ben geçen sefer soğan kürü falan yapmıştım bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum. iğnelere başlayınca bal-çörekotu-tarçın yemiştim onu yine yiyeceğim. Bir de transferden sonra 5 gün falan rapor alıp sonra işe dönmek niyetindeyim sürekli evde boş boş yatmak beni çok strese sokmuştu. işteyken insanın mecburen kafası başka şeylerle dolu oluyor.
merhaba kizlar...ben adetliyim nete giremedim fazla..ben adet olunca sancidan bitiyorum malesef...
firdosum Allah kavustursun...
nurcancigim bebis olmamam fikrini aklima getirmek bile istemiyorum..sende cok dua et bana bise insallah bizede nasip olur..sen hangi hastanede denemeni yaptirdin bu arada ve memnun kaldinmi..insallah hamilelegin boyunca hep guzel haberler vert bize ve sonuda iyi olsun canim..
aysem hosgeldin tedavin hayirli olsun canim..insallah cokkkk guzel haberler ver bize...
zinalcimmm nasilsin? moralller nasil..
bu arada lotus test yaptyinmi? adetmi oldun.. bi haberdar et bizi canim
opuyorum hepinizi kizlar..Allaha emanet olun...
Tatlım naber gördün mü ufaklığı? Görünce selam söyle öpüyor teyzeleri.. Aşkolsun yaa bana neden dua etmiyosuuuncanım arkadaşım Allah korusun zaten rabbim vermesinde hani ben eşin çok gitmek isterse çözüm olsun diye bi neebze inşallah öle bişi olmaz bizimki örnek rabbim kimseyi yalnız bırakmasın inşallah bende yarın bebeğimi görmeye gidicem baklalım hayırlı haberler alırım inşalklah teyzeleri uudumsun sana ve burda tanıştığım şuan tedavide olan 2 arkadaşım var esra ve derin özellikle 3 ünüze isminiz ile dua ediyorum zaten her akşam yatarken dua ederim şimdi sizleride özellikle katıyorum inşallah rabbim kabul eder bizlerin dualarınıda yüzünüzü güldürür
hastanemi sormuşsun ben haydarpaşa GATA da yaptırdım benim eşim askeri personel ama şimdi o bölüm kapanıyor artık tüp bebek yapmayacaklar kontenjan eksikliği var devlette eksik doktoru yollamıyor bölümü kapatmayı daha kolay görüyor yoksa doktorlarım ve hemşirelerim bir sigorta hastanesine göre dünya tatlıları ve işlerinde gerçekten profosyönel insanlardı ben son hastalarındanım doktorum ali rüştü ergür süper bir hoca ama sivillere gatada bakmıyor zaten tüp bebek yapsada özelide biraz tuzlu sanırım
kızlar benide aranıza alırmısınız:26::26::26::26::26::26::26:
canim benimm hosgeldin.....tabikide seve seve aliriz..bizi bizden baska kim anlayabilirki...insallah rabbim sanada ve hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder...amin..sizde sorun ne canim? Ve deneme yaptinizmi daha once..insallah burda birbirimize hep guzel guzel haberler vermek nasip olur...
mrhb canım inşşşşşşşşş
rabbim güzel haberler vermeyi nasipetsin hepimize
ben 35 yaşımdayım 7 yılık evliyim tedvaiye başlama sebebimiz erkek infetilitesiydi ama zamanla bendede sorun olduğunu öğrendik
mikroda yumurtalarım toplanıyor ama kalitesiz çıkıyorlar (5 tüp bebk denememizde sadece 2 kez transfer yapılabildi)
5 kez mikro denedik ama olmadı
eğer kısmet olursa kendimizi toparlaya bilirsek mart gibi tekrar denyeceğiz
bu gün genetik testlerimizi yaptırdık neyla karşılaşacağız bilmiyorum
her gün umudumu yitiryorum hem yaşımdan hem de yaşadığım sorunlardan dolayo annelik benden her gün uzaklaşıyor ibi geliyor
ama allaha sığınmaktan başka yapılacak fazla bir şey omadığını dbiliyorum
rabbim yüzümüze baksın bizleri eksik bırakmasın
canim benim..cok gecmis olsun..ama bak sakin umidini yitirme..benim arkadasimin ablasi 37 yasindaydi ve sag yumurtaliligi iyi calismiyordu yumurtalik rezervi cok azdi..ustelik esindede soruin vardi..dr un umutsuz baktigi hastaydi ..ama simdi ikizleri var..dusun doktor bana o kadar olumlu konusmustuki..titmayinca siz inanin banko dedigimizi kislierdi ben sizden cok umutluydum dedi..ama iste olmayinca olmuyocanim..yani yasi veya baska sorunlari dert etme..onlar cok iyi olanlardada olmuyo..sadece rabbimin ol demesi onemli..insallah bu son denemeniz olur ve rabbim kucaklarimizi bos birakmaz..bu sitede artik nerdeyse butun acilan konulari okuyorum..sadece 3 spermle dogal yoldan gebe kalan var..40 yasinda gebe kalan var...bir suru yumurtasi olup gebe kalamayan ama sadece tek yumurtayla gebe kalan var..icini ferah tut..dualarima sende eklendin canim.insallahdualarda buluslaim..burda surekli birbirimiz icin dua ediyoruz..yer gok dua ile..ve hepimiz inaniyoruz..bir gun mutlaka bizde anne olacaz..once inanalim ve cok dua edelim...firdosum hepimize umit isigi oldu zaten ikizleri var..ve nurcanimiz var hamis kendisi cok guclu bir anne adayi ustelik Ve buraya yazilan diger umit hikayeleri..umudumuzu yitirmek yok..aysecim; zinal; ben ve digerleri inanyoruz ve hep dua ediyoruz...opuyorum seni cok canim...sakin umidini yitirme..bizde anne olacaz rabbimin izniyle...
kızlar benide aranıza alırmısınız:26::26::26::26::26::26::26:
canim benim..cok gecmis olsun..ama bak sakin umidini yitirme..benim arkadasimin ablasi 37 yasindaydi ve sag yumurtaliligi iyi calismiyordu yumurtalik rezervi cok azdi..ustelik esindede soruin vardi..dr un umutsuz baktigi hastaydi ..ama simdi ikizleri var..dusun doktor bana o kadar olumlu konusmustuki..titmayinca siz inanin banko dedigimizi kislierdi ben sizden cok umutluydum dedi..ama iste olmayinca olmuyocanim..yani yasi veya baska sorunlari dert etme..onlar cok iyi olanlardada olmuyo..sadece Rabbimin ol demesi onemli..insallah bu son denemeniz olur ve Rabbim kucaklarimizi bos birakmaz..bu sitede artik nerdeyse butun acilan konulari okuyorum..sadece 3 spermle dogal yoldan gebe kalan var..40 yasinda gebe kalan var...bir suru yumurtasi olup gebe kalamayan ama sadece tek yumurtayla gebe kalan var..icini ferah tut..dualarima sende eklendin canim.insallahdualarda buluslaim..burda surekli birbirimiz icin dua ediyoruz..yer gok dua ile..ve hepimiz inaniyoruz..bir gun mutlaka bizde anne olacaz..once inanalim ve cok dua edelim...firdosum hepimize umit isigi oldu zaten ikizleri var..ve nurcanimiz var hamis kendisi cok guclu bir anne adayi ustelik ve buraya yazilan diger umit hikayeleri..umudumuzu yitirmek yok..aysecim; zinal; ben ve digerleri inanyoruz ve hep dua ediyoruz...opuyorum seni cok canim...sakin umidini yitirme..bizde anne olacaz Rabbimin izniyle...
Tatlım naber gördün mü ufaklığı? Görünce selam söyle öpüyor teyzeleri.. Aşkolsun yaa bana neden dua etmiyosuuun(
nurcan canimmm tam mesajini okumaya basladim ve ezan okunmaya basladi...hepimiz icin cok cok dua ettim..nurcanim senin icin; aysem icin; firdos icin ve burdaki tum arkadaslar icin ve kendim icinde...icim cok ferahladi ve umudum inanilmaz artti..dua ederken nedenini bilmiyorum ama hepimizin evlat sahibi olacagi umudu oyle belirdiki icimde...hepinizi seviyorum kizlar iyki varsiniz..dert ortagi oldunuz bana..
nurcanim..gordunmu bebisi..insallah iyi haberlerle glirsin bize..nasilmis melegin...teyzeleri merak ediyo onu..insallah saglikli hayirli bir sekilde gelecek sana..Rabbim utandirmasin insallah...
bu arada lotusdan haberi olan varmi kizlar..acaba test yaptirdimi..merak ettim...
yok herkeze dua ediyorumda burda sürekli tanıyıp isimlerini ezbere bildiğim 3 kişi var özelliklle isimlerine dua etmemi istemişdi bir arkadaşım ondan ama artık senin adınıda unutmam hafızam iyidir :))))))) bebişimiz çok şükür iyiymiş yalnız biraz fazla hareketli zor baktı doktor ultrasona :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?