bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

girceksen sorun yok git tatil yap :)))))))) kafanıda dağıt dağılır belkş deme buraya sıfır sitresle gel sonrada bebişimiz için işlemlere başla hanım efendi öle kafaya bişiler takmak yok

ayşecim girmemişin hiç tatlım şükür biz geldik iyiyiz misafirlerim gelcekti biliyon ablamlar felan onlarla lak lak yapıyorum
yeter kııııı sen naptın sen nasılsın tatlım

çok şükür bebğim sende güzel heberler almışsın gözün aydın kızzzzzzzz
ben yarın için dr randevu aldım iki ayrı yerden birisi prof birisi doç bakalım ne diyecekler
allah büyük

nurcan canim cok sevindim inanki..yazmissinya bebisimi izlerken agladim diye..ay inan benimde gozlerim doldu...transfer anim geldi aklima..nasil aglayarak cikmistim...insallah hayirla saglikla gelecek evladin sana..darisida insallah bizim basimiza....

aysecim valla is icinde olsa il disina cikmak ; sorunlardan uzaklasmak insana cok iyi geliyor...valla kafani dagitirisnya cok iyi olur..

ceylin canim evet 3 gun oldu kaan hocaya yazali gelmedi henuz cevap bugunde attim tekrar bakalim..

yeter bu arada esin icin cok cok gecmis olsun..ya esinde daha onceden boyle bir problem varmiydi?

sağol canım
bebğim yok yaaaaaaaaaaa bir bir tüp bebk merkezin egitik
oradan eşimden tahlil istediler hormon tahlili (daha önce yaptımış olmamıza rağmen )
bunlarda sorun çıkıt ardından mr çekildi ve beyinin arka kısmında kist olduğu ortaya çıktı
ama bizim sadece uzman dr var benim görüştüğüm dr da buralarda uğraşma ünvrste git dedi
iyi bir hoca bl dedi
bende birisi adana başkante doç çukurova ünrts den bir prof tan randevu aldım raın gideceğiz bakalım ne diyecekler

aysecim valla is icinde olsa il disina cikmak ; sorunlardan uzaklasmak insana cok iyi geliyor...valla kafani dagitirisnya cok iyi olur..

ceylin canim evet 3 gun oldu kaan hocaya yazali gelmedi henuz cevap bugunde attim tekrar bakalim..

iyi olur tabi de üstümde nasııııl bir üşengeçlik var anlatamam yanii şunu bile yatarak yazıyorum gözümde büyüyor gidip gelmek..
sen nasılsın eşin gitti mi

allahtan hayırlısı canım ama bak göreceksin hiiiç önemli değil diyip gönderecekler..

allahtan hayırlısı canım ama bak göreceksin hiiiç önemli değil diyip gönderecekler..

inşşşşşşşşşşşş
kuzum ağzından bal damlıyorrrrrrrrrr
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok şükür bebğim sende güzel heberler almışsın gözün aydın kızzzzzzzz
ben yarın için dr randevu aldım iki ayrı yerden birisi prof birisi doç bakalım ne diyecekler
allah büyük
canım inşallah hayırlı haberlerle gel yarın hiç bir sorun çıkmasın
sağol canım amin inşallah alırım kızımıda bide ozaman ağlarım :)))))) ben transferimde görmedim ama her ultrason daha heycanlı oluyo rabbim cümlenize taddırsın
pembenin duasını bitirdim 444 tane Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canım

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin

pembe_86 okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500----------okundu
umudumsun------500-----------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500------------okundu
yeter-----------500------------okundu
ayşe------------444-----------okundu

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi olur tabi de üstümde nasııııl bir üşengeçlik var anlatamam yanii şunu bile yatarak yazıyorum gözümde büyüyor gidip gelmek..
sen nasılsın eşin gitti mi

canim cok sagol...evet gitti esim..iyiyim cok sukur..adetim yaklastiya bendede bi halsizlik bi duygusallik...adetime 10 gun kala baslar belirtiler.adetim zaten hep sancili...ugrasip gidiyoruz iste canim ya....

hic buyumesin gozunde inan varya su ucak yada oto yolculugu bile varya cok iyi geliyo insana..uzaklasiyosun herseyden bir sure...benim abimde bankaci oldugu icin oda cok gider egitimlere..hatta ayda bir kac kere bile gider...

insallah dualarimiz kabul olur...insallah Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmaz...

su an kim için okunuyor bende okumak isterim arkadaslar banada verin tefriciye.

canim hosgeldin ...su an pembe icin okunuyor..daha sonrada hilbay icin okunacak..pembeninki bitti sayilir dagitimlar yapildi zaten..dagitim islerini nurcan yapiyor...insallah hilbayinkine katilirsin...

sizde sorun neydi canim? ve kac yildir bebis icin ugrasiyosun?

yanliz birsey soylemek istiyorum..dualara yeni katilmak isteyen arkadaslar basta mutlaka bizde katilalaim diyorlar sonra arkadaslara ozel msj atip biz okumayacagiz v.s diyorlar yada ortadan kayboluyorlar..lutfen sonuna kadar okumak istiyorsaniz katilin arkadaslar..

umudumsun ben kesinlikle okurum merak etmeyin.

benimde sorunumu 2.5 yıllık evliliyim bebegimiz olmuyor sorunumuzda yok. dr hiçbi,r sorun bulamadım ne bende nede esimde. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak eminim. dualar bizim caremiz sanırım

o zaman ben diğer arkadas için okumaya baslayayımmı? 500 tane hilbay için.

Son düzenleme:
canim once arkadasimiz ozelden mesaj atiyor adini sana..adina niyet edip okumaya basliyoruz...nurcan girer mutlaka topige o der sana canim...rumuza gore degil ada gore okuyoruz.. simdi dua dagitim islerini v.s herseyi nurcan ayarladigi icin...yazini gorup senide listeye ekler..sonra herkese okunacagi sayiyi yaziyoruz ve herkes onayliyo sayiyi ondan sonra okumaya basliyoruz...topigi takip edersen haberdar olursun canim..

canim sanirim hic tup denemediniz..diliyorumkide hic ama hic denemeye gerek kalmaz...kendiliginden gebe kalabilirsin umarim...

hayırlısı hepimizin hakkında cnm yaa. yok daha tedavimiz yeni basladı sayılır klomen ve ovitrelle. ama yumurtam catlamamıs bu ay ve kist olusmus dr ilacı kesdi 2 ay daha bekleyelim hamile kalmazsan rahim filmi cekicem dedi. beklemedeyim su an. Allahh gönlüne göre versin herkesin

tamam cnm nurcandan özel msj bekliycem o zaman. cok sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…