Günaydın Arkadaşlar bende dua larınıza katılmak istiyorum yarı yolda bırakmak falan yok söz benide aranıza alın lütfen
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne yapmışsınız öyle gecnin (hatta sabahın 4 kadar)
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Her günümüz böyle olsun inşşşşşşşşşşşş
kızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. selamlar....
duayla ilgilenen arkadaşımmmmmmmmmm
listemizi güncelesen kim için ne kadar okuyoruz
kimler kalmışşşşşşşş
oluRmu acaba şekerciğimmmm
duayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
yeni katılmak isteyenleri de ekle yap şu listeyi nurcaaaaaaaan....
tünaydınlaaarrrrrr
geceki ekipten ilk ben geldim,ben geldiimmm :119:
sağolasın canım rabbim hiç kimsenin ağız tadını bozmasın
bu arada sevdiceğim ruh eşimdir diyebilirim
heehh bende bu tarz birşey söylemek istedimdi ama hepsi böyle değil tabisi
eskilerimiz erkekleri çok pohpohlamışlar hatta bu bana bile aksetti
şöyleki babaannem anneme hep empoze etmiş şöyle yap böyle yap masaj yap çorabına kadar giydirir(di)
bende annemden gördüğümü istemsiz uyguluyorum bazen ne gördüysem onu uyguluyor bilinç altım herhalde
geçmiş olsun ayşecanım ohh mis 2 gün yat dinlen canım
allah kabul etsin hilbaycım senin kafanı şişiriyorum ama bir şey soracam
ben o 3 gün orucunu tutamadım rahatsızlığımdan dolayı önümüzdeki pazartesi başlasam olurmu yoksa hiç tutmama gerek yokmu zamanı geçti diye
ay ne delisiniz bee 4 e kadar oturmuşlar yok matkap yok playstation :))) kız benim kocam daha beter model araba biriktiriyo evde 60-70 tane oyuncak araba var oyuncak diyince de küsüyo bide :))
ben bugün izinliyim evdeyim hala çok hastayım ama 2 gün işe gitmiyceğimi öğrenince bir moral geldi sanki üstüme...
madem tefriciyeleri en güzel nurcan bölüştürüyor o zaman katılmak isteyen arkadaşlar var filo ve pembe_86 önümüzdeki hafta nazemirinkine başlamadığımıza göre nurcan tekrar bir el atsın bu arkadaşlar bana özelden mesaj attılar onları da ekleyip yeniden paylaştırıver komtanım :))) aşkolsun yani umudumsun biz paylaştıramadık mı yani :)))
eklerim canım ayşe söledi zaten senle başka bi arkadaş varmışGünaydın Arkadaşlar bende dua larınıza katılmak istiyorum yarı yolda bırakmak falan yok söz benide aranıza alın lütfen
Allah kabul etsin canımkızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. selamlar....
deli karı 3 gündür uyumuyom artık bırakta uyuyim kızımm yorgunlukten bittiduayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
tünaydınlaaarrrrrr
geceki ekipten ilk ben geldim,ben geldiimmm :119:
sağolasın canım rabbim hiç kimsenin ağız tadını bozmasın
bu arada sevdiceğim ruh eşimdir diyebilirim
heehh bende bu tarz birşey söylemek istedimdi ama hepsi böyle değil tabisi
eskilerimiz erkekleri çok pohpohlamışlar hatta bu bana bile aksetti
şöyleki babaannem anneme hep empoze etmiş şöyle yap böyle yap masaj yap çorabına kadar giydirir(di)
bende annemden gördüğümü istemsiz uyguluyorum bazen ne gördüysem onu uyguluyor bilinç altım herhalde
geçmiş olsun ayşecanım ohh mis 2 gün yat dinlen canım
allah kabul etsin hilbaycım senin kafanı şişiriyorum ama bir şey soracam
ben o 3 gün orucunu tutamadım rahatsızlığımdan dolayı önümüzdeki pazartesi başlasam olurmu yoksa hiç tutmama gerek yokmu zamanı geçti diye
nezaman başlıyosunuz bu akşam başlasam olurmu okumaya
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun
nazemire okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar liste budur herkez teyit etsin
tamam nurcancım bende teyit ediyorumokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun
nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444
tamam canım anladım sağol cevap verdiğin içincanım bende bilmiyorum ki ne desem sonuçta oruç tutmak iyidir. arkasından diye duymuştum. ama sen rahatsız olduğuna göre rahatsızlığın biter bitmez orucunu tutup dua edip bağışlarsın. Allah kabul etsin. ben orucumu meryem suresinde okuduğum niyet için tuttum. bence sende 3 gün öyle oruç tut canım günlerde kısa çabuk geçiyor...
insallah.....valla anca uyandim bende....fatihaya hiz vermem lazim bu aralar..sayi cok ilerlemiyo hic:)))
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun
nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444
oohhhhhhhh ne kadar güzel alllahım bu dualar bizleri bebişlerimize kavuştursun inşşşş:)))))))))) duaya yeni katilan arkadaslar var ne guzel..filoda katilmak istiyodu..mercan karada vardi...ama tabi tekrar teyit etmeleri lazim istiyoruz diye..pembe 86 katilacagaini soyledi..ne kadar cokolursa sayi o kadar hizli ilerler arkadaslarini..e canummm ama gec yattik azcik uyusun kisss:))))
arkadaşımız adını verirse iyi olacakokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun
nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444
duayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
canım bende başladım fatihaya
ALLAHIM BTİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?