bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aminnnnnn sağol canım

benimkide adetle oldu belkide o yzden zor geçti

evet benimde adete denek geliyo..zaten ben adet olmadan sancilarim baslar simdi oldugu gibiii ..bide adet olunca asil sanci.kuccukken kardesim derdi 'abla neden her ay senin karnin agiriyooo gitsene iyi bir dra'???/ simdi buyudu ogretemn oldu daha sormuyo:)))

nazemir de gelmiiiş
naber tatlım yeni deneme ne zaman? bu sefer başka doktora mı gideceksin?

nazemir canim hosgeldinnn canim..canim yaaa..o kadar uzlmustumku asilaman olmayinca..insallah tupte tutacak ama insallah....

kardeşlerrrrr

canım sıcak tut kendini bol bol nane limon ıhlmaur iç ilaçtan çok işeyarıyor

canim paraylada saaadet olmuyo..hic hemde..o kadar cok ornegi varki cevremizde..bunada sukur olsun..kiymet bilsinlerde bosver parayi pulu

aman derdim para olsaydı zaten.. o kadar zor oldu ki bizim kavuşmamız kocamla çekmezdim bu zorlukları para isteseydim başkasını arardım..

benimkide adetle oldu belkide o yzden zor geçti

valla biz kadınların derdi bitmez umudumsunda ayşede bende gribi adetliyken geçirdik halada geçdi sayılmaz 15 gün oldu benimde ben ilaçda kullanmadım....umudumsun sormuştu birkaçgün önce yazamamıştım tedavimi sormuştu benim tedavide ayşeninki gibi yılan hikayesine döndü bu seferde kist oldu d.k.h. kullanıyorum bu ayda boş geçti hakkımızda hayırlısı

canım Allahım iyilerle muhatap etsin bencede mesafe koy
kız nurcan ne okuyon okuyon da bi satır yazmıyon
canım yoktum bütün gün geçmişi okuyodum sen napıyon nasılsın
düşe düşe çulsuza düştü benim gönlüm..

aynen benimkide

yine osman hocama mı gidiyorsun?

bizim topikteki kizlar hakket baslayamadik tedaviye...benimde erteledik ..bekleyelimd edik..anammm dogal yoldan kalsak bu arada bariiii..herseyde bir hayir vardirrr ..insallah hayirlisi herseyin...

aman derdim para olsaydı zaten.. o kadar zor oldu ki bizim kavuşmamız kocamla çekmezdim bu zorlukları para isteseydim başkasını arardım..

dimi haklisin canim....huzur olsun bebis olsun yeter...varya bir sarki evli mutlu cocuklu:))))) dinlemiyorum o sarkiyi ama ben...cocugum olsun evde yuksek sesle dinleyecem herkes duysun diye:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…