bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben de varım başladım bile yeni öğreniyom buranın formatını takip edemiyom sayfaları ama öğrendim artık hep yanınızdayım Arkadaşlar herkesin bebeği olanakadar ne okunacaksa hep beraber okuyalım

canım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedavine ama bence arayı fazla açma nede olsa her sonuç bizim için yazılandır inşallah bi daha negatif görmezsin canım

sanki evdeki olumsuzlukları silmişim gibi oldu....mis oldu mis

ohhhhhh miss gibi oldu evin bütün olumsuzluklarıda götürdün insan daha ne ister

günaydın benim net yoktu giremedim beni hemen atıyonuz duadan herzaman yazın elimden geldiği kadar okurum

ben de varım başladım bile yeni öğreniyom buranın formatını takip edemiyom sayfaları ama öğrendim artık hep yanınızdayım Arkadaşlar herkesin bebeği olanakadar ne okunacaksa hep beraber okuyalım

ay canım tekrar kusura bakma biz senden ses çıkmayınca vazgeçtin diye düşündük..
tamam canım işte hafta başında listeyi yaptığımız zaman bir tamam dersen bir de bitirince benimki bitti dersen bizim için takibi kolay olur.. zaten bu hafta ceyline okuyoruz hilbay ve sen varsın ondan sonra bitecek eğer yeni katılan olmazsa..
Allah razı olsun okuduğun dualar için, Allah kabul etsin..
Bu arada ceylinin gerçek ismi İlknur adıyla niyetlenirsen daha iyi olur..

kızlaaaar canlaaaarr.. günaydın hepinize..
şimdi bu hafta ceylin in tefriciyesi bitince hilbaydan önce araya pembeyi sokalım mı önümüzdeki hafta pembeye okuyalım çünkü o şimdi iğnelerini oluyor tedavisi başladı yani..
sonraki hafta da hilbaya okuruz..
nurcan en son hafta sana da okuyalım da hayırlısıyla bebeğini al kucağına..

bebişim nasıl söylerlerseniz naıl isterseniz kime derseniz
okurum ben

500 tane okudum alllah kabul etsin inşşşşşşşşş

selam canlar
nasılsınız görüşmeyeli bakiimmm

ben bitirdim nurcancım
rabbim arkadaşın (yani ben) dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşallah

lotuscum öncelikle hoşgeldin
kendini hazır hissetmek tabiki çok önemli ama tedaviye başlama adına ilk adımda başlar yine heyecanın,yeşerir umutların bak göreceksin
bende 2 negatif aldım tedavilerim sonucu ve hiç bir şekilde hamilelik nedir pozitif sonuç nasıldır o heyecanı yaşayamadım(henüz) ve bu duyguları yaşamak için sağlığım ve imkanım elverdiği sürece tedavilere devam edicem keşke şuan imkanım olsada hemen başlayabilsem yeni bir umuda yelken açabilsem sonucunun ne olduğunu bilemyerekte olsa

herkese iyi akşamlar bugün daha iyiyim bi güzel evimide temizledim moralim düzeldi.
ohh canım iyi olmuş hem ev temizlendi hemde sen arınmış oldun bende aynen öyle yapmıştım ertesi güün camları silmiştim evi kırklamıştım terapi gibi geliyor temizlik yapmak böyle zamanlarda
yarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu
hayırlı haberler bekliyoruz edutcum
rabbim emeğini boşa çıkarmasın

hımm öğrendiğine göre hep bizimlesin demekki
tekrar hoşgeldin pembecim sanırım yeni bir tedaviye başlıyormuşsun
rabbim inşalah sonunda yüzünü güldürür canım

allah razı olsun yeterim
okuyan dilleriniz bal yesin

allah kabul etsin canım
rabbim bebişine giden yolda bu dualarımızı aracı yapsın sizi buluştursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

olur canım ineleri okuduğunu bilseydim öne alırdık ceylin bişi demezdi ama artık ben başladım bitmek üzere artık haftaya okuruz canım

inşallah canım ogüne gelelimde herkes uygun olursa okuruz banada

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500--------okundu
ayşe------------444

Allah kabul etsin yetercim

bu arada kızlar ben meraklanmaya başladım umudumsundan hiç ses yok

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500-------okundu
yeter-----------500--------okundu
ayşe------------444

Allah kabul etsin ceylincim inşallah rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmez yavruna kavuşursun

amin canım cümlemizin inşallah...
olur canım ineleri okuduğunu bilseydim öne alırdık ceylin bişi demezdi ama artık ben başladım bitmek üzere artık haftaya okuruz canım

inşallah canım ogüne gelelimde herkes uygun olursa okuruz banada
tabiki bişey demezdim benim acelem yoktu nurcancım bende bilmiyodum
hatta yazacaktım önce isteyen varsa ona okuyalım diye o gün girememiştim kkya bir türlü...

bende merak ettim bak şimdi ama bildiğim kadarıyla evinde net yok
başka yerdende zaman bulamamıştır belki nete girmeye :44:

allah razı olsun canım rabbim sanada yavrunu sağlıcakla kavuştursun hepberaber sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
canım seninki 1500 çok ağır gelmesin ben birazını okuyayım istersen

Son düzenleme:

evet yaaaaaaaaa
neredde bende merak ettim yaaaaaaa kızlat telimiz olsa birbirimizde iyi olcakyaaa

arkadaşlar Edut arkadaşımız hamileeeeeeee ama değerini henüz bilmiyorum hastaneden eve doğru gidiyormuş eve gidince yazar

arkadaşlar Edut arkadaşımız hamileeeeeeee ama değerini henüz bilmiyorum hastaneden eve doğru gidiyormuş eve gidince yazar

OH BEEEE Ne zamandır iyi haber almıyorduk..Çok şükür.. Allah hepimize nasip etsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin innnşallaaaahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…