bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kız benim ablam ofluyla evli her sene memlekete gider okutan soyadları hatta eltisinin geçen hafta evi yandı yazık çok üzüldümçocuklarını zor çıkarmış kadın (((((

bunlar daha neki..biz cok eglenceyizdir aslinda her animiz tam bi komediii:))))

tefriciyeleri nurcan ayarliyo canim..o sayiyi felan cok iyi dagiitiyo..Allah kabul etsin Rabbim razi olsun.. o zman tefriciye bitti sanirim.ama hilbay bitirmismiydi?

kız benim ablam ofluyla evli her sene memlekete gider okutan soyadları hatta eltisinin geçen hafta evi yandı yazık çok üzüldümçocuklarını zor çıkarmış kadın (((((

okutan soyadını pek duymadım canım
evi yananada rabbim kolaylık versin ne zordur yaa

kızkardeşin ofluyla evli demek allah yardımcısı olsun o zaman

Benim dediğiğim umut tüp bebek merkezi değil ama kartal umut hastanesi..Fatih var soy adını unuttum şimdi..Valla 15 dedi çok şaşırdım ama ya neden böyle bir fiyat verdiki şok geçirdim resmen..

tamam tatlimm bizde optukk cokk...her zaman yardimci oluruz canim seve seve...grs uzere..iyi geceler...

canım umudunki bitti yarın ayşeyle konuşayım nazemire başlarız
canimmmm kizina feda olsun..rizkiyla gelecek o insallah..eve bol rizik bol bereket getirecek insallah...
amin inşallah yeterki sağlıklı olsun

bizde 900 ken maaı evlendik 5 yıl oldu şimdi maaşı 1.800 ama hastanelerden kira ve faturadan bişi kalmadıki hastane işleri bitse inşallah rahatlıcaz yeri geliyo üstüme bişi alamadığım ay oluyo senin eşin mucize ozaman nasıl geçindiriyo nese iyi geceler

Benim dediğiğim umut tüp bebek merkezi değil ama kartal umut hastanesi..Fatih var soy adını unuttum şimdi..Valla 15 dedi çok şaşırdım ama ya neden böyle bir fiyat verdiki şok geçirdim resmen..

bilemiyorum ama belki tüpbebek öncesi belki sana bazı tedaviler uygulayacaktı
mesela histereskopi filan ama yinede 15 bin çok dediğim gibi en pahalı merkez bile bu fiyatı vereceğini sanmıyorum :44:

:))))) bide simdi cok kiskanctir..sonra baslar sen o arkadaslarin ile konustugun gibi benimle konusuyomusun:)))

ay en guzeli seyrek gormek..bana en son demedigim bir seyi dedi gibi gosterdielr..ama yalanlari cikti ortaya..ama iste sonucta esimin annesi o her zaman irtibat halinde olacak onlala olmalida zaten...ayyyy aman eskiden asiri asiri takardim..simdi oluruna biraktim yaaa

okutan soyadını pek duymadım canım
evi yananada rabbim kolaylık versin ne zordur yaa

kızkardeşin ofluyla evli demek allah yardımcısı olsun o zaman

sağol canım
evet ofluyla evli onlarında 10 yılı geçkin evliler 2 kızları var biri saap sarı aynı babası bide yaramaz ve akıllıki biz diyoz kesin babasının memelketinden bu bizden değil diyoz biz safız bu çakal diyoz daha 1 yaşındaydı bana kafa tutuyodu yeni doğmuş bebek hareket etmez bunu hastaneden getirdik yatağa koyduk döndü aşşağıya düştü doğduğunda gözler açık sonuna kadAR etrafı inceliyodu ilk defa öle bişi gördüm zeka küpü ama benden akıllı

haa haa saat 4 geliyor aşağıdaki kişi sayısına bakın
herkeşin uykusu kaçmış herhalde
ben yatıyom kızlar size iyi geceler :80:

yok benimkide hep pc başındaya ona karışmıyo yeterki arada oyununa bakim gündüzleri :)))))))
valla ben görüşürüm ama lafımı esirgemem ondanda sölerim ne gerekiosa benim içimde kalcama onda kalsın :))))

bende umut tup bebek merkezi sandim..dedigin yeri hic duymadim.. forumdada hic duymadim.

bende umut tup bebek merkezi sandim..dedigin yeri hic duymadim.. forumdada hic duymadim.

canım bahsettiği özel bi hastane tüp bebek merkezi değil
ablam orda 11 yıl önc büyük yiğenimi 350 tlye doğurdu 6 yıl önce küçük yiğenimi yine maltepede başka bi hastabede bölge hastanesinde 300 e doğurdu kazık orasıda :)))))

Son düzenleme:

ay eskinden tutuyodun icimde ama simdi bende diyorumm...yani haklisin bende kalacagina onda kalsin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…