bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi

Yeterim Rabbim şia versin yawrummm yaa:26ualarımız sizinlee Rabbim dermansız dert versin inşallah kolaylıkla hallolur canım benimmm

Hoşbuldummm nurcanımmmmmmcanımmm benim kanamam durdu.bugün kan vermeye gittimm geldim azda olsa yürüdüğüm halde kanamam olmadı.kahve çok az akıntım var dün gecede sabaha kadar miniicik kahve akıntım oldu.:26:kanı verdim geldimm Rabbim hakkımda hayırlısını versinnn cümlemizinde tabiiii

hoşbuldumm canımmmhayatım bizim derdimiz sprem sayımız 1 milyon:26:bu ağustosda öğrendik durumu eylül reglimde başladık ilk denemeye negatif aldık.ertesi ay şansı az olsada boş geçmeyelim dedi merkez ücretsiz aşılama yaptılar negatif.aralıkta 2. tüpe bbaşlarken koca bi kist oluştuğu görüldü.o asipere edildi ocakta başladık 27 sinde transferim oldu.6 gün kanama gibi bişi başladı 7. gün test yapıldı 2.5 değerim.pzt günü test yapıldı 7.8 bugün kan verdim sonuç bekliorum canım işte benim hikayemm böyleee

hoşbuldumm canımmmhayatım bizim derdimiz sprem sayımız 1 milyon:26:bu ağustosda öğrendik durumu eylül reglimde başladık ilk denemeye negatif aldık.ertesi ay şansı az olsada boş geçmeyelim dedi merkez ücretsiz aşılama yaptılar negatif.aralıkta 2. tüpe bbaşlarken koca bi kist oluştuğu görüldü.o asipere edildi ocakta başladık 27 sinde transferim oldu.6 gün kanama gibi bişi başladı 7. gün test yapıldı 2.5 değerim.pzt günü test yapıldı 7.8 bugün kan verdim sonuç bekliorum canım işte benim hikayemm böyleee[/QUOTE]

canim bizdede sorun ayni..ama bize asilama yapmadilar..insallah degerin yukselir ve hayirli haberler verirsin bize canim...

ceyliiiiiiiiiiiin kız özel ms atamıyom sana neden boşaltmıyon

300 fatiha okudum sana
allah razı olsun canım bunca yoğunluğun içinde benide unutmuyorsun
kızlar be geldim
eşimle dr gidecektik gittim
ve her dr da ameliyat olması gerektğini söyledi
yeterim üzülme rabbim dermansız dert vermesin
belkide bu ameliyat bir vesile olur özlemini çektiğinizle
ülkemizde beyinle alakalı ameliytalarda başarılı drlarımız var
rabbimin izniyle bu sorunuda aşacaksınız canım tekrar geçmiş olsun size....

umudum boşver kuzenleri takma onlar bu yaşadığımız durumun anlamını bilemezler
rabbimde kimseye yaşatmasın zaten ya takma hee de geç yada öyle bir cevap verki bir daha konuyu bile açamasınlar

çok kısa zamanda çok yollardan geçmişsin rabbim inşallah bu emeklerini karşılıksız bırakmaz derincim inşallah bebişin seninledir ve 9 ay seninle kalır

ceylinncimmmm çok teşekkür ederimmm canımmm:)öyle olduu az zamanda bişiler bişilerrrr süreklihayırlı sağlıklı olacaksa nasip etsin Rabbimmm:)Allah hepinizden razı olsunnn

Kızlar ben geldim. Her zamanki gibi yine en sona kalmışım duada. Anladım ki ben yavaş okuyorum.ama yarın inşallah bitirdim diye mesaj atacağım. Allah pembe arkadaşımızın bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah. Bizde dualarımızla vesile olmuşuzdur inşallah.

Yetercim çok geçmiş olsun. Eşine allah şifalar versin. Derdi veren allah dermanını da verir. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin eşine de sanada canım...

Nurcan, umudumsun, ayşe, ceylin-naz, pembe, halev hepinizi çok seviyorum...ben c.tesi testlerimi yaptırdım.1 ay içinde neticeleri çıkacak...şimdilik bu kadar. Başka hiç bir gelişmeme yok. Hadi ama artık biri mutluı haber versin.

tatlim hosgeldin..insallah testlerin sonuclari cok cok iyi cikar ve hersey yolunda olur canim benim ya..ay gercekten biri mutlu haber versin artik ..surdan birinin mutlu haberini aldigim zaman cok ama cok seviniyorum...

bebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz

bebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz

10.000 miii ne kadar yuksek meblag ya...hayirlisi olacak insallah..esin sorunsuz bir sekilde ciksinda ameliyattan para illaki yerine konur canim...duayi elden birakma...esin ameliyata girerkende cikarkende bol bol dua oku...

kizlar resmen hastaliktan kiriliyorum..grip ne fena yapti beni ya...adet gunumde yakin bi yandanda sancilarim...ayakta duramiyorum...

10.000 miii ne kadar yuksek meblag ya...hayirlisi olacak insallah..esin sorunsuz bir sekilde ciksinda ameliyattan para illaki yerine konur canim...duayi elden birakma...esin ameliyata girerkende cikarkende bol bol dua oku...

canım bu amiyatı yapan dr sayısı azmış
sanırım bunun etksi var birde dr porf olunca
1000 üzerinde ameliyat yaptım bunun gibi dedi buda içiömi rahatlattı
canım sizde dua edin ne olur
çok çok itiyacım var

canim dr. ne dedi degerine..bazen topiklerde okuyorum..bazi arkadaslarinki dusukken bir miktar sonra firliyo deger..

canım benim doktorum der ki 13. güne göre düşük bi değer ama yükseledebilir.yada sıfırlanır sonada erebilir.yada yanlış yere tutunmuş yani dış gebelik olabilir.cuma test yapıcaklar.olmadı hafta içi yine test ve ultrasonla bakacaklar:26:böle canım hiç bilmiorum:26:bu arada çoook geçmiş olsun hayatım bol su iç meyve sebze dinlendeee mis gibi geçer işallahhhhh

ah canım benim kuzum yaaa Rabbim yardımcı olsunnn dualarımız hep seninle biliyounnn

sağol canım sağol

çooook geçmiş olsun canım

yeterim canım Allah maddi manevi yardımcınız olsun.. Belli ne zaman olacağı? Dualarımız seninle canım. Sen sağlam dur eşine destek ol kuzum

çooook geçmiş olsun canım

yeterim canım Allah maddi manevi yardımcınız olsun.. Belli ne zaman olacağı? Dualarımız seninle canım. Sen sağlam dur eşine destek ol kuzum

sağolun kızlarrrrrr
ayşe canım dün dr çrşb yatıralım dedi tetkikler falan ancak 3 4 günde çıkar sonrasında ameliyat yaparım dedi ama istediği para hazırda olmadığı için biz parayı toparlayalım dedik
hafta içi tekrar konuşacağız dr la

Son düzenleme:

canım ben de seni çok seviyorum. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın testlerinden. valla artık bi güzel haber istiyoruz. pembenin tedavisi başlamıştı hadi ilk müjde ondan gelsin artıııııkkkk..

ah bee var ya olsa param hiç düşünmem veririm vallahi.. kiminin parası kiminin duası canım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…