bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ankaradayım canım ctesi sabah yada cuma gece dönerim.
otel köşelerinde sürünüyorum :)))

e benim 11. narkoz alışım olacak bu :)) geçen sefer narkoz uzmanı bana bilgi veriyor benim doktor da anlatma ona o benim kadrolu hastam biliyor diye dalga geçiyor :)) valla ufak ufak müptela oldum galiba hoşuma gidiyo hooop diye bayılmak

ayy bütün kızlar burada ama ben çkımak zorundayım
canlar kociş gelmek üzeredir masayı hazırlayayım
sizlere iyi sohbetler gece gelirim ben yine

benim dr.dan yana sansim yokmudur benden..benden bu dr.istemedi nedense..ama gidince diyecem ona..sen yaptirmistin dimi bu testleri...bayanada erkegede yapiliyomu bunlar ayri ayri? ben pgt olsun dedim..onun dogrulugu kesinlik kazanamis degil..hemde embriyoyaya zarar veriri dedi...ama gidince diyecem dr.a ..volkan konak ne guzel demis hemserim..'doktorlarda ne bilir cigerin acisini',,ozelede gitsem devletede gitsem hemen baslayalim tupe diyorlar..ama hani tum tetkikler neden yapilmiyo..hersey detayli neden istenmiyo..ondan sonra baslanmasi gerekmiyomu tupe? bunu bana bir tek gurgan klinik dedi bliyomusun? mail attim onlara aradilar beni..tum herseyi yapacaz dediler detayli..tabi maliyeti fazla gurganda ama en azindan bana baya guven vermisti orasi..

:))) kisss alemsin vallla.....ay bide narkoz alinca millet hep diyoyay baska alemlere gittim geldim..ben bi kere aldim narkoz..oldugum yerden baskaya gidemedim valla..odun gibi girdim ciktim:))))

:))) kisss alemsin vallla.....ay bide narkoz alinca millet hep diyoyay baska alemlere gittim geldim..ben bi kere aldim narkoz..oldugum yerden baskaya gidemedim valla..odun gibi girdim ciktim:))))

anam onlar narkoz değil esrar almışlar :))) yatıp kalkıyorsun işte.. ama benim doktor diyo sen ne biçim kadınsın habire elini bacağını sallayıp duruyorsun ilacı kesince de zırt diye uyanıyorsun şeytan gibi..
valla bünyem alıştı galiba...

hayatım senin kuzenlerin ne enteresan ya benim eşimin tarafı olsun kaynanam harim kendi tarafım olsun ki özellikle kendi kuzenlerim bebek tutsun diye gözümün içine bakıyolar şimdi teyzemdeyim kuzenim yemeğimi hazırladı aç değilim diyorum olmaz kız açtır diyo bence sen haddini bildir kuzenine hiiiiiiiiç te üzülme boşver
nurcan canim senin dogum zamanin bellimi? dr. tahmini olarak dedimi sana?
canım normalde doğum zamanım haziranın ilk haftası amaaaaaaa erken alacaklar nezaman gel alak derlerse ozaman alaınacak yani belli bişi yok
Allah kabul etsinde gülüm ben okurum nolcak
bizde seni seviyoruz canım duanı bitirde seninkine başlıyalım bian önce hadi testlerde bişi çıkmaz
bebişlerim sağolun hepinizde
dr riskli bir ameliyat dedi ama elimizden geleni yapacağız dedi
ve bu ameliyat için 10.000 tl istedi şimdi parayı toparlayıp gideceğiz

canım Allah yardımcın olsun ne diyim

aaaaaaaa ciddimisin..o zaman gorustunuzmu siz orada ? ay ne guzel valla...insallah insallahhhhhh hamis haberiyle doner ..ne zaman transferi pembenin...

yok görüşmedik mesaj atmıştı özelden o zaman söyledi.. valla belki olmuştur yok çünkü kaç gündür..

:))))) ay aysemmm valla hep boyle neselimisin...ben mesele disarda asiri neseliyimdir..hatta bana derler senin hicmi derdin yok kizim..hep boyle gulermisim..ogrencilerimin sorunlariylada ilgilenirdim..derdiler hocam siz 24 saat guluyosunuz heralda..bunun sirri ne diye..hayatmidir yasadiklarimmidir bilmem icimi kimse ilmiyo..siz haric...burda yuzlesiyorum gercegimle..sole icten bir kahkaha atiyiorum toplumda..sonra o sytan varya geliyo icime sn gullllllll kizimmmm hani cocgun oluyomu diye??agliyorum ama ictennn...kalbimden sessiz sessiz...Rabbim bitsin su hasret gelsin artik bebisler ya...

öbür topiğe de yazdım salaklığımı 2 gün eğitimim var ya 2 tane bluz koydum bavula totişme bi tane pantalon almadan gelmişim :)) gittim mecburen pantalon aldım e onu da tek almak olmaz diye mecbuuuren bi de hırka aldım:)) şu kredi kartımı ödeyecek hayırsever bi enayi arıyorum

dimi...benide surundurecek belli..ay bide adetim yanasti..sancilarim bi yandan..grip bi yandan..ay cok rezillik inanki...zaten su adet sancilari yedi bitirdi beni...

benimkide adetle oldu belkide o yzden zor geçti

nurcan canim diyorumya o da benim sansim..ki helede bennn yanii..sulalede birinin basi agirsa once ben kosarim..dertleriyle aglarim..o kuzenim bir ara depresyona girmisti yine ben olmustum yaninda..gunlerce moral verdim ona..zaten abim hep der sen boyle asiri fedakar ol ol; kimse bilmez kizim diye..ay hakkaten ole ama ya....ben salak gibi herkesin yardimina kosayim.ayy ne bileyim yaaa zaten artik mesafe koydum bir coguyla...Rabbime siginiyorum..

ya işte çok dengesizim ben de bi böyle şenşakrak bi bakmışsın canlı cenaze.. o yüzden gidip duruyorum ya deli doktoruna.. o da ilaç verdi ctesi başladım bugün bıraktım bir baş ağrısı bir bulantı bir de sağ gözümde çok fena kanlanma yaptı korktum almıycam

:))) alisveris strese bire bir gercek ama bak...e kocan oder artikk bulmus senin gibi tatli kizi yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…