bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Aaaaa dahamı uygundu yani bende salak gibi hep çok pahalı sandım öyle diyince..Evet nurcancım var bayanlar benim doktorum Ümmü gülsüm kuyucuydu 3 senedir sağolsun hiç ilaç vermedi bana 3 yıl boyunca geldim gittim agrım var çok intahap geliyo diye bişen yok diyip yolladı..AMA DOGUM KONUSUNDA KESİNLİKLE UZMAN..bide cakinin gelini var adını öle koydum ben heheh tuhaf tipi var birsen bide şeyma var..canım doktor varda işte benim tedavim yok ..Ahmet göçmene bile gittim film istedi tekrar hiç biyerde çekilemedim umuttaki doktor bu filde yanlışlık olamaz nie istiyo diye kızdı bide..

ay bu erkek milleti hep ayni hakket ya:)))) bide benimkinin oyle hakli aciklamalari vardirki; inanamassin yani:))) canim ben trabzondayim..

valla canım öle yer ararsan biraz zor ben alla çocuğumu kaybettim ölmeden önce doktor suratma Allahtan bi mucize olurdiye boşa dua etme bebeğin kesin ölcek dedi
sen napıcan onlar neye inanıyo senin neye inandığın önemli bana kontrolu başka dadam yaptı yumurta toplamayı başka adam anesteezist başka adam transferi yapan başka adam gebeliğimi takip ecden her gittiğimde baka adam benim hastanemde kadın doktor yok zaten doktorda seçemiyon ama şükür rabbim verdi sen bence önce eşini yumşat bu konuda ondan sonra burda bi topic açarız istanbulda iyi bi merkez diye bakarız yorumlara

canim raporsuz tup bebek ilaclar haric genelde 3 bin tlden baslar ilaclarla 4-5 bini bulur...raporlu tabi daha uygun..dedigim gibi gorsutugum merkezler arasinda en pahali bahceci idi 4 bin dedi ilaclar hariz..ben ilk denememi 3500 tl hastaneye 1500 ise ilaclara verdim..yani 5000 tl .tabi ufak tefek ekstraarda cikiyo...doktorunu cok iyi sec ve icine sinen bir dr olsun..mutlaka irtibat halinde olacagin bir dr. olsun..

evet topik acipsormak en dogurus yuzlerce arkadas yaptridi cunku farkli merkezlerde..hepsi aktarir tecrubelerini..ama esini ikna et..oyle yanlis seyler dusunmesin..

canım sen dediğimi yap eşini kandır burdada bi topic aç hastane tavsiyeleri al aratelefonda bi görüş önce sonra eşini kandırıp iatediğin biriyle yüz yüze görüş umutta iyi gerçektn bende çok dydum

Canım öyle birşey olmıycagını biliyorum ama eşim işte bahaneleri bunlar yaptırmak istemiyo normal olsun istiyo hergün yeni bilgilele geliyo bi gün geldi arkadaşını hanımı yaptırmış cocugu olmuş sülük koydurmuş rahimine bizde yaptıralımmı diye öyle bir bagırdımki artık evden kaçtı korkudan öyle yani ilginç bir eşim var oyüzden doktorları sevsin problem cıkarmasın istiyorum..

ne suluk falanmi...ay inanma oyle seylere canim ya..Allah korusun sagligin gider..rahmin mikrop kapar bak enfeksiyon olur ....dua et bol bol en iyi terapi bu..ama aslind atup bebek dr.alri cok ilgililer ozellikle ilk gorusmede..bazi hastanelrden hem psikologta var..direk yonlendiriyolar...ama umutu bende iyi diye cok duydum acikcasi...

evet topik acipsormak en dogurus yuzlerce arkadas yaptridi cunku farkli merkezlerde..hepsi aktarir tecrubelerini..ama esini ikna et..oyle yanlis seyler dusunmesin..

zaten olmazöle şeler benim mesela dondurulmuşum var hastanede bir başka arkadaşımın hiç olmadı yumurtası benimki tuttu alır kadına yükler haberim olmaz ama olmuyo böle şeler meslekten atılırlar ben bebek doğunca dnmuşlarımı kullanmak istesem napıcaklar
:))))))))))
canım benim annemde trabzonlu vakfikebir den çok istiyorum oralara gelmeyi sümele manastırını görmeyi ama eşim arabamız olmadan gidemeyiz başka şehire diyo haklı tabi :)))))))

bu arda benimkininde açıklamaları süperdir dediğine inanmıyomuş gibi bi bak bu sefer küser :)))))

Doğru diyosunuz ben topik açim pekte bilmiyorum ama yapabilirim sanırım...Eşimde biliyor aslında öyle olmadığını doktoruma birlikte gittik 6 ay daha deneyelim dedi olmazsa yaptıracagız o kabul etti ama çok problem çıkarır bana doktorum ii olsun..Umutta sadece F ATİH bey benim doktorum yapıyo tüp bebeği oda 15 dedi ilaçlarla 3.5 da aşılama yapıyormuş..B en araştırım ya inşallah gerek kalmaz tüp bebege kendiliginden olurda..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sülükmü kıziçinegirer insanın ay bırak öleşeymi olur canım ne diyim öle bi hastane bilmiyorum valla inşallah bulursun öle gönlüne göre biyer ama zor yaaaaaaaaaaa ((((((

ay canim insallah gelirsiniz ne guzel olur..sumele manastiri mackada ben mackaliyim zaten:))gezdiririm sizi..benim evimd etrabzonun manzarasi en guzel olan yerindedir..evde genis valla ne gzuel olur..mutlak amutlaka bekliyorum..insallah gelirsiniz yaaa....cok gezdirim sizi..benim uni.den bir arkadasim annesinden 1 haftalik izin aldi bizde kalmaya tam 1 ay sonra gitti..ve uzulerek gitti yine kalmsk istiyodu..arkadasimda mersinliydi..cok sevdi buralari...

benimki anlar simdi haksiz oldugunu e neyapacak gider 40 yillik konulari acar:)) sen bole yapmistin ama bak sole oldu bole oldu:)) bizim kavga uzar uzar taaa a ilk kavgaminizin nedenine kadar gider konu:))) sole olmustu bole olmustu soyle demistin:))) sonra derizki cok kavga ettik basimiz agirdi hadi bari az gezelim:)))

sorun neki sizde doktor kendi olur dedi

canim biz acariz topik sana yardimci oluruz..yeterki esini ikna et sen...ama o fiyat isini bir dah akonus..umuttayaptiran arkadaslar daha uygun ayaptirdi..3-4-5 tl yani..sana neden bu kadar pahali dediler anlamadim yanii...

Ben istanbulda oturuyorum canım her yıl gidsiyoruz eşimin ailesi orda süper yerler Akçaabattalar ama heryeri geziyoruz rize ayder erzurum bayburt..Eşim gitmek için sırf hersene araba alıyo gelince satıyo ilginç adam işte ben anlayamıyorum onu hiç..

aaaa kızlar sizin trabzonlu olduğunuzu bilmiyordum
heleki ben umudu adanada zannediyordum :44:
kızlar bende baba tarafından trabzonluyum daa ama oraları hiç bilmem
çok istiyorum gitmeyi inşallah eşimle bir karadeniz turu yapmayı istiyoruz

hevuk hoşgeldin canım benim fikrim kadın infertilitesini tüpbebekte bize göre daha şanslı buluyorum
başarı oranları sizlerde daha yüksek ayrıca ben kaliteli bir merkezin öyle spermleri karıştırmasını hiç zannetmiyorum bu konuda oldukça hassalar çünkü öncelikle eşini ikna et birlikte gidip geniş kapsamlı konuşursunuz zaten ayrıca benim merkez konusunda birkaç önerim olabilir ama en pahalısı bile 15bin değildir orada var bir yanlışlk :44:

hepimizin ortak derdi..bu erkekleri bir anlayabilsek..ama gezin tozun canim valla hayatinizi yasayain..ay hep dert hep derttt...nereye kadar yaaa.bi dahami gelecez dunyaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…