evet hepimizde bambaska hayaller ama ayni umut var...bebisimiz er yada gec gelecek Rabbimizin izniyler..aysecim insallah hayirlisi olsun canim..dedigin gibi sizde aslinda cok ciddi sorun yok...Rabbim ol desin yeterki...
zinalcim bende dusundum bir ara ya bende sorun olsaydi esim ne yapardi.ki hicbirseyin garantisi yok..yarin bende bir sorun olmayacagi ne malum..yumurtaliklarimda sorun olmayacagi ne malum...ama kaynanam oglunda sorun oldugu halde bana yapmadigi kalmadi...ayy gunahi basina..gorusmuyorum cok sukurde rahatladim..anlatsam zaten size inanamazsiniz yani...
demek kesintisiz meryem suresini okumak lazim..ben kimseye okutamam cunku cevremde bebek icin ugrastigimi bilen yok...en iyisi ben salavati tefriciye ile baslayayim tekrar..salavati terficiyede belli gunde yok ne zaman tamamlarsan 4444 sayisini...
O ol dedikten sonra olmayacak seymi var..Rabbim ol desin yeterkiii..yeterki ol desin...hz meryem olayi...bunlar Rabbimin mucizeleri...doktorlarin asla olmaz deyip yolladiklari insanlarin hic ummadiklari anda cocuklari oluyo..sabirla ve dua ile yolumuza devam..elden baska bir sey gelmez dostlar...
arkadaşlar bu meryem suresini bizde yaptık burda okuyunca da şaşırdım biz 41 veya 42 taneydi tam hatırlayamadım sayısını onu değişik kişilere okuttuk herkes 1 tane meryem suresi okudu ve bunları hurmaya okuttuk eşimle beraber yiyoruz hurmaları ama sonuç olarak allah kalbimizi biliyo ve yer gök dua üzerine allahım gönlünüzün muradını versin inş.
arkadaşlar bu meryem suresini bizde yaptık burda okuyunca da şaşırdım biz 41 veya 42 taneydi tam hatırlayamadım sayısını onu değişik kişilere okuttuk herkes 1 tane meryem suresi okudu ve bunları hurmaya okuttuk eşimle beraber yiyoruz hurmaları ama sonuç olarak allah kalbimizi biliyo ve yer gök dua üzerine allahım gönlünüzün muradını versin inş.
canım benim aynen bende diyorum seni gibi yarın bende sorun olmıcagı anlamına gelmez tabikii demekki b,zde olsa sorun neler yaşardık bizi boşandırırlardı belki :)))))))) ya seninkaynanayada helal yaniii oglunu üzmekten başka bişey yapmaz sen eşini el bebek tutarsın aman bi laf demeyim krılmasınbebekle ilgili bişey desem yanlış anlarmı diye düşünürsün ama kayınvalidene bak çektirmekten başka bişey yapmamış en iyisini yapıyosun görüşmemekle rabbim herkesin kalbini bilio sen dogru ol herşey önüne çıkar eşlerimiz bze belli etmeseler bile içlerinde ne büyük yaradır düşünsene ben yannda bebek bile sevemiyorum ayy bizimde keşke bebegimiz olsa bile demiyorum diyememde neden üzeyim onu eşim önemli benm için ama gizli gizliaglamamı bitarafımın eksik oldugunu bilmek kend bebegimin kokusunu hissetmek istedigimidekimse bilemezzz yalanmı sadece çeken bilir bide Allah bilir inşallah bizde anne olacagız bebişlerimizi kucagımıza alacagız canım arkadaşım.
iyi aksamlar kizlar...yokmu kimse...?
iyiakşamlar umudumsunn ben geldimm :))))) nasılsın canım benim
firdosun canim nerelerdesin? pasalar nasillar...
aysemm donmedinmi is gezisinden...nurcan hamilelik nasil gidiyor...hilbay canm sen nasilsin..ve diger canim arkadaslarimm nasilsiniz kizlar? moraller nasil?
aysemm donmedinmi is gezisinden...nurcan hamilelik nasil gidiyor...hilbay canm sen nasilsin..ve diger canim arkadaslarimm nasilsiniz kizlar? moraller nasil?
canım biz iyiyiz,kardeşimi askere yolcu ettik..iki gündür annemlerdeydik..sen nasılsın
Merhabaaa ben döndüm ama ne dönüş bir kar bir kıyamet epey zorlu bir yolculuk oldu. Dün gece geldim çok şükür. Özlemişim valla ama bi yandan da iyi oldu kafam dağıldı biraz. Bu arada dün adet gördüm doktorumu aradım yarın doğum kontrol hapına başlıycam, haftaya da adetim bitince histereskopi yapılacak. 20-25 gün sonra iğnelere başlarız kısmetse. Bu sefer daha az umutlu olmakla beraber daha az stresliyim, belki stres olmayınca olumlu olur ama içimde bir his bu iş 3. denemede olacak diyor :)))
Hepinizi çok özlemişim neler var neler yok?
Hayırlı teskereler, Allah kavuştursun
canım ben transfer öncesi hiç bi hazırlık yapmamıştım ama sana tavsiyem kendini sıkma sakın 4. günden sonra yavaş yavaş gezmelere felan git bebeğe odaklanma birde ben hergün 1 paket kabak çekirdeği bir paket de antep fıstığı yemiştim bayağıda tatlı tükettim ama kabızda olmadım
canım çok sağol..sende tedaviye başlıyorsun galiba,Hayırlısı olsun İnşallah.
bu arada herkese günaydın..Lotus83 ne yaptı acaba,adet oldumu ya da test yaptı mı merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?