bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

en iyisini yaparsın canım fazla yormadan kendini çalış işine dön yatıp yatıp birsürü tutmayan duydum hep sitres sitres yapmıcan başka çözümü yok ben hep gezdim yemeğe çıktım alış verişe gittim sadece kalabalık yerlere girmedim kenardan kenardan gezzindim Allaha şükür sonucum şuanlık iyi Allahım bozmasın

Son düzenleme:
merhaba kizlar...ben adetliyim nete giremedim fazla..ben adet olunca sancidan bitiyorum malesef...

firdosum Allah kavustursun...

nurcancigim bebis olmamam fikrini aklima getirmek bile istemiyorum..sende cok dua et bana bise insallah bizede nasip olur..sen hangi hastanede denemeni yaptirdin bu arada ve memnun kaldinmi..insallah hamilelegin boyunca hep guzel haberler vert bize ve sonuda iyi olsun canim..

aysem hosgeldin tedavin hayirli olsun canim..insallah cokkkk guzel haberler ver bize...

zinalcimmm nasilsin? moralller nasil..

bu arada lotus test yaptyinmi? adetmi oldun.. bi haberdar et bizi canim

opuyorum hepinizi kizlar..Allaha emanet olun...

canım arkadaşım Allah korusun zaten rabbim vermesinde hani ben eşin çok gitmek isterse çözüm olsun diye bi neebze inşallah öle bişi olmaz bizimki örnek rabbim kimseyi yalnız bırakmasın inşallah bende yarın bebeğimi görmeye gidicem baklalım hayırlı haberler alırım inşalklah teyzeleri uudumsun sana ve burda tanıştığım şuan tedavide olan 2 arkadaşım var esra ve derin özellikle 3 ünüze isminiz ile dua ediyorum zaten her akşam yatarken dua ederim şimdi sizleride özellikle katıyorum inşallah rabbim kabul eder bizlerin dualarınıda yüzünüzü güldürür
hastanemi sormuşsun ben haydarpaşa GATA da yaptırdım benim eşim askeri personel ama şimdi o bölüm kapanıyor artık tüp bebek yapmayacaklar kontenjan eksikliği var devlette eksik doktoru yollamıyor bölümü kapatmayı daha kolay görüyor yoksa doktorlarım ve hemşirelerim bir sigorta hastanesine göre dünya tatlıları ve işlerinde gerçekten profosyönel insanlardı ben son hastalarındanım doktorum ali rüştü ergür süper bir hoca ama sivillere gatada bakmıyor zaten tüp bebek yapsada özelide biraz tuzlu sanırım

sagol umudumsun sen nasılsın canım arkadaşım senin moraller nasıl

Tatlım naber gördün mü ufaklığı? Görünce selam söyle öpüyor teyzeleri.. Aşkolsun yaa bana neden dua etmiyosuuun (

nurcan canimmm tam mesajini okumaya basladim ve ezan okunmaya basladi...hepimiz icin cok cok dua ettim..nurcanim senin icin; aysem icin; firdos icin ve burdaki tum arkadaslar icin ve kendim icinde...icim cok ferahladi ve umudum inanilmaz artti..dua ederken nedenini bilmiyorum ama hepimizin evlat sahibi olacagi umudu oyle belirdiki icimde...hepinizi seviyorum kizlar iyki varsiniz..dert ortagi oldunuz bana..

nurcanim..gordunmu bebisi..insallah iyi haberlerle glirsin bize..nasilmis melegin...teyzeleri merak ediyo onu..insallah saglikli hayirli bir sekilde gelecek sana..Rabbim utandirmasin insallah...

bu arada lotusdan haberi olan varmi kizlar..acaba test yaptirdimi..merak ettim...

kızlar benide aranıza alırmısınız:26::26::26::26::26::26::26:

canim benimm hosgeldin.....tabikide seve seve aliriz..bizi bizden baska kim anlayabilirki...insallah Rabbim sanada ve hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder...amin..sizde sorun ne canim? ve deneme yaptinizmi daha once..insallah burda birbirimize hep guzel guzel haberler vermek nasip olur...

mrhb canım inşşşşşşşşş
rabbim güzel haberler vermeyi nasipetsin hepimize

ben 35 yaşımdayım 7 yılık evliyim tedvaiye başlama sebebimiz erkek infetilitesiydi ama zamanla bendede sorun olduğunu öğrendik
mikroda yumurtalarım toplanıyor ama kalitesiz çıkıyorlar (5 tüp bebk denememizde sadece 2 kez transfer yapılabildi)
5 kez mikro denedik ama olmadı
eğer kısmet olursa kendimizi toparlaya bilirsek mart gibi tekrar denyeceğiz
bu gün genetik testlerimizi yaptırdık neyla karşılaşacağız bilmiyorum
her gün umudumu yitiryorum hem yaşımdan hem de yaşadığım sorunlardan dolayo annelik benden her gün uzaklaşıyor ibi geliyor
ama allaha sığınmaktan başka yapılacak fazla bir şey omadığını dbiliyorum
rabbim yüzümüze baksın bizleri eksik bırakmasın

canim benim..cok gecmis olsun..ama bak sakin umidini yitirme..benim arkadasimin ablasi 37 yasindaydi ve sag yumurtaliligi iyi calismiyordu yumurtalik rezervi cok azdi..ustelik esindede soruin vardi..dr un umutsuz baktigi hastaydi ..ama simdi ikizleri var..dusun doktor bana o kadar olumlu konusmustuki..titmayinca siz inanin banko dedigimizi kislierdi ben sizden cok umutluydum dedi..ama iste olmayinca olmuyocanim..yani yasi veya baska sorunlari dert etme..onlar cok iyi olanlardada olmuyo..sadece Rabbimin ol demesi onemli..insallah bu son denemeniz olur ve Rabbim kucaklarimizi bos birakmaz..bu sitede artik nerdeyse butun acilan konulari okuyorum..sadece 3 spermle dogal yoldan gebe kalan var..40 yasinda gebe kalan var...bir suru yumurtasi olup gebe kalamayan ama sadece tek yumurtayla gebe kalan var..icini ferah tut..dualarima sende eklendin canim.insallahdualarda buluslaim..burda surekli birbirimiz icin dua ediyoruz..yer gok dua ile..ve hepimiz inaniyoruz..bir gun mutlaka bizde anne olacaz..once inanalim ve cok dua edelim...firdosum hepimize umit isigi oldu zaten ikizleri var..ve nurcanimiz var hamis kendisi cok guclu bir anne adayi ustelik ve buraya yazilan diger umit hikayeleri..umudumuzu yitirmek yok..aysecim; zinal; ben ve digerleri inanyoruz ve hep dua ediyoruz...opuyorum seni cok canim...sakin umidini yitirme..bizde anne olacaz Rabbimin izniyle...

canım çok teşekür edrim
bende dualra katılıyorum hepimiz için dua ediyorum
aslında ben duygularımın aklımın önüne geçmesine çok fazla izin vermemeye gayret ediyorum
ama insanız işte bazan duygular baskın çıkıyor duygusallaşıyor insan karşıyor
bende çok karışığım bu aralar inşşş rabbim refaha çıkmayı nasip etsin hepimize

Ahh ben o kadar yalnızlık çektim o kadar anlatmaya hasret kaldım ki kimseye hem de kimseye hayır diyemem. Hep diyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Allahın da izniyle hep beraber elele tutuşup yeniden kalkıcaz. Bi kez düştük kalkmak için el vericez, omuz vericez birbirimize. Dualarla iyi dileklerle birlikte kalkıcaz tüm bunların altından. Hoş geldin canımm..

Ayy canım beniiim..Olucaz inşallah neden olmayalım. İyi ki varsınız. Şuradan bana iki kelime yazan tüm ellere teşekkürler Allah o ellere dert göstermesin. Biran önce muradına kavuştusun..

Tatlım naber gördün mü ufaklığı? Görünce selam söyle öpüyor teyzeleri.. Aşkolsun yaa bana neden dua etmiyosuuun (

yok herkeze dua ediyorumda burda sürekli tanıyıp isimlerini ezbere bildiğim 3 kişi var özelliklle isimlerine dua etmemi istemişdi bir arkadaşım ondan ama artık senin adınıda unutmam hafızam iyidir :))))))) bebişimiz çok şükür iyiymiş yalnız biraz fazla hareketli zor baktı doktor ultrasona :))))))

canım rabbim bun dünyada veya ahirette en sevdiği kulu kimse onun yüzüsuyu hür*****e hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah dualarıon için sağol bebeğimizi gördük bugün çok şükür gelişimi herşeyi iyi bitek çok hareketli maaşallah Allahım bozmasın inşallah sizlerdende bu cümleleri duymak kısmet olur canım teyzelerine duacıyız :)))))))))))

Allah biran evvel arkasından koşacağın günleri göstersin, sağlıkla, huzurla inşallah. Darısı başımıza, arası çok açılmaz da beraber büyütürüz umarım.

Son düzenleme:
nuran canim kocaman kocaman masallah..

dedigin gibi aysecim; insallah arasi cok acilmaz hepimiz birlikte bulusuruz..2011 de guzel haberler vermek nasip olur burdan insallah...aminnn o guzel dualarin icin..Rabbim hicbirimizin kucaklarini bos birakmasin...

yetercim sen nasilsin canim...dualarima sende eklendin..insallah 2011 de bizede annelik nasip olur..

nurcancim guzel dularina yurekten gonuldan aminnnn diyorum...hamislerin dualari kabul olurmus...ve baskalari icin yapilan dualar daha makbulmus...inaniyorumki her gece Rabbima actigimiz ellerimi birbirimize ettigimiz dualari Rabbim kabul edecek...o guzel gonlunuz hic dert gormesin kizlar...insallah hep guzel haberlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…