kızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi
hoşgeldin derinim inşallah kanaman duracak bebişin büyüyecek içinde Allahımın izni ile ben hep burdayım arkadaşlarla kardeş gibi olduk bırakamıyoruz birbirimizi Allahım kabul ederse dua okuyoruz tabiki memnuniyetle senide ekleriz sağ sağlim yavrunu alman için kucağına sanada okuruz bu hafta hilbay arkadaşıımıza okucaz inşallah katılacaksan sanada dağıtım yaparım
gülüm daha beter olmasın aameliyatla geçip gidecek birşeyse şükür et Allahım dermansız dert fermesin kuzum bak abimiz sağ sağlim olacak ileşecek daha bebeğini kucağına alacak sen hiç üzülme
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin
pembe_86 okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500----------okundu
umudumsun------500-----------okundu
pembe_86-------500-----------okundu
hilbay-----------500
ceylin-----------500------------okundu
yeter-----------500------------okundu
ayşe------------444-----------okundu
bitek hilbay bitirmedi oda bitirince pembenin duası bitiyor halbayın listesi oluşturulacak
derin hosgeldin canim..sizde sorun neydi?
yeter en azindan caresi var bak..ameliyatla duzeliyo...insallah hersey yolunda gidecek Allahin izniyle...
bende misafirler falan derken ugrasiyorum iste...ama bugun biraz moralim bozuldu..zaten en zqman iyi olduki:)))) insanlar cok zalim ya gercekten anlamiyorum onlari...cocugu olmayan birinin canini yakmayi ne cok seviyorlar...caresizim elimi aciyorum Rabbime..sadece bir evlat Rabbim tum evlat isteyenlerede banada nasip etsin insallah....
allah razı olsun canım bunca yoğunluğun içinde benide unutmuyorsunceyliiiiiiiiiiiin kız özel ms atamıyom sana neden boşaltmıyon
300 fatiha okudum sana
yeterim üzülme rabbim dermansız dert vermesinkızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi
umudum boşver kuzenleri takma onlar bu yaşadığımız durumun anlamını bilemezlerderin hosgeldin canim..sizde sorun neydi?
yeter en azindan caresi var bak..ameliyatla duzeliyo...insallah hersey yolunda gidecek Allahin izniyle...
bende misafirler falan derken ugrasiyorum iste...ama bugun biraz moralim bozuldu..zaten en zqman iyi olduki:)))) insanlar cok zalim ya gercekten anlamiyorum onlari...cocugu olmayan birinin canini yakmayi ne cok seviyorlar...caresizim elimi aciyorum Rabbime..sadece bir evlat Rabbim tum evlat isteyenlerede banada nasip etsin insallah....
çok kısa zamanda çok yollardan geçmişsin rabbim inşallah bu emeklerini karşılıksız bırakmaz derincim inşallah bebişin seninledir ve 9 ay seninle kalırYeterim Rabbim şia versin yawrummm yaa:26ualarımız sizinlee Rabbim dermansız dert versin inşallah kolaylıkla hallolur canım benimmm
Hoşbuldummm nurcanımmmmmmcanımmm benim kanamam durdu.bugün kan vermeye gittimm geldim azda olsa yürüdüğüm halde kanamam olmadı.kahve çok az akıntım var dün gecede sabaha kadar miniicik kahve akıntım oldu.:26:kanı verdim geldimm Rabbim hakkımda hayırlısını versinnn cümlemizinde tabiiii
hoşbuldumm canımmmhayatım bizim derdimiz sprem sayımız 1 milyon:26:bu ağustosda öğrendik durumu eylül reglimde başladık ilk denemeye negatif aldık.ertesi ay şansı az olsada boş geçmeyelim dedi merkez ücretsiz aşılama yaptılar negatif.aralıkta 2. tüpe bbaşlarken koca bi kist oluştuğu görüldü.o asipere edildi ocakta başladık 27 sinde transferim oldu.6 gün kanama gibi bişi başladı 7. gün test yapıldı 2.5 değerim.pzt günü test yapıldı 7.8 bugün kan verdim sonuç bekliorum canım işte benim hikayemm böyleee
allah razı olsun canım bunca yoğunluğun içinde benide unutmuyorsun
yeterim üzülme rabbim dermansız dert vermesin
belkide bu ameliyat bir vesile olur özlemini çektiğinizle
ülkemizde beyinle alakalı ameliytalarda başarılı drlarımız var
rabbimin izniyle bu sorunuda aşacaksınız canım tekrar geçmiş olsun size....
umudum boşver kuzenleri takma onlar bu yaşadığımız durumun anlamını bilemezler
rabbimde kimseye yaşatmasın zaten ya takma hee de geç yada öyle bir cevap verki bir daha konuyu bile açamasınlar
çok kısa zamanda çok yollardan geçmişsin rabbim inşallah bu emeklerini karşılıksız bırakmaz derincim inşallah bebişin seninledir ve 9 ay seninle kalır
Kızlar ben geldim. Her zamanki gibi yine en sona kalmışım duada. Anladım ki ben yavaş okuyorum.ama yarın inşallah bitirdim diye mesaj atacağım. Allah pembe arkadaşımızın bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah. Bizde dualarımızla vesile olmuşuzdur inşallah.
Yetercim çok geçmiş olsun. Eşine allah şifalar versin. Derdi veren allah dermanını da verir. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin eşine de sanada canım...
Nurcan, umudumsun, ayşe, ceylin-naz, pembe, halev hepinizi çok seviyorum...ben c.tesi testlerimi yaptırdım.1 ay içinde neticeleri çıkacak...şimdilik bu kadar. Başka hiç bir gelişmeme yok. Hadi ama artık biri mutluı haber versin.
kızlar değerim 12.5...kafam çok karışık....
bebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz
10.000 miii ne kadar yuksek meblag ya...hayirlisi olacak insallah..esin sorunsuz bir sekilde ciksinda ameliyattan para illaki yerine konur canim...duayi elden birakma...esin ameliyata girerkende cikarkende bol bol dua oku...
canim dr. ne dedi degerine..bazen topiklerde okuyorum..bazi arkadaslarinki dusukken bir miktar sonra firliyo deger..
canım bu amiyatı yapan dr sayısı azmış
sanırım bunun etksi var birde dr porf olunca
1000 üzerinde ameliyat yaptım bunun gibi dedi buda içiömi rahatlattı
canım sizde dua edin ne olur
çok çok itiyacım var
canım benim doktorum der ki 13. güne göre düşük bi değer ama yükseledebilir.yada sıfırlanır sonada erebilir.yada yanlış yere tutunmuş yani dış gebelik olabilir.cuma test yapıcaklar.olmadı hafta içi yine test ve ultrasonla bakacaklar:26:böle canım hiç bilmiorum:26:bu arada çoook geçmiş olsun hayatım bol su iç meyve sebze dinlendeee mis gibi geçer işallahhhhh
ah canım benim kuzum yaaa Rabbim yardımcı olsunnn dualarımız hep seninle biliyounnn
çok çok itiyacım var
çok çok itiyacım var
çooook geçmiş olsun canım
yeterim canım Allah maddi manevi yardımcınız olsun.. Belli ne zaman olacağı? Dualarımız seninle canım. Sen sağlam dur eşine destek ol kuzum
Kızlar ben geldim. Her zamanki gibi yine en sona kalmışım duada. Anladım ki ben yavaş okuyorum.ama yarın inşallah bitirdim diye mesaj atacağım. Allah pembe arkadaşımızın bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah. Bizde dualarımızla vesile olmuşuzdur inşallah.
Yetercim çok geçmiş olsun. Eşine allah şifalar versin. Derdi veren allah dermanını da verir. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin eşine de sanada canım...
Nurcan, umudumsun, ayşe, ceylin-naz, pembe, halev hepinizi çok seviyorum...ben c.tesi testlerimi yaptırdım.1 ay içinde neticeleri çıkacak...şimdilik bu kadar. Başka hiç bir gelişmeme yok. Hadi ama artık biri mutluı haber versin.
sağolun kızlarrrrrr
ayşe canım dün dr çrşb yatıralım dedi tetkikler falan ancak 3 4 günde çıkar sonrasında ameliyat yaparım dedi ama istediği para hazırda olmadığı için biz parayı toparlayalım dedik
hafta içi tekrar konuşacağız dr la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?