ben de varım başladım bile yeni öğreniyom buranın formatını takip edemiyom sayfaları ama öğrendim artık hep yanınızdayım Arkadaşlar herkesin bebeği olanakadar ne okunacaksa hep beraber okuyalımokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
pembeden ses yok
bende 2. tüp bebek denememin negatif sonucunu ekimde aldım o zamanlar yaza kadar bi daha denemiycem dedim şimdi içim içimi yiyo sabırsızlanıyorum doğal yollardan bitkiler falan bekliyorum ama ne kadar beklesem boş belkide bir an önce 3. denemeye başlamalıyım.ama korkuyorumda yine negatif sonuç almaktan üstelik normal yolla( 3 kez düşük beta hcg sonucu) hamile kalabiliyoken tüp bebekte direk 0 yada 1 gibi bir rakam beni tekrar başlamaktan alıkoyuyo.beklemekmi beklememekmi bilmiyorum.çevremde arkadaşlarım 2. çocuğu düşünürken ben hala aynı çırpınışlarla gözyaşları ve beklemeyle geçiriyorum.ama moralim yerimde omladanda başlamamalıyım belkide burda yanlız değilim rabbim yaşadıklarımızın sabrını versin inşalah emeklerimizinde karşılığını tez vakitte nasip etsin.hepimizin evleri çocuklarımızla şenlensin inşallahhhhhhhh
sanki evdeki olumsuzlukları silmişim gibi oldu....mis oldu mis
günaydın benim net yoktu giremedim beni hemen atıyonuz duadan herzaman yazın elimden geldiği kadar okurum
ben de varım başladım bile yeni öğreniyom buranın formatını takip edemiyom sayfaları ama öğrendim artık hep yanınızdayım Arkadaşlar herkesin bebeği olanakadar ne okunacaksa hep beraber okuyalım
günaydın benim net yoktu giremedim beni hemen atıyonuz duadan herzaman yazın elimden geldiği kadar okurum
kızlaaaar canlaaaarr.. günaydın hepinize..
şimdi bu hafta ceylin in tefriciyesi bitince hilbaydan önce araya pembeyi sokalım mı önümüzdeki hafta pembeye okuyalım çünkü o şimdi iğnelerini oluyor tedavisi başladı yani..
sonraki hafta da hilbaya okuruz..
nurcan en son hafta sana da okuyalım da hayırlısıyla bebeğini al kucağına..
okunan kişiler
nurcan----------1500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
pembeden ses yok
ben bitirdim nurcancımokunan kişiler
nurcan----------1500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar liste budur herkez teyit etsin
lotuscum öncelikle hoşgeldinmerhaba arkadaşlar beni tanıyanalr bilir kasımda negatif tüp bebek denemem oldu ve biraz ara verdik bu ay eşim doktora gitmek istediğini söyledi ama ben kararsızım bu konuda bir tarafım sabırsızca gitmek isterken diğer tarafım tekrar negatif sonuç almaktan korktuğumdan olacak gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun buna ihtiyacım var çevremde pek fazla kişiyle bu konuları konuşamıyorum..
ohh canım iyi olmuş hem ev temizlendi hemde sen arınmış oldun bende aynen öyle yapmıştım ertesi güün camları silmiştim evi kırklamıştım terapi gibi geliyor temizlik yapmak böyle zamanlardaherkese iyi akşamlar bugün daha iyiyim bi güzel evimide temizledim moralim düzeldi.
hayırlı haberler bekliyoruz edutcumyarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu
ben de varım başladım bile yeni öğreniyom buranın formatını takip edemiyom sayfaları ama öğrendim artık hep yanınızdayım Arkadaşlar herkesin bebeği olanakadar ne okunacaksa hep beraber okuyalım
500 tane okudum alllah kabul etsin inşşşşşşşşş
allah razı olsun yeterim
okuyan dilleriniz bal yesin
kızlaaaar canlaaaarr.. günaydın hepinize..
şimdi bu hafta ceylin in tefriciyesi bitince hilbaydan önce araya pembeyi sokalım mı önümüzdeki hafta pembeye okuyalım çünkü o şimdi iğnelerini oluyor tedavisi başladı yani..
sonraki hafta da hilbaya okuruz..
nurcan en son hafta sana da okuyalım da hayırlısıyla bebeğini al kucağına..
amin canım cümlemizin inşallah...allah kabul etsin canım
rabbim bebişine giden yolda bu dualarımızı aracı yapsın sizi buluştursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tabiki bişey demezdim benim acelem yoktu nurcancım bende bilmiyodumolur canım ineleri okuduğunu bilseydim öne alırdık ceylin bişi demezdi ama artık ben başladım bitmek üzere artık haftaya okuruz canım
inşallah canım ogüne gelelimde herkes uygun olursa okuruz banada
bende merak ettim bak şimdi ama bildiğim kadarıyla evinde net yokokunan kişiler
nurcan----------1500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500--------okundu
ayşe------------444
Allah kabul etsin yetercim
bu arada kızlar ben meraklanmaya başladım umudumsundan hiç ses yok
okunan kişiler
nurcan----------1500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500-------okundu
ayşe------------444
Allah kabul etsin ceylincim inşallah rabbime açılan ellerimiz boş çevrilmez yavruna kavuşursun
okunan kişiler
nurcan----------1500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
ayşe------------444
Allah kabul etsin yetercim
bu arada kızlar ben meraklanmaya başladım umudumsundan hiç ses yok
arkadaşlar Edut arkadaşımız hamileeeeeeee ama değerini henüz bilmiyorum hastaneden eve doğru gidiyormuş eve gidince yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?