- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
:)))))))))) ay cok hossun canim yaaa
canım bahsettiği özel bi hastane tüp bebek merkezi değil
oflu erkeğinin çoğuyla geçinmek zordur canım şöyleki
hep ilgi alaka hizmet beklerler hep kendilerini düşünürler onun için
ben anneme ben oflularla hayatta evlenmem dedim aldım çankırılıyı
aynen canım :))))))))))ay eskinden tutuyodun icimde ama simdi bende diyorumm...yani haklisin bende kalacagina onda kalsin:))))
oflu erkeğinin çoğuyla geçinmek zordur canım şöyleki
hep ilgi alaka hizmet beklerler hep kendilerini düşünürler onun için
ben anneme ben oflularla hayatta evlenmem dedim aldım çankırılıyı
canım bahsettiği özel bi hastane tüp bebek merkezi değil
ablam orda 11 yıl önc büyük yiğenimi 350 tlye doğurdu 6 yıl önce küçük yiğenimi yine maltepede başka bi hastabede bölge hastanesinde 300 e doğurdu kazık orasıda :)))))
hadin bende öpüyorum Allah dualarınızı kabul etsin benle ayşeyede dua edin ve Allah rahatlık versin
bak ayşe yine andım seni sabah oku mutlu ol bebeğim
öpücükler
günaydın arkadaşlar bende dua larınıza katılmak istiyorum yarı yolda bırakmak falan yok söz benide aranıza alın lütfen
kızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. Selamlar....
kızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. selamlar....
duayla ilgilenen arkadaşımmmmmmmmmm
listemizi güncelesen kim için ne kadar okuyoruz
kimler kalmışşşşşşşş
oluRmu acaba şekerciğimmmm
sağolasın canım rabbim hiç kimsenin ağız tadını bozmasındedigini yaptin..kendini saglama aldin yani:)))) Allah bozmasin canim benim...
heehh bende bu tarz birşey söylemek istedimdi ama hepsi böyle değil tabisiaynen canım :))))))))))
valla onu bunu bilmem ama ablama çok kaba davranıyo onu geti bunu gettir şunu yap kadın erkeğin yanında konuşmaz ben nedersem sende onaylıcan senin kendi düşüncen olamaz felan böle davranır :))))))
geçmiş olsun ayşecanım ohh mis 2 gün yat dinlen canımay ne delisiniz bee 4 e kadar oturmuşlar yok matkap yok playstation :))) kız benim kocam daha beter model araba biriktiriyo evde 60-70 tane oyuncak araba var oyuncak diyince de küsüyo bide :))
ben bugün izinliyim evdeyim hala çok hastayım ama 2 gün işe gitmiyceğimi öğrenince bir moral geldi sanki üstüme...
madem tefriciyeleri en güzel nurcan bölüştürüyor o zaman katılmak isteyen arkadaşlar var filo ve pembe_86 önümüzdeki hafta nazemirinkine başlamadığımıza göre nurcan tekrar bir el atsın bu arkadaşlar bana özelden mesaj attılar onları da ekleyip yeniden paylaştırıver komtanım :))) aşkolsun yani umudumsun biz paylaştıramadık mı yani :)))
allah kabul etsin hilbaycım senin kafanı şişiriyorum ama bir şey soracamkızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. selamlar....
duayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
yeni katılmak isteyenleri de ekle yap şu listeyi nurcaaaaaaaan....
ay ne delisiniz bee 4 e kadar oturmuşlar yok matkap yok playstation :))) kız benim kocam daha beter model araba biriktiriyo evde 60-70 tane oyuncak araba var oyuncak diyince de küsüyo bide :))
ben bugün izinliyim evdeyim hala çok hastayım ama 2 gün işe gitmiyceğimi öğrenince bir moral geldi sanki üstüme...
madem tefriciyeleri en güzel nurcan bölüştürüyor o zaman katılmak isteyen arkadaşlar var filo ve pembe_86 önümüzdeki hafta nazemirinkine başlamadığımıza göre nurcan tekrar bir el atsın bu arkadaşlar bana özelden mesaj attılar onları da ekleyip yeniden paylaştırıver komtanım :))) aşkolsun yani umudumsun biz paylaştıramadık mı yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?