bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

gyılmaz canım selam çok şanslısın kayınvalidenin kıy*****i bil tatlım herkese nasip olmaz

bide şöylşe bi durum var sorun eşinde degilde sende olsa sana karşı tavrı nasıl olurdu merak ettin mi hiç ben hep bunu düşünüyorum şimdi kendi evlatlarındayken bile habire torunum olsaydı diyenler gelinlerinde sorun olsaydı aynı destegi olurmuydular hep bunu merak ederim aslında ben eşimden gizli kayınvalideme durumu açıklamadan önce hep tembelsiniz sizden sonra evlenenler sıra sıra yaptı gibi laflar kullanıyodu artık bigün canıma tak edip anne yeter bizim böyle sorunumuz var oglunun yanında bunu diyip durma diyince çenesini kapattım :)) ama dedim ya bende olsa susarmıydı :))))))))

8 yıllık evliyim 2-3 yıl istemedim olmayınca dr gittigimizde test sonuçlarını alınca üzüldüm çok üzüldüm 2 aşılama yaptırdım ikisinde moralim o kadar yüksek inanarak olaak diye gittim hani olumlu düşün olumlu olsun muhabbeti varya neyse olmadı :)) haziran ayında eşimin istegiyle tüp bebege karar verdik o kadar umutluyum ki çinkü tüp bebekte olmama ihtimalim yok drlar öyle diyo yaşımda 30 buarada nasılsa olacak koşa koşa dr gidiyorum hevesle ignelerimi yapıyor ilaçlarımı içiyorum falanne olduu koskoca sıfırrrrrrla sonuçlanan bir deneme şimdi hangisine yanayım emeklerimemi umutlarımıma paramamı tabiki umutlarıma emeklerime para önemli degil hertürlü kazanırım 5.5 milyar verdim bidaha veririm ama 3. veremem bidaha olsun canımız sagolsun diyorum.

bak şimdi nisan mayısta ikinciyi yaptracam ama bu sefer içimde o heyecan umut yok tam tersii yine aynsıını yaşarsam korkusu var 1.de neyin ne oldugunbu anlamıyosun bukadar bilinçli degil hevesli oluyosun ya şimdi herşetyi biliyosun umut yerine karamsarlıklar agır basıyo benden sonra evlenenlerin bebegi var diyosun 8 yıldır 2 kişiyiz acaba bi 8 yıldahamı 2 kişi kalacagız bebegimi nezaman kucagıma alacagımı yaşıyosun zaman geçtikçe dahada herşey artıyor

yani diyecegim zaman geçtikçe denemelerin ilk olmayıp tekrarlananan denemeler olunca bebegide kafaya takmaya başlıyosun ırtıda zıırtıdaaa canım kolay degil ve rabbim kimseyi evlat hasretyle sınamasın gerçekten çok zormuş

kızlar meryem suresini 41 gece okumak gerekiyomuş regli oldugumuz zamanda okuyacak kişi bulup o kişi devam edecekmiş yani 1 gün bile atlamadan okumak gerekiyomuş bende başlıcamda düşünüyorum kime güvenip okuturum kendim okuyamadıgım günler diye :))

evet hepimizde bambaska hayaller ama ayni umut var...bebisimiz er yada gec gelecek Rabbimizin izniyler..aysecim insallah hayirlisi olsun canim..dedigin gibi sizde aslinda cok ciddi sorun yok...Rabbim ol desin yeterki...

zinalcim bende dusundum bir ara ya bende sorun olsaydi esim ne yapardi.ki hicbirseyin garantisi yok..yarin bende bir sorun olmayacagi ne malum..yumurtaliklarimda sorun olmayacagi ne malum...ama kaynanam oglunda sorun oldugu halde bana yapmadigi kalmadi...ayy gunahi basina..gorusmuyorum cok sukurde rahatladim..anlatsam zaten size inanamazsiniz yani...

demek kesintisiz meryem suresini okumak lazim..ben kimseye okutamam cunku cevremde bebek icin ugrastigimi bilen yok...en iyisi ben salavati tefriciye ile baslayayim tekrar..salavati terficiyede belli gunde yok ne zaman tamamlarsan 4444 sayisini...

O ol dedikten sonra olmayacak seymi var..Rabbim ol desin yeterkiii..yeterki ol desin...hz meryem olayi...bunlar Rabbimin mucizeleri...doktorlarin asla olmaz deyip yolladiklari insanlarin hic ummadiklari anda cocuklari oluyo..sabirla ve dua ile yolumuza devam..elden baska bir sey gelmez dostlar...

arkadaşlar bu meryem suresini bizde yaptık burda okuyunca da şaşırdım biz 41 veya 42 taneydi tam hatırlayamadım sayısını onu değişik kişilere okuttuk herkes 1 tane meryem suresi okudu ve bunları hurmaya okuttuk eşimle beraber yiyoruz hurmaları ama sonuç olarak allah kalbimizi biliyo ve yer gök dua üzerine allahım gönlünüzün muradını versin inş.

canım benim aynen bende diyorum seni gibi yarın bende sorun olmıcagı anlamına gelmez tabikii demekki b,zde olsa sorun neler yaşardık bizi boşandırırlardı belki :)))))))) ya seninkaynanayada helal yaniii oglunu üzmekten başka bişey yapmaz sen eşini el bebek tutarsın aman bi laf demeyim krılmasınbebekle ilgili bişey desem yanlış anlarmı diye düşünürsün ama kayınvalidene bak çektirmekten başka bişey yapmamış en iyisini yapıyosun görüşmemekle rabbim herkesin kalbini bilio sen dogru ol herşey önüne çıkar eşlerimiz bze belli etmeseler bile içlerinde ne büyük yaradır düşünsene ben yannda bebek bile sevemiyorum ayy bizimde keşke bebegimiz olsa bile demiyorum diyememde neden üzeyim onu eşim önemli benm için ama gizli gizliaglamamı bitarafımın eksik oldugunu bilmek kend bebegimin kokusunu hissetmek istedigimidekimse bilemezzz yalanmı sadece çeken bilir bide Allah bilir inşallah bizde anne olacagız bebişlerimizi kucagımıza alacagız canım arkadaşım.

benimdeçevremde bi tek annem kızkardeşim biliyo kayınvalidemede söyledim tabii onun bildiginden eşimin haberi yok annesinede dedim sakın deme boşanma sebebim olursun dedim korkudan bişey bile soramıyo belkide bende sorun var zannediyodur aklından geçmiyo degildir heralde >:))))))) oyüzden bende sadece anneme okutabilirimbenim okuyamıcam günler olmadı eşim okurr napim biz niyetimizi edelim dualarımızı yapalımDa gerisi rabbim bilir ol derse olur Allah dualarını kabul etsin canım kucahgına bebegini almayı nasip etsin

aminn aysecimmmm....insallah Rabbim hayirlis saglikli bebisler nasip etsin sana ve hepimize...kurban oldugum Rabbim insallah bizede nasip edecek...inaniyorum bi gun mutlaka bizede anne diyen bebislerimiz olacak..Rabbim dualarimizi kabul etsin...

oy canim benim..ayni duygulari bende hissediyorum biliyomusun..ayni seyleri..canim benim yaa insallah dularimizi kabul olacak..dusunsene bize anne diyecek kucuk melekler..kurban oldugum Rabbim hayali bile ne guzel...ama biliyorumki burdaki butun arkadaslar birbirimizi icin dua ediyoruz...ben once sizin sonra benim icin cok ama cok dua ediyorum..insallah Rabbim once size sonrada bana hayirli ve saglikli bebisler nasip etsin..dilerimki 2011 annesi oluruz...ve bebislerimizi anlatiriz burada..insallah birbirimize hep guzel haberler verelim...

firdosun canim nerelerdesin? pasalar nasillar...

aysemm donmedinmi is gezisinden...nurcan hamilelik nasil gidiyor...hilbay canm sen nasilsin..ve diger canim arkadaslarimm nasilsiniz kizlar? moraller nasil?

aysemm donmedinmi is gezisinden...nurcan hamilelik nasil gidiyor...hilbay canm sen nasilsin..ve diger canim arkadaslarimm nasilsiniz kizlar? moraller nasil?

canım benim laptop bozuldu ben ondan giriyodum nete eşimde bebek odasındaki masa üstünden giriyodu benim ki bozulunca 2 gündür pek giremiyorum eşim hep pc başında :))))))))))) hafta içi daha sık girerim ama takip ediyorum azda olsa yazılarınızı..... bebeğimizide salıgünü görcez tekrar inşallah bakalım 14 haftalık olduk inşallah bi sorunumuz çıkmaz canlarım kendinize iyi bakın hepinize duacıyım rabbim yüzünüzü güldürsün evinizide bebişlerle şenlendirsin inşallah
bu arada canım umudumsun eşim yurt dışına gitmek istiyor demişsin eğer oraya dönüş yapmak istersen burda hastanede eşinin spermini dondurtup tüp bebek yapacağın zaman tek başına buraya gelip o donmuş spermleri kullanabilirsin tabi burda yanında kalacağın ailen felan varsa çünkü en az 1 ay burda kalman gerekir ama eşinide işinden etmemiş olursun bazen hayatımıza devamda etmek lazım yanlış anlama seni üzmek istemem ama belki hiç çocuğun oolmayada bilir allah göstermesin bu yüzden kendinede eşinede hayatınada değerver canım allahım inşallah verir de bu konuştuklarımızda uçar gider ama böle bi gerçeğimiz var hepimizin bu arada 4444 kere türkçedende okuyabilirsin salatı tedriciyeyi canım birde ben herzaman derim bebeklerinizi güvenilir ele emanet edin operasyondan geçerken rabbime dua edin bebeklerinizi ona ve habibi Hz. muhammed e emanet edin ben öle yaptım çok şükür sonunu bilemesemde tedavim iyi sonuçlandı rabbim sonunuda hayır etsin

Son düzenleme:

Merhabaaa ben döndüm ama ne dönüş bir kar bir kıyamet epey zorlu bir yolculuk oldu. Dün gece geldim çok şükür. Özlemişim valla ama bi yandan da iyi oldu kafam dağıldı biraz. Bu arada dün adet gördüm doktorumu aradım yarın doğum kontrol hapına başlıycam, haftaya da adetim bitince histereskopi yapılacak. 20-25 gün sonra iğnelere başlarız kısmetse. Bu sefer daha az umutlu olmakla beraber daha az stresliyim, belki stres olmayınca olumlu olur ama içimde bir his bu iş 3. denemede olacak diyor :)))
Hepinizi çok özlemişim neler var neler yok?

canım biz iyiyiz,kardeşimi askere yolcu ettik..iki gündür annemlerdeydik..sen nasılsın

canım ben transfer öncesi hiç bi hazırlık yapmamıştım ama sana tavsiyem kendini sıkma sakın 4. günden sonra yavaş yavaş gezmelere felan git bebeğe odaklanma birde ben hergün 1 paket kabak çekirdeği bir paket de antep fıstığı yemiştim bayağıda tatlı tükettim ama kabızda olmadım

ben geçen sefer soğan kürü falan yapmıştım bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum. iğnelere başlayınca bal-çörekotu-tarçın yemiştim onu yine yiyeceğim. Bir de transferden sonra 5 gün falan rapor alıp sonra işe dönmek niyetindeyim sürekli evde boş boş yatmak beni çok strese sokmuştu. işteyken insanın mecburen kafası başka şeylerle dolu oluyor.

canım çok sağol..sende tedaviye başlıyorsun galiba,Hayırlısı olsun İnşallah.

bu arada herkese günaydın..Lotus83 ne yaptı acaba,adet oldumu ya da test yaptı mı merak ettim..

İnşallah canım hayırlıysa gelsin beri, hayırsızsa gitsin geri :))
Lotusu ben de merak ediyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…