geeldim geldim tekefon çaldı da kapatamadım..yarın en yakın arkadaşım doğum yapacak istanbulda onunla konuştum şans diledim
anaaaaaaaa bebişmi geliyorrrrrrrrr
evet yarın kuzusu geliyor sezaryenle sabahın köründe :)))) doktor en geç 7de gel demiş..
ne güzellllllllllll allahım yaaaaaaaaaaa
darısı hepimize olsunnnnnnnnnnnnnnn
geldim geldim tekefon çaldı da kapatamadım..yarın en yakın arkadaşım doğum yapacak istanbulda onunla konuştum şans diledim
amin canım amiiiin.. bu sene bizim kuzular da gelsin artıkk
ya rabbiii ya rabbiii ya rabbiii sen duy sesimizi.. bizi bu yoklukla sınama güzel allahım
kizlarrrr...nasilsiniz...???
aysecim nasil Rabbim dualarini kabul etsin..insalllah Rabbim mubarek zatlarin yuzu suyu hurmetine kucaklarimizi bos birakmaz..
ayse kapadokya girmemissin canim bayadir nerelerdesin?
yeni tedaviye baslayan tum arkadaslarin kucaklari bebisle dolsun insallah...
nurcanim prenses nasilll? dr.a gidecem demissin..gittinmi? gordunmu prensesi?
insallah pembe canim dualarimizin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz dolsun...
ceylin bana ne histereskopi ne rahim filmi hicbirsey yapilmadi..ultrasona sokan tum dr.ar tamam size bir sorun yok deyip yolladilar hep..histereskopi yapmadan nasil anladilar onuda bilmiyorum..ama simdiki dr.da dedi histereskopi sart diye..
hilbay pembeden sonra sana baslayacaz sanirim..insallah dualarimiz kabul olur..
nazemir canim benim sen nasilsin? ne zaman yeni tedavi?
ya yeter yazini okudum bi kac gun once cok aglamissin..canim aglamak istediginde agla..icinde kaldimi daha kotu oluyor.hatta hickira hickira aglam..ama hicbirzaman inanci elden birakma..insallah bizimde kucaklarimiz dolacak..
lotus tedavin hayirli olsun...
halev insallah dondurulmuslarla geleck bebisin canim sana...merkezin bellimi..mayami yoksa eski hastanedemi?
yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz...hepinize sevgiler...
bende rabbim kabul ederse btirdim tefriciyeyiokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500----------okundu
umudumsun------500-----------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500------------okundu
ayşe------------444
bu arada ceylin aydos hocaya mail attim..henuz cevap vermedi..bakalim ne diyecek bize?
allah kabul etsin canımmerhaba kızlar nasılsınız ben çok karışığım bugün
bende rabbim kabul ederse btirdim tefriciyeyi
allah pembe arkadaşın gönlündeki tüm dilekleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah
merhaba umudum
birkaç güne gelir cevap hergün mail cevaplamıyormuş haftada 2 gün filan bakıyormuş maillerine
ahbebeğim bende yapmaı bilmiyorum bir arkadaşım yaptı sağolsun sizler gebe kalında dahada güzelini yaptırırız ben inanın çok isiyorum hepinizin bu duyguyu yaşamasını benim 2. gebeliğim olduğu halde böle heycanlıyım sizlere rabbim aşatsın sizleri düşünemiyorum Allahım her isteyen kadına tattırsın bu duyguyu dudaklarına varanakadar gördüm kızımı bugün inan ağladımm muayene olurken Allahım sizlerede böle güzel şelere ağlamayı nasip etsinnurcancım prensesimizin yeni ticker'i çok tatlı olmuş
rabbim bizlerede nasip etsin böyle ticker'lar yapmak
amin canım gönülden hemdeallah kabul etsin canım
ahbebeğim bende yapmaı bilmiyorum bir arkadaşım yaptı sağolsun sizler gebe kalında dahada güzelini yaptırırız ben inanın çok isiyorum hepinizin bu duyguyu yaşamasını benim 2. gebeliğim olduğu halde böle heycanlıyım sizlere rabbim aşatsın sizleri düşünemiyorum Allahım her isteyen kadına tattırsın bu duyguyu dudaklarına varanakadar gördüm kızımı bugün inan ağladımm muayene olurken Allahım sizlerede böle güzel şelere ağlamayı nasip etsin
ayşecim girmemişin hiç tatlım şükür biz geldik iyiyiz misafirlerim gelcekti biliyon ablamlar felan onlarla lak lak yapıyorum
yeter kııııı sen naptın sen nasılsın tatlım
amin canım cümlemize nasip etsin :)amin canım gönülden hemde
gerçekten çok istiyorum ama rabbimden gelene de razıyım
rabbim bana ne layık görürse boynum kıldan ince
ayy dudişleri bilem gördün demek yerim ben o tatlişin dudişlerini
yüce mevlam sağlıkla kucağına almayoda nasip etsin
hep birlikte sağlıklı uzun ömürler versin canım
canım çarşamba ankaraya gidicem ya elimdeki şleri bitirmeye çalışıyorum o yüzden giremedim.
hadi gözün aydın görmüşsün küçük cadıyı.. Allahım kazasız belasız kucağına lamyı nasip etsin, gelinlik günlerini göstersin sana..
amin canım cümlemize nasip etsin :)
ay yoksun yani çarşambadan sonra fzla kalma oralardda kız gel evine :)) canım benim aldım iyi haberleri şükür doktorda çok ilgilendi saat 8:30 dan 10:00 a kadar sadece benim bebişi inceledi teyzesi şükür iyiyiz hepinizi öpüyoruz yorma kendini tatlım iş bitmez hiçççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?