hayırlısı hepimizin hakkında cnm yaa. yok daha tedavimiz yeni basladı sayılır klomen ve ovitrelle. ama yumurtam catlamamıs bu ay ve kist olusmus dr ilacı kesdi 2 ay daha bekleyelim hamile kalmazsan rahim filmi cekicem dedi. beklemedeyim su an. Allahh gönlüne göre versin herkesin
tamam cnm nurcandan özel msj bekliycem o zaman. cok sagolll
canim once arkadasimiz ozelden mesaj atiyor adini sana..adina niyet edip okumaya basliyoruz...nurcan girer mutlaka topige o der sana canim...rumuza gore degil ada gore okuyoruz.. simdi dua dagitim islerini v.s herseyi nurcan ayarladigi icin...yazini gorup senide listeye ekler..sonra herkese okunacagi sayiyi yaziyoruz ve herkes onayliyo sayiyi ondan sonra okumaya basliyoruz...topigi takip edersen haberdar olursun canim..
canim sanirim hic tup denemediniz..diliyorumkide hic ama hic denemeye gerek kalmaz...kendiliginden gebe kalabilirsin umarim...
hayırlısı hepimizin hakkında cnm yaa. yok daha tedavimiz yeni basladı sayılır klomen ve ovitrelle. ama yumurtam catlamamıs bu ay ve kist olusmus dr ilacı kesdi 2 ay daha bekleyelim hamile kalmazsan rahim filmi cekicem dedi. beklemedeyim su an. Allahh gönlüne göre versin herkesin
tamam cnm nurcandan özel msj bekliycem o zaman. cok sagolll
canım pembe arkadaşımızın dua dağılımı yapıldı hatta bbitmek üzere bir iki güne hilbay arkadaşımızın dağılımı olur eğer topiği takip edersen eklerim senide sanada okuruz sıran gelince zaten haftada bir okuyoruz hilbay ve ben kaldım birtek okunacak sonra sana okuruz
tamam cnm cok sagol Allah razı olsun. her gün takip ederim ben bu baslıgı cnm
insallah dualarimiz vesile olur ve kucaklarimiz bos kalmaz...
tedavin hayırlı olsun lotuscum
drunu benimsemen çok güzel bu süreçte güven veren bir dr pozitiflik olur senin içinde
rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürecek
ama bebek düşünmeden tüpbebek tedavisi nasıl olurmuş tedavinin adında bile bebek geçiyor
rabbim şimdiden kabul etsin dualarını ayşecim
bizleride dualarına katacağın için allah razı olsun bende çok seneler önce gitmiştim yuşa hazretlerine çok güzel bir yerde ve huzur dolu bir havası var benim 2. bebeği isteyen bir arkadaşım ilk birkaç ay denemelerinde olamyınca yuşa hazretlerine gidip hakkında hayırlısını dilemiş oysaki dua ettiği zamanda bebişi göbüşüne olta atmış bile ama haberi yokmuş henüz şimdi doğdu tosun gibi erkek bebiş oldu
rabbim seninde hakkında hayırlısını versin derin
hayırlı olan ise inşallah göbişde bir bebiştir
6. günün değerimi 2,5 kanamaya takılma dinlen gününü bekle canım
rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
canım okurum tabi derin diye de dua edeceğim söz..
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500-----------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500------------okundu
ayşe------------444
hoşgeldin derinim inşallah kanaman duracak bebişin büyüyecek içinde Allahımın izni ile ben hep burdayım arkadaşlarla kardeş gibi olduk bırakamıyoruz birbirimizi Allahım kabul ederse dua okuyoruz tabiki memnuniyetle senide ekleriz sağ sağlim yavrunu alman için kucağına sanada okuruz bu hafta hilbay arkadaşıımıza okucaz inşallah katılacaksan sanada dağıtım yaparımAllah razı olsun canımm benimmmmdünkü testimde 7.8 kanamam çoktu pazar pzt ama azaldı şu an çok çok azz Hakkımda hayırırllısııı cümlemizin hakkında hayırlısııııı
Allah razı olsun canım benimmmmmm
Nurcaaaaaaaaaaaaaaaaansen burdasınn heppp iştede buldumm ben de buralardayım artıkkkkk yetercimdee burdaaamışşşşş dualarra katılmak isterimmm söle görevimi yeterr nurcanımmmm prensesimiii öpüyorummmmm tabiii cici annesinideeee
gülüm daha beter olmasın aameliyatla geçip gidecek birşeyse şükür et Allahım dermansız dert fermesin kuzum bak abimiz sağ sağlim olacak ileşecek daha bebeğini kucağına alacak sen hiç üzülmekızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi
derin hosgeldin canim..sizde sorun neydi?
yeter en azindan caresi var bak..ameliyatla duzeliyo...insallah hersey yolunda gidecek Allahin izniyle...
bende misafirler falan derken ugrasiyorum iste...ama bugun biraz moralim bozuldu..zaten en zqman iyi olduki:)))) insanlar cok zalim ya gercekten anlamiyorum onlari...cocugu olmayan birinin canini yakmayi ne cok seviyorlar...caresizim elimi aciyorum Rabbime..sadece bir evlat Rabbim tum evlat isteyenlerede banada nasip etsin insallah....
kızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi
derin hosgeldin canim..sizde sorun neydi?
yeter en azindan caresi var bak..ameliyatla duzeliyo...insallah hersey yolunda gidecek Allahin izniyle...
bende misafirler falan derken ugrasiyorum iste...ama bugun biraz moralim bozuldu..zaten en zqman iyi olduki:)))) insanlar cok zalim ya gercekten anlamiyorum onlari...cocugu olmayan birinin canini yakmayi ne cok seviyorlar...caresizim elimi aciyorum Rabbime..sadece bir evlat Rabbim tum evlat isteyenlerede banada nasip etsin insallah....
gülüm kim ne dedi gene sana noluyo senin etrafındaki insanlara böle ne anlayışsızlık bu
rabbim en kısa zamanda sevincili haberleri almayı nasip etsin cnm sana. sabrett asi olma. dua ett. Allah büyük. bebişini alcaksın kucagınaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?