bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Günaydın Arkadaşlar bende dua larınıza katılmak istiyorum yarı yolda bırakmak falan yok söz benide aranıza alın lütfen

canimm hosgeldin tatlim..tamam o zaman seve seve..bu haftanin bitti tefriciyesi yeni paylasimi nurcan yapar..sanirim girere oda birazdan..yada aksama dogru..malum 4 te yattigimiz icin:))) hosgeldin aramizda canim..okunacak arkadaslar sana ozelden yazar isimlerini..bu arada senin tedavin ne zaman? tefiriciye okuyoruz her hafat bior arkadasa 4444 tane..sanada seve seve okuruz canim..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne yapmışsınız öyle gecnin (hatta sabahın 4 kadar)
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Her günümüz böyle olsun inşşşşşşşşşşşş

insallah.....valla anca uyandim bende....fatihaya hiz vermem lazim bu aralar..sayi cok ilerlemiyo hic:)))

duayla ilgilenen arkadaşımmmmmmmmmm
listemizi güncelesen kim için ne kadar okuyoruz
kimler kalmışşşşşşşş
oluRmu acaba şekerciğimmmm

:)))))))))) duaya yeni katilan arkadaslar var ne guzel..filoda katilmak istiyodu..mercan karada vardi...ama tabi tekrar teyit etmeleri lazim istiyoruz diye..pembe 86 katilacagaini soyledi..ne kadar cokolursa sayi o kadar hizli ilerler arkadaslarini..e canummm ama gec yattik azcik uyusun kisss:))))

duayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
yeni katılmak isteyenleri de ekle yap şu listeyi nurcaaaaaaaan....

:))))) canim nurcan gelince liste guncellenecek..nazmeire okunacakti su an sanirim...ama listeye pembe arkadasimizida ekleyecez..neyde nurcan gelsin yapar listeyi...ama duaya katilmak isteyen yeni arkadaslar lutfen duanin en son seklini girip teyit etsinlar evet okuyacaz desinler...

tunaydin kissss nezaman kalktin:)))

arkadaslar ben cikiyorum..fatiha okuyacam..bu arada filo; mercan kara ve pembe duaya katilmak istedigin soylemisti..paylasim bugun yapilacak...ama lutfen herkes gidip teyit etsin ki..karisiklik olmasin..ck optum herkesi..grs uzere...

ay canım erkek kısmı işte bunlar

hayatım evdeyim diye kendini yorma terrle sıcak tut kendini

bide neden nazemire okumuyoz anlamadım

Günaydın Arkadaşlar bende dua larınıza katılmak istiyorum yarı yolda bırakmak falan yok söz benide aranıza alın lütfen
eklerim canım ayşe söledi zaten senle başka bi arkadaş varmış
kızlar benim tefriciye bitti 500 adet umudumsuna okudum bilginiz olsun. selamlar....
Allah kabul etsin canım
duayle ilginene arkadaşımız gece 4e kdar burda kocasını çekiştirdiğinden şu an kapsama alanı dışında bacım...
deli karı 3 gündür uyumuyom artık bırakta uyuyim kızımm yorgunlukten bitti ((((((( doğunca bana küfredecek nebiçim karısın yat uyusana be dicek :)))))99

ayyyyyyyyyyyy kaynanamı bi memlekete gittim mi bide dönerken öperim bidahada hiç temasımız olmaz kız ne alaka masaz felan bırak eskide kalsın o adetler annene bakma sen oda zamanında mecbur yapmış

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun

nazemire okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444

kızlar liste budur herkez teyit etsin

nezaman başlıyosunuz bu akşam başlasam olurmu okumaya

canim istedigin zamam basla...ortalama bir haftada bitiyor zaten...ben 250 okumstum nazemire..250 daha okuyayim bu aksam o zaman...ben teyit ediyorum listeyi..
bu arada yeni okumaya baslayacak arkadaslar adetliykende okunuyo tefriciye..abdestli olmaniza gerek yok..insallah dualarimiz kabul olsun...

Son düzenleme:
allah kabul etsin hilbaycım senin kafanı şişiriyorum ama bir şey soracam
ben o 3 gün orucunu tutamadım rahatsızlığımdan dolayı önümüzdeki pazartesi başlasam olurmu yoksa hiç tutmama gerek yokmu zamanı geçti diye

canım bende bilmiyorum ki ne desem sonuçta oruç tutmak iyidir. arkasından diye duymuştum. ama sen rahatsız olduğuna göre rahatsızlığın biter bitmez orucunu tutup dua edip bağışlarsın. Allah kabul etsin. ben orucumu meryem suresinde okuduğum niyet için tuttum. bence sende 3 gün öyle oruç tut canım günlerde kısa çabuk geçiyor...

tamam canım benim için. nazemirin ismi lazım... özelden bize mesaj atsın...

tamam nurcancım bende teyit ediyorum
bu arada nazemirin ismiyle niyetlenmek lazım bize ismini verirmisin nazemircim

tamam canım anladım sağol cevap verdiğin için
bende bu şekilde niyet eder tutarım

insallah.....valla anca uyandim bende....fatihaya hiz vermem lazim bu aralar..sayi cok ilerlemiyo hic:)))

canım bende başladım fatihaya
ALLAHIM BTİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

tamamdır patron.. bu arada neden nazemire okuyoruz demişsin çünkü o sonuç bekliyor şu sıra test gününe az kaldı da ondan canım..

oohhhhhhhh ne kadar güzel alllahım bu dualar bizleri bebişlerimize kavuştursun inşşşş
arkadaşımız adını verirse iyi olacak

canlarım yaaaaaaa ne güzel kanatmışınız oooohhhhhhhh
stres falan kalmamıştırn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…