hayatım senin kuzenlerin ne enteresan ya benim eşimin tarafı olsun kaynanam harim kendi tarafım olsun ki özellikle kendi kuzenlerim bebek tutsun diye gözümün içine bakıyolar şimdi teyzemdeyim kuzenim yemeğimi hazırladı aç değilim diyorum olmaz kız açtır diyo bence sen haddini bildir kuzenine hiiiiiiiiç te üzülme boşver
canım normalde doğum zamanım haziranın ilk haftası amaaaaaaa erken alacaklar nezaman gel alak derlerse ozaman alaınacak yani belli bişi yok
Allah kabul etsinde gülüm ben okurum nolcak
bizde seni seviyoruz canım duanı bitirde seninkine başlıyalım bian önce hadi testlerde bişi çıkmaz
canım Allah yardımcın olsun ne diyim
benimkide adetle oldu belkide o yzden zor geçti
:))) alisveris strese bire bir gercek ama bak...e kocan oder artikk bulmus senin gibi tatli kizi yaniiii
aman ben onukini ödemiyim de o bana yeter :))
evet benimde adete denek geliyo..zaten ben adet olmadan sancilarim baslar simdi oldugu gibiii ..bide adet olunca asil sanci.kuccukken kardesim derdi 'abla neden her ay senin karnin agiriyooo gitsene iyi bir dra'???/ simdi buyudu ogretemn oldu daha sormuyo:)))
:)))) oduyonmu yoksa:)))) biraz naz isve cilve yappp kocana..odettir canimm yaniiii:)))
kız nurcan ne okuyon okuyon da bi satır yazmıyon
düşe düşe çulsuza düştü benim gönlüm..
kardeşlerrrrr
canım sıcak tut kendini bol bol nane limon ıhlmaur iç ilaçtan çok işeyarıyor
canim paraylada saaadet olmuyo..hic hemde..o kadar cok ornegi varki cevremizde..bunada sukur olsun..kiymet bilsinlerde bosver parayi pulu
benimkide adetle oldu belkide o yzden zor geçti
canım Allahım iyilerle muhatap etsin bencede mesafe koynurcan canim diyorumya o da benim sansim..ki helede bennn yanii..sulalede birinin basi agirsa once ben kosarim..dertleriyle aglarim..o kuzenim bir ara depresyona girmisti yine ben olmustum yaninda..gunlerce moral verdim ona..zaten abim hep der sen boyle asiri fedakar ol ol; kimse bilmez kizim diye..ay hakkaten ole ama ya....ben salak gibi herkesin yardimina kosayim.ayy ne bileyim yaaa zaten artik mesafe koydum bir coguyla...Rabbime siginiyorum..
canım yoktum bütün gün geçmişi okuyodum sen napıyon nasılsınkız nurcan ne okuyon okuyon da bi satır yazmıyon
düşe düşe çulsuza düştü benim gönlüm..
valla biz kadınların derdi bitmez umudumsunda ayşede bende gribi adetliyken geçirdik halada geçdi sayılmaz 15 gün oldu benimde ben ilaçda kullanmadım....umudumsun sormuştu birkaçgün önce yazamamıştım tedavimi sormuştu benim tedavide ayşeninki gibi yılan hikayesine döndü bu seferde kist oldu d.k.h. kullanıyorum bu ayda boş geçti hakkımızda hayırlısı
valla biz kadınların derdi bitmez umudumsunda ayşede bende gribi adetliyken geçirdik halada geçdi sayılmaz 15 gün oldu benimde ben ilaçda kullanmadım....umudumsun sormuştu birkaçgün önce yazamamıştım tedavimi sormuştu benim tedavide ayşeninki gibi yılan hikayesine döndü bu seferde kist oldu d.k.h. kullanıyorum bu ayda boş geçti hakkımızda hayırlısı
aman derdim para olsaydı zaten.. o kadar zor oldu ki bizim kavuşmamız kocamla çekmezdim bu zorlukları para isteseydim başkasını arardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?