bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

merhaba kızlar bana yazan herkese teşekkür ederim
uzun bir düşünmenin ardından bunu kendim için yapmaya karar verdim ve bugun doktordan randevumu aldım
herşeye tekardan başlıyoz nasipse
aynı merkezle devam edicem fakat doktorumu değişticem çok iyi bir doktor ama 5-6 saat muayene olmak için beklemek istemiyorum artık
hakkımızda inşaallah hayırlısı olur

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500-----okundu
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500------okundu
hilbay-----------500
ceylin-----------500-------okundu
yeter-----------500--------okundu
ayşe------------444--------okundu

hilbay kaldı bitek

Son düzenleme:
okunan kişiler
ceylin

pembe_86 okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444

kızlar bu hafta sonu buna başlıyoruz ama önce hilbaydan bi haber alalım bitirdimi pembe arkaddaşımıza okunacak pembe ismini harkeze yazarsan adınla başlansın

benden yana tamamdır..
yalnız pembecim adını yaz da hemen başlayalım zira ben haftaya Ankaraya gidicem gitmeden bitireyim..

arkadaşım adını verirse daha iyiolur

kızlar bu ne hız ya gerçekten yetişemiyorum..
benim ceylin-nza için okuyacağım tefriciye bitmek üzere c.tesi biter biterse haber veririrm kızlar oluyroum yani. bizde yarı yolda bırakmak yok.. ancak ben çalıştığım için zaman buldukça okuayabiliyorum. onun için hep sizden daha geç oluyor. birde dün adet oldum karnım ağrısından kalkamadım. çok sancılı geçiyor dönemlerim benim. kızlar.... kusuruma bakmayın...

pembe için okurum sorun yok.... ismini vermesi yeterli....

ne olacak böyle adet dönemi diğer adet döenmini kovalıyor benim senede 12 günlük şansım hiç tutmuyor. çok zor durumda hissediyorum kendimi. dün açıkçası moralmen de çok kötüyüdüm... Allah her şeyin hayırlısını versin. daha zamanım var herhalde. 3. kez tüp bebek denemesine cesaret edemiyorum ama galiba kendiliğinden hamile kalmam mümkün değil... yarın tüp bebek merkezinde tahlillerimi vermeye başlıyorum.. koromozom, faktör2-5 vs... bir sonraki ayda histeroskopi olacağım. diğer ayda yani nisan ayında da inşallah yeniden tüp bebek olacak cesaretim olur...

sizleri seviyorum kılzra yok arkadaşlarım.... bana da duanızda yer verin.

arkadaşlar ceylin arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim dualarımızı kabul etsin ona açılan ellerimizi boş çevirmesin en sevdiği kulunun yüzü sutyu hürmeine arkadaşımıza en kısa vakitte haırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

yeni liste pembeye okunacak ismini verince başlayabiliriz

okunan kişiler
ceylin

pembe_86 okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444

aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet pembeeeeeeeeee adi adını verde başlayalım kızzzzzzzzzzzzzzzz

yada bilen vasa söyleyin kızlarrrr

canım kıyamam yaa acele etme sen yavaş yavaş oku canın sağolsun.. ben de işe gidip gelirken yolda okuyorum hep basmalı tesbihlerden aldım koydum cebime dolanırken yolda otobüste okuyorum bitiyor hemen..
ah anacım napalım bak ben de tedaviye başlıycam diye doğum kontrol hapı alıyorum ertelendikçe bir kutu bir kutu daha valla kendiliğinden olacağı varsa da olmuyor işte..
bana özelden adını yazsana adınla dua edeyim..

amiiin Allah ağzından duysun canım..

ah canım tabiki yer vericez senin tedavine var diye başlamamıştık pembeden sonra sen varsın eğer okuyan olursa senden sonrada ben inşallah zaten dahada kimse kalmadı inşallah senin tedavinden önce duanı bitirecez merak etme sen :))))))))))) normalde hep dualarımızdasın zaten hayatım ama kendini sıkma eğer hazır hissediyorsan başla bencede tedaviye

canım ne demek hepinize okuyacağız
sanada nurcanım duacı başımızsın senbizim

kızlar Allah razı olsun sizden benim için okuyacanız duada sizin de dileklerinizin kabul olması dileğiile... benim adım Pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…