oh oh incelesin tabi düzgün yapsınlar işlerini çok şükür..
gitcem de orda da akşamları girerim sizi bi yoklarım.. şöyle 2 güncük dinleneyim bari bu gideceğim eğitim geyik bişey, takım çalışması eğitimi :)) kafam dağılır belki..
ayşecim girmemişin hiç tatlım şükür biz geldik iyiyiz misafirlerim gelcekti biliyon ablamlar felan onlarla lak lak yapıyorum
yeter kııııı sen naptın sen nasılsın tatlım
yeter bu arada esin icin cok cok gecmis olsun..ya esinde daha onceden boyle bir problem varmiydi?
aysecim valla is icinde olsa il disina cikmak ; sorunlardan uzaklasmak insana cok iyi geliyor...valla kafani dagitirisnya cok iyi olur..
ceylin canim evet 3 gun oldu kaan hocaya yazali gelmedi henuz cevap bugunde attim tekrar bakalim..
sağol canım
bebğim yok yaaaaaaaaaaa bir bir tüp bebk merkezin egitik
oradan eşimden tahlil istediler hormon tahlili (daha önce yaptımış olmamıza rağmen )
bunlarda sorun çıkıt ardından mr çekildi ve beyinin arka kısmında kist olduğu ortaya çıktı
ama bizim sadece uzman dr var benim görüştüğüm dr da buralarda uğraşma ünvrste git dedi
iyi bir hoca bl dedi
bende birisi adana başkante doç çukurova ünrts den bir prof tan randevu aldım raın gideceğiz bakalım ne diyecekler
allahtan hayırlısı canım ama bak göreceksin hiiiç önemli değil diyip gönderecekler..
canım inşallah hayırlı haberlerle gel yarın hiç bir sorun çıkmasınçok şükür bebğim sende güzel heberler almışsın gözün aydın kızzzzzzzz
ben yarın için dr randevu aldım iki ayrı yerden birisi prof birisi doç bakalım ne diyecekler
allah büyük
sağol canım amin inşallah alırım kızımıda bide ozaman ağlarım :)))))) ben transferimde görmedim ama her ultrason daha heycanlı oluyo rabbim cümlenize taddırsınnurcan canim cok sevindim inanki..yazmissinya bebisimi izlerken agladim diye..ay inan benimde gozlerim doldu...transfer anim geldi aklima..nasil aglayarak cikmistim...insallah hayirla saglikla gelecek evladin sana..darisida insallah bizim basimiza....
pembenin duasını bitirdim 444 tane Allah kabul etsin
canım inşallah hayırlı haberlerle gel yarın hiç bir sorun çıkmasın
sağol canım amin inşallah alırım kızımıda bide ozaman ağlarım :)))))) ben transferimde görmedim ama her ultrason daha heycanlı oluyo rabbim cümlenize taddırsın
Allah kabul etsin canım
iyi olur tabi de üstümde nasııııl bir üşengeçlik var anlatamam yanii şunu bile yatarak yazıyorum gözümde büyüyor gidip gelmek..
sen nasılsın eşin gitti mi
su an kim için okunuyor bende okumak isterim arkadaslar banada verin tefriciye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?