nurcanım bende okumuştum 2 gün önce yazmıştım sende teyit etmiştin
gözden kaçmış herhalde
hayırlı cumalar canımgünaydın
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
RABBİM DUALRIMIZ KABUL ETSİN
ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar bu hafta sonu buna başlıyoruz ama önce hilbaydan bi haber alalım bitirdimi pembe arkaddaşımıza okunacak pembe ismini harkeze yazarsan adınla başlansın
okunan kişiler
ceylin
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar bu hafta sonu buna başlıyoruz ama önce hilbaydan bi haber alalım bitirdimi pembe arkaddaşımıza okunacak pembe ismini harkeze yazarsan adınla başlansın
kızlar ceylin-nazın tefriciyesi okuyup duasını yaptım bitirdim çok şüüüüüüüüüükür.
kızlar ceylin-nazın tefriciyesi okuyup duasını yaptım bitirdim çok şüüüüüüüüüükür.
arkadaşlar ceylin arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim dualarımızı kabul etsin ona açılan ellerimizi boş çevirmesin en sevdiği kulunun yüzü sutyu hürmeine arkadaşımıza en kısa vakitte haırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
yeni liste pembeye okunacak ismini verince başlayabiliriz
okunan kişiler
ceylin
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar bu ne hız ya gerçekten yetişemiyorum..
benim ceylin-nza için okuyacağım tefriciye bitmek üzere c.tesi biter biterse haber veririrm kızlar oluyroum yani. bizde yarı yolda bırakmak yok.. ancak ben çalıştığım için zaman buldukça okuayabiliyorum. onun için hep sizden daha geç oluyor. birde dün adet oldum karnım ağrısından kalkamadım. çok sancılı geçiyor dönemlerim benim. kızlar.... kusuruma bakmayın...
pembe için okurum sorun yok.... ismini vermesi yeterli....
ne olacak böyle adet dönemi diğer adet döenmini kovalıyor benim senede 12 günlük şansım hiç tutmuyor. çok zor durumda hissediyorum kendimi. dün açıkçası moralmen de çok kötüyüdüm... Allah her şeyin hayırlısını versin. daha zamanım var herhalde. 3. kez tüp bebek denemesine cesaret edemiyorum ama galiba kendiliğinden hamile kalmam mümkün değil... yarın tüp bebek merkezinde tahlillerimi vermeye başlıyorum.. koromozom, faktör2-5 vs... bir sonraki ayda histeroskopi olacağım. diğer ayda yani nisan ayında da inşallah yeniden tüp bebek olacak cesaretim olur...
sizleri seviyorum kılzra yok arkadaşlarım.... bana da duanızda yer verin.
arkadaşlar ceylin arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim dualarımızı kabul etsin ona açılan ellerimizi boş çevirmesin en sevdiği kulunun yüzü sutyu hürmeine arkadaşımıza en kısa vakitte haırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
yeni liste pembeye okunacak ismini verince başlayabiliriz
okunan kişiler
ceylin
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar bu ne hız ya gerçekten yetişemiyorum..
benim ceylin-nza için okuyacağım tefriciye bitmek üzere c.tesi biter biterse haber veririrm kızlar oluyroum yani. bizde yarı yolda bırakmak yok.. ancak ben çalıştığım için zaman buldukça okuayabiliyorum. onun için hep sizden daha geç oluyor. birde dün adet oldum karnım ağrısından kalkamadım. çok sancılı geçiyor dönemlerim benim. kızlar.... kusuruma bakmayın...
pembe için okurum sorun yok.... ismini vermesi yeterli....
ne olacak böyle adet dönemi diğer adet döenmini kovalıyor benim senede 12 günlük şansım hiç tutmuyor. çok zor durumda hissediyorum kendimi. dün açıkçası moralmen de çok kötüyüdüm... Allah her şeyin hayırlısını versin. daha zamanım var herhalde. 3. kez tüp bebek denemesine cesaret edemiyorum ama galiba kendiliğinden hamile kalmam mümkün değil... yarın tüp bebek merkezinde tahlillerimi vermeye başlıyorum.. koromozom, faktör2-5 vs... bir sonraki ayda histeroskopi olacağım. diğer ayda yani nisan ayında da inşallah yeniden tüp bebek olacak cesaretim olur...
sizleri seviyorum kılzra yok arkadaşlarım.... bana da duanızda yer verin.
ah canım tabiki yer vericez senin tedavine var diye başlamamıştık pembeden sonra sen varsın eğer okuyan olursa senden sonrada ben inşallah zaten dahada kimse kalmadı inşallah senin tedavinden önce duanı bitirecez merak etme sen :))))))))))) normalde hep dualarımızdasın zaten hayatım ama kendini sıkma eğer hazır hissediyorsan başla bencede tedaviye
canım ne demek hepinize okuyacağız
sanada nurcanım duacı başımızsın senbizim
sağol canım inşallah allah ömür versin de okuyalım :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?