evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
amin nurcacım yalnız iki taneye nasıl bakcam kııız ne güç dayanır ne para :)))
birini yolaarım sırayla bakarsınız artık..
iki taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oooooooooooooooooooo ne güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşş
ahanda buldum burdasııın
evet kızlar yarın hz.yuşa ya gidiyorum kısmetse
nurcan,özlem,funda,öznur, havva,nazife, ilknur, özlem,elif,asuman,pembe,çiğdem
başkaaaa adı olmayan söylesin bakiim bi kağıda yazcam unutmayayım hepinize okuyayım
amin nurcacım yalnız iki taneye nasıl bakcam kııız ne güç dayanır ne para :)))
birini yolaarım sırayla bakarsınız artık..
canım çok teşekkür ederim benim adımıda yazmışsın unutmamışsın inşallah yakındahamilelik patlaması olur hayırlısı ile
yolla kız ben ev karısıyım zaten bütüngün biitarafımı büyütceme çouk bakim :)
arkadaşlar ceylin arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim dualarımızı kabul etsin ona açılan ellerimizi boş çevirmesin en sevdiği kulunun yüzü sutyu hürmeine arkadaşımıza en kısa vakitte haırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
yeni liste pembeye okunacak ismini verince başlayabiliriz
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
valla ha benim kıza kardeş zaten ben çok istiyodum şöle 3 üz 5 iz olsun diye :)))))hee beraber büyürler gider ne güzel kardeş kardeşş
500 tefriciyeyi bitirdim allah kabul etsin
valla ha benim kıza kardeş zaten ben çok istiyodum şöle 3 üz 5 iz olsun diye :)))))
uykum kaçtı kıııızz.. senin kızının kardeşi bi bakıcaksın kendiliğinden olacak.. biz böyle uğraşıyoruz ya ilki için sonra olunca kendimizi rahat bırakıcaz ikinciler kendiliğinden gelecek görürsünüz..
kız gecenin bu saatinde ne işinvar gerçi bende uyanıktım kocama kızdım sinirime uyumadım :))))))) brda olduu bilsem girerdim
ah canım benim korkum bebek kalırmı kalmazmı değilki ben kalıpta hastalanmasından korkuyom ben
yoksa bintane olsa gene doğururum ben kalabalık ailede büyüdüm tek kalınca evde tırlatıyorum gerçi bu 2. sezeryanım olacak doğum yaptığımda doktorum doğuda kadınlar 9 a kadar sezeryan yapıyo yeri geliyo ama biz saan en fazla 3 öneriyoruz dedi benim biraz narkozdan çıkma olayım sorunlu oluyo omurilikten mi ne ine yapıp ölede yapabiliyolar ama onuda ben istemiyorum artık rabbim sağ sağlim verirse en fazla 1 tane daha yapabilirim tabi odda bu doğumdan sonra belli olacak doktor ne dicek bakalım geçen hastanede bi hemşireyle karşılaştım kız beni tanıdı 3 yıl oldu ben doğum yapalı kız diyo ben hiç unutmadım seninde bebeğininde durumunu diyo normalde hergün ex çocuk oluyo ama bizimki işte biraz garip oldu
ay nurcaaan ne şom ağızlı kadınsın yaaa.. hiiiç bişeycik olmayacak o meleğe topaç gibi doğuracaksın bak da gör..
çok yoruldum valla yeni döndük geç çıktık biraz, hava güzeldi ya ne kalabalık ne kalabalık bi görsen..
ay nurcaaan ne şom ağızlı kadınsın yaaa.. hiiiç bişeycik olmayacak o meleğe topaç gibi doğuracaksın bak da gör..
çok yoruldum valla yeni döndük geç çıktık biraz, hava güzeldi ya ne kalabalık ne kalabalık bi görsen..
ayşeeeeee nurcanistiyor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?