bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar hamileyim...2 hafta sonra kese ve kalp atışını duyarsak kesin hamilesin deriz dedi ama allahıma şükür şu anda hamileyim....Allah dua eden herkezden razı olsun kızlar

hayırlı olsun canım nihayet mutlu bir haber verebildik bu topikten. canım biraz bahseder misin tüp bebek ile mi değerin kaçtı çok hayırlı olsun. Allah bebeğini kjucağına da almayı nasip etsin canım..

yetercim çok geçmiş olsun. derdini veren Allah dermanını da verir. önmeli bir şey değildir umarım. canını sıkma Allah yar ve yardımcın olsun seninde eşininde...

hayırlı olsun canım nihayet mutlu bir haber verebildik bu topikten. canım biraz bahseder misin tüp bebek ile mi değerin kaçtı çok hayırlı olsun. Allah bebeğini kjucağına da almayı nasip etsin canım..

valla kuzu..benim tüp bebek her ikimizde de sorun vardı, ben pko idim eşimde sayı morfoloji...aşılama hiç denemeden direk tüp denedim....ben çok umutsuzdum dün gittiğimde...transferden 3-4 gün sonra bildiğin adet sancım başladı, doktora gittim gidiyormu diye...valla doktorum dediki belki gider belki kalır onu şu an kimse bilmez ama kimsenin %100 olacak diye bir durumu yok....çok dua ettim, namazımı oturarak kıldım,namazımdan sonra ismi azam duası okudum, birde yasin okuyorum ki hala okuyorum onu her gün bir tane ve her mübine geldiğimde 7 kere mubin duası edip devam ediyorum, onun haricinde yattım ama ben çok dikkat edemedim...baktım kendimi uzanırken buldum, 5. gün felan kabız oldum ıkındım...sakın ama sakın kuru yemeyin....ilk 5 gfün sebze yedim, ananas yedim, kabak çekirdeği çitledim, 1 tane medine hurması yedim....10 gün raporluydum, arabaya çok binmemeye çalıştım, bu arada ağır birde girp atlattım o açıdan bol bol c vitaminli meyvalar yesim

geçmiş olsun yetercim inşallah basit bi cerrahi işlemiyle atlatıverir eşin Allah yar ve yardımcınız olsun ve beterinden korusun inşallah canım

canım benim derdi veren Allah dermanını da verir.. İnşallah önemsiz birşeydir... mutlaka doğru dürüst bir hastaneye gidin de içiniz rahat etsin..

yetercim çok geçmiş olsun. derdini veren Allah dermanını da verir. önmeli bir şey değildir umarım. canını sıkma Allah yar ve yardımcın olsun seninde eşininde...

kızlar mrhb
ben gelsim sağolun iyi dilekleriniz için
dr ünverstye gitmemi ve orada bir hocayla görüşmemi önerdi

getirme böle şeler aklına inşallah Allağım bebişinin pıt pıt atan o küçücük kalbini gördüğün günleride nasip edecek bak burda herkeze umut oldun şimdi uzun zamandır ihtiyazç vardı iyi bi habere şimdi sana burdaki herkez dua ediyo sanki kendi gebe gibi :))))))))))) Allah razı olsun bu topicdeci arkadaşlarla bi liste kurduk zaten okuyoruz herkeze adıyla inşallah sende işe yaradığı gibi rabbim arkadaşlarımızdada dualarımızı boş çevirmez

allah razı olsun bacım...biliyorum bende aynen birinden güzel haber alınca sevindim kötü alınca göz yaşı döktüm....burda kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz

Elifcim Allah razı olsun canım, evet adım ayşe.. Hamilelerin duası kabul olurmuş çok sevinirim beni de anarsan dualarında.. Ben de ismini bildiğim arkadaşlarıma hep dua ediyorum mutlaka seni de anarım bundan sonra. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, Allah acısını göstermesin arkadaşım..

allah razı olsun bacım...biliyorum bende aynen birinden güzel haber alınca sevindim kötü alınca göz yaşı döktüm....burda kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz

hepimiz öle canım burda kardeş gibi olduk her sıkıntında sende çekinmeden bizimle konuş elimizden geldiğince yanında oluruz

kizlarrrr ay keske dediginiz gibi hamis kalsaydim valla...ozetini anlatayim sizsiz gecirdigim gunlerin...oncelikle basta hep dra gittim..zaten sabah 7 de gidip aksam 5te cikiyoruz..kadrolu elemani olduk hastanenin mubarek....dr..esime belki tese yapariz dedi..tabi benimki tutustu..cok korkar ameliyattan felan..sperm cikisi oldu ama morfoloji hareket yerlerde yani....sonra esim varikosel ameliyati olali 3 ay olduya henuz kendi dr.u alti ay gecsin dedi dahaiyi olur...esimde bana dedi biraz ara verrelim..proxed falan kullanayim..basta cok uzuldum ama sanirim boyle daha iyi olacak...dr.um tup bebekte verilecek en fazla sans yuzde yetmistir dedi..beni muayene etti..sorun yok dedi..ben smear testini yaptirali 1 yil olmustu..o yuzden yeniden yapilmadi ama zaten sorunolsa az cok belli olurdu dedi..o yuzden testi tekrarlamaya gerek yok dedi..adetin ikinci gunu gidecem tekrar ve sonra adet bitimine dogru histereskopi olacam....ayrica dr .bana tek birsey dedi moralin iyi olursa tutar yoks atutmaz dedi..bu is moral isidir dedi..bide dr sey dedi..benim eski denenemde 8 yumurta oldu ve donmusum yok cok sasirdi..sizden daha fazla yumurta cikmasi lazimdi dedi..ve nasild edi dondurlmus olamaz...malesef bana eski klinigim dondurulmaya uygun degil imha ettiler..Rabbim dr.unda iyisine nasip etsin...

esim biraz daha zaman gecsin deyince en az 3-4 ay daha..basta inanilmaz uzuldum..ama kizlar iki gun once agriyan basimla cok fenalastim sinir krizi gecirdim..sinirlerim ne kadar yipranmis meger..kendimi kaybettim..ve an sayikladigim tek sey neydi biliyomusunuz..esime diyomusum beni kadinlar kulubune getir ordaki kizlar beni cok iyi anliyo...beni bir tek onlar anliyo diye..kendime geldigimde ertesi gun esim bana diyo orasi babanin kulubumu; babani bu kadar sayiklamadin:))) anneme anlatiyorum derdimi..annemde asiri migren var..azcik derdimi paylasinca krizi tutuyo...o yuzden ben hep icime atiyorum..bir tek size anlatabiliyorum..oyle iste canlarim..1-2 ay daha ara verdik ..ama bu arada esim proxed kullanacak..ve doktor ari sutu ve bal dedi esime ye...bundada bir hayir vardir diyorum..demek boyle olmasi daha uygundur....bu aralar ne dua okuyabildim ne fatihami..hala basim davul gibi inanin...1-2 gun daha ara verip oyle baslayacam tekrar duama...

bu arada nazemir cokkk uzuldum canim ya..inanki asiri uzuldum hemde...ama Rabbim buyuktur..insallah yuzumuz gulecek tatlim...

eduttt cok sevindim sana ya tatlim..Rabbim insallah kucagina almayi nasip etsin...gozun aydin canim...

yeter esinin kist olayina uzuldum...ama insallah tedaviyle halledilecek...

nurcan ve ayse siz nasilsiniz canim benim? agrin varmi nurcanim..aysem senin moraller nasil? ne asamada tedavin?

ceylin ve hilbay siz nasilsiniz kizlar? vermi bir degisiklik?

hasretimsin canim sen nasilsin? gittinmi dr a?

halev canim yeni tedavin ne zaman baslamayi dusunuyorsun?

pembe tatlim bana ozelden adini yaz..oncelikli olarak 500 okuyayim sana..daha fazla okuyabilirsem okurum..bu aralar asiri bas agrim var cunku...

kizlar cok ama cok opuyorum sizi...con onemlisiniz benim icin..iyki varsiniz..grs uzere canlarim benim....

canım eşin daha çok yeni ameliyet olmuş bencede erkenmiş sabır tatlım sabırnolur üzme kendini bizlerde seningibi kimseyle konuşamıyoruz burda birbirimizle konuştuklarımızı canım inşallah birkaçay sonra burda biz lere herşey çok güzel diye yazacaksın birde benim doktorum kadında sorun yoksa eninde sonunda gebe kalınır demişti ama senin doktorunun dediği gibi herşey morl mutlu olki yavrun nasıl bianneye geleceğini bilsin bütün doktorlar diyor sürekli bebeğe odaklanırsanız tutma olasılığı az o yüzden nerde mutluysanız orda geçirin transfer sürecini

bizim ağrılar geçti bakalım inşallah allahın izni ile kzımızın doğuma hazrlanmasını bekliyoruz :)))))))))

canım aldığınız karar hakınızda hayılı olsur ,
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canım benim yaaa biz de eşinle gezip tozuyorsun sandık.. Kıyamam sana bu kadar yıpratma kendini, eninde sonunda tedaviye başlayacaksın o zaman da sinirlerinin sağlam, moralinin yerinde olması gerek.. Sen sağlam dur ki bebeğin annem güçlü desin sana güvensin.. Daha senin yaşın çok genç hem senin bir sorunun da yok.. Nasılsa bebeğin gelecek sana ama o geldiğinde senin güçlü olman gerek.. Kendini salma olur mu? Biz de seni çook seviyoruz. Kendine iyi bak unutma sen olmazsan hiç birşey olmaz..
Benim tedaviyi sormuşsun bekliyorum canım haftaya Ankaraya gidicem eğitim için, ayın 12sinde dönücem Bursaya dönünce ara o hafta histereskopi yapalım dedi doktor. İnşallah bu sefer temiz çıkarsa rahmim hemen başlıycaz tedaviye..
Kısmet ama alnımıza ne yazıldıysa o...

kızlarrrrrrrr umutbizim olsundan haber yokmu
neden haber vermedi bu kız yaaaaaaaaaa
merak ettim hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkk
inşşşş bebişini alıp göbüşüne evindedir

hoşgeldin umudum meraklanmıştık doğrusu neyseki herşey yolunda gidiyormuş
ahh canım bendede migren var çok kötü bir hastalık sanada geçmiş olsun canım seninki sanırım bir sinir boşalması olmuş bizleri sayıklamanda çok hoş olmuş doğrusu
tedavi konusuna gelince bencede yerinde bir hareket eğerki değerler düşükse önce onu yükseltmeye çalışıp ondan sonra tedaviye başlamak en doğrusu ben şu an öyle birşey uyguluyorum bir sonraki tedavime kadar elimden geleni yapıp öyle başlamak istiyorum
proxseed hakkında iyi şeyler duydum onuda denesin eşin balpolende güzel birde ankarada kaan aydos diye bir prof var e-maille sorulara cevap veriyor istersen birde ona yaz bakalım neler tavsiye eder diğer topikte krishazel diye bir arkadaş olumsuz teavi sonrası o doktorun verdiği ilaçlarla eşinin değerlerini yükseltti ve kendiliğinden hamis kaldı canım bu tedavi süreçleri insandan maddi manevi götürüyor bunu sende iyi biliyorsun varsın 3-4 ay sonra başlayın sonu güzel olsun inşallah belkide tedaviye gerek kalmadan müjde verirsin bize birde birşey soracam histereskopi niye olacaksın?

nurcanım bende okumuştum 2 gün önce yazmıştım sende teyit etmiştin
gözden kaçmış herhalde

günaydın
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
RABBİM DUALRIMIZ KABUL ETSİN
ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım herşeyin hayırlısı olsun madem sinir boşalması yaşadın aradan geçecek 3-4 ay sanada çok iyi gelecektir daha iyi toparlanmış olarak başlayacaksın tedavine buda en önemlisi canım, bu araa bizleri sayıklaman ve eşinin çıkışı çok güldürdü beni
bende doğum kontrol hapım bitince adet olmayı beklicem sonrasında da 2.tedavi için yola koyulacam canım hapım 17 şubatta bitiyor Allahtan bi mani çıkmazsa inşallah tedavime başlicam canım

kaan aydosu biliyorum ben canım tüp bebek raporu için A.Ü. cebeci hastanesine gitmiştim eşimin sperm sonucunu görünce direk tüp demişti

günaydın canım sanada hayırlı cumalar AMİNNNNNNNNN inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…