kızlar Allah razı olsun sizden benim için okuyacanız duada sizin de dileklerinizin kabul olması dileğiile... benim adım Pembe
kızlar allah razı olsun sizden benim için okuyacanız duada sizin de dileklerinizin kabul olması dileğiile... Benim adım pembe
canim arkadaslarim benim..nasilsiniz kizlar...anneme gectim ben..misafirimiz var..istanbuldan yengemler geldi bizde kaliyolar suan ..o yuzden nete giremiyorum..
Bu arada lotus hatirladem tabikis eni..topigin en baslarinda vardin..hatta uzun sure girmeyince biz seni hamile sandik cunku adetinin gectigini yazmistin..insallah tedavin hayirli olur canim ya..
Ceylin canim histereskopi bana daha once hic yapilmadi..ama genelde tum merkezlwer oneriyolar bunu...sana hic yapilmadimi? Hem ben kendimde istedim dr.dan illa olsund edim histereskopi oda zaten yapmamiz gerek dedi...sizde sorun oldugunu sanmiyorum ama yapsak fayda var dedi...rahim icinde ne var ne yok belli oluyomus..ama ben de cok korkuyorum narkozdan falan..ama yeterki bebisim gelsin...
Nurcan iyi olmadan cok sevindim..ayse canim insallah tedavin hayirlara vesile olsun..pembe seninde tedavin hayirli olsun tatlim...hilbay canim benim ole deme insallah dogal yoldanda kalabilirsin...nette okuyorum hic kalmassin denilenler bile kaliyo..esime dr.da dedi hic ummadigimiz hastalar bile dogal yoldan gebe kalabiliyo diye...halev insallah tedavin hayirlara vesile olur..bende dondurulumusum olsa hemen baslardim ama malesef yoktu..yeter canim seninde tedavine az kaldi insallah hayirlara vesile olacak...tum dostlar optum hepinizi cok..ayyyy cok ozledim sizi yaaaa....simdi giremiyorum surekli nete misafirim oldugu icin..bu arada pembenin basladim tefriciyesine.geceleri okuyabiliyorum...rabbim insallah dularimizi kabul etsin..optum sizi cokkk
canim arkadaslarim benim..nasilsiniz kizlar...anneme gectim ben..misafirimiz var..istanbuldan yengemler geldi bizde kaliyolar suan ..o yuzden nete giremiyorum..
bu arada lotus hatirladem tabikis eni..topigin en baslarinda vardin..hatta uzun sure girmeyince biz seni hamile sandik cunku adetinin gectigini yazmistin..insallah tedavin hayirli olur canim ya..
ceylin canim histereskopi bana daha once hic yapilmadi..ama genelde tum merkezlwer oneriyolar bunu...sana hic yapilmadimi? hem ben kendimde istedim dr.dan illa olsund edim histereskopi oda zaten yapmamiz gerek dedi...sizde sorun oldugunu sanmiyorum ama yapsak fayda var dedi...rahim icinde ne var ne yok belli oluyomus..ama ben de cok korkuyorum narkozdan falan..ama yeterki bebisim gelsin...
nurcan iyi olmadan cok sevindim..ayse canim insallah tedavin hayirlara vesile olsun..pembe seninde tedavin hayirli olsun tatlim...hilbay canim benim ole deme insallah dogal yoldanda kalabilirsin...nette okuyorum hic kalmassin denilenler bile kaliyo..esime dr.da dedi hic ummadigimiz hastalar bile dogal yoldan gebe kalabiliyo diye...halev insallah tedavin hayirlara vesile olur..bende dondurulumusum olsa hemen baslardim ama malesef yoktu..yeter canim seninde tedavine az kaldi insallah hayirlara vesile olacak...tum dostlar optum hepinizi cok..ayyyy cok ozledim sizi yaaaa....simdi giremiyorum surekli nete misafirim oldugu icin..bu arada pembenin basladim tefriciyesine.geceleri okuyabiliyorum...Rabbim insallah dularimizi kabul etsin..optum sizi cokkk
allah razı olsun canım rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul buyursun
kızlar ceylin-nazın tefriciyesi okuyup duasını yaptım bitirdim çok şüüüüüüüüüükür.
allah hepinizden razı olsun kızlar benim için dua okuyan dilleriniz en yakın zamanda ninniler söylesin inşallaharkadaşlar ceylin arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim dualarımızı kabul etsin ona açılan ellerimizi boş çevirmesin en sevdiği kulunun yüzü sutyu hürmeine arkadaşımıza en kısa vakitte haırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
yeni liste pembeye okunacak ismini verince başlayabiliriz
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
gerçekten çok şeker bir ismin varmış hemen başlıyorum tefriciyenekızlar Allah razı olsun sizden benim için okuyacanız duada sizin de dileklerinizin kabul olması dileğiile... benim adım Pembe
umudum sen iyi olda arada cee de yeter bizecanim arkadaslarim benim..nasilsiniz kizlar...anneme gectim ben..misafirimiz var..istanbuldan yengemler geldi bizde kaliyolar suan ..o yuzden nete giremiyorum..
bu arada lotus hatirladem tabikis eni..topigin en baslarinda vardin..hatta uzun sure girmeyince biz seni hamile sandik cunku adetinin gectigini yazmistin..insallah tedavin hayirli olur canim ya..
ceylin canim histereskopi bana daha once hic yapilmadi..ama genelde tum merkezlwer oneriyolar bunu...sana hic yapilmadimi? hem ben kendimde istedim dr.dan illa olsund edim histereskopi oda zaten yapmamiz gerek dedi...sizde sorun oldugunu sanmiyorum ama yapsak fayda var dedi...rahim icinde ne var ne yok belli oluyomus..ama ben de cok korkuyorum narkozdan falan..ama yeterki bebisim gelsin...
nurcan iyi olmadan cok sevindim..ayse canim insallah tedavin hayirlara vesile olsun..pembe seninde tedavin hayirli olsun tatlim...hilbay canim benim ole deme insallah dogal yoldanda kalabilirsin...nette okuyorum hic kalmassin denilenler bile kaliyo..esime dr.da dedi hic ummadigimiz hastalar bile dogal yoldan gebe kalabiliyo diye...halev insallah tedavin hayirlara vesile olur..bende dondurulumusum olsa hemen baslardim ama malesef yoktu..yeter canim seninde tedavine az kaldi insallah hayirlara vesile olacak...tum dostlar optum hepinizi cok..ayyyy cok ozledim sizi yaaaa....simdi giremiyorum surekli nete misafirim oldugu icin..bu arada pembenin basladim tefriciyesine.geceleri okuyabiliyorum...Rabbim insallah dularimizi kabul etsin..optum sizi cokkk
[/COSoğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
LOR]
dün doktorumla görüştük vee tekrar tüp bebek için tedaviye başladık kısa protokol uygulayacağız
doktorum biraz kızdı bana işin açıkçası moral bozmak yok düşünmek yok o yok bu yok dedi ama kolayda değil bunları düşünmemekbu siteden haberdar olduğunu ve iyi ve kötü taraflarından bahsetti 1 saat kadar konuştuk doktorumuzla daha önceki doktorumun vermediği bilgileri ve açıklamaları yaptı
içim şuan çok rahat ve mutluyum 16 şubatta yumurtalarım toplanacak nasipse
çok takip edemesemde sizleri seviyorum dualarım sizinle kızlar
dün doktorumla görüştük vee tekrar tüp bebek için tedaviye başladık kısa protokol uygulayacağız
doktorum biraz kızdı bana işin açıkçası moral bozmak yok düşünmek yok o yok bu yok dedi ama kolayda değil bunları düşünmemekbu siteden haberdar olduğunu ve iyi ve kötü taraflarından bahsetti 1 saat kadar konuştuk doktorumuzla daha önceki doktorumun vermediği bilgileri ve açıklamaları yaptı
canım hayırlı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşş sonuda yüzün gülsüngelsinnnnn
yaaaaaaaaaaa bu dr bizim siteye takmış durumdalarkızıyorum valla yyaa biz burada destek birbirimize oluyoruz köstek değil ki
yaa işte ne gerek var geciktirmeye.. bak hayırlısıyla bu sefer kavuşacaksın yavruna.. haydi yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun ve bu sonnnn olsun ..
canım tedavi sürecinde bebek düşünmemizzi ve üzülmemeizi sağlamak için bu siteyi yasaklıyo doktorlar başka şeylerle ilgilenip bebeği aklımızdan çıkaralım diye
inşallah bu kez yavruna kavuşursun
amin inş. canım tedavi sürecinde bebek düşünmemizi istemiyor doktorum nasıl olacaksa
evet geciktirmeye beklemeye gerek yokmuş hayırlısıyla inş.
haklısın nurcancım pek girmemeye çalışıyorum ama olmuyo yinede girip bir göz atıyorum
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
tedavin hayırlı olsun lotuscumdün doktorumla görüştük vee tekrar tüp bebek için tedaviye başladık kısa protokol uygulayacağız
rabbim şimdiden kabul etsin dualarını ayşecimevet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
ayşe arkadaşım merhabaa:)bugün transferimin 9. günü. 6. gün leke geldiği için test yapıldı 2.5:26:bu sabahtan beride hafif hafif kanamam var.benim içinde dua edersen çok sevinirim:26:teşekkür ederm
ayşe arkadaşım merhabaa:)bugün transferimin 9. günü. 6. gün leke geldiği için test yapıldı 2.5:26:bu sabahtan beride hafif hafif kanamam var.benim içinde dua edersen çok sevinirim:26:teşekkür ederm
tedavin hayırlı olsun lotuscum
drunu benimsemen çok güzel bu süreçte güven veren bir dr pozitiflik olur senin içinde
rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürecek
ama bebek düşünmeden tüpbebek tedavisi nasıl olurmuş tedavinin adında bile bebek geçiyor
rabbim şimdiden kabul etsin dualarını ayşecim
bizleride dualarına katacağın için allah razı olsun bende çok seneler önce gitmiştim yuşa hazretlerine çok güzel bir yerde ve huzur dolu bir havası var benim 2. bebeği isteyen bir arkadaşım ilk birkaç ay denemelerinde olamyınca yuşa hazretlerine gidip hakkında hayırlısını dilemiş oysaki dua ettiği zamanda bebişi göbüşüne olta atmış bile ama haberi yokmuş henüz şimdi doğdu tosun gibi erkek bebiş oldu
rabbim seninde hakkında hayırlısını versin derin
hayırlı olan ise inşallah göbişde bir bebiştir
6. günün değerimi 2,5 kanamaya takılma dinlen gününü bekle canım
rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?