ah bee var ya olsa param hiç düşünmem veririm vallahi.. kiminin parası kiminin duası canım((
yeter canim tabikide dualarim seninle..Rabbim insallah en hayirlisini versin sana...insallah esin sagsalim ciksin ameliyattan ve bebisinde gelsin sana bir an once...
derin canim cok sagol tatlim..insallah yukselir degerin...haberdar et bizi mutlaka..insallah bebisin tutunmustur sana ve hic birakmaz seni...
sağolun yaaaaaaa sizlerle konuşmak iyi geldi birde dualrınız içimi serinletti allah razı olsun
kizlar ne gecmez grip bu yaaa..yerden yere savuruyor beni...
amin canim....insallah guzel haberlerini ver bize..bellimi tam ameliyat gunu?
ooo hanımlar naber yaaa. sizinle karşılaşan cennetlik..
umudumsun ceylin nasılsınız özledim vallaaa
hoşgeldin hilbaycımKızlar ben geldim. Her zamanki gibi yine en sona kalmışım duada. Anladım ki ben yavaş okuyorum.ama yarın inşallah bitirdim diye mesaj atacağım. Allah pembe arkadaşımızın bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah. Bizde dualarımızla vesile olmuşuzdur inşallah.
Yetercim çok geçmiş olsun. Eşine allah şifalar versin. Derdi veren allah dermanını da verir. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin eşine de sanada canım...
Nurcan, umudumsun, ayşe, ceylin-naz, pembe, halev hepinizi çok seviyorum...ben c.tesi testlerimi yaptırdım.1 ay içinde neticeleri çıkacak...şimdilik bu kadar. Başka hiç bir gelişmeme yok. Hadi ama artık biri mutluı haber versin.
yeterim kesin ameliyat demekkibebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz
canım değerin birazz düşük gibi ama belkide geç tutunma olmuşturkızlar değerim 12.5...kafam çok karışık....
uff çok fena yaa benimki 20 gün sürdü 2 kutu antibiyotik içtim bana mısın demedi... dinlen canım başka yolu yok
toparlayacağız canım başka yolu yokhoşgeldin hilbaycım
bizde seni seviyoruz kaderdaşız birbirimizin halinden çevremizdeki çok kişiye göre daha iyi anlıyoruz inşallah testleriniz güzel sorunsuz çıkar canım evet o testler uzun sürüyot sonuçlanması
evet bencede artık bu topiğin güzel bir habere ihtiyacı var
yeterim kesin ameliyat demekki
aslında biz şuanki halimize şükretmeliyiz seninki daha ağır sıkıntı içinde sıkıntı yaşıyorsunuz
10.000 bin iyi paraymış ama sağlığımız sözkonusu yeterki şifa bulsun
inşallah parayıda toparlarsınız canım eş,dost akrabadan yardımcı olan çıkar inşallah...
canım değerin birazz düşük gibi ama belkide geç tutunma olmuştur
inşallah değerin sağlıklı yükselir de topiğimizin 2.anne adayı olursun
canım ama öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun
yok canım önümüzdeki hat yatıracağız sonraki hafta içi bir gün dedi dr
dimiii...oy kirildim inanki yaa hastaliktan...
hadi hayirlisi bakalim canim....insallah en hayirli gunde olsun..hersey yolunda gitsin insallah...
aynen...bende arada bir giriyorum ama hic rastlasamiyoruz..hastayim gulum cok ya...grip yerden yere savuruyo beni...sen nasilsin canim..belli oldumu tedavin ne zaman? ya bide birsey soracam sana? sen neden surekli histereskopi yaptiriyosun? sadece bir kere yaptrimak yetmiyomu? simdi ben yaptirsam tekrar yaptirmak zorundamiyim her ay?
hoşgeldin hilbaycım
bizde seni seviyoruz kaderdaşız birbirimizin halinden çevremizdeki çok kişiye göre daha iyi anlıyoruz inşallah testleriniz güzel sorunsuz çıkar canım evet o testler uzun sürüyot sonuçlanması
evet bencede artık bu topiğin güzel bir habere ihtiyacı var
yeterim kesin ameliyat demekki
aslında biz şuanki halimize şükretmeliyiz seninki daha ağır sıkıntı içinde sıkıntı yaşıyorsunuz
10.000 bin iyi paraymış ama sağlığımız sözkonusu yeterki şifa bulsun
inşallah parayıda toparlarsınız canım eş,dost akrabadan yardımcı olan çıkar inşallah...
canım değerin birazz düşük gibi ama belkide geç tutunma olmuştur
inşallah değerin sağlıklı yükselir de topiğimizin 2.anne adayı olursun
canım ama öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun umudum grip fenadır yaakizlar ne gecmez grip bu yaaa..yerden yere savuruyor beni...
insallah canim.....dimii valla ya surdan biri guzel haberler verse inanin n ekadar cok cok mutlu oluyorum...hilbay canimmm nedense senin dogal yoldan yoldan gebe kalacagina inaniyorum ben..insallah ole olur..seni cok seviyoruz canim benim...
valla işte bugün ankaraya geldim ctesi dönünce doktoru arıycam önümüz hafta hist. yapacak ona göre belli olacak..
yok canım ya sürekli yapılan birşey değil normalde de benim önce myomum vardı onu aldı sonra denedik olmayınca bir daha bakalım dedi yine myom olmuş onu almak için yine yaptı. sonra iyileşmiş mi diye bakmak için yine yaptı bu sefer de iyileşiken yapışıklık olmuş onları düzelttim dedi şimdi yine bakacak düzelmişse başlıycaz.. offf anlatıken yoruldum da bunları nasıl yaptırdım bilmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?