bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sende cok sagol canim...canim bu arada ben yanlis anlattim sanirim..nurcan ozel mesaj atmiyo..hilbay adini atacak sana ozelden..dagitimi nurcan burdan yapacak..bir iki gun icinde dagitim olur..liste yapacak ve herkes onayliyo..sende bakarsin topige ve onaylarasin listeyi sanada dagitim yapilir..ve sonra hilbay adini yazacak sana ozelden...nurcan az sonra girer zaten olmadi yarin mutlaka girer ..burdan yazar sana..

canim insallah hepimizin gonlune verir kurban oldugum Rabbim..hepimizin dulari kabul olsun insallah...

pembeninki azkaldı arkadaşlar katılacak olanları hilbayınkine ketarım bir iki güne listeyi yazarım sayınızı görürsünüz yalnız okumayacaklar hiç girmesin

canım pembe arkadaşımızın dua dağılımı yapıldı hatta bbitmek üzere bir iki güne hilbay arkadaşımızın dağılımı olur eğer topiği takip edersen eklerim senide sanada okuruz sıran gelince zaten haftada bir okuyoruz hilbay ve ben kaldım birtek okunacak sonra sana okuruz

tamam cnm cok sagol Allah razı olsun. her gün takip ederim ben bu baslıgı cnm

Allah razı olsun canımm benimmmmdünkü testimde 7.8 kanamam çoktu pazar pzt ama azaldı şu an çok çok azzHakkımda hayırırllısııı cümlemizin hakkında hayırlısııııı
canım okurum tabi derin diye de dua edeceğim söz..

Allah razı olsun canım benimmmmmm

Nurcaaaaaaaaaaaaaaaaansen burdasınn heppp iştede buldumm bende buralardayım artıkkkkkyetercimdee burdaaamışşşşşdualarra katılmak isterimmm söle görevimi yeterr nurcanımmmmprensesimiii öpüyorummmmmtabiii cici annesinideeee

kızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi

hoşgeldin derinim inşallah kanaman duracak bebişin büyüyecek içinde Allahımın izni ile ben hep burdayım arkadaşlarla kardeş gibi olduk bırakamıyoruz birbirimizi Allahım kabul ederse dua okuyoruz tabiki memnuniyetle senide ekleriz sağ sağlim yavrunu alman için kucağına sanada okuruz bu hafta hilbay arkadaşıımıza okucaz inşallah katılacaksan sanada dağıtım yaparım
kızlar be geldim
gülüm daha beter olmasın aameliyatla geçip gidecek birşeyse şükür et Allahım dermansız dert fermesin kuzum bak abimiz sağ sağlim olacak ileşecek daha bebeğini kucağına alacak sen hiç üzülme

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin

pembe_86 okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500----------okundu
umudumsun------500-----------okundu
pembe_86-------500-----------okundu
hilbay-----------500
ceylin-----------500------------okundu
yeter-----------500------------okundu
ayşe------------444-----------okundu
bitek hilbay bitirmedi oda bitirince pembenin duası bitiyor halbayın listesi oluşturulacak

derin hosgeldin canim..sizde sorun neydi?

yeter en azindan caresi var bak..ameliyatla duzeliyo...insallah hersey yolunda gidecek Allahin izniyle...

bende misafirler falan derken ugrasiyorum iste...ama bugun biraz moralim bozuldu..zaten en zqman iyi olduki:)))) insanlar cok zalim ya gercekten anlamiyorum onlari...cocugu olmayan birinin canini yakmayi ne cok seviyorlar...caresizim elimi aciyorum Rabbime..sadece bir evlat Rabbim tum evlat isteyenlerede banada nasip etsin insallah....

gülüm kim ne dedi gene sana noluyo senin etrafındaki insanlara böle ne anlayışsızlık bu

kızlar be geldim

Allah büyük be güzelim vardır bunda da bir hayır.. İnşallah kazasız belasız görsün eşin tedavisini o iyi olsun da gerisi önemli değil.. Sen de salma kendini şimdi destek olman lazım eşine..

rabbim en kısa zamanda sevincili haberleri almayı nasip etsin cnm sana. sabrett asi olma. dua ett. Allah büyük. bebişini alcaksın kucagınaa.

gülüm kim ne dedi gene sana noluyo senin etrafındaki insanlara böle ne anlayışsızlık bu

buda benim sansim iste nurcan...biz 5 kuzaen hemen hemen ayni zamanlarda evlendikya hepsi ya hamile ya bebisi var...biri benden buyuk benden daha sonra evlendi..o zaman zaten bi kiyamet koparmisti..ben sendne buyugum nasil benden once evlenirsin diye..simdide hamile..gozume gozume sokuyo...ya ben hamiel olsam ve etrafimda hamile olmayan biri olsa; degil boyle birsey yapmak onun icinde dua ederdim...cunku bebek olayi cok farkli ya...bole birinin canini acitacak bir olay degilki..senin canindan bir parcan; icinden bir parcan..dualara sariliyorum gece gunduz..Allahim insallah banada ve tum isteyen herkese nasip etsin....

rabbim en kısa zamanda sevincili haberleri almayı nasip etsin cnm sana. sabrett asi olma. dua ett. Allah büyük. bebişini alcaksın kucagınaa.

amin canimmm...amin....her zaman du a ediyorum gece gunduz ..insallah Rabbim evlat isteyen herkesede banada hayirli ve saglikli evlatlar nasipe der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…