaki herkez bilir onlar para için adam keerler çakmak erdeme güvenip hata yapma düzgün bi doktora git ben oranın kurulduğu günü bilirim benim ailemde meydan varya oraya yakın oturuyo vegerçekten dha gençsin 3 yıl neki üzülme kaynananıda boşver kısırsanda onane omu bırakacak hamile seni çok istiyosa bebek bitane doğursun

evet canim karadeniz trabzonluyum..ay evet malesef tek embriyo..gerci bazen topikte okuyorum bazi arkadaslara 2 embriyo transfer edebiliyolar..bazi merkezler kurala uymuyo yani..bende demistim benim dr.a ama illa bir dedi..kuralin disina cikamayiz dedi...oda olmadi zaten...ay 1 tane olsunda bizim olsun...ama ikiz olmasida dedigin gibi cok guzel olursu...nasippp Rabbim nasip ederse..ama tek embriyoda bolunur tek yumurta ikizi olabiliyo:)))

Nurcancım senin tek bebeğinmi var karnında yoksa 3mü? allah bagışlasın canım inşallah saglıcakla kucagına alırsın

bu soruyu nurcan gormemistir..gorse cevaplar..sanirim resimden dolayi sende cogul gebelik diye dusundun..ama onun bir tane prensesi var gobisinde..insallah hayirli ve saglikli bir sekilde gelecek dunyaya..Rabbim korusun onu insallah....

oooooooooooo benimkide öle vasiyetini bile yazar :)))))))))) miras bırakır millete bıraktığuda bilgisayarı playstatıonu oyunları felan hani değerli bi malı olsa bıraksa anlarım :)))))))))) evimiz bile kira hahaha

bizimkide bi matkap almis yurt disindan en degerli esyasidir:))) ona sorsan herkesin gozu benim matkabimda der durur:)))

bu soruyu nurcan gormemistir..gorse cevaplar..sanirim resimden dolayi sende cogul gebelik diye dusundun..ama onun bir tane prensesi var gobisinde..insallah hayirli ve saglikli bir sekilde gelecek dunyaya..Rabbim korusun onu insallah....

Canım bende Trabzon'luyum ..Ailem Ümraniyede oturuyor çarşıda Ümraniye ben Maltepede oturuyorum burda umut hastanesine gidiyorum ama fiyatı çok iyi geldi bana benim doktorum umutta Fatih bey kısırlık uzmanı 15 binlira istedi erdem 3.5 istedi asla olmaz cocugun dedi ama bide ..

bizimkide bi matkap almis yurt disindan en degerli esyasidir:))) ona sorsan herkesin gozu benim matkabimda der durur:)))

:)))))))))))) ha ha ha dur bigün gelim çal,m matkabını lazım zaten :)))))))) ha ha h a bizimki varya bilgisayarı çalıncak evden diye ölüyo yada bozulcak diye beni kaçırsalar bukadar panik olmaz bazen bilgisayar çöküyo felan ölüyo aha çöktü diye bi dakka bile oynayamasın kudurur iş yerinden bi gelişivar yemekten önce oyununu soruyo onlıne oyun oynuyo :))))))ay bu herifler hep aynı tip yaaaaaa:)))))

15 binmiii???????????? canim ne kadar maliyetli yaa..asiri fazla yani..bu ucreti tup bebk icinmi istediii...yani cok cok fazla...erdem dedigin gibi daha uygun..aslind aistanbulda cok merkez var..gerci nurcan istda oturuyo o daha iyi bilir ama..aytug kolonkaya bahceci falan...bunlarda iyi

canım maltepede bölge hastanesi var orda merve hanım var oda iyi dir umut dda bi doktor vardı bayan ama adını hatırlamıyorum oda çok iyiydi ablam halamlar felan maltepede oturuyor benim ben ordada gittim bi ara bölge hastanesine

simid yurt disindan once ben geldim sonra o ...o isini bitirip geldi..ariyo beni bak matkabimi eve koydunmu:))) gumrukten gectimi:))) isteyen biri oldumu:))) ya diyorum bir sorsana sen sagsalim geldinmi:))) sonra geldi eve oda yurt disidan kapidan girdi hemen iceri.ilk soru matkabim nerde..ya diyorum malzeme dolabinda..anam bide ciddi ciddi acti bakiyoo ordami diye:)))))

bencede 15 çok yaaaaaaaaaaa dediğingibi 15 ona vercene bahçeciye gider acıbademe gider

Evet ya benim agzım açık kaldı tüp bebege istedi bilemiyorumki gerçekten çok düzgün bir yer istiyorum islami koşullarada dikkat eden bir merkez fiyatı uygun olandan..ama ben doktorum 15 bin diyince heryerde öyle sandım erdemi duyunca çok uygun diye atladım ama kadın asla olmaz diiyince bide hiç problemi olmayan hastalarada yapıyoruz tutmuyo sebebi yok kimse bilemiyo filan dedi benim eşim dellendi Allah'ın işi demiyo hiç diye ..kavga ettik dönerken feci asla tüp bebek yaptırmam diye onlar başka spermde kullanırlar dedi durdu oyüzden dini hassasiyeti olan bir yer olursa benim için ii olur yaptıran varsa arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum..

:)))))))))) valla aynılar benimkide afganistandan görevden geldi 7 ay görmemiş beni kapıyı açtım dur aşım kaç saattir yoldayım oyuna bakamadım bakim bi dedi bi öptü sadece hemen pc başına :))))))))) ay bunları bi araya koyup dövek bu arada ben unutuyom sen hangi şehirdeydin

canim baska sperm kullanirlar hic sanmiyorum..cunku bazen tedavi yarim kaliyo hic sperm bulunmadigi icin..yani o zaman kimsenin tedavisi yarim kalmaz..ben merkezimdam memnun degildim ama boyle bir sey olmadigina cok eminim..yumurta tolaninca esinden sperm aliniyo..hemen tahlil yapiliyo ve spermler iyi degilse tekrar alioniyo zaten..yani yok baska sperm yok bilmem ne bunlar hurafa..helede ciddi merkezlerde degil boyle bir sey olmasi..akillarindan bile gecmez..dedigim gibi ben ist.da olmadigim icin pek ordaki dr.lari tanimiyorum.ama bir cok merkezle gorustum mail yoluile..aytig kolonkayiyi iyi diye biliyorum..zaten her sabah programi var..bahcecei cok iyi ..eda ozulkunun doktoru..umuttada yaptiran cok arkadas var ama onlar hic bu kadar maliyetli demedi..alman hastanesi cok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…