çok geçmiş olsun umudum grip fenadır yaa
canım bol bol bitki çayları iç ekinezya,kuşburnu,zencefil filan karıştır iyi geliyormuş
bu arada sanırım eşin gitmiş allah kavuştursun canım
yaa umudum sana birşey daha söyleyecem hani hilbayın yaptırdığı genetik testleri varya bende ilk tedavi olumsuz olunca 2.drum istemişti bakalım bir diye sende istesene drundan bu testleri nasıl olsa devlet hastanesi ücrette ödemezsiniz özelde çok pahalıda bu testler...
iyilik ayşecan'ım
evet son günlerde pek karşılaşamıyoruz
sende ankaraya gidiyorsun sanırım yoksa oradamısın :26:
dün çok misafirim vardı pek buralara gelemedimde :44:
sağol canım dualrınızla inşşşşş
bebğim geçmiyor yaaaa grip benimkide 20 günden fazla sürdü
:)))) ay bide ben cok korkarim haaa..anesteziden; igneden herbiseyden...korktugum dedigim tum seyleri yasadim..ama bu korkumu kimseye belli etmem..ama anesteziden nedense hep daha bi fazla urkmusumdur..ay ne yapayim canim yeterki gelsin bebisim...inan herseye razi oldum artik..biri deseki su agaca cik in 500 kere bebegin olacak..artik onuda yapacam yani:)))
çok geçmiş olsun umudum grip fenadır yaa
canım bol bol bitki çayları iç ekinezya,kuşburnu,zencefil filan karıştır iyi geliyormuş
bu arada sanırım eşin gitmiş allah kavuştursun canım
yaa umudum sana birşey daha söyleyecem hani hilbayın yaptırdığı genetik testleri varya bende ilk tedavi olumsuz olunca 2.drum istemişti bakalım bir diye sende istesene drundan bu testleri nasıl olsa devlet hastanesi ücrette ödemezsiniz özelde çok pahalıda bu testler...
iyilik ayşecan'ım
evet son günlerde pek karşılaşamıyoruz
sende ankaraya gidiyorsun sanırım yoksa oradamısın :26:
dün çok misafirim vardı pek buralara gelemedimde :44:
ayy bütün kızlar burada ama ben çkımak zorundayım
canlar kociş gelmek üzeredir masayı hazırlayayım
sizlere iyi sohbetler gece gelirim ben yine
ilk güzel haberi pembe verecek allahın izniyle şimdi tedavisi sürüyor onun
:))) kisss alemsin vallla.....ay bide narkoz alinca millet hep diyoyay baska alemlere gittim geldim..ben bi kere aldim narkoz..oldugum yerden baskaya gidemedim valla..odun gibi girdim ciktim:))))e benim 11. narkoz alışım olacak bu :)) geçen sefer narkoz uzmanı bana bilgi veriyor benim doktor da anlatma ona o benim kadrolu hastam biliyor diye dalga geçiyor :)) valla ufak ufak müptela oldum galiba hoşuma gidiyo hooop diye bayılmak
insallah canim..iyi seyler duymaya o kadar ihtiyacaim varki....
ankaradayım canım ctesi sabah yada cuma gece dönerim.
otel köşelerinde sürünüyorum :)))
ay hele benim bir de pembeyle doktorumuz da aynı o açıdan da moral olur bana
:))) kisss alemsin vallla.....ay bide narkoz alinca millet hep diyoyay baska alemlere gittim geldim..ben bi kere aldim narkoz..oldugum yerden baskaya gidemedim valla..odun gibi girdim ciktim:))))
hayatım senin kuzenlerin ne enteresan ya benim eşimin tarafı olsun kaynanam harim kendi tarafım olsun ki özellikle kendi kuzenlerim bebek tutsun diye gözümün içine bakıyolar şimdi teyzemdeyim kuzenim yemeğimi hazırladı aç değilim diyorum olmaz kız açtır diyo bence sen haddini bildir kuzenine hiiiiiiiiç te üzülme boşverbuda benim sansim iste nurcan...biz 5 kuzaen hemen hemen ayni zamanlarda evlendikya hepsi ya hamile ya bebisi var...biri benden buyuk benden daha sonra evlendi..o zaman zaten bi kiyamet koparmisti..ben sendne buyugum nasil benden once evlenirsin diye..simdide hamile..gozume gozume sokuyo...ya ben hamiel olsam ve etrafimda hamile olmayan biri olsa; degil boyle birsey yapmak onun icinde dua ederdim...cunku bebek olayi cok farkli ya...bole birinin canini acitacak bir olay degilki..senin canindan bir parcan; icinden bir parcan..dualara sariliyorum gece gunduz..Allahim insallah banada ve tum isteyen herkese nasip etsin....
canım normalde doğum zamanım haziranın ilk haftası amaaaaaaa erken alacaklar nezaman gel alak derlerse ozaman alaınacak yani belli bişi yoknurcan canim senin dogum zamanin bellimi? dr. tahmini olarak dedimi sana?
Allah kabul etsinde gülüm ben okurum nolcakallah razı olsun canım bunca yoğunluğun içinde benide unutmuyorsun
yeterim üzülme rabbim dermansız dert vermesin
belkide bu ameliyat bir vesile olur özlemini çektiğinizle
ülkemizde beyinle alakalı ameliytalarda başarılı drlarımız var
rabbimin izniyle bu sorunuda aşacaksınız canım tekrar geçmiş olsun size....
umudum boşver kuzenleri takma onlar bu yaşadığımız durumun anlamını bilemezler
rabbimde kimseye yaşatmasın zaten ya takma hee de geç yada öyle bir cevap verki bir daha konuyu bile açamasınlar
çok kısa zamanda çok yollardan geçmişsin rabbim inşallah bu emeklerini karşılıksız bırakmaz derincim inşallah bebişin seninledir ve 9 ay seninle kalır
bizde seni seviyoruz canım duanı bitirde seninkine başlıyalım bian önce hadi testlerde bişi çıkmazKızlar ben geldim. Her zamanki gibi yine en sona kalmışım duada. Anladım ki ben yavaş okuyorum.ama yarın inşallah bitirdim diye mesaj atacağım. Allah pembe arkadaşımızın bebek sahibi olmasını nasip eder inşallah. Bizde dualarımızla vesile olmuşuzdur inşallah.
Yetercim çok geçmiş olsun. Eşine allah şifalar versin. Derdi veren allah dermanını da verir. Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin eşine de sanada canım...
Nurcan, umudumsun, ayşe, ceylin-naz, pembe, halev hepinizi çok seviyorum...ben c.tesi testlerimi yaptırdım.1 ay içinde neticeleri çıkacak...şimdilik bu kadar. Başka hiç bir gelişmeme yok. Hadi ama artık biri mutluı haber versin.
bebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz
aaaaaaaa ciddimisin..o zaman gorustunuzmu siz orada ? ay ne guzel valla...insallah insallahhhhhh hamis haberiyle doner ..ne zaman transferi pembenin...
anam onlar narkoz değil esrar almışlar :))) yatıp kalkıyorsun işte.. ama benim doktor diyo sen ne biçim kadınsın habire elini bacağını sallayıp duruyorsun ilacı kesince de zırt diye uyanıyorsun şeytan gibi..
valla bünyem alıştı galiba...
dimi...benide surundurecek belli..ay bide adetim yanasti..sancilarim bi yandan..grip bi yandan..ay cok rezillik inanki...zaten su adet sancilari yedi bitirdi beni...
:))))) ay aysemmm valla hep boyle neselimisin...ben mesele disarda asiri neseliyimdir..hatta bana derler senin hicmi derdin yok kizim..hep boyle gulermisim..ogrencilerimin sorunlariylada ilgilenirdim..derdiler hocam siz 24 saat guluyosunuz heralda..bunun sirri ne diye..hayatmidir yasadiklarimmidir bilmem icimi kimse ilmiyo..siz haric...burda yuzlesiyorum gercegimle..sole icten bir kahkaha atiyiorum toplumda..sonra o sytan varya geliyo icime sn gullllllll kizimmmm hani cocgun oluyomu diye??agliyorum ama ictennn...kalbimden sessiz sessiz...Rabbim bitsin su hasret gelsin artik bebisler ya...
öbür topiğe de yazdım salaklığımı 2 gün eğitimim var ya 2 tane bluz koydum bavula totişme bi tane pantalon almadan gelmişim :)) gittim mecburen pantalon aldım e onu da tek almak olmaz diye mecbuuuren bi de hırka aldım:)) şu kredi kartımı ödeyecek hayırsever bi enayi arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?