bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım başladık attık olsun saan kısmetmiş onada okuruz
girer umudumsunda heralde bi ara aman tedavisi hayırlı olsunda :)))))
amin canım allahım hepimize nasip etsin sağ sağlim almayı
ben 1000 taneyi okudum zaten gülüm 500 kaldı onuda okurum akşa yemekten sonra olsun :)))))

olur canım ineleri okuduğunu bilseydim öne alırdık ceylin bişi demezdi ama artık ben başladım bitmek üzere artık haftaya okuruz canım

inşallah canım ogüne gelelimde herkes uygun olursa okuruz banada

olsun yaa transfere kadar ohoooo yetişir nasılsa..
okuycaz tabi sana da.. sen zaten bence başından ekmekle tuz çevirip de bir garibe ver.. bin türlü iş geliyo balına yok düştün yok şaştın..

arkadaşlar Edut arkadaşımız hamileeeeeeee ama değerini henüz bilmiyorum hastaneden eve doğru gidiyormuş eve gidince yazar

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağlıcakla kucaklaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

olsun yaa transfere kadar ohoooo yetişir nasılsa..
okuycaz tabi sana da.. sen zaten bence başından ekmekle tuz çevirip de bir garibe ver.. bin türlü iş geliyo balına yok düştün yok şaştın..

ah gülüm veriyom ekmek tuz değil ama sadaka olarak veriyorum ama kısmet işte rabbim sonumu hayır etsin onuda veririm nolcak

kızlar ben bu gün eşimin sonucunu aldım
malesef 5 cm lik bir kist var miş beyinin arka kısmında
dr beyin cerahisiyle görşmen gerekiyor dedi
kendi dr yoktu başka bir dr baktı yarın kendi dr görüşeceğiz
ve beyin cerahıyla sonrada gerekirse bir ünverste has gideceğiz
allahım kimseye dermensız dert vermesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim çooooooook çooooooook geçmiş olsun rabbim derdinde hayırlısını ve çarelisini versin inşallah dua et canım herşeyin sonu güzel olsun inşallah

canım benim çooooooook çooooooook geçmiş olsun rabbim derdinde hayırlısını ve çarelisini versin inşallah dua et canım herşeyin sonu güzel olsun inşallah

sağo lcanım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar hamileyim...2 hafta sonra kese ve kalp atışını duyarsak kesin hamilesin deriz dedi ama allahıma şükür şu anda hamileyim....Allah dua eden herkezden razı olsun kızlar

kızlar hamileyim...2 hafta sonra kese ve kalp atışını duyarsak kesin hamilesin deriz dedi ama allahıma şükür şu anda hamileyim....Allah dua eden herkezden razı olsun kızlar

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebğim keseyi ve pıtpıtları duyacaksın
sağlıcakla kucaklamak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok geçmiş olsun inşallah yarın dr güzel ferahlatıcı şeyler söyler
mevlam yardımcınız olsun yeterim...

tebrikler edutcum
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
darısı tüm isteyenlerin başına
inşallah keseyide göreceksiniz pıt pıtlarıda duyacaksınız

gözün aydın Allah tamamına erdirsin
ah hayatım değerin kaç senin bırak keseyi şimdiden :))))))))))

geçmiş olsun yetercim inşallah basit bi cerrahi işlemiyle atlatıverir eşin Allah yar ve yardımcınız olsun ve beterinden korusun inşallah canım

canım benim derdi veren Allah dermanını da verir.. İnşallah önemsiz birşeydir... mutlaka doğru dürüst bir hastaneye gidin de içiniz rahat etsin..

Gözün aydın canım.. inşallah bir bakmışsın kucağına alıvermişsin.. Allah iyi günlerde analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Şimdi sıra sende hamilelerin duası kabul olurmuş sen de bize dua et nolur..Darısı başımıza...

ayşe -----444 ------okundu

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500-----okundu
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500--------okundu
ayşe------------444--------okundu

Allah kabul etsin ayşecim

bak bacım ne diyicem...benim tarnsefre günümde bir kadın dediki bana insanların ismiyle dua et..ismine dua ederken önce onlara sonra bana diye dua et, o zaman meleklerde amin dermiş....ben hep öle yaptım...dualarımda 5 kişi oldu hep...biri burdan 4 ü transfer arkadaşlarımdan...3 ü pozitif diğer ikisinden haber bekliyorum...senin adı ayşe galiba değilmi senide ekleyeceğim namazda dualrıma, benim adımda elif sende beni ekle...kalp atışını duyayım...Allah hepimize yaşatsın en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…