bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

herkeste bir karadenizlilik var..o zamannn bize her yer trabzon:)))) gelin valal gezdiririm sizi...guzeldir buralar bol bol yesillik..insallah gelin..hemde tatil yapmis olursunuz...canim bizim yeter adanadan..ama adanadada olan cok arkadas var forumda

dimi ya banada 15 asiri pahali geldi..umutta yaptiran cok kisi vardi..ole pahali diye kimse demedi

Yaaa benim herif çıldırmış ama ben çok kızdım öyle şeylere çok kızarım bide çıkamaz içimde kalırsa ben ne diycem doktora bişesi değil rahmide yerler filan hiç olmaz..çığlık attım onu söyleyince artık evden kaçtı..Yorumlarınızı geç görüyorum kızlar o yüzden geç yazıyorum ..

ah canım beimki geri kafalı hayatta kimsede kalmazona desemki internetten arkadaş belki sapık katil felan der sanki kendini yolda buldum :)))))))))
benimki Allahtan geçmişi açamıyo çünkü ben dzaha baskın çıkarım biliyo düğünümde herşeyi kaynanam kendi beğendiğini yapmış bana emri vaki yaptı bi geldim ev örmeye nikaç şekeri davetiye gelinlik herşey hazır düğün günü bi giydim gelinliği üstüme büyük şimdi eşim eski dese ben bastırcam haklıyım biliyo :)))))))) bitek şöle der sen benim annemi sevmiyon hiç memlekete gidelim demiyon hwp annenlere gidiyon der baktı pabuç pahalı

:))) ay canim heralde yaaa olurmu oyle suluk falan..ay bi an kendimi dusundum rahmimde suluk..ay oyle dr.a gitsem dr diyecek hanimm suluk dogurdun:))) ay sakin yapma tatlim ya...canim bu arada ne demek ; yardimci olabildiysek ne mutlu:)))

Benim annem babam araklılı eşim akçaabatlı tam karadenizliyim ..o yüzden topik bukadar sıcak olmuş demek hııı.. Öylemi ya ucuzmu ama bana neden öyle dedi gidice öbür ay tekrar daha ucuzsa bana öyle fiyat verdiyse çok fena olur bu sefer vallah hastanenin oralara pankartlar yaptırıp asarım..Zenginmi sandı acep hiçde değiliz valla

istanbuldaki en iyi merkezler bana göre;
memorial - bahçeci - ama buralar biraz pahalı ama 15bin değil en fazla 6-7bindir ilaçlar dahil
ayrıca ben enson bahçeci umut tüpbebek merkezinde yaptırdım benimki olmadı ama güzel sonuç alanlar çok ayrıca burası biraz daha ekonomik en fazla5bin küsür tutar
eğerki raporlu olursa 3bin küsür tutar senin bahsettiğin umut başka herhalde orada fatih bey diye bir dr yok çünkü
ayrıca umudumsun aytuğ bey hakkında bu sitede pek olumlu şey yazan görmedim
çok ilgisiz olduğunu söylerler

valla para olsa bide alcaz araba gezcez amaelde avuçta ne varsa bitti 5 yıldır hastanelerde :))))) maaşla anca geçiniyoz son bileziğim vardı kıyamıyodum satmaya oğlumun doğum hediyesiydi o onuda geçen ay hastaneye vercek para kalmadı mecbur bozdum kızım için

Canım benim sorunum tüpümün biri tıkalı diğeri yapışık o yüzden olur diyo ama 3 senede ilk 3 ay korunduk sonrasında tık yok olmuyo..Çok teşekkür ederim ilginize bu arada...

önemli değil bi faydamız dokunmadı ama 3 yıldır hiç bi yan ilaç kullanmadın doktoun şimdi demiyıomu şu ilaçla destekleyelim diye

Yaptıran arkadaşlar bana fiyat verirse memnun olurum..doktor söyleyince bende neeeeeeeeeeee diye bagırdım gözlrim açık tekrar etti 15 binlira diye ilaçlarla öyle dedi yanlış anlamış olamam..

benim kocayada desem internetten kizlarla konusyorum baslar ne biliyosun kizmi? nerden anliyosun? organ mafyasindan tutda dedigin gibi katillige kadar gider olay.esin bizi taniyinca kalir canim :)))) insallah tanismak nasip olur..bu arada benim ne kayannam ne kaynatam bir igen bile almadi bana...eski konular acildimi aslinda cokusuluyo biliyorum sonrada ben uzuluyorum onu neden boyle uzdum diye:)) ay bende bi deli sorma yaniii:))) ama en son olaylardan sonra hadi anneme gidelim diyemez bana..cunku annesi ablasi baya bi konustu hakkimda yalan yanlis seyler..kendiside bunu gordugu icin hakli haksiz kim biliyo yane..ay zaten diyorum benim kendi derdim yok..bide otur gorumce kaynana derdi ile ugrass..Allahim yarabbimmmm yaaaa

ay nedir bu heriflren çektiğimiz herkezin derdi ayrı :)))))))))

uyyy ben ofluyum daaaa şeytan bilem bizle baş edememiş
huu tövbe bismillah gece gece ne diyom aslında nedense oflular pek sevilmez ama biz öyle sevimsizlerinden değiliz haçan uşaklar

ayrıca sülük olayına varya ahanda böyle oldum

seninle tam hemseriyiz o zaman:))) sicaciktir bizim topigimiz:))aslinda diger arkadaslarda var onlarda cok iyidir ama onlar uykuda simid:)) ay canim bence bak o fiyat isinde bir yanlislik var..15 bin tl hic duymadim ben ya..onu gidince bir daha sor sen...

yaaa bende tvden izliyorum iyi bir dr gibi geldi bana...hastalarini falan cikarmislardi..hatta annem bile ona git demisti bana..demek tvde gorundugu gibi degil.

haa haa haa kızlar eşlerinizle diyaloglarınız çok şeker özellikle umudun eşinin matkapı ve nurcanınkinin oyun sevdası çok komikmiş

bu arada tefriciye kolu başkanı kim en son ayşe dağıtıyordu :26:
ben umudumunkini bitirdim rabbim dileğini gönlüne göre versin canım

canimmmm kizina feda olsun..rizkiyla gelecek o insallah..eve bol rizik bol bereket getirecek insallah...

Sanki bizimde yokki bizde zor geçiniyoz benim eşim okadar ilginçki yapıyo adam herkes nasıl yaptıgına sasırıyo bende dahil...900 maaşı vardı onunla evlendik kimse yardım etmedi düğün borçlarını verdik baya vardı borç 550 kira verdik nasıl bitti borç anlamadım..o evden taşındık burası 650 kira maaşı 110 ama geçiniyoz bi de bu şekilde 5 tane araba aldı sattı vee köfte minübüsü yaptı içi masalı filan sonra onu verdi arkadaşına dükkan açtı kardeşini koydu başına 150 milyar borçla açtı ama borcumuz az kalmış öle diyo Allah yardım ediyo ona valla ...Neyse kızlar ben kaçıyorum eşim yarın oruç tutcak ona yremek hazırlıcam öpüyorum sizleri çok sağolun ii geldiniz bana ilaç gibi..

ay valla sanki benimkini anlatıyon benimkide der belki orgn mafyası hatta dediği gibi diyoki belki erkek seni lanırıyo kadınımdıye diyo :)))))))))))))) aman bu kaynanalar varya dert dert allahtan görümcem yok gerçi 1 eltim var ama oda memlekette kaynnaanamla aynı mahallede :))))))))))) yazdan yaza görüyom hepsini :))))))))))

:)))) turutun sarkisi varya.seytan dedi Allahim bana bela arattin madem oflu var idi beni neden yarattin:)))) ben orda ogretmenlik yaptim..hele orda bir amcanin bana iyiligi cok olmustur..sabah giderdim o sogukta yakardi sobayi gel isin kizim derdi..ay Allah razi olsun ondan..arajatsiz olmayayim diye yanimda bile durmazdi..sayende anmis oldum amcayi tekrar.Rabbim razi olsun ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…