sorun neki sizde doktor kendi olur dedi
aaaa kızlar sizin trabzonlu olduğunuzu bilmiyordum
heleki ben umudu adanada zannediyordum :44:
kızlar bende baba tarafından trabzonluyum daa ama oraları hiç bilmem
çok istiyorum gitmeyi inşallah eşimle bir karadeniz turu yapmayı istiyoruz
hevuk hoşgeldin canım benim fikrim kadın infertilitesini tüpbebekte bize göre daha şanslı buluyorum
başarı oranları sizlerde daha yüksek ayrıca ben kaliteli bir merkezin öyle spermleri karıştırmasını hiç zannetmiyorum bu konuda oldukça hassalar çünkü öncelikle eşini ikna et birlikte gidip geniş kapsamlı konuşursunuz zaten ayrıca benim merkez konusunda birkaç önerim olabilir ama en pahalısı bile 15bin değildir orada var bir yanlışlk :44:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sülükmü kıziçinegirer insanın ay bırak öleşeymi olur canım ne diyim öle bi hastane bilmiyorum valla inşallah bulursun öle gönlüne göre biyer ama zor yaaaaaaaaaaa((((((
ay canim insallah gelirsiniz ne guzel olur..sumele manastiri mackada ben mackaliyim zaten:))gezdiririm sizi..benim evimd etrabzonun manzarasi en guzel olan yerindedir..evde genis valla ne gzuel olur..mutlak amutlaka bekliyorum..insallah gelirsiniz yaaa....cok gezdirim sizi..benim uni.den bir arkadasim annesinden 1 haftalik izin aldi bizde kalmaya tam 1 ay sonra gitti..ve uzulerek gitti yine kalmsk istiyodu..arkadasimda mersinliydi..cok sevdi buralari...
benimki anlar simdi haksiz oldugunu e neyapacak gider 40 yillik konulari acar:)) sen bole yapmistin ama bak sole oldu bole oldu:)) bizim kavga uzar uzar taaa a ilk kavgaminizin nedenine kadar gider konu:))) sole olmustu bole olmustu soyle demistin:))) sonra derizki cok kavga ettik basimiz agirdi hadi bari az gezelim:)))
Yaaa benim herif çıldırmış ama ben çok kızdım öyle şeylere çok kızarım bide çıkamaz içimde kalırsa ben ne diycem doktora bişesi değil rahmide yerler filan hiç olmaz..çığlık attım onu söyleyince artık evden kaçtı..Yorumlarınızı geç görüyorum kızlar o yüzden geç yazıyorum ..
herkeste bir karadenizlilik var..o zamannn bize her yer trabzon:)))) gelin valal gezdiririm sizi...guzeldir buralar bol bol yesillik..insallah gelin..hemde tatil yapmis olursunuz...canim bizim yeter adanadan..ama adanadada olan cok arkadas var forumda
dimi ya banada 15 asiri pahali geldi..umutta yaptiran cok kisi vardi..ole pahali diye kimse demedi
Ben istanbulda oturuyorum canım her yıl gidsiyoruz eşimin ailesi orda süper yerler Akçaabattalar ama heryeri geziyoruz rize ayder erzurum bayburt..Eşim gitmek için sırf hersene araba alıyo gelince satıyo ilginç adam işte ben anlayamıyorum onu hiç..
Canım benim sorunum tüpümün biri tıkalı diğeri yapışık o yüzden olur diyo ama 3 senede ilk 3 ay korunduk sonrasında tık yok olmuyo..Çok teşekkür ederim ilginize bu arada...
ah canım beimki geri kafalı hayatta kimsede kalmazona desemki internetten arkadaş belki sapık katil felan der sanki kendini yolda buldum :)))))))))
benimki Allahtan geçmişi açamıyo çünkü ben dzaha baskın çıkarım biliyo düğünümde herşeyi kaynanam kendi beğendiğini yapmış bana emri vaki yaptı bi geldim ev örmeye nikaç şekeri davetiye gelinlik herşey hazır düğün günü bi giydim gelinliği üstüme büyük şimdi eşim eski dese ben bastırcam haklıyım biliyo :)))))))) bitek şöle der sen benim annemi sevmiyon hiç memlekete gidelim demiyon hwp annenlere gidiyon der baktı pabuç pahalı
Yaaa benim herif çıldırmış ama ben çok kızdım öyle şeylere çok kızarım bide çıkamaz içimde kalırsa ben ne diycem doktora bişesi değil rahmide yerler filan hiç olmaz..çığlık attım onu söyleyince artık evden kaçtı..Yorumlarınızı geç görüyorum kızlar o yüzden geç yazıyorum ..
Benim annem babam araklılı eşim akçaabatlı tam karadenizliyim ..o yüzden topik bukadar sıcak olmuş demek hııı.. Öylemi ya ucuzmu ama bana neden öyle dedi gidice öbür ay tekrar daha ucuzsa bana öyle fiyat verdiyse çok fena olur bu sefer vallah hastanenin oralara pankartlar yaptırıp asarım..Zenginmi sandı acep hiçde değiliz valla
istanbuldaki en iyi merkezler bana göre;
memorial - bahçeci - ama buralar biraz pahalı ama 15bin değil en fazla 6-7bindir ilaçlar dahil
ayrıca ben enson bahçeci umut tüpbebek merkezinde yaptırdım benimki olmadı ama güzel sonuç alanlar çok ayrıca burası biraz daha ekonomik en fazla5bin küsür tutar
eğerki raporlu olursa 3bin küsür tutar senin bahsettiğin umut başka herhalde orada fatih bey diye bir dr yok çünkü
ayrıca umudumsun aytuğ bey hakkında bu sitede pek olumlu şey yazan görmedim
çok ilgisiz olduğunu söylerler
valla para olsa bide alcaz araba gezcez amaelde avuçta ne varsa bitti 5 yıldır hastanelerde :))))) maaşla anca geçiniyoz son bileziğim vardı kıyamıyodum satmaya oğlumun doğum hediyesiydi o onuda geçen ay hastaneye vercek para kalmadı mecbur bozdum kızım için
valla para olsa bide alcaz araba gezcez amaelde avuçta ne varsa bitti 5 yıldır hastanelerde :))))) maaşla anca geçiniyoz son bileziğim vardı kıyamıyodum satmaya oğlumun doğum hediyesiydi o onuda geçen ay hastaneye vercek para kalmadı mecbur bozdum kızım için
benim kocayada desem internetten kizlarla konusyorum baslar ne biliyosun kizmi? nerden anliyosun? organ mafyasindan tutda dedigin gibi katillige kadar gider olay.esin bizi taniyinca kalir canim :)))) insallah tanismak nasip olur..bu arada benim ne kayannam ne kaynatam bir igen bile almadi bana...eski konular acildimi aslinda cokusuluyo biliyorum sonrada ben uzuluyorum onu neden boyle uzdum diye:)) ay bende bi deli sorma yaniii:))) ama en son olaylardan sonra hadi anneme gidelim diyemez bana..cunku annesi ablasi baya bi konustu hakkimda yalan yanlis seyler..kendiside bunu gordugu icin hakli haksiz kim biliyo yane..ay zaten diyorum benim kendi derdim yok..bide otur gorumce kaynana derdi ile ugrass..Allahim yarabbimmmm yaaaa
uyyy ben ofluyum daaaa şeytan bilem bizle baş edememiş
huu tövbe bismillah gece gece ne diyom aslında nedense oflular pek sevilmez ama biz öyle sevimsizlerinden değiliz haçan uşaklar
ayrıca sülük olayına varya ahandaböyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?